Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי 4 שנים I DID IT-התחתנתי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה חברים,יש לה על ידני אבל שנים שהיא לא נסעה עליו,רק המחשבה מה המצמד הולך לעבור עושה לי :agrue: .

AINO

ברגע שאחת מהחברות שלה תקבל טבעת,זה הסוף שלך :lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שתהיה לכם דרך צלחה יחד ! שמח לשמוע !

תן לה את האוטו, חס ושלום לא מזלזל, אבל אתה נשוי, אבוד לך, תן לה את האוטו בתמורה לזה שהיא תעזוב אותך עם הפורום.

לא יעזור .

תחליף שם משתמש ומחשב סודי מוחבא בשירותים.

Gn'f'R

פורסם

מזל טוב.

כל מה שהיא אומרת תגיד ”כן, למענך הכל, אשתי היקרה".

מה תעשה בפועל פחות חשוב, אבל כך יאריכון ימיך

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מזח טוב.

אין לך ברירה - אפילו מבחינת מס הכנסה אתם יחידה אחת. אז זכויותיה ברכב שוות לזכויותיך.

קוריוז אישי - כאשר הייתי עם האשה לעתיד בערך 3 חודשים ניגשנו לרכב שלי ובטעות היא ניגשה לדלת הנהג. נתתי לה את המפתחות וזהו. אבל צריך להוסיף - כבר היה ברור לנו שאנחנו מתחתנים, ולא היתה בעיה של כיסוי ביטוחי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזל טוב. מזל טוב....

וכמו שאמרו הרכב זה הצרה האחרונה שלך.

החשבון שלך זה החשבון שלה.

והביטחון שלה זה הבטחון שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא ברור חברים,החשבון משותף וכיף לחזור מהעבודה ולראות מישהי עשתה ארוחת ערב.

פשוט לרכב יש מחסום.

אם לא היינו אוספים לדירה,בכיף היינו קונים רכב יד 2.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזל טוב, הרבה בריאות אושר עושר ושמחה :-D

אני עברתי בדיוק את אותו הדבר, ואין מה לעשות-בין אם תרצה ובין אם לא, אשתך תנהג לך באוטו :twisted:

פורסם

הרכב הוא non-issue. אתם חיים יחד, הרכוש משותף וצריך לשמש את שניכם. שום מכונית לא שווה מריבה עם האשה, בודאי לא בשלב כה מוקדם של החיים המשותפים (בשלב יותר מאוחר ממילא לא יתקיים דיון, כיון שהפתרונות כבר יהיו מוכרים).

ממילא הפנדה לא רכב מיוחד, שכיטות היא תחתוף אם תרצה ואם לא, אז לפחות תן לאשה להיות מאושרת.

לגבי רכב מיד 2 - יתכן מאוד שתגיעו לכך אם תרצה ואם לא. העלויות של הקמת משפחה עצומות ויתכן שלא תהיה לכם ברירה אלא לממש את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזל טוב, תמונות מאוד יפות, גם הביואיק לקרוס. (לא חשבתם לשים את הפנדה במקום? :wink: )

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

חח,אבא שלי הציע את ה107,אבל רציתי פעם אחת לחוות נסיעה בכזה רכב,מה אומר לכם... תענוג של רכב ושל כוח.

בנתיים היא מסתדרת בלי רכב,בבוקר אני נוסע איתו לעבודה כך שאין מריבה,פשוט הסברתי לה,שאין,קשה לי לתת לנהוג על הרכב למשיהו אחר וניראה שהיא קיבלה את זה.

• תוכן חדש...