Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוי למגזין - ישראלי או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאני אבין, אנחנו ב-2013 ומישהו עדיין שואל לגבי מנוי למגזין מודפס? WTF? :roll:

יש לא מעט מגזינים מכובדים עם מהדורות דיגיטליות לטאבלט, כולל גרפיקה טובה יותר, סרטונים ואנימציות בגוף העמוד. בד"כ זה גם הרבה יותר זול ממגזין מודפס ולא תופס מקום או מעלה אבק בבית. ולמי שקורא ברוסית, בכלל...

אין לי טאבלט, וגם אם היה - מעדיף בהרבה מגזין מודפס.

פורסם
שוב - מעדיף בהרבה מגזין מודפס.

סחטיין עליך. מבין אותך.

אני מנוי על מגזין קלאסיות מארה"ב ומזמין רנדומלית מגזין זה או אחר בתלות בתוכן.

אין כמו הכיף למצוא את זה בתיבת הדואר, לעלעל בפעם הראשונה ולהנות מקריאה טובה (גם, אבל לא רק, בשירותים).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חד משמעית CAR. הוא עוסק בכלל שלל התחומים (ממכוניות עירוניות ועד סופרקארס) והוא מאוד עשיר מבחינת התוכן והניתוח. זה הרבה יותר ממבחנים בלבד.

אל תתעסק עם המגזינים האמריקאים, הם די זבל לעומת הבריטיים והמכוניות שהם בוחנים כמעט ולא רלוונטיות עבורנו (למעט הגרמניות).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אישית מנוי לEVO (כאילו לא באמת מנוי,מזמין כל חודש)

ובנוסף אני מזמין גם את bmw car magazine וPerformance BMW, אבל זה כי אני אוהב ב.מ.וו

אם יש לך איזה יצרן מועדף או סיגנון מועדף אתה יכול להזמין מפה, עולה 7.5 פאונד אבל שווה כל שקל (פאונד,מה שלא יהיה)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

מציע שלפני שתעשה מנוי למגזין מסויים תקפוץ לביקור במחסן של עולם הירחונים במושב בצרה ותקנה כמה מגזינים שונים מרחבי העולם.

הם מוכרים בזול עותקים קצת יותר ישנים של כל מיני מגזינים מעולם הרכב וכך תוכל לקרוא כמה שונים ולראות לאיזה מהם התחברת יותר.

בנוסף לירחוני המיינסטרים השונים יש להם גם מגזיני נישה - הוטרודים, מופאר, קאסטומים וכולי.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
ממליץ על Car ו Evo הבריטים, Autobild ו Auto Motor und Sport בגרמנית, אם אתה קורא.

האמריקאים והישראלים באמת בדרך כלל משעמים אותי, אבל זה מתייחס למגזין בתור מוצר כולל. כמובן שיש גם בהם, באופן חלקי כתבות מעניינות.

למה אתה נותן לאחרים להחליט בשבילך? קנה גיליון מכל אחד מהם, ותראה איזה הכי מעניין אותך, ואז תבדוק עם עלויות המנוי הן סבירות.

Autobild הוא צהובון במקרה הטוב (כמו הBild).

AutoMotorUndSport איכותי בהרבה ואם אני לא טועה אפשר לעשות מנוי משולב אליו וגם לSportAuto המעולה. אבל,

1) צריך לדעת גרמנית.

2) צריך לפתח סיבולת לסגידה חסרת הפרופורציות שלהם לקונצרן VW בדגש על רכבי VW (לא שזה מפתיע לאור העובדה שאימפריית הרשע נותנת להם חסות).

אל תתעסק עם המגזינים האמריקאים, הם די זבל לעומת הבריטיים והמכוניות שהם בוחנים כמעט ולא רלוונטיות עבורנו (למעט הגרמניות).

לא הייתי נסחף וקורא להם זבל אבל בעקרון כן, הבריטים יותר רציניים ומעמיקים. בנוסף, כפי שציינת, עניין הרלוונטיות של האמריקאים לארצנו הוא בהחלט משמעותי (אם כי לעיתים מעניין ללמוד מה קורה בארה"ב).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מצטרף להמלצות על Autocar הבריטי - הוא יקר אבל שווה.

שבועון בריטי אחר מאוד פופולרי הוא Autoexpress, הוא פחות טוב אבל ממש לא רע ועולה חצי מAutocar.

באוטו לא הייתי נוגע...

פורסם
מצטרף להמלצות על Autocar הבריטי - הוא יקר אבל שווה.

שבועון בריטי אחר מאוד פופולרי הוא Autoexpress, הוא פחות טוב אבל ממש לא רע ועולה חצי מAutocar.

באוטו לא הייתי נוגע...

עולה אותו הדבר כמו AUTOCAR.

• תוכן חדש...