Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ישנן נקישות מתכת בעת ביצוע סיבובים חדים בשני הכיוונים.

תפוחי הגה ומשולש הוחלפו אז זה לא הם.

חיפושים בפורום כיוונו אותי לכך שהנקישות כנראה לא מגיעות מהמסרק (מאחר ואין נקישות בעמידה).

שתי אופציות שהועלו כאן בפורום נותרו לי ואני לא יודע איך להבדיל ביניהם- תושבת מנוע או ציריות?

אשמח אם תתנו לי רעיונות איך לבדוק איזה חלק הוא הסורר.

תודה!

שגיא

פורסם
אהלן,

ישנן נקישות מתכת בעת ביצוע סיבובים חדים בשני הכיוונים.

תפוחי הגה ומשולש הוחלפו אז זה לא הם.

חיפושים בפורום כיוונו אותי לכך שהנקישות כנראה לא מגיעות מהמסרק (מאחר ואין נקישות בעמידה).

שתי אופציות שהועלו כאן בפורום נותרו לי ואני לא יודע איך להבדיל ביניהם- תושבת מנוע או ציריות?

אשמח אם תתנו לי רעיונות איך לבדוק איזה חלק הוא הסורר.

תודה!

שגיא

תעשה את הניסוי הבא - תרים בלם יד handbreak שלב הילוך תן גז מכה אחת ואם אפשרי רגל על בריקס גם ! המנוע ירעד והאוטו לא יסע! את הרתיעה יספגו תושבות המנוע ואז תשמע את הרעש ! אם יש נקישות או אתה שומע רעש אז זה תושבות

אם לא יש סיכוי שזה ציריה או פעמון

גרנדה 2007 רובוטית, לנסר קלאסיק 2009 אוטומטית

פורסם

לפי הניסוי שלך הרעש לא מגיע מהתושבת מנוע.

עשיתי עכשיו הרבה סיבובים חדים עם קצת גז בחניה והרעשים של הנקישות נשמעים חריפים מאוד בסיבוב חדים לשני הצדדים.

יכול להיות שבכל זאת מדובר במסרק? על אף שאין רעש בעמידה?

תודה.

שגיא

פורסם

טוב אז יש עדכונים-

הלכתי לחנות חלפים ושיתפתי אותם בתהיה שלי לגבי איזו ציריה תקולה (מאחר והרעש מגיע בפניות לשני הכיוונים)

הם שלחו אותי למוסך צמוד- המוסכניק לקח את האוטו לסיבוב והודיע לי שהתקלה בגיר אבל אפשר לחיות איתה בשלום עד שהאוטו יסיים את חייו.

החדשות טובות אך בכל זאת קשה לי להאמין שזו באמת הבעיה משתי סיבות-

1. הגומיה סביב אחת הציריות קרועה- מחזק את ההשערה שהציריה נפגמה

2. בנסיעה איטית (על ניוטרל) יש לעיתים רעש דומה למיסב דפוק מכיוון הפרונט (ואני יודע שזה גם סימן לציריה שהגיע יומה).

מישהו יכול להסביר איך תקלה בגיר יכולה להוביל לרעש הזה שתיארתי?

תודה רבה!

שגיא

פורסם

בגיר משולב חלק שנקרא דיפרנציאל. זה החלק שאליו מתחברת הצירייה בצידה השני ודרכו מועבר הכח לגלגלים. אני מציע לך לבצע בעצמך גרוז לשתי הציריות (לפעמון). אם הבעיה נפתרת תחליף בהקדם את הגומייה הקרועה.

פורסם

קודם כל אתה יודע כעת שבכל מקרה עכשיו אתה צריך לדאוג לצרייה עם גומי שלם.

האם אתה מצאת שהגומייה קרועה אחרי שה"מוסכניק" אמר שזה הגיר? כי אם כן, אין שום ערך לדבריו, אם כאשר מדברים על תקתוקים הוא לא ישר בודק אם גומיית צירייה קרועה.

וכפי שאמרו כאן, תקנה גריז ותכניס לצירייה ותראה אם זה שינה. אם כן, ישר תחליף גומייה. ועדיין יש סיכוי שאם נסעת עם זה זמן ככה, אז הצירייה כבר שחוקה ויש להחליף למשופצת.

אם הכנסת גריז ואתה ממשיך ליסוע, בלי להחליף גומייה, אתה מתיז את הגריז על הכביש, והורג את מי שיחליק בגלל זה. זה מצטרף לסיבות האחרות על כך שבכל מקרה אתה חייב לדאוג שהגומייה תהיה שלמה. כל נסיעה עם גומייה קרועה, נותן לעוד לכלוך להיכנס, ולעוד שחיקה בצירייה.

בהצלחה!

• תוכן חדש...