Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי רכב משומש שכשהיה חדש הותקנה בו מערכת איתור של פוינטר +קודנית.

לפני כשנה הבעלים הקודם הפסיק את המנוי אך המערכת נותרה מותקנת.

הוא סיפר לי גם משהו שהדליק איזה נורה - פעם בשנה הוא נוסע לחו"ל לשבוע או יותר וכשחזר

הרכב לא הניע והיה צורך לחילוץ פעם אחת ופעם שניה כבר להחליף מצבר.

חיפוש קצר אישר מה שחשבתי - מערכת האיתור "זוללת" אנרגיה וכשאין טעינה אז התוצאה היא ריקון מצבר.

כעת כשאין צורך במערכת האיתור הייתי שמח פשוט להסירה (גם אנחנו נוסעים לחו"ל לפעמים ולא נראה לי

הגיוני להתחיל לנתק ולחבר מצבר כל פעם )-

- האם מישהו חווה זאת ?

- האם עושים זאת בפוינטר או שיש מתקינים מוסמכים אמינים וזולים ?

- האם ניתן לסמוך על מתקין מוסמך שיחזיר את כל החיבורים למקום כמו שצריך ?

- האם ניתן להשאיר רק את הקודנית ?

מודה מאוד לכל מי שטורח לקרוא ולענות,

תודה, אבי.

פורסם

מצטרף לשאלה גם אני רכשתי לפני כשנה רכב עם קודן של פוינטר ואכן ברגע שחזרנו מחול נדרש יום שלם בכדי להניע את הרכב.

וכמו כן ישנה גם בעיה עם האזעקה היא מתנתקת דרך הקודן אבל לא מובנת בכלל נגיד אני שוטף את האוטו הרכב מתחיל לצפצף אבל לדוגמא כשהוא במכון שטיפה ושם שוטפים אותו הוא שותק...

בפוינטר אמרו לי להגיע אליהם על מנת להכין שלט לרכב אך אני הייתי רוצה בכלל לנתק אותה. זה הגיוני לבצע עבודה כזאת לא דרך פוינטר? והאם אפשר להכין את השלט בכל מקום שמתעסק עם זה? או שוב פעם חייב בפוינטר?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

כול מתקין עם ניסיון יכול לנתק את המערכת הנל. לא ניתן לנתק את האזעקה ולהשאיר את הקודן כי זה מערכת משולבת.

פורסם

תודה על התשובה.

ושאלה נוספת - האם ניתן להשאיר את המערכת מחוברת פיזית אך לנתקה רק מאספקת המתח ?

פורסם

עדכון מבירור שערכתי היום מול מס' מתקינים פוינטר:

VLAD - אכן אמרו לי שהתופעה ידועה והצד החיובי הוא שניתן לפרק את כל המערכת (סביב 450 ש"ח),

ואפשר גם רק לנתק את רק המשדרים מהחיבור למצבר שזו הבעיה ולהשאיר את הקודנית אם רוצים

וזה עולה אפילו פחות 250 עד 300 ש"ח.

פורסם

עדכון סופי :

לאחר מס' בירורים בחרתי במתקין שנקרא "מיוזיק בוקס" ברח' יגאל אלון מכיוון שמוגדר מומחה מוסמך לפוינטר

וגם המחיר היה סביר והגיוני (בפוינטר עצמה בחולון רצו 800 ש"ח !! על פירוק המערכת).

המחיר שסוכם על ניתוק מערכת האיתור והקודנית ממקור האנרגיה (בביטוח הסתפקו באימובילייזר המקורי)

היה 200 ש"ח לא כולל מע"מ (אגב מבירור אצל עוד 2 מתקינים המחירים היו באותו סדר גודל).

העבודה ארכה פחות משעה והם גם פירקו והוציאו לי את שני חלקי המערכת.

אז זהו, עכשיו אין צרכנים פסיביים מיותרים על המצבר ואני מקווה שהוא לא ימות לי לאחר 3 ימים שהרכב לא ייסע.

• תוכן חדש...