Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בדילמה מעיקה...

אני נמצא עם החברה שלי כבר שנה וחצי ..ויש לה רשיון ,ומידי פעם היא מבקשת ממני את הרכב (לקניות..לעבודה..)בפעם הראשונה

חששתי ונתתי לה את הרכב..היא חזרה אחרי כמה שעות ,פתאום אני קולט שיפשוף בינוני בטמבון ,תגובתה הייתה שמישהו נכנס בה וברח.

עכשיו היא לא רואה ברכב משהו מיוחד..מבחינתה כל הרכבים אותו דבר *קופסת פח עם גלגלים*

וגם אחרי המקרה היא מבקשת פעם ב...ואני לא יודע מה לעשות זה כמו לתת לרכב שלי גזר דין מוות.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אין לך יותר מדי ברירות:

1. לתת לה את הרכב כשהיא רוצה

2. לקנות לה רכב או לדאוג שהיא תקנה לעצמה

3. לסרב לתת לה את הרכב ולשאת בתוצאות ("יתנו, יקבלו. לא יתנו, לא יקבלו." והמבין יבין...)

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תראה, כידוע לך גברים ונשים הם שני דברים שונים. אל תצפה ממנה שתסתכל על הרכב כמו שאתה מסתכל, הגישה שתיארת ("קופסה על גלגלים") אופיינית כנראה לרוב הנשים. אני לפחות לא נתקלתי במישהי שמטפחת רגשות עזים כלפי מכונית...

מה שאתה כן רשאי לצפות זה שתתייחס בזהירות לרכוש ששייך לך וששווה לא מעט כסף. לדעתי, מכיוון שגם לך יכולה חלילה לקרות תאונה עם הרכב, עליך לשאול את עצמך אם היא נהגת זהירה ואחראית. אם כן - תן לה מדי פעם וקח את הסיכון שיכול לקרות לכל אחד. אבל אם נראה לך שהיא מועדת לפורענות - נפנף אותה ברמה זו או אחרת של אלגנטיות :-P

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תמיד "נכנסים בהן ובורחים", אל תאמין לתירוץ הזה יותר מידי, ויותר חשוב מזה אל תיתן לה את הרכב, היא חברה שלך לא אישתך, ובטח גם לא תשתתף איתך במקרה של תאונה רצינית או נזק כלשהו, אתם לא נשואים והיא לא מחוייבת כלפייך ואתה לא כלפייה, היא יכולה לרסק לך את הרכב וזה יוביל למריבות ולחוסר נעימות ביניכם ועוד המון דברים, ואני יגיד את זה בצורה הכי ברורה,

אם אין לה כסף לרכוש רכב משלה, אז גם אין לה כסף לתקן את שלך במקרה של תאונה!

תסביר לה בנעימות שאתה לא מוכן לתת את הרכב שלך, תמצא את הדרך להסביר את זה, ואם אתה לא רוצה מריבות ואי נעימות גם פה, תמיד אפשר להגיד שהביטוח רק על שמך וזה עבירה על החוק אם היא תנהג והיא לא מבוטחת, ולהוסיף אותה לביטוח זה אלפי שקלים (תאמין לי היא לא תטרח לבדוק)

פורסם

אני חשבתי וביצעתי בדיוק מה שdj_dani

אמרתי לה שהביטוח רק על שמי וזה מוזיל לי את העלויות, ולהוסיף אותה עולה עוד המון כסף (אפילו לא נקבתי מספר)

היא פשוט עזבה את זה ולא שואלת על זה מאז (יותר משנה וחצי עברה)

טריק מצויין ופועל טוב.

פורסם

לא יודע מה איתכם חברים. אבל אני עם חברה שלי כבר 4 שנים, וכשהיא ביקשה ממני את האוטו (לפני שנתיים בערך) אמרתי לה שאין סיכוי בעולם שהיא תנהג, ושאפילו לאבא שלי אני לא נותן לגעת לי באוטו. פה זה נגמר. היא לא ביקשה שוב. בלי שקרים ובלי כלום...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אם היא נהגת בעייתית אל תתן לה, למזלי החברה שלי נוהגת מעולה, והיא הייתה לוקחת את הרכב שלי על בסיס קבוע, עד שהיא התרגלה לעניין הרכב וקנתה אחד משלה.

בכח אופן אם אכפת לך ממנה, ולא משנה מה תחליט לגבי האכב, אל תשקר לה, אם היא נהגת בעייתית , תגיד לה!

SCANSPEAK

פורסם

מעניין איך היה מרגיש החבר אילו לחברה שלו הייתה 370Z והיא לא הייתה נותנת לו לנהוג בה מסיבות כאלו ואחרות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בזמנו הייתי אם אחת חודש והיא ביקשה ממני לנהוג אז אמרתי לעצמי "ניתן לה צ'אנס" ישבתי לידה ואחרי 5 דקות הבנתי שזאת הייתה הפעם האחרונה שלה.

פורסם

ניחא אם היה מדובר ברכב מיוחד, ספורט, נדיר או אנא עארף. אם מדובר לע איזה פונטו ספייס, הייתי נותן, אבל קורה משהו, באותה מידה הייתי מבקש שהיא תתקן. היא לוקחת את הרכב? האחריות שלה.

אני נותן את הרכב שלי לכל חבר שמבקש (ואני סומך עליו), הם יודעים שאם קורה משהו זה עליהם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
נשמע לי מאוד מוזר לא לתת לחברה את האוטו.

כי זה נזק לרכב בהווה...ובעתיד שתרצה למכור את הרכב תצטרך לרדת כמה אלפים על טמבון עקום ,פנס שבור...

פורסם

חד משמעית לא.

אין ביטוח אז לא נוהגים.

מחר תיפרדו(שלא עלינו :)) והיא תשאיר אותך עם נזק של 6000 שקל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אין לי מושג לגבי הביטוח שלך אם הוא מכסה אותה או לא, אבל: במקרה שלא, תתאר לך מקרה שהיא יוצאת מהחניה, ובדיוק היא פוגעת במרצדס S-500 חדשה, יש לך מושג כמה זה יעלה לך (כי אתה בעל הרכב, וזה לא משנה מי נהג)?

אני יגיד לך בסוד: פחות מ-5 ספרות אתה לא תצא. (מניסיון: יצא לי לפגוע באאודי A3 בת שנה, מכה לא רצינית, וזה עלה לביטוח שלי בסביבות ה-12,000 ש"ח).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הזכרת לי את אותה דילמה שאני עברתי .

בכל אופן היא קיבלה בסופו של דבר את הרכב וכל פעם הוא חזר אליי עם יותר שריטות ושפשופים.

בדייט הראשון עם חברה שלי כשהיא רצתה להיכנס לרכב שלי הייתי פותח וסוגר את הדלת במקומה...ג'נטלמן...

זה מה שהיא חשבה , היא לא ידעה שאני מפחד שהיא תדפוק לי את הדלתות בקיר/ברכבים בזמן הפתיחה :lol::lol:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...