Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבת זוג שלי הייתה צריכה להגיע לעבודה ביום שישי אחד,ואני אמרתי לה קחי את שלי זה בסדר.

כשחזרה היה שיפשוף קל בפינה מאחורה שכנראה מישהו עשה שניסה להחנות(ראו שם צבע של רכב אחר)- וזה למרות שהיא חנתה בחניון מסודר וכמו שאני מסביר לה להחנות..

היא הרגישה הכי לא נעים בעולם אכלה את עצמה כל הסופ"ש והציעה לתקן את הבעיה.

כמה שהרכב שלי חשוב לי מאוד! ואני כמו כולם פה משקיע את הנשמה זמן ודם כדאי לשמור עליו במצב מעולה- אז אמרתי לה שטויות הבאתי חיבוק וזהו,עדיף להתעצבן ולהתרגז? נכון שזה כאב לראות את זה מדיי פעם אבל זה לא קרה בכוונה ולכל אחד מאיתנו זה יכול לקרות בייחוד אם האוטו חונה ברחוב לא חסר אנשים שיכולים לשרוט את הרכב.

טיפה פוליש וקס והעניין טושטש..

בקיצור כל עוד הביטוח שלכם בסדר והיא לא נהגת מסוכנת תנו לה את הרכב-כי מתי שאתם תשתו ותבקשו ממנה לנהוג היא יכולה להחזיר לכם באותו המטבע ולהגיד לכם שהיא לא מוכנה לנהוג על הרכב..

זה בידיוק החוסר נעימות שאני מדבר עליו, שכאשר כן קרה משהו ואפילו לא באשמתה אתה לא תסכים לקבל ממנה כסף ותספוג את זה כלכלית או תספוג את זה כל יום בעין בבאסה, עדיף להימנע מלהגיע למצב כזה של אי נעימות, ולא לתת את האוטו.

ולבחור שאמר שאם חברה שלו רוצה את האוטו אז שתשטוף פעם בשבועיים ותבטח ותתדלק, אז גם היא תתחיל לבקש ממך לעשות כלים וכביסה אם אתה רוצה להמשיך לגור ביחד, אל תגזים, יש את עמק השווה בכל הנושא הזה ואתה חצית אותו.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...