Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין איך היה מרגיש החבר אילו לחברה שלו הייתה 370Z ...

האמת?

אם היתה לי חברה שיש לה 370Z כנראה הייתי כל הזמן חרמן עליה........

כן, עושה לי את זה בחורה עם רכב חזק\אופנוע כבד.

ולגבי לתת רכב לחברה- אם היא נהגת סבירה הייתי נותן, תאונה יכולה לקרות לכל אחד.

לגבי לתת רכב לאישה- אין פה בכלל שאלה כי זה כבר רכוש משותף והיא לא ממש צריכה לשאול אותך אם אפשר או אי אפשר.

הדבר היחיד שאפשרי זה כמו שאני עשיתי עם הרכב החדש- להזהיר אותה להיות עדינה על הגז כי הרכב עצבני וליטוף של הדוושה מעיף אותך מעל 100 קמ"ש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למזלי לשלי יש רשיון רק על אוטומט, ככה שהרכבים שלי תמיד ״מוגנים״ אבל המאזדה 2 שלה הפכה לדיילי שלי:p

מצד שני, אם הרכבים שלי היו אוטומטיים, או לחלופין היה לה רשיון לידני (ובהנחה שלא מדובר ברכבים מיוחדים) הייתי מאפשר לה לנהוג.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בחיים לא.

אמנם חברה אבל לא התחתנת איתה.

היה לי קטע כזה עם חברה בעבר.

אמרתי לה שהביטוח מכסה רק אותי, שזה נכון, וזהו.

פורסם

האם ניחוח שוביניסטי קל עולה באפי, או שתשובת המשרשרים כאן היתה זהה גם אילו היה מדובר בחבר ולא חברה?!

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

כן. שים לב לתגובתי. אותו ניחוח עלה באפי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
האם ניחוח שוביניסטי קל עולה באפי, או שתשובת המשרשרים כאן היתה זהה גם אילו היה מדובר בחבר ולא חברה?!

לא שובניסטי בכלל, אני לא נותן את הרכב גם לחברים, הביטוח על שמי בלבד, מטעמי חיסכון ומטעמים שאני פשוט לא נותן לאף אחד לנהוג בו.

פורסם

על הרכב אני קמצן לכולם, בשאר הדברים אני לא קמצן.

שאלה, לכל הנדיבים למיניהם, אם הלוותם לחבר את הרכב שלכם והוא חזר עם פנצ'ר, "כביכול" לא באשמתו כי פנצ'ר זה 99 אחוז לא בכוונה, אתם תדרשו ממנו צמיג חדש או תוותרו לו כי הוא חבר? ותקנו צמיג חדש בכספם? (כ500 שקל מינימום)

פורסם

אם עשה פנצ'ר, שיתקן. פנצ'ר לא אומר החלפה של צמיג. אם קרע צמיג, שיחליף.

מקרה שהיה: חבר לקח את הרכב ודפק את המשולש השמאלי. החליף כמו גדול.

אם נקרעת רצועת אלטרנטור, לא אשמתו. אני אחליף. אם הדפקט נתן לרכב להתחמם ומר ראש מנוע, יחליף כמו נינג'ה. לא רוצה להשמע ערס בנושא, אבל יודעים לא לתעסק איתי בדברים האלו. אני באמת משתדל לעזור, וכולם יודעים את זה, ולכן מכבדים את הדרישות שלי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לא מבין את כל הקמצים על הרכב. יודעת לנהוג ויש ביטוח? תתנו.

אני מתחנן לחברה שלי שתנהג לי ברכב.

במקרה תאונה היא גם תשלם לך עלית פרמיה ל3 שנים? והשתתפות עצמית?

אז תן לה.

פורסם

במקרה תאונה שקודם תהיה בריאה. ולא היא לא תשלם את הביטוח. האם זה אשמתה, היא תשלם השתתפות עצמית (אין לי חברה, אבל אם הייתה, זה מה שהייתי מצפה ממנה).

זה כולה אוטו וסה"כ כסף. כמה שאני אוהב את הטנדר העגלה שלי, ולעומת הרבה מהרכבים פה זה רכב אם המון ערך סנטימנטלי (היה שייך לסבא שלי עליו השלום, וזה הדבר היחיד שנשאר לי ממנו חוץ מזכרונות עקב שוד בתום השבעה, כשעלינו לקבר (הייתם מאמינים?!?!?)), ועדיין, זה רק אוטו. אם היה מדובר ברכב בעל ערך כספי רב, נדיר ו/או שזה אדם שפשוט אי אפשר לסמוך עליו (פגשתי גם כאלו), ניחא. אבל דחיל רבקום במקרה עסקינן מדובר בפונטו...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
ניחא אם היה מדובר ברכב מיוחד, ספורט, נדיר או אנא עארף. אם מדובר לע איזה פונטו ספייס, הייתי נותן, אבל קורה משהו, באותה מידה הייתי מבקש שהיא תתקן. היא לוקחת את הרכב? האחריות שלה.

אני נותן את הרכב שלי לכל חבר שמבקש (ואני סומך עליו), הם יודעים שאם קורה משהו זה עליהם.

גם את הפונטו לא הייתי מביא

פורסם

באחת הפעמים הראשונות שנתתי לחברה שלי לנהוג ברכב שלי, זה נגמר בתוך האחוריים של פולקסווגן טרנספורטר :roll:

היא הרגישה מ-מ-ש לא נעים, והציעה לשלם את ההשתתפות העצמית של הביטוח.

הרכב היה די חדש ודי יקר ( וולוו 740 שנת 1991 והתאונה קרתה ב-1994 )

זה לא הזיק למערכת היחסים שלנו (אולי אפילו הועיל :lol:) בשבוע הבא אנחנו חוגגים 18 שנות נישואין...:-P

אגב אני בעד לתת - ובלבד שיש כיסוי ביטוחי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...