Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובית זה ערימה של לבנים וסיד. צורת חשיבה טיפשית.

הפח על גלגלים הזה עובדים קשה לקנות ולהחזיק אותו, וגם פונטו עולה במיוחד שאתה חייל, אז תפסיקו לזלזל ותמשיכו לתת את הפח על גלגלים שלכם לכל אחד, אני שומר על הרכב שלי ואפילו שזה פונטו.

אבל מסתבר שיש אנשים ש10 אלף לא ממש מזיז להם אז תהנו והלוואי עליי.

פורסם

האקסית שלי גם אחרי 3 שנים לא נסעה לי ברכב.

בפעם היחידה שנתתי לה לשבת ברכב היא פשוט הכניסה לרוורס ועזבה את כל הדוושות וציפתה שהרכב לא יזוז

במזל הוא נעצר במדרכה וחצי סנטימטר מקיר.

מבחינתי, לא.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

חברה שלי לא מקבלת את הרכב נקודה. היא יודעת שזאת נקודה רגישה והייתי הכי אמיתי איתה כשאמרתי לה - "זה פשוט לא יקרה".

המקסימום של המקסימום זה אולי אני אתן לה לנהוג אם אני יושב ליד (מצב קיצוני והיפותטי לחלוטין). כן אני סומך על מעט מאוד אנשים שינהגו לי ברכב, היא לא אחת מהם :wink: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תגיד לחברה שלך שאם היא מתחילה לנהוג אז המחויבות לטיפול ברכב עוברת גם אליה וזה אומר לשטוף את הרכב כל שבועיים כולל ניקיון פנימי, למלא דלק, לבדוק שמן/מים, לסדר ביטוח, לקחת לטסט, לקחת לטיפול שנתי...אני מבטיח לך שהיא תרד מזה מהר.

האמת? אין לך כל כך ברירה...אתה חייב לתת לה לנהוג ולקחת סיכון או לעשות מה שאני עשיתי. רכשנו יונדאי כרכב המשפחתי ובו האשה נוהגת כל יום ואת הפיג'ו השארתי לעצמי וגם קיבלתי אישור להישאר אובססיבי ל 306 שלי...:-D

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

ואז פתאום תקומו בבוקר תצאו מהבית לחניה ותגלו את הרכב שלכם ככה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=469466

זו בוודאי לא הבת זוג שלכם שישנה אתכם במיטה, אולי נהגת אחרת בדרך שהייתה עסוקה בסמס או נהג שיכור (בנתיים לא יודעים), מה תגידו ואיך תרגישו ? ? ?

טעויות קורות, לכולם !!!

(ולא, אין לי עודף כסף אבל אני בעד לתת את הרכב לבת זוג)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הבת זוג שלי הייתה צריכה להגיע לעבודה ביום שישי אחד,ואני אמרתי לה קחי את שלי זה בסדר.

כשחזרה היה שיפשוף קל בפינה מאחורה שכנראה מישהו עשה שניסה להחנות(ראו שם צבע של רכב אחר)- וזה למרות שהיא חנתה בחניון מסודר וכמו שאני מסביר לה להחנות..

היא הרגישה הכי לא נעים בעולם אכלה את עצמה כל הסופ"ש והציעה לתקן את הבעיה.

כמה שהרכב שלי חשוב לי מאוד! ואני כמו כולם פה משקיע את הנשמה זמן ודם כדאי לשמור עליו במצב מעולה- אז אמרתי לה שטויות הבאתי חיבוק וזהו,עדיף להתעצבן ולהתרגז? נכון שזה כאב לראות את זה מדיי פעם אבל זה לא קרה בכוונה ולכל אחד מאיתנו זה יכול לקרות בייחוד אם האוטו חונה ברחוב לא חסר אנשים שיכולים לשרוט את הרכב.

טיפה פוליש וקס והעניין טושטש..

בקיצור כל עוד הביטוח שלכם בסדר והיא לא נהגת מסוכנת תנו לה את הרכב-כי מתי שאתם תשתו ותבקשו ממנה לנהוג היא יכולה להחזיר לכם באותו המטבע ולהגיד לכם שהיא לא מוכנה לנהוג על הרכב..

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אני מאז ומתמיד אמרתי להן עוד בתחילת הקשר שהאוטו זה הבייבי ו"לא יקרה". מאז אפילו לא עלה להן לראש לבקש ;)

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
הבת זוג שלי הייתה צריכה להגיע לעבודה ביום שישי אחד,ואני אמרתי לה קחי את שלי זה בסדר.

כשחזרה היה שיפשוף קל בפינה מאחורה שכנראה מישהו עשה שניסה להחנות(ראו שם צבע של רכב אחר)- וזה למרות שהיא חנתה בחניון מסודר וכמו שאני מסביר לה להחנות..

היא הרגישה הכי לא נעים בעולם אכלה את עצמה כל הסופ"ש והציעה לתקן את הבעיה.

כמה שהרכב שלי חשוב לי מאוד! ואני כמו כולם פה משקיע את הנשמה זמן ודם כדאי לשמור עליו במצב מעולה- אז אמרתי לה שטויות הבאתי חיבוק וזהו,עדיף להתעצבן ולהתרגז? נכון שזה כאב לראות את זה מדיי פעם אבל זה לא קרה בכוונה ולכל אחד מאיתנו זה יכול לקרות בייחוד אם האוטו חונה ברחוב לא חסר אנשים שיכולים לשרוט את הרכב.

טיפה פוליש וקס והעניין טושטש..

בקיצור כל עוד הביטוח שלכם בסדר והיא לא נהגת מסוכנת תנו לה את הרכב-כי מתי שאתם תשתו ותבקשו ממנה לנהוג היא יכולה להחזיר לכם באותו המטבע ולהגיד לכם שהיא לא מוכנה לנהוג על הרכב..

תודה לאל, יש כאן שפויים :-)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
האובססיה לרכב עוברת , נקמת המרוקאית לעולם תשרור מעל ראשך.

תיקון:

"האובססיה לרכב עוברת , נקמת האישה לעולם תשרור מעל ראשך"

ויתרה מכך, מה שתעשה לה כשהיא החברה שלך, היא תזכור ותחזיר לך כשתתחתנו.:wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה מזכיר לי אותי בתחילת מערכת היחסים של עם אשתי...

אני בחרתי לנקוט בגישה של לסמוך על החברה דאז, שבאה עם רכב משלה וראיתי שהרכב שלה נקי יחסית אז אפשר לעבור לשלב הבא

טקס הענקת המפתח הנוסף. של הפוקוסית .....:-D

בהתחלה נסעתי איתה ביחד ונתתי לה דגשים כמו לא לסובב את ההגה עד הסוף כי זה הורס את התפוח, או איך להחנות (תמיד ליד עמוד או מדרכה כדי שלפחות שני צדדים מוגנים. ניסיתי להסביר לה את זה בהומור כך שהיא תבין שזו השריטה שלי אבל לא בקטע קיצוני.

עד היום אנחנו צוחקים על האירוע והיא מצידה "מחזירה לי" על עניין התפוח בקטע של שמירה על ניקיון הבית....

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

מקרה מוזר שקרה לי

עצרתי טרמפ למישהי מהצוות שלי, היא מבחוץ העיפה את הדלת בעמוד ומאז יש לי מכה - היא עמדה ליד העמוד ופשוט העיפה אותה בעמוד!!

מיררתי לה את החיים הרבה זמן בגלל זה. לא יודע אם בגלל המכה או הטמטום שלה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...