Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה פרסמה מפת מצלמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי המצלמות החדשות בכביש בגין בירושלים לא מופיעות במפה.

הן גם לא מופיעות ברשימת "מצלמות האמת" שמופיעה ב"וואלה".

יש מצב שהן לא קבועות, ומשמשות לצורך תחלופת מיקומים. במקרה כזה אין אינדיקציה אם מצלמה היא מבצעית או לא.

פורסם

המפה ממש לא נכונה, אין את המצלמה בצומת ברכייה ואין את המצלמות בצמתים של אשקלון צפון ו סילבר , ומשום מה יש מצלמה בתוך המתחם אזור התעשייה שצמוד למתחם הקניות של סילבר , חסר גם מצלמה בין ראשון לאשדוד בכביש 4. וזה מה שראיתי בחצי עין

*אבל יפה שהם תישטשו את כול האזורים הצבאיים שהייה יותר קל לזהות אותם במפה.

עשו פה עבודה מדהימה פשוט אין מילים

פורסם
המפה ממש לא נכונה, אין את המצלמה בצומת ברכייה ואין את המצלמות בצמתים של אשקלון צפון ו סילבר , ומשום מה יש מצלמה בתוך המתחם אזור התעשייה שצמוד למתחם הקניות של סילבר , חסר גם מצלמה בין ראשון לאשדוד בכביש 4. וזה מה שראיתי בחצי עין

*אבל יפה שהם תישטשו את כול האזורים הצבאיים שהייה יותר קל לזהות אותם במפה.

עשו פה עבודה מדהימה פשוט אין מילים

באשקלון צפון יש. זו מצלמת הרמזור.

אולי לא כתבתי נכון, הכוונה שלי הייתה שחסר את המצלמות במפה. אני יודע שהם קיימות במציאות.

פורסם
שתי המצלמות החדשות בכביש בגין בירושלים לא מופיעות במפה.

הן גם לא מופיעות ברשימת "מצלמות האמת" שמופיעה ב"וואלה".

יש מצב שהן לא קבועות, ומשמשות לצורך תחלופת מיקומים. במקרה כזה אין אינדיקציה אם מצלמה היא מבצעית או לא.

ביום שני באזור 11 ראיתי טכנאים מתעסקים איתן (די הרבה זמן, כי כשחזרתי לירושלים ב15:00 בערך, הם עדיין עבדו שם)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מכירים את המשפט "בתחבולות תעשה לך מלחמה"?, תהיו בטוחים שגם במשטרה מכירים אותו, זה נוהל מקובל במלחמות להפיץ מודיעין שווא ע"מ לבלבל את האוייב.

ולפי חלק מההתבטאויות של בכירים במשטרה שדלפו לתקשורת, אני לא הייתי פוסל את העובדה שהמידע הזה הופץ בכוונה וכולל מודיעין שווא.

המשטרה תשתמש בכל כלי חוקי (וגם "חוקי אבל מסריח") ע"מ לקבל תמורה הולמת מהמצלמות הללו, התקשורת היא כלי חזק מאוד.

אל תבלעו את כל מה שמאכילים אתכם בכפית, אתם לא יודעים מי היד שמחזיקה אותה.

• תוכן חדש...