Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

15 אלף ש"ח זה הפרש רציני.

לדעתי, כדאי.

בעוד 4 שנים, כאשר תרצה למכור, גם אם תוריד 15 אלף ש"ח בהשוואה לרכב ללא רישום ליסינג ומצב\נתונים זהים, לא הפסדת כלום.

וכאשר המחירים יהיו סביב 80 אלף ש"ח, ההפרש של 15 אלף יהיה עוד יותר משמעותי.

אם יהיו אלפי מאזדות 6 מליסינג למכירה, גם שוק משומשות פרטיות יירד.

תשמור טוב את ההסכם כהוכחה שהרכב אצלך מיומו הראשון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אז בקיצור, הייתם לוקחים את הדיל או לא? ואם לא, אז באיזה מחיר כן?

דגם הליסינג אינו עולה 170K אלא 165k/

אני באופן אישי לא הייתי רוכש רכב מליסינג ללא הנחה משמעותית במחיר כיוון שכאשר תגיע למכור תתחרה עם רכבי הליסינג בהנחות משמעותיות ובמבצעי מימון אטרקטיבים.

הנחה משמעותית מבחינתי אומר כ 145K , ואם לא יש הרבה רכבים אשר ניתן לרכוש בסכומים שאתה מדבר עליהם ללא טובות של חברת ליסינג זו או אחרת...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
15 אלף ש"ח זה הפרש רציני.

לדעתי, כדאי.

בעוד 4 שנים, כאשר תרצה למכור, גם אם תוריד 15 אלף ש"ח בהשוואה לרכב ללא רישום ליסינג ומצב\נתונים זהים, לא הפסדת כלום.

וכאשר המחירים יהיו סביב 80 אלף ש"ח, ההפרש של 15 אלף יהיה עוד יותר משמעותי.

אם יהיו אלפי מאזדות 6 מליסינג למכירה, גם שוק משומשות פרטיות יירד.

תשמור טוב את ההסכם כהוכחה שהרכב אצלך מיומו הראשון.

חבוב, גם הדלתא (הפער) נשחקת, לא רק המחיר. 15 אלף שהוא חוסך היום לא נשארים 15 גם בעוד 3 שנים. למעשה הם יאבדו את ערכם כליל. זאת לא צריכה להיות הסיבה לקניה או לא.

פורסם

ורק לעידכון - הבוקר מפורסם בעיתונים "תיקון" של שלמה סיקסט (הם קוראים לזה הבהרה) ואכן מדובר במבצע על הדגם הישן ולא החדש. עצתי האישית לקונה, ה-15 אלף לא שווים כי הבנתי שהדגם החדש מוצלח הרבה יותר כך שאין פה רק אם להוסיף עוד כסף לחדש אלא שידרוג בתמורה.

פורסם
דגם הליסינג אינו עולה 170K אלא 165k/

אני באופן אישי לא הייתי רוכש רכב מליסינג ללא הנחה משמעותית במחיר כיוון שכאשר תגיע למכור תתחרה עם רכבי הליסינג בהנחות משמעותיות ובמבצעי מימון אטרקטיבים.

הנחה משמעותית מבחינתי אומר כ 145K , ואם לא יש הרבה רכבים אשר ניתן לרכוש בסכומים שאתה מדבר עליהם ללא טובות של חברת ליסינג זו או אחרת...

לא ראיתי משהו ברמה של המאזדה..

והמחירון 170K.

פורסם
האם לא הזמנת רק לפני ימים ספורים CX-5?

כן אבל החלטתי שלפני שאני משלם לגנבים האלה כל כך הרבה כסף כדאי שאבדוק אופציות נוספות

פורסם

איך הגעתם ל-15K הנחה??

דרך גרופון הרכב יעלה על הכביש 133K כולל אגרת רישוי (ויש להוסיף את 1,000 ש"ח של הקופון) = 134K על הכביש!

זה מחיר מצוין - כ - 20% הנחה.

גם הרכב כשלעצמו מצוין, למרות שמדובר בדגם היוצא. ברור שעדיף את החדש, אבל ההפרש במחיר הוא משמעותי.

לגבי מועדון הוט - המחיר מצוין, מקביל פחות או יותר לגרופון, אלא שהגרופון פתוח לכולם.

בכל מקרה זה 3 שנים אחריות. הרכב שנת 2013, כך שעלה על הכביש בינואר או פברואר הנוכחיים.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
טוב מאזדה 6 נמכרת ע"י אותם הגנבים. את דעתי בנושא כתבתי לך, אם מדובר על שני הרכבים הללו, ה-6 מול הCX-5, אני ממליץ על ה-6.

בגלל זה אני מנסה לרכוש את הרכב במחיר נמוך יותר ולא ישירות דרכם. הרי הרווח שלהם קטן הרבה יותר לעומת אם ארכוש דרכם.

פורסם
אני חושב שאתה צריך להתמקד בהפקת מירב התועלת עבורך ולא בגרימת מירב הנזק להם :wink:

זה מה שאני עושה. בשביל זה כל הדיון.

• תוכן חדש...