Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי בחברת הליסינג מאזדה 6 2013 הדגם החדש ב-156K, כמובן 0 ק"מ.

הדגם הבסיסי ביותר. מחירון אצל מאזדה 170K.

האם זו הצעה הוגנת? מה הצפי לירידת מחיר בעקבות ה"יד ראשונה ליסינג" שתופיע לי שם?

פורסם
זאת ההצעה הכי טובה היום של מאזדה 6 מליסינג (למיטב ידיעתי):

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/shlomosixth-C1301175089/17645456

אמנם זה הדגם היוצא, אבל זה דגם מצוין והמחיר ממש אטרקטיבי (כולל אגרת רישוי).

עדיין ההצעה של מועדון הוט טובה יותר.

בתשלום בכרטיס אשראי הוט יש הנחה נוספת עד 1500 ש"ח. מקבלים שי DVD ולא צריך לרכוש קופון של גרופון במחיר 1000 ש"ח.

השאלה היא האם הרכב עצמו הוא קנייה טובה.

פורסם

אין לי שום עניין בדגם היוצא של המאזדה 6.

15K מתוך 170K זה זה כמעט 10%, לא 5%.

אתם בטוחים שהרכב מאבד רק 5% על יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ? אם כן, אני אלך על ההצעה שלהם.

פורסם

14K מתוך 170K הם 8% . ודא שזה אכן מחיר הרכב החדש אצל היבואן - אני משוכנע שהוא נמוך ממה שטוענת חברת הליסינג.

5% הפחתה לרכב 0 קילומטר חדש מליסינג זה מה שמופיע במחשבון של יד 2.

פורסם

חברים עם כל הכבוד להפחתה של לוי יצחק או כל מחירון אחר בעקבות רכב אחרי ליסינג, יש מחירון שנקרא "מחיר תכלס".

ובאמת שאנחנו היינו רוצים שירד רק 5 אחוז על יד שנייה אחרי ליסינג במקום יד ראשונה מפרטי.

מהנסיון האישי שלי ושל כמה מחבריי, מדובר על לפחות 15 אחוזי הפרש בהשערה גסה.

להערכתי למרות שההפרש מצטמצם עם השנים, נניח ותמכור את הרכב בעוד 3 שנים -> אתה תמכור אותו במקרה הטוב ב15 אלף ש"ח פחות לעומת מאזדה 6 מקבילה מיד ראשונה מפרטי.

אני יודע שדיבורים לחוד ומעשים לחוד אבל אני הייתי דורש לפחות הפחתה של עוד עשרת אלפים שקל על העסקה הזו.

פורסם

נסה להגיע היום עם רכב בן שנתיים- שלוש עם עבר ליסינג 0 ק"מ לאחד הטרייד אין של היבואנים- ןהמחיר שתקבל בפועל יהיה סביב 20-25% הפחתה, בטח ברכב נפוץ כמו מאזדה 3/6 שהחברות עצמן מציעות אותו (כמשומש כמובן) ב-40% הנחה ויותר עם אחריות, מימון, השבחה ועץ ריח...

כמובן שגם בשוק הפרטי לא יהיה קל , כי רכבך עדיין מקוטלג כ"יד שניה מליסינג" ואמור להתחרות במחיר עם רכבים הרבה יותר זולים שיציעו חב' הליסינג על רכביהם.

לשאלך, המחיר שהוצע לך גבוה מאוד .

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אז לדעתכם עדיף להשקיע ברכב חדש ולהוסיף 15K?

ואם לא נדבר באחוזים אלא בשקלים, מה ההפסד הצפוי אם אני אמכור, לדוגמא, בעוד כ-4 שנים?

ומה לדעתכם כן יהיה מחיר הוגן מחברת הליסינג?

פורסם

לדעתי בעוד 4 שנים תיאלץ להתמודד עם רכבים כאלה שימכרו ישירות מליסינג שיוצעו (בצדק) במחיר נמוך יותר ממה שאתה מבקש. אני מעריך שכ-10,000 שקלים פחות מהמחירון במקרה של יד ראשונה מליסינג זה לא מילה גסה למשפחתית גדולה.

מה שכן, אם תחזיק את הרכב תקופה ארוכה יותר, 7 שנים או 8 שנים והלאה העניין הזה יאבד משמעות יותר ויותר עם הזמן.

מה שכן, אתה מקבל את אותם 10,000 שקלים הנחה כשאתה קונה (ואולי אפילו יותר) אז אל תצפה שהאדם שקונה ממך לא יקבל את אותה הנחה, עם הזמן אגב האחוזים של אותה הנחה שווים פחות כסף כמובן, 10 אחוז מ-165 אלף שקלים זה לא 10 אחוז מ-100 אלף שקלים.

על הנייר זה משתלם בכל מקרה, בחיים האמיתיים אף אחד לא יכול לצפות מה יהיה.

• תוכן חדש...