Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאות הבדיקה שעשתה חברת הליסינג, מאזדה 3 2009

שלדת מרכב - תקוני מרכב משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים.

צמיגים - צמיגים וגלגלים: קדמי ימין פגום, קדמי שמאל פגום.

מה דעתכם?

פורסם

וזהו? כמה ק"מ עבר האוטו הזה?

תיאורטית- האוטו במצב נפלא, להחליף צמיגים קדמיים (רצוי גם לעשות כיוון פרונט אחרי זה) ולדהור לעבר השקיעה.

מעשית- הבדיקה קצת נקייה מדי. ההמלצה שלי, בכלל- בכל קנייה מחברת ליסינג, היא לא להסתמך על הבדיקה שלהם ולעשות בדיקה משל עצמך במקום אחר שאתה תבחר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כל בדיקה שנעשתה ע"י המוכר ולא הקונה היא חשודה. עשה בדיקה בעצמך ולו רק כדי לוודא שאין עוד ריג'קטים, אפילו קטנים, שאתה צריך לבקש מחברת הליסינג לתקן לפני רכישה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבדיקה שעשתה חברת הליסינג לא שווה כלום. צריך לקחת את הרכב למכון או למוסך אחר שאתה תקבע ושם תקבל חוות דעת ריאלית יותר. מה המחיר הנדרש? זה מליסינג או מהשכרה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

והנה תוצאות שלי:

סרן קדמי ומערכת היגוי - נקישה בהגה, תיקון וכיוון ציר קדמי

שילדת מרכב - לחיצות פח סביב ותיקוני המרכב וצבע סביב, ובדפנות אחוריות ובמשקופי הגג, ובעמודים ופגמים ושריטות בצבע, סביב ובגג ובפגושים.

מערכת בלמים - בדיקות בפרוק לפרק גלגלים לבדוק.

תאריך מצבר לא ברור. לבדוק תצרוכת דמן בנסיעה, יש לבדוק מתי בוצעו טיפולים, רצועת תזמון

פורסם

אין הבדל?

התיקונים במשקופים ובעמודים נשמעים ממש רע, במיוחד שלא כתוב אם הוחלפו חלקים נוספים מסביב.

מה מהות הפגיעות האלה?

פורסם

כל רכב ליסינג עובר תהליך השבחה לפני המכירה.

יש סימני מילוי וצבע מסביב לרכב (כולל עמודים ומשקופים) , תיקונים במרכב.

בדיקת הרכב הספציפי אופיינית מאוד, ולפי הבנתי לא הוחלפו חלקי מרכב - תיקונים מקומיים בלבד (נכללים תחת הסעיף תיקוני מרכב משמעות נמוכה).

גם לדעתי אין הבדל בין שתי הבדיקות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איך מגיעים לבצע תיקוני צבע בעמודים? מילא משקופים אבל עמודים? זה חלק פנימי מאחורי הדלתות, איזה נזק יכול להיגרם לו שיצריך צביעה או מילוי חומר?

פורסם

אולי בכלל לא תיקנו את העמודים. כאשר צובעים דלתות נשארות טיפות על העמודים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה לי להאמין שמכוני הבדיקה בישראל כל כך קפדנים שהם יציינו סעיף עמודים בגלל רסיסי צבע שעפו על העמודים בזמן צביעה.

לי אישית זה נשמע לא טוב והייתי בודק את זה לעומק טרם רכישת הרכב הזה.

פורסם
קשה לי להאמין שמכוני הבדיקה בישראל כל כך קפדנים שהם יציינו סעיף עמודים בגלל רסיסי צבע שעפו על העמודים בזמן צביעה.

לי אישית זה נשמע לא טוב והייתי בודק את זה לעומק טרם רכישת הרכב הזה.

הבוחן אמר שהכל קוסמטיקה, שכל מה שנעשה זה הכנת הרכב לקראת מכירה ואין שום בעיה עם הרכב.הכל תקין ובגבול הנורמה.

האמת שלא שאלתי ספיציפית לגבי העמודים.

מה אני אמורה לשאול את הבוחן? ביחס לעמודים?

(אוף...:cry: כמה קשה לקנות רכב יד 2)

• תוכן חדש...