Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק כמו שלא מחסלים סתם מחבלים ומעדפים לתפוס אותם חיים.

הוצאת אינפורמציה.

זה יותר חשוב.

אגב לא בטוח שהוא חוסל - מספיק שקיבל כימיקלים שגרמו לו לעשות את זה לבד.

אתה צודק בהחלט. גם לפי דעתי נתנו לו את האופציה לסיים את חייו "בכבוד" לעומת מה שהיה מחכה לו לו הוא היה נשאר בחיים.

בכל מקרה, מקורות משפטיים מבהירים שידעו עליו במערכת המשפטית, הוא נפגש עם עורך דין ושופטת בדקה את נסיבות מותו במשך שנתיים שלאחריהם היא הגישה את ממצאייה לפרקליטות.

עם כל הכבוד לחברי הכנסת שהעלו את הנושא (מן הסתם אלה לא נמנים על אוהדי מדינת ישראל במיוחד) זה היה מיותר. זה פתח פצעים שלו הגלידו לגבי השימוש הלא חוקי של דרכונים. דבר שני, לך תדע, אולי הוא חיי באיזה אי בודד עם משפחתו או בגלות תמידית ופירסום התמונות עלולה לגרום לחשיפתו?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה צודק בהחלט. גם לפי דעתי נתנו לו את האופציה לסיים את חייו "בכבוד" לעומת מה שהיה מחכה לו לו הוא היה נשאר בחיים.

בכל מקרה, מקורות משפטיים מבהירים שידעו עליו במערכת המשפטית, הוא נפגש עם עורך דין ושופטת בדקה את נסיבות מותו במשך שנתיים שלאחריהם היא הגישה את ממצאייה לפרקליטות.

עם כל הכבוד לחברי הכנסת שהעלו את הנושא (מן הסתם אלה לא נמנים על אוהדי מדינת ישראל במיוחד) זה היה מיותר. זה פתח פצעים שלו הגלידו לגבי השימוש הלא חוקי של דרכונים. דבר שני, לך תדע, אולי הוא חיי באיזה אי בודד עם משפחתו או בגלות תמידית ופירסום התמונות עלולה לגרום לחשיפתו?

לצערנו הכלים היעילים האלה ,שלא רק ה-KGB וה- CIA נוקטים בהם כשהבטחון של מדינות שאינן במלחמה לקיום מחייב , כבר לא מעשיים, עם השטינקרים (מהם אלה שמצדיקים,בנשימה אחת, את זועבי וטיבי עם הצרחנית) בכל פינה.

פורסם
איפה נעלמו כל אותם מתחסדים ויפי נפש שבכו על היעדר הדמוקרטיה במדינה עכשיו

הם לא נעלמו, הם כאן כל הזמן - אבל נמאס להם לריב עם כל ההתלהמות שמסביב, זה ממצה את עצמו באיזשהו שלב. בכו על העדר דמוקרטיה? המקרה הזה מעלה הרבה שאלות מאוד לא פשוטות לגבי גבולות הדמוקרטיה, אבל אין לי כוח אפילו להתחיל.

פורסם
הם לא נעלמו, הם כאן כל הזמן - אבל נמאס להם לריב עם כל ההתלהמות שמסביב, זה ממצה את עצמו באיזשהו שלב. בכו על העדר דמוקרטיה? המקרה הזה מעלה הרבה שאלות מאוד לא פשוטות לגבי גבולות הדמוקרטיה, אבל אין לי כוח אפילו להתחיל.

ההתלהמות מגיעה מהצד שלהם עם כל ההאשמות על זה שהדמוקרטיה פה בסכנה ועל כמה שהמדינה הזאת לא מתוקנת וכדומה.

לי אישית כבר קשה לשמוע את הבכי וההיתממות הזאת, ובמיוחד כשזה קורה בנסיבות כאלה.

ואיזה שאלות זה מעלה בדיוק? אתה מוזמן לרשום כמה, רצוי את ה"מיטב".

פורסם

אני עדיין מתפלא שאנשים באמת חושבים שהוא התאבד.

ברוסיה הקומוניסטית נפטרו אלפים מדום לב. כנראה שבאמת ובתמימות הייתה בעיה קרדיולוגית באותה תקופה :roll:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

קצת נמאס אבל, לא כל מי שדוגל בדמוקרטיה וזכויות אזרח ואדם הוא לא אוהד של מדינת ישראל.

לגבי המקרה - קטונתי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
קצת נמאס אבל, לא כל מי שדוגל בדמוקרטיה וזכויות אזרח ואדם הוא לא אוהד של מדינת ישראל.

לגבי המקרה - קטונתי.

יש הבדל בין באמת (ביקורת בונה) לדאוג לדמוקרטיה, זכויות אזרח ואדם לבין לדאוג בכאילו (ביקורת הורסת).

ארגוני זכויות אדם בישראל, כל כך חרדים לזכויות אדם שבכדי להגן עליהם מוכנים ללכת עד הסוף...של יהודים.

לעניין זייגר, הבחור קיבל את המקסימום שניתן לחלום במדינה דמוקרטית, כולל בית משפט העליון.

אבל מה לעשות, מגני דמוקרטיה האלה סומכים על העליון רק כשאחרון מקבל החלטות המתאימות לאג'נדה שלהם.

פורסם

בקיצור, ככל שעוברים הימים מתברר שמדובר בסוכן כפול שמכר את סודותיה הכמוסים של ישראל בעבור מי יודע מה.

הוא הביא את מותו על עצמו. מוזר מאוד שאדם יחליט לסכן את ביטחון המדינה שבה אשתו וילדיו חיים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

השב"ס לקח אחריות על חיים של אדם ולא משנה מי.

התאבדות במקום שמור הינה לבטח רשלנות לא?

קונספרציה? אולי מי יודע חכו שנגיע לגיל 80 נדע

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אם מישהו רוצה אבל ממש ממש רוצה להרוג את עצמו בחדר ריק זה אפשרי. אומנם זה יכאב מאוד אבל זה אפשרי.

פורסם

החדר לא ריק. ואין השגחה בשירותים ובמקלחת.

להרוג את עצמך זו חתיכת משימה. בן אדם לא מת כל כך מהר.

אני תמיד נזכר במקרה של אונס החיילת מהעבר הרחוק בו הואשם ישראלי מסויים ששופט בית משפט עליון שקבע שהוא אשם הלך ופעל לשחרורו משהסתבר לו שהכל היה "תפור".

מה היה פה? ימים יגידו.

שוב- שב"ס אחראי לחייך כשאתה אסיר. אין מחלוקת על כך.

ירון

פורסם

אז קדימה, מה אתם רוצים עוד לדעת? הבנו שהוא פגע חמורות בביטחון המדינה, הבנו שהוא קיבל זכויות כמו כל אזרח אחר אפילו ולמרות חומרת מעשין, הבנו שהוא התאבד (באמת עדיף לו ככה). מה עוד אתם רוצים לדעת? אישית אני לא מבין את המטומטם הזה. פגע חמורות באותה מדינה שבה אשתו וילדיו גרים בה ונולדו בה.

אני כרגע חלוק בדעתי מה יותר טוב? האם זה שהחלאה התאבד או שהוא היה צריך להירקב בכלא שנים?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/437/571.html?hp=1&cat=875&loc=1

פורסם

אתה מוזמן להשוות אותו לג'ונתן פולארד.

גם הוא פגע בארה"ב

גם הוא פגע במדינה שבה אישתו וילדיו

הוא לא התאבד ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא כל מה שכתוב בעיתון נכון.

מקרים דומים היו בעבר ולמיטב זכרוני גם היה זמר ידוע שנטען כי התאבד ועד היום הויכוח נטוש בעניין.

השורה התחתונה היא אחת - שב"ס אחראי לחיי האסיר ולא משנה מי הוא ומה עשה.

אני מזכיר לכולם גם שסביר למדי שזיגייר עשה רבות גם למען המדינה.

ירון

• תוכן חדש...