Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, ברווז כתב:

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שאפשר לתקו. רבי נחמן מברסלב

אז הפתרון שלך זה לא לעשות כלום דבר?

ואין לך בעייה עם הרדיפה של המשטרה אחרי אנשים שרק רוצים שהמרחב הציבורי יהיה נקי משילוט פיראטי שהוא במקרה גם דתי? תקרא את הפוסט. 

המשטרה רודפת את כל מי שמנסה להרים ראש חילוני מהרצפה. כולל פירוק אלים של דוכני חוזרים בתבונה. 

אם אנחנו החילונים לא נתחיל לפעול בכיוון ההפוך (לכל כח קיים כח זהה בכיוון ההפוך בטבע- זה ניוטון אמר), נוכל לשנות את הקידומת של הטלפונים לזו של איראן.

לא בא לי.

אני איתך. ההבדל כנראה בדרגת הפסימיות.

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

אזור חיוג קליפורניה. 

אופס. פלורידה - זה 2.5 שעות טיסה פחות.

אגב, למעלה יוסף היה פעם שר בממשלה. דווקא ממפלגת העבודה (שמחון)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

אני איתך. ההבדל כנראה בדרגת הפסימיות.

פסימיות (ויאוש) זו לא שיטת עבודה. (יאיא פינק).

מאחר וערכתי את ההודעה הקודמת, שימו לב למשהו חשוב דיו כדי שאקפיץ אותה לפה. 

לפני 19 דקות, ברווז כתב:

שימו לב- משהו מעניין, וכנראה חשוב ביותר. 

באתי לאתר תמונה להמחשה של ציוץ אומלל שכזה של יאיר. 

הנה מה שהצלחתי למצוא. 

rsz_615_346_17ice2272020.jpg

הסיבה? 

עם כל הרעש שהציוץ הזה עשה- אין לו כמעט אזכורים ברשת!!!!! כמעט ונעלם. 

זה אומר שהושקעה המון עבודה, אנרגיות ומאמצים להעלים את מה שעושה רע לממשלה מהמרחב הציבורי- חייבים לבדוק את הנקודה הזו. 

כמעט ולא היו תוצאות ברשת כשחיפשתי את הציוץ הזה. 

אני אשמח לראות שטעיתי- בכנות- ופשוט לא חיפשתי נכון והרשת מלאה בתוצאות רלוונטיות, זה אומר שהמצב טוב ותקין ושאני אדיוט ואין לי שום בעייה עם זה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לפני שנים הייתה פרסומת לקונדומים, זוכרים? 

"כשאתה שוכב עם החברה שלך, אתה שוכב עם החבר של החברה שלך"

אז אותו קונספט לקמפיין בחירות. 

HEAR ME OUT...

"כשאתה בוחר בנתניהו שלך, אתה בוחר במשפחה של הנתניהו שלך (תמונה של הציטוט של יאיר'קה וה"משתין על בג"צ " ממקודם), שבוחרת את חברי הממשלה שלך.

שים קונדום. כדי למנוע מילד"ז להגיע לקלפי."

אני נותן את הזכויות לקמפיין הזה בחינם. אני מוכן אפילו לשלם (אין לי הרבה, מצטער) כדי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה את זה. אם יש פה מישהו שטוב ב-AI אולי הוא יוכל לעזור? נפתח קמפיין מימון המונים ונרים את הפרסומת הזו בתקופת הפרסומי בחירות? בבקשה???

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אפשר כבר לברך את ד"ר עינב צנגאוקר על הצטרפותה לפוליטיקה?

האישה שסיפרה שתיעלם ברגע שבנה יחזור, עכשיו רוצה לרוץ לכנסת, עם המצע החדשני של "רק לא ביבי" (הרי אף פעם לא ניסו את זה בעבר).

השכלה אין, ניסיון רלוונטי אין (או ניסיון משמעותי כלשהו), דרך ארץ אין, חוכמה גם כנראה אין, אבל זה לא מונע מאנשים בשמאל לחבק אותה.

הניסיון הפוליטי הכי משמעותי?   צעקות "בן *ונה, בן *ונה" בועדת הכנסת.

מהצד זה נראה כאילו השמאל (וגם מפלגות כמו יש לפיד) עושה פשוט הכל כדי לא להיבחר.

נתניהו יכול לשבת רגל על רגל ולא להתאמץ בכלל, מקסימום לשתף ראיונות של יאיר גולן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 5
  • משעמם 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצערי אתה צודק.

אנשים חכמים יותר היו יושבים רגל על רגל בלי להתאמץ בכלל ופשוט משתפים כל היום סרטונים מה7.10, סרטוני ליכוד ישנים של מחבלים על טויוטה וכל הסיפור עם קטאר אבל מסתבר שמשחקים בקקה של כן ביבי לא ביבי זה ממכר.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

מהצד זה נראה כאילו השמאל (וגם מפלגות כמו יש לפיד) עושה פשוט הכל כדי לא להיבחר

כן, ההחלטה של מישהי לנסות להיבחר מעיד על השמאל.

לא לגדי:

מה זה הקטע הזה שיציאה של אדם רנדומלי מעידה על קבוצה שלמה שלא בחרה ולא קשורה אליו בכלל מלבד זה שמקבצים אותם לאותה הקבוצה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

השכלה אין, ניסיון רלוונטי אין (או ניסיון משמעותי כלשהו), דרך ארץ אין, חוכמה גם כנראה אין,

כמו יותר מדי שרים בקואליציה. שר התחבורה לשעבר נהיה שר הביטחון כשכל מה שהוא יודע זה טוויטר, וגם זה אני לא בטוח שהוא יודע לתפעל אלא מכתיב למנהל הסושיאל שלו; שר החקלאות, שבכלל הגיע מהתחום הביטחוני, ולכן זה עבר שינוי שם ל"החקלאות וביטחון המזון"; שר אוצר שאין לו שום רקע, ידע וכלום דבר לתפקיד; לפחות הוא מחזיק גם בחלק ממשרד הביטחון, שם יש לו ידע מהצד של מאחורי הסורגים, לפחות זה; אין לי כח, לא זוכר כבר מי לא יודע מה. 

אני לא מצפה ממך ליותר מדי, אבל בוא, לרדת על אחת מנפגעות השביעי- לא מקובל. 

כל הנושא הזה של לדבר בצורה פוגענית על השכול ועל נפגעי האיבה, זה חדש, והתחיל רק מהכנסת הזו. 

זה. חייב. להיעלם. 

לפני 6 דקות, David32 כתב:

מה זה הקטע הזה שיציאה של אדם רנדומלי מעידה על קבוצה שלמה שלא בחרה ולא קשורה אליו בכלל מלבד זה שמקבצים אותם לאותה הקבוצה?

אה. זה [בודק בדף המסרים] : חלק מגוש השמאל. השמאל מנסה להפיל ראש ממשלה מכהן מהימין.

זה הקונטקסט. זה למה כולם מאותה הקבוצה. לשיטת רה"מ, אגב, גם ליברמן שמאלני. הוא אמר את זה. ואפילו די מזמן. 

טוב, מה כבר אפשר לצפות ממישהו שקיבל את הכינוי "שקרן בן שקרן" מאחד מסוחטיו מחבריו הקרובים בקואליציה. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אפשר לספר אלף ואחת סיפורים. הכל קורס כמו מגדל קלפים, אין כלום כי לא היה כלום, מתפרת תיקים, חנינה, 8 שנים מנסה לומר את האמת ועוד אלף המצאות וסיפורים.

יצא המרצע מן השק.

התיקים אמיתיים והם מסבכים אותו ועצם זה שכל הזמן מחפשים דרך להוציא אותו מזה רק מוכיחה שיש שם הרבה טינופת.

השינויים במערכת המשפט נועדו רק לחלץ אותו מאימת הדין. לא טובת האזרחים ולא נעליים.

אם זה עובר באמת שאפשר לקפל פה את המדינה. אנחנו ממש לא שונים ממדחנות ערב, מדינות דרום אמריקה ואפריקה.

שחיתות על מלא מלא. 

שלא יספרו סיפורים שרודפים אותו. ככה מדינות הופכות להיות מושחתות.

Screenshot_20260112_122019_ynet.jpg

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

אפשר כבר לברך את ד"ר עינב צנגאוקר על הצטרפותה לפוליטיקה?

האישה שסיפרה שתיעלם ברגע שבנה יחזור, עכשיו רוצה לרוץ לכנסת, עם המצע החדשני של "רק לא ביבי" (הרי אף פעם לא ניסו את זה בעבר).

השכלה אין, ניסיון רלוונטי אין (או ניסיון משמעותי כלשהו), דרך ארץ אין, חוכמה גם כנראה אין, אבל זה לא מונע מאנשים בשמאל לחבק אותה.

הניסיון הפוליטי הכי משמעותי?   צעקות "בן *ונה, בן *ונה" בועדת הכנסת.

מהצד זה נראה כאילו השמאל (וגם מפלגות כמו יש לפיד) עושה פשוט הכל כדי לא להיבחר.

נתניהו יכול לשבת רגל על רגל ולא להתאמץ בכלל, מקסימום לשתף ראיונות של יאיר גולן.

אם זה עבד למאי גולן למה שלא יעבוד לה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, asix כתב:

יצא המרצע מן השק.

התיקים אמיתיים והם מסבכים אותו ועצם זה שכל הזמן מחפשים דרך להוציא אותו מזה רק מוכיחה שיש שם הרבה טינופת.

השינויים במערכת המשפט נועדו רק לחלץ אותו מאימת הדין. לא טובת האזרחים ולא נעליים.

Screenshot_20260112_122019_ynet.jpg

אלוהים אדירים. נגמרו לי המילים. 

לפחות הדבר יחסם ע"י בג"צ, לכל הפחות במגבלה של "יחול מהכנסת הבאה" או "לא יחול על תיקים מתנהלים כרגע". 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, David32 כתב:

כן, ההחלטה של מישהי לנסות להיבחר מעיד על השמאל.

תפתח את העיניים. רק יאיר גולן מפיק פה יציאות בקצב שבועי, מדיבורים על הגבלת רשתות חברתיות ועד רצון לכתוב מחדש את התנ"ך (לא באמת, אבל עדיין הזוי).

וזה לא רק "החלטה". זה החיבוק שהיא מקבלת, על תקן ה"מזרחית" שנגד ביבי.

לפני 24 דקות, ברווז כתב:

כמו יותר מדי שרים בקואליציה. שר התחבורה לשעבר נהיה שר הביטחון כשכל מה שהוא יודע זה טוויטר, וגם זה אני לא בטוח שהוא יודע לתפעל אלא מכתיב למנהל הסושיאל שלו;

אתה מדבר על ישראל כץ?

זה שהיה קצין בצנחנים, בוגר תואר ראשון במדעי המדינה, ונמצא כמעט 40 שנה בפוליטיקה?

אפשר ללגלג על הביצועים שלו, אבל להשוות את עינב צנגאוקר דווקא אליו. עשה קצת שיעורי בית לפני שאתה מבצע השוואות כל כך מופרכות.

לפני 24 דקות, ברווז כתב:

שר החקלאות, שבכלל הגיע מהתחום הביטחוני, ולכן זה עבר שינוי שם ל"החקלאות וביטחון המזון";

ברוך הבא לפוליטיקה. גם עודד פורר, זה שהיה לפניו, לא בדיוק "חקלאי" דגול.

לפני 24 דקות, ברווז כתב:

אני לא מצפה ממך ליותר מדי, אבל בוא, לרדת על אחת מנפגעות השביעי- לא מקובל. 

גם נתניהו אח שכול, זה מונע ממישהו להעביר עליו ביקורת?

הבן שלה חזר בחיים, לשמחתנו.

אבל עם כל הכבוד, ברגע שהיא בוחרת להיכנס לפוליטיקה, אין שום סיבה "לרחם" עליה. 

וגם בוא, למרות היותה אמא של חטוף, מדובר באדם גס רוח, מסית, מפלג, ואלים.

זה שהיא אמא של חטוף אומר שהיא יכולה להרים יד על קצין, או לתקוף אחרים באלימות, או לקלל בכנסת?

לפני 24 דקות, ברווז כתב:

כל הנושא הזה של לדבר בצורה פוגענית על השכול ועל נפגעי האיבה, זה חדש, והתחיל רק מהכנסת הזו. 

זה. חייב. להיעלם. 

איך אומרים - טול קורה מבין עיניך. רק לפני כמה ימים עשו זובור בערוץ 12 או 13 לאם שכולה, אך ורק כי היא בעד ועדת חקירה של הקואליציה והאופוזיציה.

להזכיר לך מה אמרו על אבא של אחד החטופים שחזר, רק כי הוא העז לספר שההפגנות בקפלן עודדו את המחבלים לדבריו?

כל הנושא הזה לא חדש. להזכיר לך מה אמרו בעבר על מתיישבים שנרצחו או נפלו במהלך לחימה, רק כי הם "מתנחלים"?

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

תפתח את העיניים.

תפתח אתה. אני לא יודע כמה פעמים רשמתי פה דברים כנגד יאיר גולן וכמה פעמים קיבלתי על זה לייקים מסמולניי הפורום.

מעבר לכך - לא ענית על השאלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 24 דקות, ברווז כתב:

אלוהים אדירים. נגמרו לי המילים. 

לפחות הדבר יחסם ע"י בג"צ, לכל הפחות במגבלה של "יחול מהכנסת הבאה" או "לא יחול על תיקים מתנהלים כרגע". 

גם בזה אני כבר לא בטוח.

Screenshot_20260112_130023_ynet.jpg

• מבאס 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

בעיני שכמותך דברי גולן הם "יציאות". בעיני רוב הציבור הוא צודק.

אנחנו נחכה לבחירות כדי לראות. בעיני רוב הציבור הוא דווקא טועה, ורואים את זה ב"פופולריות" שלו ובסקרים.

הוא צדק בתהליכים,

הוא צדק גם בזה שישראל הורגת תינוקות בעזה?   אמירה מטומטמת שאחרי זה ציטטו אותה בעולם, כאילו שאנחנו עושים את זה בשביל הכיף.

הוא צודק בהגבלת חופש הביטוי ברשתות החברתיות בדיוק כמו שהוא מוגבל בכל אמצעי התבטאות אחר

הוא מוגבל?   הוא אומר מה שבא לו ואיך שבא לו.

מצחיק איך אתם צועקים דיקטטורה על כל דבר שהממשלה עושה, אבל ברגע שיאיר גולן מציע פתרונות של סין או צפון קוריאה, פתאום זה בסדר.

אבל היא לא על תקן המזרחית שנגד ביבי אלא על תקן הלוחמת שנלחמת למען הציבור. 

איזה "ציבור"?   היא צעקה עד החטוף האחרון, לא?   אבל עכשיו היא המשיכה הלאה, למרות שהחטוף האחרון לא חזר.

ולוחמת למען הציבור?   מה היא מציעה, מה המצע שלה בכלל?

איזה הישגים יש לה?

לא חסרים אנשים שלא סיימו תיכון ומאוד מוכשרים בתחומים מסויימים שלא לדבר על זה שתארים לא מקנים אופי, יושרה ואנושיות. 

יופי. גם לא חסר אנשים שלא סיימו תיכון ואין להם שום דבר מזה.

ואם אני צריך לבחור בין עינב לרוטמן או אלמוג כהן בוחר בה בעיניים עצומות.

זכותך המלאה, רק אל תתפלא שתמשיך לעודד מיציע האופוזיציה גם בכנסת הבאה.

לפני 15 דקות, David32 כתב:

מעבר לכך - לא ענית על השאלה.

אחזור בשבילך - המשפט עליו הגבת, לא התייחס אך ורק להחלטה שלה ב"ואקום", אלא לסט ההחלטות לו אנחנו עדים מצד השמאל, בתקופה האחרונה.

זה רק עוד החלטה אחת מתוך שלל החלטות אומללות שהשמאל, או מנהיגיו, מקבלים, ושרק מרחיק אותם מהאפשרות להיבחר.

ככה זה כשכל מה שאתה מציע זה רק לא ביבי. לרוב האנשים זה לא מספיק.

• רעיון גרוע 2

• תוכן חדש...