Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

מצד השמאל

גולן והיא. 

היא לא קיבלה עוד אף קול. גולן קיבל מזמן כשהוא היה תחת מרצ או העבודה, מפלגות נכחדות.

שני אלה לא דוברים של אף אחד. אתה יוצר קבוצת קש

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 38 דקות, gadik6 כתב:

איך אומרים - טול קורה מבין עיניך. רק לפני כמה ימים עשו זובור בערוץ 12 או 13 לאם שכולה, אך ורק כי היא בעד ועדת חקירה של הקואליציה והאופוזיציה.

להזכיר לך מה אמרו על אבא של אחד החטופים שחזר, רק כי הוא העז לספר שההפגנות בקפלן עודדו את המחבלים לדבריו?

כל הנושא הזה לא חדש. להזכיר לך מה אמרו בעבר על מתיישבים שנרצחו או נפלו במהלך לחימה, רק כי הם "מתנחלים"?

וזה דאקינג הופך את זה לבסדר?! 

אין לי קורה נגד העיניים שלי. 

ההתנפלות על השכולים חייבת להסתיים. 

לא עשיתי הפרדה כשכתבתי את זה. לא חילקתי למחנות. אין פה "אנחנו" ו"הם". 

מצד שני, לך זה נשמע מתאים שיורדים על אנשים ממעגל השכול. אתה בעצמך ירדת חזק על מישהי. 

לפני 30 דקות, David32 כתב:

מעבר לכך - לא ענית על השאלה.

אני כבר הלכתי לאיבוד. איזו שאלה???

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ליאיר גולן יש בעיה קשה - הוא אומר את אשר על ליבו. לא משחק בפוליטיקה. משהו שחסר לנו מאוד.

אגב, הבאתם שני חוקים מבית היוצר של לוין ורוטמן. אני מצפה לעוד כמה.

אבל בג״צ אשם - בכך שאישר לנתניהו, שעומד למשפט, להרכיב ממשלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 26 דקות, gadik6 כתב:

הוא צדק גם בזה שישראל הורגת תינוקות בעזה?   אמירה מטומטמת שאחרי זה ציטטו אותה בעולם, כאילו שאנחנו עושים את זה בשביל הכיף.

רק שזה לא מה שהוא אמר. יש לך שמיעה סלקטיבית והבנה עוד יותר סלקטיבית.

הוא התייחס לאמירות של שרים (לא אנשי ציבור או חברי כנסת אלא שרים שאמורים לקבל את ההחלטות) שקראו להרוג את כולם בעזה ואמר שמדינות שפויות לא הורגות תינוקות כתחביב.

מה מטומטם ומה לא נכון באמירה הזו?

ותבדוק את מי מצטטים יותר כדי להשתמש נגדנו. אותו או את סמוט/בן גביר/בוארון/ואטורי וחבריהם.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

בעיני רוב הציבור הוא צודק

כל אחד שמאמין בדרך שלו חושב שרוב הציבור איתו.

היחיד בינתיים שהבין שצריך לצאת מתסמונת השחקן הראשי ולהבין שמדובר במערכת עם כללים שלא סופרת ערכים וכוונות טובות זה גנץ, שלא פוסל ממשלה עם ביבי.

אני לא רוצה ממשלה עם ביבי ולדעתי הוא אסון למדינה, אבל אני חושב שגנץ צודק בהבנה שלו שהדרך הבטוחה הריאלית להשתלט על האסון הזה עד שהוא הוא ילך בדרך כל בשר והכת תתפרק זה להיות בממשלה איתו, בדיוק כמו שעושים החרדים ובנגביר. בעצם להחליף אחד מהם, להיות אלה שמחזיקים אותו בביצים ולא אלה שלא עושים כלום חוץ מראיונות מודאגים בתקשורת, שזה בעצם כל מה שהאופוזיצה הזאת עושה.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה היא שגנץ תמים, נתניהו משתמש בו וזורק אותו, והוא לא מצליח להשתלט על כלום.

• רעיון טוב! 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

כל אחד שמאמין בדרך שלו חושב שרוב הציבור איתו.

היחיד בינתיים שהבין שצריך לצאת מתסמונת השחקן הראשי ולהבין שמדובר במערכת עם כללים שלא סופרת ערכים וכוונות טובות זה גנץ, שלא פוסל ממשלה עם ביבי.

אני לא רוצה ממשלה עם ביבי ולדעתי הוא אסון למדינה, אבל אני חושב שגנץ צודק בהבנה שלו שהדרך הבטוחה הריאלית להשתלט על האסון הזה עד שהוא הוא ילך בדרך כל בשר והכת תתפרק זה להיות בממשלה איתו, בדיוק כמו שעושים החרדים ובנגביר. בעצם להחליף אחד מהם, להיות אלה שמחזיקים אותו בביצים ולא אלה שלא עושים כלום חוץ מראיונות מודאגים בתקשורת, שזה בעצם כל מה שהאופוזיצה הזאת עושה.

גנץ עם ההבנה שלו הגיע ל 0.6% תמיכה. אפילו סמוט מקבל יותר.

וגולן כנראה עושה את מה שהוא עושה טוב כי הוא כבר מגיע ל 12 מנדטים בסקרים וזה כשהוא מפלגת שמאל קיצוני.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסקרים מטעמו אולי.

אני מאד מקווה שהוא יהיה חלק מהממשלה הבאה, אבל גם אם הוא באמת יקבל 12 מנדטים וישאר באופוזיציה מה עשינו בזה? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

ליאיר גולן יש בעיה קשה - הוא אומר את אשר על ליבו. לא משחק בפוליטיקה. משהו שחסר לנו מאוד.

יאיר גולן חכם ומבין תקשורת כנראה יותר ממך :)

מראש הוא ממוקם בצד שהינו מיעוט וטכנית מוגדר קיצון. 

אין לו מטרה לשכנע ליכודניק להצביע בשבילו אז הוא יורה "קיצונית" לכל כיוון וה עובד לו לא רע. 

בן גביר- בהפוך.

לגבי צנגאוקר. חוץ מזה שהיא אם לחטוף- מה שבאופן טבעי מעורר אמפתיה שתתאדה מהר מאוד בפוליטיקה מה יש לה בדיוק להציע?

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

רק שזה לא מה שהוא אמר. יש לך שמיעה סלקטיבית והבנה עוד יותר סלקטיבית.

זה בדיוק מה שהוא אמר, כמעט מילה במילה:

"ישראל בדרך להיות מדינה מוקצית בין העמים. כמו דרום אפריקה של פעם אם היא לא תחזור ותתנהל כמדינה שפויה. מדינה שפויה לא מנהלת לחימה נגד אזרחים, לא הורגת תינוקות כתחביב, ולא שמה לעצמה מטרות של גירוש אוכלוסייה"

וממש אחרי כמה שניות הוא מסביר שאנחנו אכן עושים את זה כבר בעזה, למקרה וזה לא היה ברור, ושזה לא מתקבל על הדעת.

השמיעה וההבנה שלי בסדר גמור. נראה דווקא שהראייה שלך את המציאות קצת לוקה בחסר.

הוא התייחס לאמירות של שרים (לא אנשי ציבור או חברי כנסת אלא שרים שאמורים לקבל את ההחלטות) שקראו להרוג את כולם בעזה ואמר שמדינות שפויות לא הורגות תינוקות כתחביב.

לא, כדאי שתקשיב לראיון ולא לתירוצים שאחרי - את הציטוט המדויק הבאתו מעלה.

מה מטומטם ומה לא נכון באמירה הזו?

בערך הכל.

לפני 58 דקות, David32 כתב:

גולן והיא. 

היא לא קיבלה עוד אף קול. גולן קיבל מזמן כשהוא היה תחת מרצ או העבודה, מפלגות נכחדות.

שני אלה לא דוברים של אף אחד. אתה יוצר קבוצת קש

כבר אמרתי שאתה צריך לפתוח את העיניים?

גולן, היא, נאווה רוזיליו, עמי דרור, שקמה ברסלר, הדס רגולסקי. זה רק ככה בשלוף מהימים האחרונים.

זה הקולות שמייצגים את השמאל. ואם אתה חושב שהם לא "מייצגים", אז תסתכל על התגובות לפוסטים או למעשים שלהם.

אבל אתה צודק בדבר אחד - הם אכן נכחדים, כי רוב הציבור כבר לא קונה את מה שהם מנסים למכור.

לפני 50 דקות, ברווז כתב:

מצד שני, לך זה נשמע מתאים שיורדים על אנשים ממעגל השכול. אתה בעצמך ירדת חזק על מישהי. 

היא לא ממעגל השכול, זה דבר ראשון.

דבר שני, לא שמעתי שאתה כל כך דואג כש"יורדים" חזק על נתניהו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

תזכיר לי את השיחה הזו בינינו, אחרי שיחטפו קרוב משפחה שלך לעזה והוא יינמק שם משהו כמו שנתיים. אז נדבר ונראה מי-מה-מו. 

לא הולך להתייחס לוואטאבאוטיזם הזה שלך. הפוסל במומו פוסל. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

מה זה יורדים ?

שמונה(8) שנים הוא מנסה להעיד.  ללא הצלחה.

סכסכניהו הציע להלחם בפילוג בעם. אם יבטלו את האישומים נגדו.

על נסיונות ההשתקה, על האשמות השווא

("לא יחיה כלום כי לא היה כלום")

(מעשיות הלשכה הקטארית)

חברים מספרים על  "שין בן שין"

דרייפוס הישראלי.

חייבים לפצות אותו פיצוי מלא. ולהכתיר את אשתו למלכה.

ואת הילד זזזזהב לנסיך היורש.

----

מפליא איך אנשים שמגדירים את עצמם כחכמים ומשכילים הופכים

לחסידים שוטים כשמדובר במאחז עיניים.

• אהבתי 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, רוןS כתב:

מה זה יורדים ?

רק ביקורת עניינית יש על נתניהו?

כל הנאצות, הבדיחות וההטרדות המילוליות של אשתו, או על האיפור שלה, הבדיחות על מצבו הרפואי ועוד ועוד. איך זה קשור למשפט או לביצועים הפוליטיים שלו?

כשתתבגרו ותתרכזו בביקורת עניינית, ותבחרו מנהיגות עניינית, שקולה, שמדברת על מה היא תעשה ואיך, כדי לשפר את המצב, ולא רק מה ביבי עושה או לא עושה כל הזמן, למה צריך להעיף אותו, וכמה כסף שרה בזבזה על איפור, אולי אז יהיה לכם סיכוי לחזור לשלטון.

כמו שזה נראה כרגע, אתם תמשיכו להתלונן כאן בפורום.

לפני 6 שעות, ברווז כתב:

תזכיר לי את השיחה הזו בינינו, אחרי שיחטפו קרוב משפחה שלך לעזה והוא יינמק שם משהו כמו שנתיים. אז נדבר ונראה מי-מה-מו. 

לא הולך להתייחס לוואטאבאוטיזם הזה שלך. הפוסל במומו פוסל. 

אם כבר אתה רושם דברי בלע, אז רצוי לרשום משהו יותר עדין, כמו "ומה אתה היית אומר אם קרוב משפחה שלך היה חטוף".

אתה הרי לא רוצה שאני אגיד לך להזכיר לי את השיחה אחרי שאחותך, למשל, תיפגע חלילה בפיגוע שעשה משוחרר עסקת חטופים, ומה תהיה דעתך אז על "בכל מחיר", נכון?   

לא ממש נעים לכתוב דברים כאלו למישהו אחר,לא כך?

דבר שני, זאת תגובה פשוט מנותקת. היו מעל למאתיים חטופים, ראית אותי מעביר ביקורת על מישהו מהם או מהמשפחה שלהם, או על גברת צנגאוקר, כשהבן שלה היה חטוף?

ברגע שהבן שלה חזר, והיא החליטה להיכנס לפוליטיקה, אין שום הבדל בינה לבין כל דמות "פוליטית" אחרת, והיא לא חפה מביקורת. 

וזה לא פשע להגיד שעם כל ההבנה למצבה כשהבן שלה היה חטוף, היא ניהלה את המאבק שלה בצורה גסה, אלימה, מסיתה, מפלגת, ולא שונה מהביביסטים הכי קיצוניים שהיא כל כך יוצאת נגדם.

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

ק ביקורת עניינית יש על נתניהו?

כל הנאצות, הבדיחות וההטרדות המילוליות של אשתו, או על האיפור שלה, הבדיחות על מצבו הרפואי ועוד ועוד. איך זה קשור למשפט או לביצועים הפוליטיים שלו?

כשתתבגרו ותתרכזו בביקורת עניינית, ותבחרו מנהיגות עניינית, שקולה, שמדברת על מה היא תעשה ואיך, כדי לשפר את המצב, ולא רק מה ביבי עושה או לא עושה כל הזמן, למה צריך להעיף אותו, וכמה כסף שרה בזבזה על איפור, אולי אז יהיה לכם סיכוי לחזור לשלטון.

כמו שזה נראה כרגע, אתם תמשיכו להתלונן כאן בפורום.

לשמוע את זה דווקא ממך אחרי כל הלרלורים על בנט/גולן ושאר המועמדים שלא עם ביבי🤣🤣🤣

אתה צריך להבין שמי שבראש חשוף גם לביקורת ולא רק לשבחים. 

וכשביבי משקר לציבור לגבי מצבו הרפואי זה כן עניין הציבור.

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

לשמוע את זה דווקא ממך אחרי כל הלרלורים על בנט/גולן ושאר המועמדים שלא עם ביבי🤣🤣🤣

אני אשמח לראות איפה בדיוק התייחסתי למראה שלהם, או למשפחה שלהם, או לכל דבר אחר שהוא לא המעשים או האמירות שלהם בלבד.

או מתי בכלל דיברתי על בנט.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

וכשביבי משקר לציבור לגבי מצבו הרפואי זה כן עניין הציבור.

אתה כמובן יודע על מה אתה מדבר. איפה ההוכחות שהוא משקר?

• תוכן חדש...