Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

יש דברים ושיקוילם שהם מעכבר לכסף.

כן, רק שכאשר מבינים ששרה בעצמה הייתה מעורבת בתכנון הפנימי שלו אתה מבין את הטירוף המשפחתי כאילו זה הרכוש הפרטי שלהם. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 48 דקות, Supertigre כתב:

כן, רק שכאשר מבינים ששרה בעצמה הייתה מעורבת בתכנון הפנימי שלו אתה מבין את הטירוף המשפחתי כאילו זה הרכוש הפרטי שלהם. 

זה נושא בפני עצמו ולא שייך להחלטה אם ללכת על מטוס ממשלתי או לא. זה קשור לנהלי עבודה ושחיתות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

המטוס כבר קיים ולא להשתמש בו זה יח''צ זול שלא ברור למה נופלים בו.

אקט של מחאה

ועדיין, עם כמה שהסיפור הזה נוגע ללב, הוא זמני כל עוד בוחרים בו.

הוא לא רואה את זה ככה. הוא בטוח שהוא מלך, משיח עלי אדמות, שמגיע לו להיות בשלטון עד מתי שהוא יחליט

• רעיון גרוע 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לא גר במגדל לא מחזיק רכבים מנקרי עיניים ולא טס במחלקה ראשונה (לעיצים קרובות בביזנס כדי להגיע רענן ליום עבודה).

לגור במגדל זה ההפך מאיכות חיים, אלא אם כן להיות מאופסן בקומה 30 עושה לך טוב מסיבה לא ברורה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ברור. להאדיר את המלך ביבי. בשביל זה קמתי בבוקר. 

אולי, איתך כבר אי אפשר לדעת.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אפשר לשכור מטוס, כמו שגם המלך עןשה בזמן שעובדיפ על כנף ציון.

נו מה יהיה איתך?

המטוס קיים כי המגלומן המופרע אובססיבי לסמלי סטטוס.

השאלה היא לא מה עושים עכשיו, אלא למה נראה למישהו הגיוני להוציא 700 מיליון שח על סמל סטטוס, ואם ראש ממשלה אחר היה עושה את זה.

אוקיי סבבה, אתה והוא לא בסטיז.

המצב הנתון הוא שכבר יש מטוס, משלמים על תחזוקה וחניה שלו.

לא להשתמש בו זה מטומטם בלי קשר למה ואיך הוא נוצר.

חוץ מזה, להמון מדינות יש מטוס ממשלתי, זה לא פרויקט תלוש שלא נראה מעולם.

דווקא דיי גנרי הייתי אומר.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 דקות, Potato כתב:

לגור במגדל זה ההפך מאיכות חיים, אלא אם כן להיות מאופסן בקומה 30 עושה לך טוב מסיבה לא ברורה.

מסכים ב 100%.

לקח לי שנים לשכנע את אשתי לעבור לפנטהאוס (פחדה מקומה אחרונה בגלל הטילים. חצי שנה אחרי שעברנו התחילה חרבות ברזל) חיפשתי רק בתים של עד 8 קומות ועם מרחב מסביב.

אם היה תלוי בי הייתי גר במושב על שטח אדמה גדול מסביב לבית עם צמחיה ובעלי חיים. לא מדשאה ענקית, לא חומות ולא בית עם כמה קומות. בית של 150-200 מטר בקומה אחת.

פורסם
לפני 15 דקות, Potato כתב:

למה לא?

מה רע לגור בקומה 30 (מתוך 30)? אם לא הייתי שומר שבת בשמחה הייתי גר שם

פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

למה לא?

קודם כל מנותק מידי (לטעמי). שנית, מיליון שכנים.

פורסם
לפני 40 דקות, עדי-אל כתב:

למה לא?

זה כמו להכנס לבניין משרדים, אבל אתה גר שם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ממש, זה כמו להיכנס לבניין מגורים רק אם הרבה קומות. יש לך אחלה נוף מקומה 30, יש לך מרפסת שהיא כמו חצר גדולה כי זה בדרך כלל פנטהאוז ויש לך פרטיות כי בקומה 30 אין הרבה חלונות שמציצים לך לתוך הבית.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

אולי, איתך כבר אי אפשר לדעת.

למה לא? למה שמישהו יקום למטרה אחרת בבוקר?

לפני כשעה, Potato כתב:

אוקיי סבבה, אתה והוא לא בסטיז.

המצב הנתון הוא שכבר יש מטוס, משלמים על תחזוקה וחניה שלו.

לא להשתמש בו זה מטומטם בלי קשר למה ואיך הוא נוצר.

אני מניח שאתה מבין שעיקר הטענה שלי היא לא "אל תשמשו במטוס", מעבר לזה שנראה שהוא לא מתאים למטרה לשמה שופץ, אלא "מה נסגר עם המגלומן שבאמת חושב שהוא מלך, שבזבז לנו 700 מיליון על שיפוץ מטוס מיותר"?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

קודם כל מנותק מידי (לטעמי). שנית, מיליון שכנים.

אתה ממש לא מרגיש את מיליון השכנים האלה, אתה פוגש אותם רק במעלית ובווטסאפ של הבניין.

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

לא ממש, זה כמו להיכנס לבניין מגורים רק אם הרבה קומות. יש לך אחלה נוף מקומה 30, יש לך מרפסת שהיא כמו חצר גדולה כי זה בדרך כלל פנטהאוז ויש לך פרטיות כי בקומה 30 אין הרבה חלונות שמציצים לך לתוך הבית.

באופן משעשע לשכור דירה במגדל בקומה גבוהה או דירה משופצת עם חניה בתל אביב עולה פחות או יותר אותו דבר.

מניסיון של גם וגם, מעדיף לגור בבניין נמוך.

לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

באופן משעשע לשכור דירה במגדל בקומה גבוהה או דירה משופצת עם חניה בתל אביב עולה פחות או יותר אותו דבר.

מניסיון של גם וגם, מעדיף לגור בבניין נמוך.

לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

אני מניח שאתה מבין שעיקר הטענה שלי היא לא "אל תשמשו במטוס", מעבר לזה שנראה שהוא לא מתאים למטרה לשמה שופץ, אלא "מה נסגר עם המגלומן שבאמת חושב שהוא מלך, שבזבז לנו 700 מיליון על שיפוץ מטוס מיותר"?

מבין, אבל זה כבר קרה.

אז אפשר להמשיך לבכות על זה(חסר תועלת) או להפיק מזה את מה שאפשר.

בכינו,נהנינו אפשר להתקדם.

פורסם
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

יש לי אחלה נוף גם מקומה 7 (פתוח לים) אבל כשאני יושב במרפסת אני רואה את האנשים ברחוב ולא עומד שעה בפק של ה 300 שכנים שיוצאים יחד מהחניה.

מעבר לזה שמספיק שכן אחד בעייתי כדי לשגע בניין שלם וככל שיש יותר דיירים הסיכוי ליפול עם אחד כזה גדל.

פורסם

הופה, קאטר-גייט בהחלט מרגישה קצת פחות בדיונית עם כל יום שעובר: https://news.walla.co.il/item/3679064

אז, לא יהיה כלום כי לא היה כלום? או שביבס חתום על כמה צ׳קים קצת בעייתים מהקאטרים לחמאס?

image.png.c78c01aa6e7f16bc379a3c402d68284a.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...