Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

זה שונה כי זה כסף.

חיי אדם שווים לתחת שם, הדבר היחיד שמצדיק את הקיום של המקום הזה הוא הדלק. בזה פגעו.

תימן לא מעניינת אף אחד, מחירי הדלק בעולם כן. זו אחת הסיבות למה לא מאפשרים לתקוף באיראן, הם מוכרים דלק בזול לרוסיה וסין וארהב מעדיפה שזה ישאר ככה.

אז מה ארהב והקואליציה תקפו שם חצי שנה? 

נשמע שאין שם יותר מידי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

זה לא אחד במקום השני.

הפרוקסיז צריכים לחטוף ואירן צרכה לחטוף רק שהפרןקסיז ישירות ואירן בתאונת גרעין.

רעיון מדהים דרך אגב

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, 98civic כתב:

זה באמת משנה אם ישראל תיפול מהסנקציות או מידי  שחיטה? הרי את הסנקציות יפילו עלינו ערבים ברובם. מכאן השאלה, באמת כולם כאלה אופטימיים או רק דוחקים את המציאות? 

אנחנו לא אופטימיים ולא דוחקים את המציאות, אתה הוא זה שהיסטרי. זה עניין של כמה שנים עד שהימין יעלה בכל הכוח באירופה (מה שרואים עכשיו זה רק ניצנים). אני חושב שלהיפך, תוך עשור תהיה שואה שנייה באירופה, הפעם של מוסלמים וערבים (אתה תהיה בהלם עד כמה מהר הנאורים יתהפכו ויימצא הצידוק המתאים כשמוקדי הכוח יעברו לימין).

וזה בפני עצמו מפחיד ומסוכן מאוד, כי אף אחד לא מבטיח שהימין שיעלה יהיה אוהד יהודים במיוחד.... אבל מהעולם המוסלמי אני לא דואג, ברגע שטהראן תיפול (אולי אפילו בהפיכה פנימית) 90% מהצרות שלנו ייגמרו.

לפני 44 דקות, Ooga כתב:

מעניין אם החותים יגיבו.

אני מקווה שאם הם כן, אנחנו באמת נעשה שם משהו משמעותי (ולא פוטוגני כמו שהיה היום), שלפחות פעם אחת ב 9 החודשים האלה המדינה תראה שהיא יודעת לטפל באוייבים שלה.

נחיה ונראה.

לא בטוח שאפשר. אתה רואה ש-9 חודשים עם חיילים וטנקים בשטח אנחנו לא מסוגלים להשמיד לגמרי את חמאס המצ'וקמק, איך תשמיד את החות'ים במרחק 2000 ק"מ כשקואליציה של מדינות ערב עם רגליים של חיילים על הקרקע לא הצליחה? רק פצצת אטום וזה בחיים לא יקרה.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם

אני לא פסימי לרוב ומאד אופטימי ובחיים לא הייתי הסטרי. אם הייתי רווק אולי הייתי שם @@ ונעלם מפה אבל יש ילדים ואישה וזה אחרת. תחת שלהם באחריותי וזה מלחיץ מה שקורה פה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

הנה מה שאתה מפספס לדעתי: ביבי לא מדמיין סיטואציה שבה הוא לא ראש ממשלה. המטוס בשבילו זה לא סמל של המדינה או משהו. זה הרכוש הפרטי שלו. שאנחנו צריכים לממן.

פסדר.

מחר יבגניפ ראש ממשלה ולא ביבי, מי ישתמש במטוס? 

מה זה משנה מה הוא חושב או לא חושב.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, Potato כתב:

אז מה ארהב והקואליציה תקפו שם חצי שנה? 

נשמע שאין שם יותר מידי.

הם תקפו מטרות צבאיות.

וזה גם היה די משמעותי אם מאמינים לדיווחים, התקיפה הראשונה הגדולה של הקואליציה הורידה להם בערך רבע ממצבורי התחמושת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

הם תקפו מטרות צבאיות.

וזה גם היה די משמעותי אם מאמינים לדיווחים, התקיפה הראשונה הגדולה של הקואליציה הורידה להם בערך רבע ממצבורי התחמושת.

טקטיקה מאוד מוזרה לעצור ברבע.

לפני 6 שעות, Coro כתב:

image.thumb.jpeg.b8d27a2a37382d0b9f76fa61e65ea953.jpeg

ערוץ 14: הדרקון זה ביבי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לעצור ברבע זה תמצית הרפיסות של המערב ודומה מאד להתנהלות שלנו עם חמאס בסבבים קודמים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, Potato כתב:

פסדר.

מחר יבגניפ ראש ממשלה ולא ביבי, מי ישתמש במטוס? 

מה זה משנה מה הוא חושב או לא חושב.

כבר ענינו על זה. לפיד היה ראש ממשלה אחרי וביקש לבטל את הפרויקט. הוא ובנט הזמינו איזה סקר כלכלי שהראה שהפרויקט לא כלכלי.

אתה מבלבל בין שני דברים שונים. אם אני ראש ממשלה מחר, אולי אני אשתמש במטוס ואולי לא. אבל רק מגלומן כמו ביבי היה מוציא פרויקט מיותר כזה מלכתחילה. והוא בטח לא עשה את זה כי איכפת לו במה יטוס המחליף שלו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

כבר ענינו על זה. לפיד היה ראש ממשלה אחרי וביקש לבטל את הפרויקט. הוא ובנט הזמינו איזה סקר כלכלי שהראה שהפרויקט לא כלכלי.

בסדר, אז אלה לא זה שיהיה אחריו כן.

גם אם הוא לא כלכלי, המטוס כבר קיים ולא להשתמש בו זה יח''צ זול שלא ברור למה נופלים בו.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אתה מבלבל בין שני דברים שונים. אם אני ראש ממשלה מחר, אולי אני אשתמש במטוס ואולי לא. אבל רק מגלומן כמו ביבי היה מוציא פרויקט מיותר כזה מלכתחילה. והוא בטח לא עשה את זה כי איכפת לו במה יטוס המחליף שלו.

ועדיין, עם כמה שהסיפור הזה נוגע ללב, הוא זמני כל עוד בוחרים בו.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

הוא ובנט הזמינו איזה סקר כלכלי שהראה שהפרויקט לא כלכלי.

הכי כלכלי זה לשלוח אותם בלואו קוסט עם 4 קונקשנים ורק עם תיק גב. רק על ארוחות בטיסה עדיף לשלם כי זה ייצא הרבה פחות מהחמגשיות ששרה תביא.

יש דברים ושיקוילם שהם מעכבר לכסף.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

יש לך קוביד? לקרוא לספריאל שימדוד חום...משפט שלא ציפיתי לשמוע ממך 😳

• מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Potato כתב:

יש לך קוביד? לקרוא לספריאל שימדוד חום...משפט שלא ציפיתי לשמוע ממך 😳

היה לפני 3 שבועות בערך.

תשמע, נכון שאני לא סובל את משפחת המלוכה אבל אני מפריד בינם לבין ההחלטות של ראש הממשלה. לא כל החלטה היא פסולה רק בגלל שביבי הוא זה שהחליט.

למטוס ממשלתי יש יתרון שאפשר לאבזר אותו במערכות תקשורת ושליטה שמאפשרות לתפקד רגיל גם באויר, מערכות בטיחות ועוד כל מיני דברים שאין לנו מושג שבכלל צריך אותם אבל זה עדיין לא אומר שהדרך שהפרוייקט מבוצע היא הדרך הנכונה.

עריכה: מי שמכיר אותי יודע שכסף מבחינתי ממש לא העיקר. אף פעם לא רדפתי אחרי כסף ואף פעם לא עניינו אותי דברים מנקרי עיניים. אני מנהל אורח חיים די צנוע כי ככה אני אוהב ומרגיש טוב.

לא גר במגדל לא מחזיק רכבים מנקרי עיניים ולא טס במחלקה ראשונה (לעיצים קרובות בביזנס כדי להגיע רענן ליום עבודה).

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

הכי כלכלי זה לשלוח אותם בלואו קוסט עם 4 קונקשנים ורק עם תיק גב. רק על ארוחות בטיסה עדיף לשלם כי זה ייצא הרבה פחות מהחמגשיות ששרה תביא.

ברור. להאדיר את המלך ביבי. בשביל זה קמתי בבוקר. 

אפשר לשכור מטוס, כמו שגם המלך עןשה בזמן שעובדיפ על כנף ציון.

לפני 51 דקות, Potato כתב:

בסדר, אז אלה לא זה שיהיה אחריו כן.

גם אם הוא לא כלכלי, המטוס כבר קיים ולא להשתמש בו זה יח''צ זול שלא ברור למה נופלים בו.

ועדיין, עם כמה שהסיפור הזה נוגע ללב, הוא זמני כל עוד בוחרים בו.

נו מה יהיה איתך?

המטוס קיים כי המגלומן המופרע אובססיבי לסמלי סטטוס.

השאלה היא לא מה עושים עכשיו, אלא למה נראה למישהו הגיוני להוציא 700 מיליון שח על סמל סטטוס, ואם ראש ממשלה אחר היה עושה את זה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...