Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיראן יש תמיכה מלאה של סין, היא זו שלמעשה רוכשת את עיקר הנפט של איראן ומכניסה לה מזומנים רבים. זה כמובן לא מפריע לעם ישראל שממשיך לתמוך תמיכה מלאה בסין. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ישראל לא יכולה לפעול נגד איראן לא (רק) בגלל חוסר יכולות אלא גם בגלל חוסר רצון של האמריקאים. ארה"ב זה הבוס הגדול ואי אפשר לפעול תחתיו או נגד האינטרסים שלו בלי שיהיה לזה מחיר גדול.

ארה"ב מעוניינת להשאיר את שלטון חמינאי ולא להפיל אותו, מסיבות שלהם. יש סיבה אחרת למה נתנו להם לפתח יכולות גרעיניות והעבירו להם מלא כסף?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, Supertigre כתב:

לאיראן יש תמיכה מלאה של סין, היא זו שלמעשה רוכשת את עיקר הנפט של איראן ומכניסה לה מזומנים רבים. זה כמובן לא מפריע לעם ישראל שממשיך לתמוך תמיכה מלאה בסין. 

סין תומכת בסין.

אם איראן תייצר לסין בעיה, היא לא תקבל תמיכה.

סין במלחמה כלכלית מול ארצות הברית, אין לה אינטרס להילחם מטוס במטוס.

לפני 12 דקות, Gosser1860 כתב:

לא חושב. ישראל תוקפת בהתאם למגבלות הכוח. אני משתדל לא לשתות את הקול אייד של אף מדינה. אני לא חושב שישראל היא איזו מעצמה שיכולה לעשות ככל העולה על רוחה. 

ישראל לא יכולה לפעול בסקייל גבוה בלי תמיכה משמעותית מהשותפות שלה בנשק, מודיעין וכו'. 

מסכים.

מצד שני, יש גבול כמה פעולות חשאיות יכולות להועיל, ולפעמים צריך לתת דחיפה לבעלות הברית. הכל טוב.

חוץ מזה, כמו שאמר גלנט, "את האש רואים בכל המזרח התיכון". במיוחד בלבנון.

פורסם
לפני 47 דקות, פינדר כתב:

ממשלה שלא מונהגת על ידי מטורפים שהפכו למוקצים בממשל האמריקני ובשאר מדינות המערב, הייתה יכולה להביא אמירות אחרות ומעשים אחרים מנשיא ארצות הברית.

הנקודה ביא שהתגובה ביתה צריכה להיות משוגרת 5 דקות אחרי שהכלים האירניים המריאו ולפני שמישהו יספיק להביע דעה על התגובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

עוד פעם המנהיג מדבר אחרי הצלחה.. 

"כינסתי, החלטתי, תקפתי, תודה לשרה".

אפס מסריח.

עריכה:

אגב, כתבה בערוץ 13 עכשיו על "מלחמת הכטבמ הראשונה", תיעוד מכל פינה של הכטבמ התימני, ראיונות עם אנשים מהרחובות ואמירה "גילינו לפני יומיים כמה השמיים שלנו פרוצים".

גבר, כל שבוע נקברים פה 2-3 לוחמים בגלל החרא הזה, אנחנו יודעים. זה שרק עכשיו זה נפל במקום שמביא רייטינג לא אומר שאנחנו לא יודעים.

יאללה, תעברו לאח הגדול החיים ממשיכים לא?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 6
פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

הנקודה ביא שהתגובה ביתה צריכה להיות משוגרת 5 דקות אחרי שהכלים האירניים המריאו ולפני שמישהו יספיק להביע דעה על התגובה.

כשספינת המשא הראשונה שקשורה לישראל נפגעה זו התגובה שהייתה צריכה להגיע, אבל מה גנרלי מקלדת דגולים כמונו מבינים.

כמו תמיד, מרגיש שאנחנו ממהרים להצדיק את ההתקפה בפני העולם במקום לבחור בעמימות או לאיים במתקפה קשה יותר (וזהו, בלי כל החרטוטיאדה מסביב). מקווה שהדבר לא יתחיל מציאות של "שקט יענה בשקט" עם אויב שנמצא 2K ק"מ מפה (מה שככל הנראה בטוח שיקרה).

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

מצד שני, יש גבול כמה פעולות חשאיות יכולות להועיל, ולפעמים צריך לתת דחיפה לבעלות הברית. הכל טוב.

מי שמספק לך נשק, מטוסים, צוללות ותחמושת לא צריך לקבל דחיפה. הוא כבר חלק פעיל. 

פעולות מהסוג הזה מדווחות מראש לשותפות (כמו שקרה במקרה הנוכחי), אני מניח שאם היה מתקבל סירוב חד משמעי לא היו ממשיכים (ע״ע דיווחים על התקיפה המתוכננת בלבנון בתחילת המלחמה או הרצון של ישראל לתקוף תקיפה משמעותית באיראן).

לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

חוץ מזה, כמו שאמר גלנט, "את האש רואים בכל המזרח התיכון". במיוחד בלבנון.

אני עוד על הגדר אם לחיזבאללה איכפת מספיק מתושבי לבנון, אני נוטה להאמין שלא. לא בטוח כמה האש מרשימה פנאטים איסלאמיסטים קיצוניים.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

לא יוצאים למלחמת עולם/אזורית בלי תוכנית.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 46 דקות, Gosser1860 כתב:

לא יוצאים למלחמת עולם/אזורית בלי תוכנית

זו לא מלחמת עולם אלא תגובה מוגבלת.

לא אמרתי למחוק את טהרן אבל תחנת כוח או שתיים היו תגובה הולמת.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעניין אם החותים יגיבו.

אני מקווה שאם הם כן, אנחנו באמת נעשה שם משהו משמעותי (ולא פוטוגני כמו שהיה היום), שלפחות פעם אחת ב 9 החודשים האלה המדינה תראה שהיא יודעת לטפל באוייבים שלה.

נחיה ונראה.

פורסם

למה מחכים, שאירן תכה ראשונה עם גרעין? הרי לא איכפת לגי'הדיסטים למות בלהבות תקיפת הנגד, למה ישראלים צריכים למות איתם, כדי לרצות דעת קהל שבמילא עויינת אותנו ואת קיומינו?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 דקות, Ooga כתב:

מעניין אם החותים יגיבו.

אני מקווה שאם הם כן, אנחנו באמת נעשה שם משהו משמעותי (ולא פוטוגני כמו שהיה היום), שלפחות פעם אחת ב 9 החודשים האלה המדינה תראה שהיא יודעת לטפל באוייבים שלה.

נחיה ונראה.

ארהב ובריטניה 9 חודשים באיזור, במהלך הזמן הזה הוציאו מספר תקיפות נרחבות ושום דבר לא השתנה.

יכבו את השריפות וימשיכו הלאה, כמו המצב בישראל ולבנון- חוטפים וממשיכים.

תימן מדינה ענייה במלחמת אזרחים מתמשכת, אין לנו באמת איך לאיים עליהם. הם כבר רעבים וחיים פלוס מינוס בתקופת האבן.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

אם לחיזבאללה איכפת מספיק מתושבי לבנון, אני נוטה להאמין שלא.

ברור לי שאכפת לו מהשיעים בלבנון, אבל מהשאר ובטח מהנוצרים שעוד נותרו? ממש לא, חלקם בכלל איוב עבורו לא פחות מישראל. האם זה ארגון ברמה הפסיכית של סינוואר? לפי מלחמת לבנון השנייה והדאחייה, כנראה שפחות אבל הוא בהחלט עדיין מוכן להקריב לא מעט מתושבי לבנון גם אם זה לא הנשק העיקרי שלו כמו אצל הפלסטינים האכזריים. 

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

אבל תחנת כוח או שתיים היו תגובה הולמת.

הבוסגה (ארה״ב) הבהירו את עמדתם חד משמעית (עד כמה שאפשר להאמין לעיתונות). בלי אישור שלהם לא יוצאים לפעולות מהסוג הזה.

לפני 9 דקות, Ooga כתב:

נעשה שם משהו משמעותי

מדובר במדינה ענייה מאוד שמקבלת סיוע הומניטרי(*) מתמשך (מזכיר משהו?). לחות׳ים לא מאוד איכפת מהאוכלוסיה שלהם עצמם (מזכיר משהו #2?). איזה משהו משמעותי אפשר לעשות שם?

ברגע שהערך של החיים כל כך נמוך, עם מה בדיוק אפשר לאיים?

(*)תוצאה ראשונה בגוגל מראה סד״ג של 4 מליון פליטים, 21 מליון זקוקים לסיוע הומניטרי דחוף (שני שליש מהאוכלוסיה) 

לפני 3 דקות, Supertigre כתב:

לפי מלחמת לבנון השנייה

השאלה המעניינת אם הקצין מאז. הרי ברור שכמו בעזה, תושבי לבנון (גם השיעים) לא יקבלו הגנה מהמלחמה במנהרות/בונקרים של חיזבאללה. 

אני גם חושב שהם לא קיצוניים כמו הפלסטינים, השאלה אם מספיק קיצוניים כדי להמיט על האזור אסון.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Potato כתב:

ארהב ובריטניה 9 חודשים באיזור, במהלך הזמן הזה הוציאו מספר תקיפות נרחבות ושום דבר לא השתנה.

יכבו את השריפות וימשיכו הלאה, כמו המצב בישראל ולבנון- חוטפים וממשיכים.

תימן מדינה ענייה במלחמת אזרחים מתמשכת, אין לנו באמת איך לאיים עליהם. הם כבר רעבים וחיים פלוס מינוס בתקופת האבן.

זה שונה כי זה כסף.

חיי אדם שווים לתחת שם, הדבר היחיד שמצדיק את הקיום של המקום הזה הוא הדלק. בזה פגעו.

תימן לא מעניינת אף אחד, מחירי הדלק בעולם כן. זו אחת הסיבות למה לא מאפשרים לתקוף באיראן, הם מוכרים דלק בזול לרוסיה וסין וארהב מעדיפה שזה ישאר ככה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...