Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

אולי מחכים לטראמפ? 

הוא אמר עכשיו שאוי ואבוי לחמאס אם החטופים לא חוזרים עד שהוא יהיה הנשיא עוד 4 חודשים.

הנבואה ניתנה לשוטים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

חכה זה הכטב"ם הראשון. אחרי עוד כמה כאלה גם זה לא יעניין אף אחד.

חוץ מזה שלתקשורת אין השפעה על שום דבר ממה שקורה ולשדר כל היום בלופ את ההישגים של הטרור האיראני זה חלק גדול ממה שהאויב רוצה.

מי שצריך לבוא אליו בטענות זה מי שהכיל ב2009 רקטות מתמרורים על שדרות והעוטף ובכך נירמל את כל מה שבא אחרי.

אי אפשר כבר לבוא אליו בטענות, אבל מי שתמך בפיאסקו הזה זה סיפור אחר

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

אם זה יגיע לשרה

הם קיצוניים ושונרים אותנו אבל לא מטומטמים. 

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

כולם רוצים שקט כי כולם יודעים שאתה לא יכול להיות במלחמה כל החיים.

בגלל זה אתה עובר ממבצע למבצע שקונים לך את השקט עד שהגיע מר ביטחון והחליט לקנות מארגון טרור שקט בכסף עד שהמפלצת גשלה יותר מידי והביאה לנו וואחד ביס.

זה סוג של מחלה כרונית שביבי החליף את הטיפול לאחד עם פחות תופעות לואי אבל שלא עובד.

יש הרבה במה שאתה אומר

אבל גם היום ראשי מערכת הביטחון רוצים אתמול לסיים את המלחמה

לא למדו דבר

פורסם
לפני 4 דקות, avi 1234 כתב:

זה עזר הרפורמה נגנזה.

היא לא נגנזה, היא עברה לשיטת הסלמי..

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

כולם חיפשו שקט.

גם אתה תחפש שקט כשזה יהיה עניין יומיומי.

בכל סבב וגם בסבב הזה, אנשים ברחו ויברחו על מנת שהם לא יסבלו מטילים.

בכל סבב אנשים מהאזור שלי היו פשוט אורזים וטסים ל"חופשה" קצרה בשביל להתרענן.

פה גם יקרה וקורה בת'כלס..

לא אתפלא אם תקום ותיסע לחופשה כשיתחילו הטילים למרכז.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 1 דקה, avi 1234 כתב:

יש הרבה במה שאתה אומר

לא למדו דבר

אני לא יודע מה השיקולים בעד ונגד ומאמין שיש לא מעט ודי טובים לכל צד.

מה שכן ברור לי זה שזה לא הסבב האחרון ואז נשאלת השאלה מה המחיר של כל יום דחייה נוסף. 

לי אין את התשובה לשאלה הזו ואני מאוד מקווה שאלה שצריכים להשיב ולהחליט יודעים מה הם עושים (ומיותר לציין שאני לא אופטימי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, avi 1234 כתב:

יש הרבה במה שאתה אומר

לא למדו דבר

כי מלחמה עולה כסף..

אין לנו עץ של כסף, כן?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

אני לא יודע מה השיקולים בעד ונגד ומאמין שיש לא מעט ודי טובים לכל צד.

מה שכן ברור לי זה שזה לא הסבב האחרון ואז נשאלת השאלה מה המחיר של כל יום דחייה נוסף. 

לי אין את התשובה לשאלה הזו ואני מאוד מקווה שאלה שצריכים להשיב ולהחליט יודעים מה הם עושים (ומיותר לציין שאני לא אופטימי).

ככה האמנו להם כל השנים

הוכח שהם לא יודעים מה שהם עושים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

וכן, אם אפשר לצאת לרחובות על קוטג', רפורמה או רק לא ביבי אפשר לצאת גם נגד רפיסות של השלטון או של ראשי מערכת הביטחון שמחפשים את התפקיד הבא.

@יבגניפשמע, אולי לא הצעת סיפוח וטרנספר, אבל אתה דיי זורם על פתרון שיביא את הקסאמים והמרגמות באופן שוטף גם לנתבג ופתח תקווה. זה לא יותר טוב.

מצטער, אבל לא.

אפשר לצאת להפגין נגד כל דבר. מי שיצא להפגין נגד הרפורמה והקוטג' זו האופוזיציה. לתומכי הקואליציה בדרך כלל אין מה להפגין, למרות שגם זה קרה כבר, כי הם בוחרים במי שקובע את המדיניות. ולכן אני לא מבין מה אתה רוצה ומה אתה מתאר. נתניהו ניצח בבחירות במשך כמעט 15 שנה רצוף. הליכוד זכה בבחירות האחרונות ברוב יחסי בשדרות, נתיבות, אשקלון, אשדוד, קריית שמונה, נהריה, צפת, קצרין וחלק מהישובים הקטנים ליד הגבול עם עזה. אז מה אתה רוצה ממני? שאצא להפגין נגד המדיניות הבטחונית של ביבי, כשמי שנפגע ממנה מצביע לו כבר 15 שנה, למרות שהוא לא עושה כלום? אני מבין לחלוטין שחלקים נרחבים מהליכוד לא מצביעים למה שטוב להם, אלא לבריטון הסמכותני. כתבתי את זה רק אתמול בפעם האחרונה. אבל אשמתי זו לא. ואני לא אחראי על ההחלטות שלהם. בטח לא על כאלו שגם עכשיו ממשיכים עם ה"רק ביבי".

מעבר לזה, אתה עושה תרגיל רטורי מוזר. אתה חושב שהפתרון הכוחני שלך הוא נכון, ובא אלי בטענות שאני לא מאמץ אותו ולא מפגין בדרישה שייושם. במילים אחרות, אתה אומר: "היינו צריכים להכנס בהם (כשם קוד בערך לכל העולם הערבי) יותר חזק". אני אומר שאני לא מסכים ולא חושב שזו הדרך. ואתה ממשיך להגיד לי "אתה לא בסדר כי לא הפגנת נגד רפיסות השלטון". אתה מבין שזה באג, כן? למה שאפגין על משהו שאני לא מאמין בו?

אני לא יודע אם הפתרון שאני מאמין בו היה מביא קסאמים ומרגמות לנתבג. היום אולי כן. המשך ההאחזות בגדה, תוך סיפוח זוחל וכו' וכו' בטח לא תרם למשהו יותר טוב. אבל כן. לא נראה לי שיש טעם לעוד מעגל של "תמיד רצינו שלום \ התנחלויות הן לא מכשול \ חייבים להכנס באמא שלהם כי ערבים מבינים רק כח" ושאר הכשלים הלוגיים הרגילים שמלווים כל ויכוח בנושא.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, avi 1234 כתב:

ככה האמנו להם כל השנים

הוכח שהם לא יודעים מה שהם עושים

הוכח שגם המלך שלך לא יודע מה הוא עושה. כשהוא לא יודע מה הוא עושה זה כי לא ידעו אותו. כשמצליח לו משהו הוא הראשון לזהות. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, Renaultrap כתב:

אי אפשר כבר לבוא אליו בטענות, אבל מי שתמך בפיאסקו הזה זה סיפור אחר

רבין נרצח ב95 ע"י חברים של השר לביטחון לאומי הנוכחי.

מסתבר שלרצוח אותו ולתפוס את השלטון שנים רבות לא ממש עזר להם לעצור את הקסאמים מעזה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

רבין נרצח ב95 ע"י חברים של השר לביטחון לאומי הנוכחי.

מסתבר שלרצוח אותו ולתפוס את השלטון שנים רבות לא ממש עזר להם לעצור את הקסאמים מעזה.

עזוב אותי מהחרא הזה של השב"כ, אבישי רביב, בן גביר, ביבי ושאר השטויות האלה. תן לערבים להקים צבא ממערב לירדן והוא יופנה נגדך. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הערבים כבר הקימו צבא ממערב לירדן על אפך ועל חמתך. לא ראית איך הם מתרגלים השתלטות על ישובים ישראלים? הם לא צריכים טנקים ומטוסים כמו שראינו. 

אין לך שליטה מה יעשו הערבים. אתה יכול להפריע להם פה ושם אבל לא להחליט מה הם יעשו. אתה צריך להחליט מה אתה עושה ואיך אתה מתכונן לטפל בהם כשירימו ראש. בזה נכשלנו כישלון חרוץ

ולא רק שלא הצלחנו לסכל את המתקפה, הלכה לנו כל ההרתעה ואנחנו משלמים עכשיו על שנים של הזנחה והתעלמות, הם גם יקבלו מדינה בזכות מה שהם עשו ובחסות מר ביטחון והממשלה הסוציאל פופוליסטית שלו.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, asix כתב:

הכל אשמים שווה לסיסמא "ביחד ננצח".

די נו, אתה מנסה לשכנע את עצמך שהראש ( שיושב שם 15 שנה) הוא לא כזה נורא כי גם השאר אשמים.

די. זה פשוט חרטוט.

כשהוא מצליח אז הוא הראשון לזהות. כשהוא נכשל הוא לא ידע/לא ידעו אותו. 

די. באמת די. עבד פעם ראשונה. עבד פעם שניה. פעם שלישית עובד רק על הכת שלו. ( פעם ראשונה מקרה, פעם שניה צירוף מקרים, פעם שלישית - שיטה).

ולא, לא כולם אשמים. בנט ולפיד היו שנה בממשלה. אתה לא יכול להפיל עוולות של שנים שביבי מנהיג עליהם. גם כשהיו בממשלה - ביבי הוא המחליט היחיד. כשהוא מחליט משהו זה קורה/לא קורה לפי החלטתו. ככה היה בכל ממשלות ביבי וכשהחליטו אחרת ממנו הוא פשוט פיזר את הממשלה. היה לו נוח 3 ממשלות מעבר. היה לו נוח להצביע נגד ממשלה שלא שלו כנגד חוקים לטובת העם ( נאום האין כאבי בטן של מירי). רמטכ"לים עובדים לפי החלטות הדרג המדיני. הם לא עצמאיים בשטח. שמים את הדעה ואז מקבלים החלטה. נוכחנו לראות במלחמה הזאת בדיוק איך זה עובד בממשלות ביבי - ברגע שצריך לקבל החלטות ביבי לא מסוגל לקבל אותן ואז הוא מאשים את הצבא שלא הפעיל מספיק לחץ.

תפסיק כבר לנסות לשתף אחרים באשמה. יש פה מנהיג שלא יודע להנהיג, שלא יודע לנהל. הדבר היחיד שהוא טוב בו זה לדבר. הוא יכול להיות דובר.

הגעת רק עד אולמרט? ביביסטים הגיעו עד בן גוריון.

איך יש כאלה שעוד מאמינים לו אני לא יודע.

ה"רפורמה" המדוברת ש"ידעו" עליה לפני הבחירות ( אפילו שרים בממשלה אמרו ששמעו עליה רק בינואר 23 כשלוין הציג אותה) לא באה להטיב עם האזרח אפילו לא בקצה הזרת. כל הרפורמה הזאת נותנת לממשלה כוח בלתי מוגבל והופכת אותה לסוג של דיקטטורה. היום זה נראה לך שזה לטובתך כי הם בצד שלך אבל מה יקרה עם החרדים יהיו יותר חזקים? זה יכול להתהפך עליך ולא תוכל לעשות כלום.ובדיוק על זה מפגינים.

חוץ מזה שיש פה ממשלה שלא דואגת לעם אלא לכסא אז איך אתה רוצה להחליף אותה? בעוד שנתיים שיחוקקו עוד חוקים לרעתך או פשוט להרעיד את המדינה?

מתישהו אמרתי שביבי לא אשם? אתה יכול לחזור כמה מאות עמודים אחורה, הוא האשם העיקרי פה, אין איך לסובב את זה.

הבעיה שלי שאין מישהו אחר להצביע ואפשר להיות רגועים.

לא, זה לא אומר שאני אצביע ביבי או בן גביר. אבל אם אצביע גנץ, לפיד, אייזנקוט, בנט או ליברמן - אקבל את אותו החרא.

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

גם אתה תחפש שקט כשזה יהיה עניין יומיומי.

בכל סבב וגם בסבב הזה, אנשים ברחו ויברחו על מנת שהם לא יסבלו מטילים.

בכל סבב אנשים מהאזור שלי היו פשוט אורזים וטסים ל"חופשה" קצרה בשביל להתרענן.

פה גם יקרה וקורה בת'כלס..

לא אתפלא אם תקום ותיסע לחופשה כשיתחילו הטילים למרכז.

לא ברחתי בצוק איתן, ולא ברחתי עכשיו. 

וזה בדיוק מה שאני אומר - נירמלנו את זה בשדרות ובקריית שמונה כי "זה רק קסאמים/קטיושות, לא נורא". כולנו אחראים לביזיון הזה וזה שמבחינתך זה יום יומי.

עריכה:

https://www.ynet.co.il/news/article/r1lvjz00dr#autoplay

קח דוגמא בלייב:

"כך למשל, מאיה קציר, בעלים של סטודיו Mayu שממוקם ברחוב בן יהודה, סיפרה ל-ynet כי הסטודיו שלה ספג פגיעה. "אנחנו גרים בכיכר רבין, ולא שמעתי את הפיצוץ בלילה", אמרה. "בבוקר ראיתי את ההודעות, נכנסתי ל-ynet וראיתי שהסביבה בתיעודים מוכרת, אבל חשבתי שנוצר נזק רק ברחוב ושזה לא יהיה משמעותי מידי. חשבתי שזה יסתכם בחסימות כבישים שייעכבו בנות בדרך לאימון."

ישראלי נרצח, אבל הכי חשוב שבנות לא יתעכבו בדרך לאימון פילאטיס.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

הערבים כבר הקימו צבא ממערב לירדן על אפך ועל חמתך. לא ראית איך הם מתרגלים השתלטות על ישובים ישראלים? הם לא צריכים טנקים ומטוסים כמו שראינו. 

אין לך שליטה מה יעשו הערבים. אתה יכול להפריע להם פה ושם אבל לא להחליט מה הם יעשו. אתה צריך להחליט מה אתה עושה ואיך אתה מתכונן לטפל בהם כשירימו ראש. בזה נכשלנו כישלון חרוץ

ולא רק שלא הצלחנו לסכל את המתקפה, הלכה לנו כל ההרתעה ואנחנו משלמים עכשיו על שנים של הזנחה והתעלמות, הם גם יקבלו מדינה בזכות מה שהם עשו ובחסות מר ביטחון והממשלה הסוציאל פופוליסטית שלו.

לכן אנחנו לא צריכים לעצור עד שאנחנו מפרקים אותו לגמרי. אנחנו בדרך לשם. כל מלחמות היהודים פה הן התאבדותיות. הם לא יקבלו מדינה ולא בטיח אם היהודים יעמדו על שלהם ולא יאכלו אחד את השני.

• תוכן חדש...