Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, Potato כתב:

מבין, אבל זה כבר קרה.

אז אפשר להמשיך לבכות על זה(חסר תועלת) או להפיק מזה את מה שאפשר.

בכינו,נהנינו אפשר להתקדם.

אני לא חושב שאתה מבין את הטענה שלי.

המטוס הוא לא הסיפור כאן. הוא אנקדוטה, אלגוריה, שמייצגת את ביבי בצורה הכי טובה שיש. פרויקט מגלומני מטורף ומיותר, שיהיה איך להטיס את הכביסה המלוכלכת שלהם לאמריקה, בדרך לחגיגות יומההולדת של יאיר. הפרויקט לא עונה על הצורך, כי איש לא משך בדש מעילו של המלך ולא אמר לו שבמטוס המיושן אין מקום לכל מי שצריך להטיס, ושצריך להכשיר טייסים במיוחד להפעיל את החרא הזה. הפרויקט עולה המון כסף, כי מה זה משנה כבר? הרי זה לא מהכיס של המלך. כמו הפיצוים שהמדינה שילמה לאחרונה לעובדי מעון ראש הממשלה, ששרה התעללה בהם כמיטב המסורת. וכו' וכו'.

זה פשוט ביבי. המון הערצה עצמית. המון התעסקות בשופוני. יכולות ניהול וביצוע של סטודנט לתואר ראשון. אבל האנגלית! איזו אנגלית! העמיתים הבריטים שלי לעבודה יכולים ללמוד ממנו.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

היתה אמורה להיות היום עוד ישיבת ממשלה על ההסתה המסוכנת נגד ביבי המסכן, אבל בוטלה משום מה.

חבל. אולי היו יכולים לדון בבחור הזה, איש תקשורת שכבר הריץ קמפיינים של הליכוד.

אם זו לא הסתה, אני לא יודע מה זו הסתה (מה העונש על בגידה בזמן מלחמה?)

image.thumb.png.7dc5a8820789c0a86af002b8e07d0d82.png

• אהבתי 2
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 58 דקות, יבגניפ כתב:

זה פשוט ביבי. המון הערצה עצמית. המון התעסקות בשופוני

המלך ככה , הצגה לילדים, תאטרון אורנה פורת. 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מקווה שיש בשירשור הזה אנשים שמכירים לפחות איש אחד ממארגני המחאות השונות ברחבי הארץ. 

מצרף מכתב פתוח שנתקלתי בו איפה שהוא. 

"הנדון-  המחאות השונות

עצם העובדה שיש כל כך הרבה סוגי מוחים ומחאות רק מחלישה את הנקודה ולא תורמת לה. 

מחאת הנשים מחאת ההייטקיסתים אחים לנשק משפחות החטופים לא יודע כבר מי ומה עוד וואלה יש איזה 10 מחאות שונות. 

הגיע. הזמן. לאחד. כוחות.

כולם! יחד. קריאה אחת. נתניהו הוא המכשול לחיים ישראלים במדינה.

עם כל הכבוד (ויש הרבה) למפגינים השונים כולל למשפחות החטופים שהלב יוצא אליהן, הם לא צריכים להפגין בעד עסקה-שיפגינו על עזיבתו של כי העסקה תגיע מהר מאד לאחר שיוחלף

כשכל המחאות יתאחדו, לקריאה אחת פשוטה, אולי יהיה להן יותר כוח. אולי לא. 

אולי זה יגרום לעוד אנשים להצטרף אולי לא. 

אבל לכל הפחות, לא נראה קרועים כל כך כלפי חוץ. 

ואולי רק אוליהפגנה אחת שכזו מאוחדת, תראה כמו ליל גלנט 2.0 ותסייע להזיז עניינים. 

ראש הממשלה הנוכחי מוביל אותנו באף לאבדון. 

מר הפקרה, אבי תכנית הגרעין האיראנית ומייסד מדינת פלסטין חייב לעוף."

(השגיאות וחוסר סימני הפיסוק במקור)

מוגש כשירות לציבור, חומר למחשבה. אני די מסכים עם הרבה מהנאמר. 

כל עוד יש כל כך הרבה "פלגים" בהפגנות, חלקים שונים, קל גם לשסות אותם אלו באלו. להתנגח עם אחים לנשק מחד ועם משפחות החטופים מאידך, ולהתעלם בקלות מההיטקיסטים ומכל השאר. 

איחוד כוחות ימנע את זה. אי אפשר יהיה להתעלם מכח כל כך גדול, מאוחד, שפשוט אומר לכל העולם-נמאס, תעוף.

מגיעה לנו ממשלה שפויה. שמבינה שהתפקיד שלה הוא לעבוד עבור העם. 

אני שונא לדבר על פוליטיקה. אבל כל עוד הנבלות שם בממשלה מתעסקים בשרידות שלהם, הם לא עושים כלום עבור האנשים של המדינה- אלו שהם אמורים לעבוד עבורם. פשוט די נמאס לי, והנקודה שנכתבה מעלה די נכונה בתאכל'ס.

ובכנות, אני מקווה שלא אגיב שוב פה בשירשור הזה. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

היה לפני 3 שבועות בערך.

תשמע, נכון שאני לא סובל את משפחת המלוכה אבל אני מפריד בינם לבין ההחלטות של ראש הממשלה. לא כל החלטה היא פסולה רק בגלל שביבי הוא זה שהחליט.

למטוס ממשלתי יש יתרון שאפשר לאבזר אותו במערכות תקשורת ושליטה שמאפשרות לתפקד רגיל גם באויר, מערכות בטיחות ועוד כל מיני דברים שאין לנו מושג שבכלל צריך אותם אבל זה עדיין לא אומר שהדרך שהפרוייקט מבוצע היא הדרך הנכונה.

עריכה: מי שמכיר אותי יודע שכסף מבחינתי ממש לא העיקר. אף פעם לא רדפתי אחרי כסף ואף פעם לא עניינו אותי דברים מנקרי עיניים. אני מנהל אורח חיים די צנוע כי ככה אני אוהב ומרגיש טוב.

לא גר במגדל לא מחזיק רכבים מנקרי עיניים ולא טס במחלקה ראשונה (לעיצים קרובות בביזנס כדי להגיע רענן ליום עבודה).

ועדת גולדברג הוקמה ב-15 בדצמבר 2013 במטרה לבחון את ההיתכנות הכלכלית לרכישת מטוס, את הבעיות במצב הקיים ואת הדרכים לתיקונן.

הוועדה בראשותו של השופט בדימוס אליעזר גולדברג. וחבריה היו מפקד חיל האוויר לשעבר, אלוף (מיל') עידו נחושתן, וסגנית נשיא לשכת רואי חשבון בישראל, רו"ח איריס שטרק. בפני הוועדה הופיעו 23 אישים, ובהם ראש הממשלה, מנכ"לית בית הנשיא, ראשי המוסד, השב"כ, המטה לביטחון לאומי (מל"ל) והחשבת הכללית במשרד האוצר[13]. הוועדה הצביעה על שני ליקויים חמורים הקיימים כיום בהטסת ראשי המדינה לחו"ל - היעדר מערך אלחוטי מוצפן במטוס, המונע יצירת קשר טלפוני שוטף, והיעדר אמצעי אבטחה, שמונע טיסה למדינות מסוימות, ובהתאם קבעה כי "די בחסרונות כמו תקשורת ואבטחת המטוס הקיימים כיום במטוסים הנחכרים לטיסות מסוימות ואשר יהיו קיימים באותה מידה אם תהיה התקשרות ארוכת טווח עם חברת תעופה, כדי להצדיק מסקנה בדבר קיומו של צורך לרכוש מטוס ייעודי להטסת ראשי המדינה"[14]. הוועדה ציינה כי "עמדת השב"כ, הרואה חשיבות יתרה בכך שהמטוס ישמש לנסיעות הנשיא וראש הממשלה בלבד, ולא ייעשה בו שימוש לביצוע משימות שוטפות אחרות, מקובלת על הוועדה"[13].

ב-4 במאי 2014 אימצה ממשלת ישראל ה-33 את דו"ח ועדת גולדברג[15].

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

"הנדון-  המחאות השונות

אולי כי הם מוחים על דברים שונים?

לפני כשעה, ברווז כתב:

מחאת הנשים מחאת ההייטקיסתים אחים לנשק משפחות החטופים לא יודע כבר מי ומה עוד וואלה יש איזה 10 מחאות שונות. 

הגיע. הזמן. לאחד. כוחות.

זה מה שהכי מחליש ועושה דה לגיטימציה למחאות המשפחות ואלה המפגינים בעד עסקה בתצורה כלשהי שלה.

אין אחד שלא יזדהה איתם,הכאב שלהם ויכיל את זה.

ברגע שזו נהפכת לעוד מחאת "רק לא ביבי" נאבד הסנטימנט גם הציבורי וגם המשטרתי.

לפני כשעה, ברווז כתב:

עם כל הכבוד (ויש הרבה) למפגינים השונים כולל למשפחות החטופים שהלב יוצא אליהן, הם לא צריכים להפגין בעד עסקה-שיפגינו על עזיבתו של כי העסקה תגיע מהר מאד לאחר שיוחלף

בוא נרוץ על התרחיש הזה, יקבעו תאריך בחירות, לא יצליחו להרכיב ממשלה אחרי הסבב הראשון, יהיה עוד סבב.

בזמן הזה ביבי הוא ראש ממשלת המעבר, אז גם אם יקבעו בחירות לעוד 3 חודשים אתה כנראה תקוע איתו לפחות עוד חצי שנה.

לפני כשעה, ברווז כתב:

אני לא מבין למה אנשים לא רואים הבדל בין משפחות שמבקשות להחזיר את בני המשפחה לבין פוליטיקאים שמנצלים אותן בצורה דוחה וצינית.

לפני כשעה, ברווז כתב:

תראה כמו ליל גלנט 2.0 ותסייע להזיז עניינים. 

מה זה הזיז בדיוק?

לפני כשעה, ברווז כתב:

איחוד כוחות ימנע את זה. אי אפשר יהיה להתעלם מכח כל כך גדול, מאוחד, שפשוט אומר לכל העולם-נמאס, תעוף.

יהיה הרבה יותר קל להתעלם ולפזר את ההפגנות האלה עם אלות ומכתזיות.

לפני כשעה, ברווז כתב:

אני שונא לדבר על פוליטיקה. אבל כל עוד הנבלות שם בממשלה מתעסקים בשרידות שלהם, הם לא עושים כלום עבור האנשים של המדינה- אלו שהם אמורים לעבוד עבורם. פשוט די נמאס לי, והנקודה שנכתבה מעלה די נכונה בתאכל'ס.

האמת שאתה טועה, הם עובדים נהדר עבור אלה שהצביעו להם.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אני מניח שאתה מבין שעיקר הטענה שלי היא לא "אל תשמשו במטוס", מעבר לזה שנראה שהוא לא מתאים למטרה לשמה שופץ, אלא "מה נסגר עם המגלומן שבאמת חושב שהוא מלך, שבזבז לנו 700 מיליון על שיפוץ מטוס מיותר"?

הבנתי את זה בפעם הראשונה שכתבת את זה לפני שחזרת על עצמך 6 פעמים בצורה שונה.

אמרתי שזה לא רלוונטי, הכסף יצא יש מטוס.

• רעיון גרוע 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

כן כן

image.thumb.png.59677364981b6bd3d9859760271c6f0c.png

זה בדיוק מה שאמרתי. להפריד את ההחלטה העקרונית מההתנהלות.

לפני שעה, ברווז כתב:

אני מקווה שיש בשירשור הזה אנשים שמכירים לפחות איש אחד ממארגני המחאות השונות ברחבי הארץ. 

מצרף מכתב פתוח שנתקלתי בו איפה שהוא. 

"הנדון-  המחאות השונות

הגיע. הזמן. לאחד. כוחות.

כשכל המחאות יתאחדו, לקריאה אחת פשוטה, אולי יהיה להן יותר כוח. אולי לא. 

אולי זה יגרום לעוד אנשים להצטרף אולי לא. 

ואולי רק אוליהפגנה אחת שכזו מאוחדת, תראה כמו ליל גלנט 2.0 ותסייע להזיז עניינים. 

ראש הממשלה הנוכחי מוביל אותנו באף לאבדון. 

מר הפקרה, אבי תכנית הגרעין האיראנית ומייסד מדינת פלסטין חייב לעוף."

(השגיאות וחוסר סימני הפיסוק במקור)

מוגש כשירות לציבור, חומר למחשבה. אני די מסכים עם הרבה מהנאמר. 

כל עוד יש כל כך הרבה "פלגים" בהפגנות, חלקים שונים, קל גם לשסות אותם אלו באלו. להתנגח עם אחים לנשק מחד ועם משפחות החטופים מאידך, ולהתעלם בקלות מההיטקיסטים ומכל השאר. 

מגיעה לנו ממשלה שפויה. שמבינה שהתפקיד שלה הוא לעבוד עבור העם. 

ובכנות, אני מקווה שלא אגיב שוב פה בשירשור הזה. 

ברווז ידידי, למחאת משפחות החטופים יגיעו גם אנשי מרץ וגם אנשי הציונות הדתית אבל אם תאחד את כל המחאות אף אחד לא ידאג לחטופים, אף אחד לא ישאג לצפון וחצי עם לא יגיע כי זה פוליטי.

אתה למעשה מראש מוותר על קידום כל החוליים של המדינה לתקופה של כמעט שנה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

האם ביבי שוב מרדים אותנו וקונה סוג של שקט? איראן נמצאת במלחמת השמדה מולנו רק שהיא קובעת את הקצב והיא זו שמחליטה על גבוה הלהבות. בתכלס, בשלב זה, היא משלמת מחיר נמוך מאוד, לא רק היא ישירות אלא גם מבחינת חיזבאללה לדוגמה. 

אם למישהו הייתה איזו תוכנית אסטרטגית של ממש, הוא היה לדוגמה מנצל את המלחמה בסוריה לחיסול חיזבאללה, הוא היה דואג לחסל את חמאס כבר מזמן. 

מדהים אותי שוב ושוב איך הביביסטים לא מסוגלים לראות את זה. 

ובישיבת הממשלה? מי אשם בכל? כמובן שהייעוץ המשפטי. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם

חשבת אולי שזה לא כזה פשוט.

אם היה כזה קל "לחסל את ישראל" גם אנחנו לא היינו פה כבר.

ביבי או לא ביבי, הכוח של הצבא מוגבל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ובדיוק בגלל שהוא מוגבל יש צורך להפעיל אותו חכם ולא להמתין שהאויב יצבור עוד ועוד כוח. 

מי אמר שקל לחסל את ישראל? בדיוק בגלל זה איראן פועל כפי שהיא פועלת, מלחמת התשה על ישראל עם איוב שאין לא ממש מה להפסיד, כל הפרוקסי שאירן בנתה מולנו אלו לא מדינות, אלו ארגונים שאין להם מהות למעט מוות ומלחמה. חלק מזה, דרך אגב, זה גם טעות של ביבי שדחף את האמריקאים להפיל את סדאם ואמר כי "אם סדאם ייפול יהיה כאן שלום במזרח התיכון". 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

הבנתי את זה בפעם הראשונה שכתבת את זה לפני שחזרת על עצמך 6 פעמים בצורה שונה.

אמרתי שזה לא רלוונטי, הכסף יצא יש מטוס.

צודק. אחרי שקראתי את דעתך המלומדת 6 פעמים בתגובה ל-6 הניסוחים שלי, השתכנעתי שלא צריך: מבקר מדינה, מערכת משפט, בתי כלא, תהליכים הפקת לקחים בחברות שונות ומשונות ושום דבר וכלום. כי אם משהו נעשה, הוא כבר נעשה. אין כלום כי לא היה כלום. תודה.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

זה בדיוק מה שאמרתי. להפריד את ההחלטה העקרונית מההתנהלות.

אי אפשר לעשות את זה כל עוד מי שנמצא בשלטון זה המלך ביבי.

פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

אי אפשר לעשות את זה כל עוד מי שנמצא בשלטון זה המלך ביבי.

אנחנו מדברים על הנחיצות של מטוס כזה ואז הדרך לא רלוונטית.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

המטוס קיים כי המגלומן המופרע אובססיבי לסמלי סטטוס.

השאלה היא לא מה עושים עכשיו, אלא למה נראה למישהו הגיוני להוציא 700 מיליון שח על סמל סטטוס, ואם ראש ממשלה אחר היה עושה את זה.

רגע רגע,

המטרה טובה - מטוס רשמי לראש הממשלה.

הביצוע - נוראי לחלוטין, ביזבוז שלא חשבתי שיקרה כזה ואני עדין כשמדובר בפרויקטים ממשלתיים.

במקום לקנות מיושן (כמו שרגילים בחיל האוויר והתעשיות התומכות) ואז לשדרג. הייתי קונה חדש מהחברה ומשדרג אבל עדיין היה לך בעצם חיסכון לאורך טווח במקום לקנות אחד ישן שאורך חיי המדף שלו קצרים יותר.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

הנחיצות קיימת, בין אם ביבי יהיה ראש ממשלה או בנט או לפיד או כל בנאדם אחר.

יש דברים נדרשים וזה אחד מהם. 

הדרך גם חשובה כי פרויקטים ממשלתיים מוצאים את עצמם מבזבזים יותר מאשר אם זו היתה חברה פרטית.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

בטח שכן. למשל: צריך מעון רשמי לראש ממשלה. לא צריך בשביל זה להפוך את החיים של כל מי שגר באיזור לסיוט, עם חסימה של רחובות, הקמת בטונדות ועוד. ולא צריך *עכשיו*, בזמן מלחמה, לדבר על עוד פרויקט מגלומני של היכל ראש ממשלה חדש, בעלות מאות שקלים. לא צריך שיפוצי מטבח בסכומים אסטרונומיים ועוד.

צריך, אולי, אני בספק, מטוס לראש הממשלה. לא צריך להביא את המשפחה המטורללת לקחת חלק בעיצוב פנים. 

צריך להטיס אותם לחול. לא צריך להנפיק דרכון דיפלומטי לילד. לא צריך לספק לו אבטחה. לא צריך לתפוס זביליון חדרים במלונות פאר לכל הפמליה ולהביא כביסה מלוכלכת מישראל.

הדרך, או יותר נכון - המימוש, מאוד חשובים בהמון מקרים וכשמדובר במשפחת נתניהו - אני לא סומך עליהם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
  • תוכן חדש...