Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, asix כתב:

זה נראה לך ראוי ואתה מקבל את זה במדינה דמוקרטית?

בוא נפרק את זה.

יש את עוצמה יהודית ציונות דתית- אלה שהצביעו להם מקבלים את מה שהם הצביעו לו? (15 מנדטים)

החרדים מקבלים או לפחות בדרך לקבל את מה שהם הצביעו בשבילו.(15 מנדטים)

כל מי שהצביעו כי ידעו על הרפורמה במערכת המשפט ותמכו בה גם מקבלים.(2 מנדטים מהליכוד)

אפילו אלה שהצביעו כעדר של "אנחנו שונאים את לפיד/בנט/רמטכלים" בגדול אמורים להיות מרוצים.

לפני 55 דקות, Night Driver כתב:

שאלתי. התשובות שקיבלתי נעו בין מה רע לך לבין עם האחרים יהיה יותר גרוע.

זו בערך הסיבה ל99% מהזוגות שנשארים נשואים אחרי 10 שנים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

כל ה-120 אמורים להיות עובדים שלנו, בין אם זה יאיר גולן, יאיר לפיד או יאיר נתניהו. 

יאיר נתניהו עדיין לא חלק מה 120 ומקווה שלא יהיה אף פעם.

פורסם
Just now, asix כתב:

יאיר נתניהו עדיין לא חלק מה 120 ומקווה שלא יהיה אף פעם.

image.png.df1967119497f18f726adb8280f93e65.png

*אל תיקח אישי כן? אבל יאיר כבר קובע אצלהם הכל.

לפני 5 דקות, Potato כתב:

בוא נפרק את זה.

יש את עוצמה יהודית ציונות דתית- אלה שהצביעו להם מקבלים את מה שהם הצביעו לו? (15 מנדטים)

כל מי שהצביעו כי ידעו על הרפורמה במערכת המשפט ותמכו בה גם מקבלים.(2 מנדטים מהליכוד)

אפילו אלה שהצביעו כעדר של "אנחנו שונאים את לפיד/בנט/רמטכלים" בגדול אמורים להיות מרוצים.

אז עצם זה שהממשלה היא ליכוד-ציונותדתית-חרדים אומר שאזרחים שלא הצביעו להם אמורים לסבול או לפחות לא להיות מרוצים?

זאת התנהלות של דיקטטורה, לא דמוקרטיה. גם שמאלני קיבוצניק מעוטף עזה צריך להיות מרוצה, לא רק הבן של סמוטריץ באיוש.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, Potato כתב:

ואתה מקבל את זה בהבנה שהוא ראש ממשלה ולא של כל העם?

הוא צריך לקבוע מדיניות לפי תפיסת עולמו ולהיות ראש הממשלה של כולם.

בפועל, מבחינתו, המדינה זה הוא והוא זאת המדינה ואם אתה לא חושב כמוהו ו/או לא מסכים איתו אז אתה בוגד.

• אהבתי 2
פורסם
Just now, asix כתב:

ואתה מקבל את זה בהבנה שהוא ראש ממשלה ולא של כל העם?

האם זה היה שונה בפעמים הקודמות ועם ראשי ממשלה אחרים?

לא יצא לי להתעמק בזה אבל תמיד אני חושב שתמיד הייתי בצד שדופקים אותו.

Just now, asix כתב:

הוא צריך לקבוע מדיניות לפי תפיסת עולמו ולהיות ראש הממשלה של כולם.

אז מה המשמעות של קואליציה אופוזיציה אם הוא אמור לרצות ולהסכים עם כולם?

Just now, asix כתב:

בפועל, מבחינתו, המדינה זה הוא והוא זאת המדינה ואם אתה לא חושב כמוהו ו/או לא מסכים איתו אז אתה בוגד.

קח שלט תרשום את זה ותצא לצעוד בתל אביב או משהו.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

חייב לפחות 8 רכבים משוריינים.

פעמיים נתקלתי בנזקי השיירה של נתניהו

פעם אחתֶכאשר בא לנחם את בנט כשאביו נפטר. חסמו את כל מרכז חורב וכביש פרויד. לכמה שעות.

פעם שניה כשהייתי בחופשת פסח בטבריה. כשהגעתי למלון התברר שהכביש לידו נחסם לתנועת כלי רכב ל-3 ימים, ובמלון סמוך נעשו עבודות קדחתניות. כשהגיעה בשיירה רכבי השרד נכנסו לאיזה אוהל כדי להסתירן. אין לי ספק שאותו לילה בודד עלה למשלם המיסים כמה מיליוני שקלים ונגרמה אי נוחות לאלפי אנשים משך מספר ימים.

אבנים, בתי זכוכית וכו'

פורסם
לפני 4 דקות, Potato כתב:

אז מה המשמעות של קואליציה אופוזיציה אם הוא אמור לרצות ולהסכים עם כולם

הוא לא צריך להסכים עם כולם, הוא צריך לעשות דברים שאמורים לשפר את הרווחה של כלל התושבים לפי המדיניות שלו.

אם אתה מאמין בכסף לכולם, תחלק לכולם.

אם אתה מאמין בפטור מגיוס חובה לחרדים, תבטל את הגיוס חובה לכולם ותעבור לצבא מקצועי.

כרגע הוא מביא x כסף רק לחלק y מהעם. או פוטר רק חלק משירות.

שחיתות.

פורסם
לפני כשעה, שביט כתב:

שאלנו. עדיין ממתינים לתשובה - איזה דבר טוב הוא עשה ב15 שנה שהוא דבוק לכיסא.

וגם- מה זאת אומרת "תלוי מי האזרח?" אתה שם לב למה שאתה כותב?

GDP per capita.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, Potato כתב:

אפילו אלה שהצביעו כעדר של "אנחנו שונאים את לפיד/בנט/רמטכלים" בגדול אמורים להיות מרוצים

במבחן התוצאה הם צריכים להיות מרוצים?

אולי רק אם הם סוכנים של איראן...

האם עוצמה יהודית קיימה הבטחת בחירות משמעותית? יש פחות פשיעה ערבית? פינו ישובים ערבים לא חוקיים? יש פחות פיגועים?

תומכי הרפורמה, קיבלו מה שרצו? לא רק שאין רפורמה, קיבלו את כל הנזק הנלווה שנוצר מקידום הרפורמה בכח.

אלה שמצביעים x כי הם שונאים את y אותם אי אפשר לרצות אף פעם, כי גם כש x בשלטון הם ממשיכים להאשים את y בכל הבעיות.

החרדים הם היחידים שמצביעים ומקבלים מה שמבטיחים להם. הליכודניקים, הדבר היחיד שהליכוד הבטיח וקיים למצביעים שלו, זה שישאר בשלטון. זאת בעצם כל האידאולוגיה.

• אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, Potato כתב:

האם זה היה שונה בפעמים הקודמות ועם ראשי ממשלה אחרים?

לא יצא לי להתעמק בזה אבל תמיד אני חושב שתמיד הייתי בצד שדופקים אותו.

במשך 15 שנה היה אותו אחד. בשנה היחידה שהיה משהו אחר דווקא כן הרגשנו שעובדים בשבילנו ולא עלינו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא צריך לעבוד בשביל כל האזרחים, הם אלה שמשלמים לו את המשכורת.

כל ה-120 אמורים להיות עובדים שלנו, בין אם זה יאיר גולן, יאיר לפיד או יאיר נתניהו. 

פורסם
לפני 14 דקות, Potato כתב:

אז מה המשמעות של קואליציה אופוזיציה אם הוא אמור לרצות ולהסכים עם כולם?

הוא צריך לעבוד עבור כלל העם ולא עבור סקטור אחד ולחוקק חוקים שטובים רק לסקטור אחד.

שלא תבין, יש לי ביקורת גם על האופוזיציה( וביקורת לא קטנה) אבל כראש ממשלה הוא צריך להיות ראש ממשלה של כולם וזה לא מה שקורה בשנים האחרונות. הוא ראש ממשלה של מי שלוחץ חזק יותר על הביצים שלו.

פורסם
לפני 1 דקה, asix כתב:

הוא צריך לעבוד עבור כלל העם ולא עבור סקטור אחד ולחוקק חוקים שטובים רק לסקטור אחד.

שלא תבין, יש לי ביקורת גם על האופוזיציה( וביקורת לא קטנה) אבל כראש ממשלה הוא צריך להיות ראש ממשלה של כולם וזה לא מה שקורה בשנים האחרונות. הוא ראש ממשלה של מי שלוחץ חזק יותר על הביצים שלו.

Don't hate the players hate the game

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

image.png.df1967119497f18f726adb8280f93e65.png

*אל תיקח אישי כן? אבל יאיר כבר קובע אצלהם הכל.

אז עצם זה שהממשלה היא ליכוד-ציונותדתית-חרדים אומר שאזרחים שלא הצביעו להם אמורים לסבול או לפחות לא להיות מרוצים?

זאת התנהלות של דיקטטורה, לא דמוקרטיה. גם שמאלני קיבוצניק מעוטף עזה צריך להיות מרוצה, לא רק הבן של סמוטריץ באיוש.

האם שמחתם המאופקת משהו של מגורשי גוש קטיף ב- 2005 הופכת את שלטון "קדימה" והשמאל לדיקטטורה?

פורסם
בתאריך 20.7.2024 בשעה 20:32, SlowRide כתב:

ישראל לא יכולה לפעול נגד איראן לא (רק) בגלל חוסר יכולות אלא גם בגלל חוסר רצון של האמריקאים. ארה"ב זה הבוס הגדול ואי אפשר לפעול תחתיו או נגד האינטרסים שלו בלי שיהיה לזה מחיר גדול.

ארה"ב מעוניינת להשאיר את שלטון חמינאי ולא להפיל אותו, מסיבות שלהם. יש סיבה אחרת למה נתנו להם לפתח יכולות גרעיניות והעבירו להם מלא כסף?

זה נכון מאוד, אנחנו לא יכולים לעשות פעולות נגד איראן בלי התמיכה של ארצות הברית, שמספקת לנו את הנשק והיא, כמו שכתבת, הבוס הגדול.

אנחנו מדינה שמאוד תלויה בארצות הברית הרבה יותר ממה שחלק מהאנשים במדינה הזאת היו רוצים לחשוב. האמת היא שעצם הקיום שלנו כמדינה תלוי בארצות הברית.

ישראל קיימת בתכלס בזכות התמיכה של מדינות המערב, ובראשן המעצמה העולמית מספר אחת ארצות הברית.

בלי התמיכה שלהם אנחנו פשוט לא נהיה, זה בעצם חלק מהטרגדיה שלנו, אנחנו לא באמת מדינה עצמאית, זאת רק אשליה של עצמאות.

תמיד יש עלינו איומים ביטחוניים, אבל לא רק, שאם רק לא נהיה מספיק טובים, לא יתמכו בנו ואז הקיום שלנו כאן יהיה בסכנה, זה לא שנהיה מדינה עניה ומבודדת, אנחנו פשוט לא נהיה קיימים כאן ללא תמיכה מערבית. למדינות אחרות אין את האיום הזה עליהן ואני כל כך מקנא בהן.

גרמניה,  ארצות הברית, צרפת, בריטניה , שבדיה, פולין ואפילו רוסיה, עליהן אין שום איום שהן יפסיקו להתקיים, הן אולי יכולות להיות עניות יותר או פחות עשירות, או במקרה של רוסיה, מבודדות ועם הרבה סנקציות(לנשיא פוטין לא באמת איכפת), אבל אף אחד לא טוען שהן צריכות להפסיק להתקיים, כמו שהרבה אומרים על מדינת ישראל ומתייחסים עליה כאל מדינה שנולדה בחטא.

למדינת ישראל אין נאט"ו או איחוד אירופאי שישמור עליה ושהיא תהיה חלק ממנו, וגם אין לנו צבא אמריקאי שיגן עלינו בשעת צרה.

Shmulik Miata  כתב כאן לפני כמה חודשים כביכול בצחוק, שהרבה יותר כדאי, למען הביטחון של כולנו, להקים את The New Israel באחת ממדינות ארצות הברית, אז אנחנו באמת נהיה חלק מאמריקה ונהיה מוגנים על ידיהם ללא פחד, אני באופן אישי דווקא לקחתי את ההצעה שלו מאוד ברצינות וחשבתי שזה רעיון טוב, רק שאני הייתי מעדיף שזה יהיה באירופה, עם עדיפטת לצפון אירופה, כי אני הרבה יותר מתחבר לרופי האירופאי.

• תוכן חדש...