Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

לא תהיה רכבת קלה בכלל

נראה שזה גם ככה המצב. כמו כול פרוייקט בישראל גם אחרי שבנו הכול דינו להדחות עוד ועוד. לא ברור למה זה ככה - אבל זאת המציאות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

נראה שזה גם ככה המצב. כמו כול פרוייקט בישראל גם אחרי שבנו הכול דינו להדחות עוד ועוד. לא ברור למה זה ככה - אבל זאת המציאות.

מתנחם בזה שגם בחול זה קורה לפעמים (ע"ע שדה התעופה החדש בברלין).

צעד אחורה: בכלליות הדעות על הרכבת הקלה בגוש דן חלוקות. יש הרבה טענות על זה שמדובר בגישה מיושנת, ומשהו שתוכנן לפני 30 שנה אבל אין לו הצדקה היום. אני לא בטוח שהיה אפשר לתת את אותו המענה עם אוטובוסים ונת"צים, אבל בהחלט היה עדיף אם היו מתכננים ומתחילים לבנות מטרו בזמן הזה, כמו שיש אצל הגויים המוצלחים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

מתנחם בזה שגם בחול זה קורה לפעמים (ע"ע שדה התעופה החדש בברלין

אצלהם לפעמים זה קורה. אצלנו לעיתים רחוקות מאוד לא קורה. 

הפלסטיאים בעזנ בנו שדה תעופה מאפס בשנתיים. אצלנו נתבג 2000 נפתח באיחור של 4 שנים.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הרכבת הקלה של גוש דן מתוכננת לתת מענה לקיבולת שהייתה דרושה ב 2014 (בהתבסס על 3 קוי רכבת קלה)

אם 3 קוים יפתחו, זה יהיה איפושהו ב 2030-2035, האיזור כבר בסטטוס אחר לחלוטין. (מה שגם המהירות הממוצעת של הקו נמוכה מזו של אופניים חשמליים, זו בדיחה)

אם רוצים לעשות משהו שגם יהיה יעיל, צריך להביא קבלן ביצוע מחו"ל שיעשה את כל הפרויקט ולהשקיע בזה כמצב חירום לאומי.

הקוריאנים יודעים לעשות את זה מצוין, אבל משום מה במדינת ישראל אנחנו מתעקשים כל פעם להמציא את הגלגל מחדש בעצמנו.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 3
פורסם

אחלה נתבג,היה שווה לחכות :)

הכל יהיה רגיל,עוד קצת כסף לחרדים וזהו זה,לא מבין על מה הפאניקה של לרדת מהארץ.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

(מה שגם המהירות הממוצעת של הקו נמוכה מזו של אופניים חשמליים, זו בדיחה)

אתה מודע לזה שזה כלי התחבורה הכי מהיר בתל אביב?

לפני 9 דקות, Potato כתב:

אני אוהב לחזור מחול בשישי בערב כשהכל ריק. עוד עלולים לחסל לי את האופציה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

אתה מודע לזה שזה כלי התחבורה הכי מהיר בתל אביב?

לצערי, כן.

ודיברתי על כאלו שלא הורידו להם את הלימיטר, אני כמובן לא מדובר על כל החולי נפש שעשו לזה pimp my ride ועכשיו זה נוסע 60.

באופן כללי המהירות הממוצעת של מטרו היא בדיוק כפולה מזו של רכבת קלה עם מפגשי צומת, זו הסיבה שזו תמיד האפשרות המועדפת.

פורסם
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היה מיליון אחוז שיהיה ללפיד וגנץ 61 בלי המשותפת, רע"מ ומרצ (מתלבט אם להכניס פה גם את העבודה), סלאמתק.

בהבנה של המפה הפוליטית היום אין לי מה להצביע לו.
אין לי שום שנאה לאנשי שמאל "רגיל", כמו שאני מניח שאתם לא שונאים אנשי ימין "רגיל". אתם פוסלים את הקיצון הימני, אני פוסל את הקיצון השמאלי.
כשתבין את זה, תבין את הגישה שלנו.

ובוא, אל תנסה לחרטט אותי. אם היה לו אפשרות להקים ממשלה עם תמיכת המשותפת הוא היה קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים.

האמת היא שהתקיפות והמבצעים באיוש לא נעצרו לשנייה.

שלא לדבר על סוריה.

אולי היה קצת רעש, אבל תראה מה עשו להם בשכם לדוגמא.

פורסם
לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם פוסלים את הקיצון הימני, אני פוסל את הקיצון השמאלי.
כשתבין את זה, תבין את הגישה שלנו

אני פוסל גם את זה וגם את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

לצערי, כן.

ודיברתי על כאלו שלא הורידו להם את הלימיטר, אני כמובן לא מדובר על כל החולי נפש שעשו לזה pimp my ride ועכשיו זה נוסע 60.

באופן כללי המהירות הממוצעת של מטרו היא בדיוק כפולה מזו של רכבת קלה עם מפגשי צומת, זו הסיבה שזו תמיד האפשרות המועדפת.

בכל תל אביב הקו האדום מתחת לקרקע. רק באיזור יפו או בפתח תקווה הוא עולה על פני האדמה. הבעיה היותר גדולה היא שבטח יציבו מאבטחים בכל תחנה, מה שיאיט מאוד את השימוש בו.

ואם סוגרים את נתב״ג בסופי שבוע, כמו שהבנתי שמתכננים לעשות, אני לא רואה את עצמי מגיע לישראל יותר.

• אהבתי 1
פורסם

לפני 18 דקות, Potato כתב:

לא חייב לרדת מהארץ, אפשר להסתפק בתשלום פחות מיסים.

הבעיה היא איך..

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

פתאום אני קולט שכל הסיפור הזה על יהודים נגד ערבים הוא בקונטקסט דפוק לגמרי, כאשר הסיפור האמיתי הוא על המאבק בין קדמה והשכלה ובין נבערות ואלימות.

לפעמים זה גם הסיפור. אם אתה חי בכלכלה מערבית מתפקדת, זה חלק מהסיפור

.אבל כמו שגרמניה הנאצית הוכיחה, למשל, לתרבות ומסורת יש חשיבות עליונה. תיקח מאנשים את המשרות והכלכלה והאוכל, תכניס קצת מוצקה אמיתית, ואין קדמה והשכלה לא שווה כלום. מה שיש זה מלחמת קיום. ברגע אנשים חוזרים להום בייס.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אתה מגזים. יאחרו, ידחו בשנה, שנתיים, בסוף יפתח, יהיו מחלות ילדות, נעבור אותן, וכבר למחרת אנשים ישכחו שאי פעם היה אחרת. כמו עם כל פרוייקט רכבתי אחר.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 9 שעות, falou כתב:

שומדבר מזה זו לא עובדה.

לצערי אתה טועה,

הכל מגובה בכתובים/צילומים.

לפני 9 שעות, SurfHigh כתב:

אם כל מה שכתבת על גנץ באמת מפריע לך, איך אתה יכול לחיות עם עבריינים מורשעים בכנסת? 

מי אמר שאני יכול?

לפני 5 שעות, asix כתב:

החילוניים מוכנים להתגמש ( ואפילו מתגמשים ברוב המקרים). מהצד השני אין גמישות אלא רק הקצנה והחמרה עם השנים.

דוגמא שקפצה לי בראש - גשר יהודית בת"א

הדתיים התנגדו אך העבודות התבצעו בשבת,

והם אפילו היו חלק מהממשלה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

צעד אחורה: בכלליות הדעות על הרכבת הקלה בגוש דן חלוקות. יש הרבה טענות על זה שמדובר בגישה מיושנת, ומשהו שתוכנן לפני 30 שנה אבל אין לו הצדקה היום. אני לא בטוח שהיה אפשר לתת את אותו המענה עם אוטובוסים ונת"צים, אבל בהחלט היה עדיף אם היו מתכננים ומתחילים לבנות מטרו בזמן הזה, כמו שיש אצל הגויים המוצלחים.

הפרוייקט הזה עונה על הצרכים של לפני 20 שנה. בכלל זה שעטנז מוזר, קיים בעולם אך לא נפוץ, של רכבת קלה שנוסעת במנהרות. כמובן הרעיון הוא לחסוך כסף במקום לבנות את הדבר האמיתי.

בסוף ירד האסימון, הבינו שהדבר הזה הוא מעט מדי ומאוחר מדי, ועכשיו עובדים על תכנון המטרו ה"אמיתי". רק שעד שיבנו אותו אני כבר אהיה קרוב לפנסיה.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...