Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, RK כתב:

אם לדעתך מתן אפשרות בחירה הוא פגיעה באורח חיים דתי, אני חושב שהמצב שלנו חמור ממה שחשבתי.

ברור שזאת פגיעה.

זאת פגיעה כי אם נותנים אופציה - אנשים יעשו את זה, ואז יברחו כי הדימוי השקרי של מה שהדת והעולם יקרוס. בגלל זה הם מפחדים מיוצאים בשאלה, בגלל זה הם מגבילים בהכול, בגלל זה אוסרים על ספרים, בגלל זה מפחדים מסמארטפונים. 

כי זה כלא. לא סתם זה אופיום להמונים...

גם אתה יודע ומבין את זה.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 36 דקות, Mr.Hybrid כתב:

כמו שמגיבים בנושאי פוליטיקה ישראלית לאנשים שבכלל לא חיים בארץ.

בוא אני אגלה לך סוד: טיעונים הם יותר או פחות חזקים לפי התוכן שלהם, ולא לפי האייפי של המחשב שלך או מקום מגוריך.

כשאתה משווה בין התרומה הציבורית של איתמר בן גביר ובני גנץ, ההשוואה אינה פחות מטורללת רק בגלל שאתה נמצא בתוך רשת בארץ הקודש :)

אני מבין שאתה מעדיף להתמודד לפי מיקומו של אדם ולא לפי תוכן דבריו, וזה באמת מסביר מדוע אתה מעדיף אדם כמו בן גביר ששופט לפי מוצא ולא לפי דעות. 

הא ושלא ישתמע אחרת, אני סבור כי גנץ בתור פוליטיקאי הוא אחד האפסים הגדולים ואין לי פרומיל של הערכה אליו במישור הזה, ועם זאת ברור שאי אפשר לבטל את העובדה שהוא הקדיש את מרבית שנות חייו לשירות מדינת ישראל, בניגוד לבן גביר שהדבר הכי קרוב לשירות ציבורי היה כשהוא סייע לעשות QA לאבטחת ראש הממשלה (וגם שם לא תרם יותר מדי).

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, Mr.Hybrid כתב:

כמו שמגיבים בנושאי פוליטיקה ישראלית לאנשים שבכלל לא חיים בארץ.

דוגמה מושלמת שהבאת אתה בעצמך. 

הוא הגיב לגופו של טיעון (אנשים שטוענים...)

אתה הגבת לגופו של אדם (אנשים שגרים ב...)

הוכחת בדיוק את הנקודה שלו בלי לשים לב שעשית את זה. רגע מושלם שרק האינטרנט יכול לייצר. 

אין לי גם ספק שלא ראית את זה אפילו. באסה. 

בלי קשר:

היום הייתי צריך להגיע לים. נסעתי באוטובוס בתל אביב. תענוג, נוח, מהיר וחינם (לכאורה, בטח אני משלם על זה ארנונה או משהו). מקווה שלא יבטלו את זה עכשיו עם הממשלה של החרדים והפנאטים. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, RK כתב:

שים לב למה אתה קורא כפיה. מה שיועז הנדל רצה, זה שתיפתח האפשרות לנייד. הוא לא הכריח אף אחד לנייד, הוא רק רצה שתהיה אפשרות והאנשים יחליטו בעצמם. אלא מה, לגבי דידך אפשרות בחירה היא כפיה. זה לא מסתדר אפילו לשונית ותחבירית. מי שרוצה להישאר להיות עבד נרצע יכול היה לעשות זאת חופשי. אם לדעתך מתן אפשרות בחירה הוא פגיעה באורח חיים דתי, אני חושב שהמצב שלנו חמור ממה שחשבתי.

טוק טוק טוק, המצב שלנו יותר חמור ממה שאתה חושב..

לפני 6 דקות, David32 כתב:

בגלל זה אוסרים על ספרים

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, ניקו פ. כתב:

דוגמה מושלמת שהבאת אתה בעצמך. 

הוא הגיב לגופו של טיעון (אנשים שטוענים...)

אתה הגבת לגופו של אדם (אנשים שגרים ב...)

הוכחת בדיוק את הנקודה שלו בלי לשים לב שעשית את זה. רגע מושלם שרק האינטרנט יכול לייצר. 

אין לי גם ספק שלא ראית את זה אפילו. באסה. 

יפה, אבל לא קשור למציאות.

כנראה שלא קראת את הטקסט שהגבתי לו,

אחסוך לך דפדוף:

לפני שעה, oryo כתב:

להשוות בין התרומה הציבורית של בן גביר וגנץ 🤦‍♂️

איך אתם יכולים בכלל להגיב לאנשים האלו ברצינות שתהיו בריאים

ולקינוח:

בני גנץ צוחק על חיילות ביחד עם אהוד ברק וכשהבין שהוא מוקלט ביקש מהכתבים בטבעיות המאופיינת לו לצנזר את הקטע.

אם זה העבר הצבאי המפואר שאתם משוויצים בו, אני עדיין מעדיף את בן גביר.

שבוע טוב 

ואפילו מעולה.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

להשוות בין התרומה הציבורית של בן גביר וגנץ 🤦‍♂️

איך אתם יכולים בכלל להגיב לאנשים האלו ברצינות שתהיו בריאים

לסקרנות גם באמריקה המתקדמת והנאורה. תרומה ציבורת נמדדת במדד נחות משירות צבאי קדוש?

בן גביר גם אם אתה לא מאוד מחבב אותו פעל ללא לאות למען הציבור שלו. אשכרה הבנאדם לבד קיבל 7/8 מנדטים שרוצים דווקא אותו ואתה מזלזל בפעילות הציבורית שלו כי היא לא יוקרתית בעיניך כמו שירות בצה"ל?

אנחנו מדינה קומוניסטית או מה?

נחזור לבסיס. צבא/משטרה זה הרע במיעוטו (שכמובן סופר נצרך) במערכת שלטונית. 

בסה"כ אנשים שיש להם סמכות להפעיל אלימות ברישיון. 

זה לא כל החיים .... סה"כ גוף הכרחי בשביל לקיים את החיים.

פורסם
לפני 29 דקות, RK כתב:

[יובל מ.]מבחינת דעות שקשורות לחופש תנועה, חופש ביטוי, שילוב נשים - אני כנראה הרבה יותר קרוב אלייך, oryo, יבגני וכל שאר המגיבים מאשר אל גפני, דרעי וחבריהם.

אם נשב לקפה כנראה שנסכים על 99.9% מהדברים.

אני שובר את החוק של עצמי, אבל פשוט לא מצליח לקמפל את ההודעה הזו: אם אתה באמת מאמין במה שכתבת, ועדיין אתה בוחר בממשלה רק בגלל פרמטר אחד (ישיבה עם ערבים) וזאת למרות שההשפעה על כל ענייני הליבה היא חיובית יחסית לאלטרנטיבה, ואם יש לך איזשהו פרומיל של עניין בביקורת עצמית, פשוט שאל את עצמך האם אתה מקבל החלטה רציונלית או החלטה חרדתית.

נדמה לי זה היה רומן ששאל - מה בדיוק הממשלה האחרונה עשתה שכ"כ פוצץ לך את המוח ברמה האופרטיבית? (הבנתי שברמה הסימבולית זה הרגיש נורא ואיום שלא עשו חרם על הערבים, סבבה הבנתי אבל האם יש משהו מעבר?).

האם יש בכלל מקום לשאול את השאלה: מה יותר גרוע, לתת לערבים מושב בממשלה בלי שהם משנים שום דבר בסטטוס קוו האופרטיבי, או לתת לאנשים הכי קיצוניים בענייני ליבה (חינוך, תנועה, ביטוי, שוויון מגדרי, ...) לשנות את הסטטוס קוו אבל העיקר שהערבים בחוץ?

מה אכפת לך אם יושב ח"כ ערבי בכנסת בזמן שהמדינה מתנהלת בקורלציה כמעט מוחלטת לדעות שלך? 

האם הפעולות לא יותר חשובות מאשר הגזע/לאום/דת וכו'?

• אהבתי 3

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

לסקרנות גם באמריקה המתקדמת והנאורה. תרומה ציבורת נמדדת במדד נחות משירות צבאי קדוש?

בארה"ב אם אתה חייל לשעבר אתה זוכה לקדימות בחלק מהתורים, עולה בטיסות למטוס ישר אחרי נוסעי מחלקה ראשונה, זוכה להטבות בשלל מקומות, לתכניות חינוך/ביטוח בריאות מוזלים, ייעוץ קריירה, ועוד. אז מבחינתם, כן, זו תרומה ציבורית די גדולה.

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

בן גביר גם אם אתה לא מאוד מחבב אותו פעל ללא לאות למען הציבור שלו. אשכרה הבנאדם לבד קיבל 7/8 מנדטים שרוצים דווקא אותו ואתה מזלזל בפעילות הציבורית שלו כי היא לא יוקרתית בעיניך כמו שירות בצה"ל?

אני לא מי שפנית אליו, אבל כן, אני מזלזל בפעילות הציבורית של בן גביר כי היא ברובה המוחלט אפילו לא מייצגת את רצון הציבור שלו, אלא את היצר הפרובוקטיבי שלו עצמו בעיקר. אני לא בדיוק רואה שהוא פעל למען חינוך/מסגרות/קידום עבודה/הסדרת דיור וכו' וכו' גם לציבור שלו, אלא בעיקר בדברים שאין להם בכלל שחר או סיכוי לעבור כמו ענישה קולקטיבית, חסינות מוחלטת לחיילים ואנשי שירותי בטחון בעת פעילות מבצעית, ועוד.

בן גביר רוצה מצב שבו אותו ילד בן 18 שהרגע יצא מהתיכון יקבל M16 בידיים ואם הוא נשלח לפעילות מבצעית- יוכל לרסס בלי אבחנה ובלי השלכות.

אולי אתה לא מודע לזה, אבל הוראות הפתיחה באש שומרות לא רק על חיי חפים מפשע, אלא על השפיות של החיילים שלנו בין השאר.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 26 דקות, yd b-4 כתב:

מה בדיוק הוא עשה ב30 שנה האחרונות?

חוץ מלצעוק ולנופף עם האקדח הזמני שלו.

באמת? להשוות אותו לגנץ שהוא פוליטיקאי לא להיט אבל היה איש צבא 30+ שנה...

אנחנו מדינה קומוניסטית או מה?

מה הקשר קומוניזם?

נחזור לבסיס. צבא/משטרה זה הרע במיעוטו (שכמובן סופר נצרך) במערכת שלטונית. 

בסה"כ אנשים שיש להם סמכות להפעיל אלימות ברישיון. 

זה לא כל החיים .... סה"כ גוף הכרחי בשביל לקיים את החיים.

להבדיל מלומדי התורה שלא הכרחיים לכלום.

אז אם כבר אני בוחר צד,שיהיה של אנשי צבא

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 55 דקות, Mr.Hybrid כתב:

בני גנץ צוחק על חיילות ביחד עם אהוד ברק וכשהבין שהוא מוקלט ביקש מהכתבים בטבעיות המאופיינת לו לצנזר את הקטע.

אם זה העבר הצבאי המפואר שאתם משוויצים בו, אני עדיין מעדיף את בן גביר.

אוי ווי. איזה פושעים. באמת נורא. כמה דחקות סרות טעם, סבירות במונחי התקופה ולא מקובלות במונחי פוליטיקלי קורקט של היום. ברור שזו סיבה מספקת לזרוק מתחת לאוטובוס בנאדם שבילה בערך עשרים שנה מחייו בלאכול שטח בשליחות המדינה.

מדהים שפשוט אין גבול למה שאנשים מוכנים להאמין לו בגלל הפוזיציה הפוליטית שלהם (הלגיטימית בפני עצמה). אני מתחיל להבין את הדיבורים על שטיפת מוח ועל זה שאנחנו מדברים לכאורה באותה שפה אבל בעצם בשפות אחרות לגמרי.

• אהבתי 3

חזיר דיזל

פורסם

עזוב, 

יש תיעוד מצולם של בן גביר בועט במפגינה ומאיים עם אקדח על שומר בקניון. 

כל אלו פחות עשו רושם מאשר סרטון של כמה דגנרלים שוביניסטים, הרי שזכויות נשים זה לגמרי קו פרשת מים של מי שבוחר בממשלה עם מס' חד ספרתי של ייצוג נשי ומפלגות מיזוגניות...

כאמור,

הכל בשם הפוזיציה. 

• אהבתי 4

פורסם
לפני 34 דקות, קורן בן אשר כתב:

סבירות במונחי התקופה

זה לא סביר במונחי התקופה אם האדון ישר אומר "זה לא משודר האירוע הזה גם אם זה הסקופ של החיים שלך.... זה גם אליכם..."

הוא ידע שזה לא נכון להגיד דברים כאלה.

לא שאני תופס צד פה בדיון בנגביר מול גנץ. רק מדייק.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בואו..

רוב מי שבעד הקואליציה של ביבי, היה גם בעד טראמפ תפוס אותן ב.....

אז אולי אלה בדיחות חסרות טעם, אבל אצל טראמפ זה כנראה יותר גרוע.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, RK כתב:

שים לב למה אתה קורא כפיה. מה שיועז הנדל רצה, זה שתיפתח האפשרות לנייד. הוא לא הכריח אף אחד לנייד, הוא רק רצה שתהיה אפשרות והאנשים יחליטו בעצמם. אלא מה, לגבי דידך אפשרות בחירה היא כפיה. זה לא מסתדר אפילו לשונית ותחבירית. מי שרוצה להישאר להיות עבד נרצע יכול היה לעשות זאת חופשי. אם לדעתך מתן אפשרות בחירה הוא פגיעה באורח חיים דתי, אני חושב שהמצב שלנו חמור ממה שחשבתי.

לפני 3 שעות, stx כתב:

מתוך סקרנות, למה זה טוב בעצם?

מה זה משנה אם מספר שהיה משויך לטלפון כשר נויד לסמסונג s37 ועכשיו משתמשים בו לצפות בקליפים של נועה קירל בשבת?

הציבור החרדי רוצה לגדל את ילדיו ולתת להם את הטוב ביותר, לגיטימי נכון?

לפי השקפת עולמם (ובוא לא ניכנס לוויכוח כן טוב או לא טוב, כי אין לי כוח וזמן לנהל ויכוחים כאלה בפורום באינטרנט, אבל נניח שזו השקפת העולם שלהם) השמירה על טוהר החינוך והמושגים שאליהם יחשפו הילדים שלהם היא קריטית.

אני מניח שגם אתה מעדיף שהילדים שלך לא יחשפו לתכנים כאלה ואחרים בגילאים צעירים, ולא על כל תוכן שהוא אתה אומר, בוא נכניס אותו וניתן לילד לבחור...

אצלך הקו האדום עובר במקום אחד, אצלם במקום אחר. עד כאן לגיטימי?

כדי ליצור סביבה שתואמת את עולם הערכים שלהם, יש המון חרדים שמשתמשים בטלפון כשר ומעוניינים שבמוסדות הלימוד שבהם לומדים ילדיהם, ילמדו רק ילדים שלא נחשפים לאינטרנט פתוח. אלא רק למסונן. לגיטימי?

בדיוק בשביל זה ביקשו בעלי הטלפונים הכשרים ליצור ”קומה כשרה”, שזה בעצם מס’ שמזהה ומשייך אותך לקבוצה מסויימת. כך אתה יודע שהאדם שמולך שרוצה שילדיו ילמדו יחד עם ילדיך, מחזיק באותם ערכים כמו שלך.

אף אחד לא חייב לקנות כזה פלאפון, אבל מי שבוחר לקנות פלאפון עם מס’ שמשוייך למועדון הזה, יודע שהוא לא יוכל לנייד את המס’ למכשיר פתוח, בגלל שהמספר שייך לקומה מסויימת, ומראש כשקיבלת מס’ בקומה הזו, ידעת שזה מגיע עם תנאים מסויימים.

בנוסף טלפון כשר לא יכול להוציא שיחות לקוי תוכן של הכרויות או תכנים נוספים שלא תואמים את עולם הערכים של המחזיקים בהם. (אני מסכים שפה הייתה התנהלות סופר מושחתת של הוועדה שחסמה מספרים משיקולים נוספים, ובזה היה צריך לטפל).

הגיע הנדל, ואמר מה פתאום..

תוך × ימים הוועדה צריכה לנמק כל מס’ טלפון חסום, למה הוא חסום.

ואם לא, הוא יפתח. מה שכמובן לא היה מעשי כי היו אלפי קווים חסומים.

קיבלת מס’ ששייך למועדון מסויים?

חתמת מראש שאתה לא יכול להוציא מס’ מהמועדון החוצה?

רובם המוחלט של חברי המועדון מעוניינים בשמירה על המועדון הקיים?

אני אתקן תקנה שתשבור את המועדון, או בצורה יותר מדוייקת, אני אשנה את אורח החיים שלכם ואתערב לכם בבחירות שלכם ובמערך השיקולים שלכם.

אני קורה לזה כפייה חילונית.

אבל זה לא מסתיים רק שם, כוונות לאסור הפרדה מגדרית באירועי תרבות והופעות, ובמסגרות לימוד אקדמאיות במכללות חרדיות.

זו לא כפייה חילונית?

לפני שעתיים, David32 כתב:

ברור שזאת פגיעה.

זאת פגיעה כי אם נותנים אופציה - אנשים יעשו את זה, ואז יברחו כי הדימוי השקרי של מה שהדת והעולם יקרוס. בגלל זה הם מפחדים מיוצאים בשאלה, בגלל זה הם מגבילים בהכול, בגלל זה אוסרים על ספרים, בגלל זה מפחדים מסמארטפונים. 

כי זה כלא. לא סתם זה אופיום להמונים...

גם אתה יודע ומבין את זה.

ברור לגמרי, כל החרדים והמאמינים הם אינפנטילים גמורים, חסרי מוח.

אפילו הכנה למוח אין להם.

לא תמצא אף אדם עם IQ גבוה משל עכבר שנשאר דתי אפילו רגע אחד.

דת היא סם לטיפשים ובורים. זו בדיוק הסיבה שלא תמצא אף חוזר בתשובה מוכשר, או בכלל כזה שיודע לחשב 1+1.

הסתה, זלזול, צ’חצ’חים, גרבוזים, מישהו?

האמת היא שתגובה כמו שלך, אומרת עליך בדיוק את מה שאתה כותב על אחרים.

אתה מפחד לבדוק ברצינות ובאובייקטיביות את הדת, כי אולי אולי בסיכוי של אחד למיליון, יערער את יסודות עולמך.

אז אתה עושה ”השלכה” קלאסית, ומרגיע את עצמך שהם בוודאי חבורה של בורים חסרי יכולת חשיבה עצמאית. 

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 3

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...