Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, MZN כתב:

30 40 שנה של תרומה למדינה < ריצה עם אקדח שלוף על שומר בקניון וצעקות מוות למחבלים.

30 שנה של קומבינות על חשבון המדינה < פעילות ציבורית וסיוע להמון אזרחים שגמלו בהצבעה דמוקרטית.

אם זה לא בסדר שהרוב בצד השני אז תנסה להחליף את העם.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, Pika007 כתב:

אם רוצים לעשות משהו שגם יהיה יעיל, צריך להביא קבלן ביצוע מחו"ל שיעשה את כל הפרויקט ולהשקיע בזה כמצב חירום לאומי.

הקוריאנים יודעים לעשות את זה מצוין, אבל משום מה במדינת ישראל אנחנו מתעקשים כל פעם להמציא את הגלגל מחדש בעצמנו.

כדי לחסוך כסף כביכול, פיצלו את העסק למכרזים שונים, לך תעשה עכשיו אינטגרציה של הכל ביחד. בסוף הזול יצא (בלשון עבר) יקר.

מה שצריך זה לתת את כל העבודה, כולל תכנון מפורט, לגוף אחד, שיהיה קוריאני, גרמני, צרפתי, הולנדי, לא חשוב רק שיהיה ידע וניסיון ויכולות, ושלום על ישראל.

לפני 28 דקות, garicho כתב:

ואם סוגרים את נתב״ג בסופי שבוע, כמו שהבנתי שמתכננים לעשות, אני לא רואה את עצמי מגיע לישראל יותר.

לא שמעתי על דבר כזה. בטח דברי שחץ ורהב של מישהו. אם זה יקרה, ללא ספק יאיץ את ההצבעה שלי למונית לנתב"ג.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Mr.Hybrid כתב:

אם זה לא בסדר שהרוב בצד השני אז תנסה להחליף את העם.

לנסות להחליף את העם זה קשה, לכן יגאל עמיר פנה לדרכים מהירות יותר להחלפת השלטון… אתמול לפני 27 שנים.

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם
לפני 7 דקות, קורן בן אשר כתב:

כדי לחסוך כסף כביכול, פיצלו את העסק למכרזים שונים, לך תעשה עכשיו אינטגרציה של הכל ביחד. בסוף הזול יצא (בלשון עבר) יקר.

מה שצריך זה לתת את כל העבודה, כולל תכנון מפורט, לגוף אחד, שיהיה קוריאני, גרמני, צרפתי, הולנדי, לא חשוב רק שיהיה ידע וניסיון ויכולות, ושלום על ישראל.

זה בדיוק מה שאני אומר.

ישראל אימצה את שיטת המכרזים בצורה הגרועה ביותר שלה, מפצלת כל פרויקט ל 9 חלקים, מוציאה כל אחד מהם למכרז בנפרד, ומנסה להשאיר את הניהול אצלנו. זה מזעזע ואין לזה שום היתכנות להצלחה, אני לא חושב שיש יותר מדי מדינות שנוהגות ככה.

מה שמוכר לי ממדינות אחרות זה שמוציאים פרויקט בשלמותו למכרז, שהקבלן יתמודד עם למצוא תתי קבלנים ומה לא, מהקבלן מקבלים הצעת מחיר ותאריך יעד. סה טו.

אני לא חושב שהפיצול למכרזים שונים הוא בנסיון לחסוך כסף, הפוטנציאל לחסוך כסף הוא קטן, וראינו שבפועל 100% מהפרויקטים שבוצעו ככה נגמרו בחריגה של 200-300% אם לא יותר.

פורסם
לפני 11 דקות, Mr.Hybrid כתב:

30 שנה של קומבינות על חשבון המדינה < פעילות ציבורית וסיוע להמון אזרחים שגמלו בהצבעה דמוקרטית..

שמישהו יתקשר לויקיפדיה, שישנו את הערך של המילה קומבינה - 

תפקידים בשירות
פורסם

להשוות בין התרומה הציבורית של בן גביר וגנץ 🤦‍♂️

איך אתם יכולים בכלל להגיב לאנשים האלו ברצינות שתהיו בריאים

• אהבתי 6
  • מצחיק 5

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפני 6 שעות, RK כתב:

מה בחוקים שהעבירה הממשלה היוצאת מונע מאזרח דתי לעשות כל דבר שהוא חפץ בו בחופשיות? אני אגדיל ואומר - במקרה של הפרדת הדת מהמדינה, מה ימנע מאזרח דתי, יהודי או לא יהודי, לקיים מצוות דתו בחופשיות?

יועז הנדל רצה להעביר חוק או תקנה, לביטול הקומה הכשרה (קידומת מסויימת למספרים כשרים בלבד) נגד רצונם של עשרות אלפי אזרחים שקנו דווקא בגלל סיבות כאלו מכשיר עם קידומת כשרה.

לפני 7 שעות, Potato כתב:

האם יש דרך לנתק ביניהן?

בין הדת ללאום לא. (ובזה היהדות שונה מבחינה דתית מהנצרות והאיסלאם, ומבחינה לאומית מצרפת וסין).

בין המדינה לדת אפשר. 

אבל לדעתי כל הצידוק הבין לאומי שהמדינה קיבלה ומקבלת הוא בגלל שזו מדינה יהודית, ברמה כזו או אחרת, ניתוק של המדינה מהיהדות יעורר כל מיני שאלות ובעיות.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 44 דקות, קורן בן אשר כתב:

אתה מגזים. יאחרו, ידחו בשנה, שנתיים, בסוף יפתח, יהיו מחלות ילדות, נעבור אותן, וכבר למחרת אנשים ישכחו שאי פעם היה אחרת. כמו עם כל פרוייקט רכבתי אחר.

רק שאני לא רואה איפה הגזמתי.

אתה צודק, בסופו של דבר זה נפתח, באיחור, ובגלל שיש צורך אז כול פרוייקט מצליח.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, - XM - כתב:

יועז הנדל רצה להעביר חוק או תקנה, לביטול הקומה הכשרה

לא רצה לבטל. 

תקרא פה

https://www.globes.co.il/news/ar

ticle.aspx?did=1001419828

ופה

https://www.google.com/amp/s/www.themarker.com/law/2022-08-02/ty-article/.premium/00000182-5e96-d5af-adeb-5ebe99df0000%3f_amp=true

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 44 דקות, Mr.Hybrid כתב:

דוגמא שקפצה לי בראש - גשר יהודית בת"א

הדתיים התנגדו אך העבודות התבצעו בשבת,

והם אפילו היו חלק מהממשלה.

כי לא הייתה להם ברירה. אם היו מתעקשים במצב כזה הכאוס התחבורתי שהיה קורה היה מתהפך עליהם לחלוטין. באותה תקופה היה כעס רב על האי שוויון בנטל ואם היו עושים את זה ביום עבודה זה היה הקש ששבר את גב הגמל ולכן לא מנעו את זה.

לעומת זאת, אפשר למצוא אלף ואחד דברים שהחילוניים היו צריכים להתגמש בכדי לא לפגוע ברגשות הדתיים. 

פורסם
לפני 23 דקות, oryo כתב:

להשוות בין התרומה הציבורית של בן גביר וגנץ 🤦‍♂️

איך אתם יכולים בכלל להגיב לאנשים האלו ברצינות שתהיו בריאים

כמו שמגיבים בנושאי פוליטיקה ישראלית לאנשים שבכלל לא חיים בארץ.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, SurfHigh כתב:

הלינק השני לא נפתח לי.

הראשון לא רלוונטי. ברור שבג’’ץ ביטל, אבל הוא רצה משהו שנוגד את רצונם של כל האזרחים שחתמו על חוזה מול חב’ הסלולר שבו כתוב שמספר זה לא יהיה ניתן לניוד אלא לטלפונים כשרים בלבד.

כפייה חילונית.

תכלס הוא שלח לקלפי מנדט וחצי חרדים שלא הצביעו בעבר ..

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 10 דקות, Mr.Hybrid כתב:

כמו שמגיבים בנושאי פוליטיקה ישראלית לאנשים שבכלל לא חיים בארץ.

מה ההבדל?

שניכם ככל הנראה צורכים את אותו התוכן,פלוס מינוס ערוץ טלגרם או עיתון.

זה לא שהוא חיי לו בגולה מנותק ואתה כל היום מסתובב בפיצוציות מקשיב לשיחות היום.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 22 דקות, - XM - כתב:

הלינק השני לא נפתח לי.

הראשון לא רלוונטי. ברור שבג’’ץ ביטל, אבל הוא רצה משהו שנוגד את רצונם של כל האזרחים שחתמו על חוזה מול חב’ הסלולר שבו כתוב שמספר זה לא יהיה ניתן לניוד אלא לטלפונים כשרים בלבד.

כפייה חילונית.

תכלס הוא שלח לקלפי מנדט וחצי חרדים שלא הצביעו בעבר ..

שים לב למה אתה קורא כפיה. מה שיועז הנדל רצה, זה שתיפתח האפשרות לנייד. הוא לא הכריח אף אחד לנייד, הוא רק רצה שתהיה אפשרות והאנשים יחליטו בעצמם. אלא מה, לגבי דידך אפשרות בחירה היא כפיה. זה לא מסתדר אפילו לשונית ותחבירית. מי שרוצה להישאר להיות עבד נרצע יכול היה לעשות זאת חופשי. אם לדעתך מתן אפשרות בחירה הוא פגיעה באורח חיים דתי, אני חושב שהמצב שלנו חמור ממה שחשבתי.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אני אחסוך לך את הפוסט הבא.
מבחינת דעות שקשורות לחופש תנועה, חופש ביטוי, שילוב נשים - אני כנראה הרבה יותר קרוב אלייך, oryo, יבגני וכל שאר המגיבים מאשר אל גפני, דרעי וחבריהם.

אם נשב לקפה כנראה שנסכים על 99.9% מהדברים.

רשמתי כמה פעמים - הבעיה היחידה שלי עם הצבעה ליאיר לפיד וחבריו זה שהקול שלי יכניס את המשותפת לממשלה, זהו.
בבחירות הקודמות הצבעתי בנט וקיבלתי את וואליד טאהא, זועבי ומרעאנה שרוצה לחסל את זכרון יעקב, לא הייתי מוכן לתת את הקול שלי בידיעה שהפעם הוא יכול להכניס את איימן עודה לתפקיד משמעותי.
אז כן, מוכן לסבול את החרדים.

אתה לא חוסך לי כלום. אתה נמנע מלענות לשאלות לגופן ומדקלם ססמאות.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 20 דקות, - XM - כתב:

הוא רצה משהו שנוגד את רצונם של כל האזרחים שחתמו על חוזה מול חב’ הסלולר שבו כתוב שמספר זה לא יהיה ניתן לניוד אלא לטלפונים כשרים בלבד.

מתוך סקרנות, למה זה טוב בעצם?

מה זה משנה אם מספר שהיה משויך לטלפון כשר נויד לסמסונג s37 ועכשיו משתמשים בו לצפות בקליפים של נועה קירל בשבת?

• תוכן חדש...