Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא, הם הכריזו על עצמם כמנצחים בתקשורת האירנית לפני כמה דקות. כנראה אין להם אינטרנט מהיר שמה, וזה לא שמישהו יעיז להגיב על זה בדיוק כמו בפעם הקודמת.

לא יכול לחכות לשמוע איך המנהיג הדגול שלנו ימכור לנו את הניצחון האדיר הזה. 

לפחות יש לזה פוטנציאל להוריד לו עוד כמה מנדטים בבחירות הקרובות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא מבין את הדיבורים שלכם על הפסד מוחלט לפני שיוצא דף המסרים המעודכן שמסביר למה שוב החזרנן את אירן עשרות שנות חרגול לאחור.

והירי של האירנים זה בלון ניסוי לראות כמה אנחנו נואשים להפסקת האש. חטסר התגובה מראה שמאוד נואשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חוסר התגובה הוא הוראה מוושינגטון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

או שהאיראנים רוצים להמשיך את המלחמה או ששרשרת הפיקוד נשברה. לאור הירי המאסיבי המתואם הלילה אני מאמין שזו האפשרות הראשונה.

היה ירי מאסיבי?

הם תמיד עושים את זה. זה ממחיש כביכול שלא הם נכנעו. 

אני לא אתייחס לדברים לא מוגמרים בכל הקשור להסכמה הקיימת, כי לא משלמים לי לדבר באולפן בתור אחראי אבטחת שדרת הפיקוד במדינת ישראל (ידוע גם כמשבץ השומרים בבסיס גלילות). 

יש מספיק קשקשנים על סמך ידע לא קיים וניסיון לא רלוונטי. 

אני רק רוצה סופסוף להבין מה אובססיה עם טיסות יוצאות מנתב״ג?

כאילו, כל מה שחשוב זה הנופש של אנשים בחו״ל? באמת מרתק את העכוז לנוכח המצב בכללותו. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, falou כתב:

אני רק רוצה סופסוף להבין מה אובססיה עם טיסות יוצאות מנתב״ג?

כאילו, כל מה שחשוב זה הנופש של אנשים בחו״ל? באמת מרתק את העכוז לנוכח המצב בכללותו. 

אחד הדברים הכי לא ברורים לי בכל המלחמה הזו. אין ספור ראיונות וידיעות בנושא כאילו החיים של מישהו תלויים בכך ואני כותב כמישהו שהיה אמור לטוס שבוע לאחר פתיחת המלחמה (התבטלה כמובן) ועקרונית יש לו טיסה בעוד שבוע וחצי שכנראה שתצא ואני עדיין לוקח בחשבון שאולי לא אוכל לשוב ואני לא מצפה ממדינת ישראל לחלץ אותי. 

לפני 53 דקות, פינדר כתב:

נעקוב בימים הקרובים איך מסבירים לנו שכל מטרות המלחמה הושגו.

יש להם למרוח את זה שבועיים, למרות שאיך שטראמפ מדבר הוא עוד רגע טס לחופשה בטהרן הנהדרת ומדבר על הקמת ריביירה על הורמוז. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני 56 דקות, falou כתב:

1. יש אנשים שצריכים לטוס לצרכי עבודה, לימודים וכו׳

2. אנשים שתכננו חופשה בהרבה מקרים הפסידו לא מעט כסף

3. אחרי שנתיים וחצי של מלחמה אנשים צריכים את המפלט ל״נופש״ לצורך הבריאות הנפשית

4. מניעה של יציאה מהארץ היא מעשה לא דמוקרטי. ואני עוד לא מדבר על צו של משרד הבריאות שאוסר על עובדי מערכות הרפואה לצאת מהארץ.

ואפשר עוד להמשיך את הרשימה ולשאול למה כשהמדינה אומרת שאנשים יכולים לחזור לעבוד כרגיל, גם אם זה כולל נסיעה ארוכה וחשופה לטילים, שני הדברים היחידים שמאוד מקפידים עליהם, הם טיסות לחול והפגנות נגד הממשלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

. אחרי שנתיים וחצי של מלחמה אנשים צריכים את המפלט ל״נופש״ לצורך הבריאות הנפשית

חייבים חו״ל לבריאות נפשית?!

אנשים מתים. חיילים מתים. אפשר לחשוב שזה הבליץ על לונדון. מפונקים ואגואיסטים. 

לפני 14 דקות, פינדר כתב:

ש אנשים שצריכים לטוס לצרכי עבודה, לימודים

יש. כמה?

לא על זה הנהי. 

לפני 14 דקות, פינדר כתב:

. מניעה של יציאה מהארץ היא מעשה לא דמוקרטי

יש מלחמה. זו לא החלטה פוליטית. 

הבכי הוא על תענוגות שהלכו לאיבוד. שיקפצו. 

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

עכשיו מותר כבר להעביר ביקורת? בהפסקת אש?

אפשר לעשות איזה סיכום או שעדיין נחשב כ"מחלישים" או "לא פטריוטים"?

מישהו חשב שזה יגמר אחרת? לא סיימנו את חמאס, למה חשבו שזה ייגמר אחרת בלבנון ובאיראן?

מדינת ישראל טובה בהפתעות, בחוכמה, בתחבולה. אנחנו לא טובים במלחמת התשה. מלחמות ארוכות לא טובות לנו. לא בגלל שהצבא והעורף לא טובים. דווקא על הצד הזה אפשר לסמוך. ההנהגות שלנו לא טובות בתכנון, באסטרטגיה, בחלוקת משאבים נכונה.

ידעתם שיוצאים למלחמה בקרוב. לא חשבתם על פתרון למערכות חינוך? זום זה נחמד. לשבוע-שבועיים הראשונים. אחרי זה צריך פתרון הגיוני וישים. גם תעסוקה. זה אחלה למי שיכול לעבוד מהבית. אבל מי שלא? מה אתה אומר לו בעצם? מה הפתרון שאתה נותן לו?

גם חלוקת הכסף, במקום לקחת את הכסף ולדאוג למיגון - לצפון, לדרום, למרכז ולכל העורף חילקת אותו כשוחד ל"שותפים הטבעיים". מה חשבתם שיקרה? כל הזמן צועקים שאין כסף וה"שותפים הטבעיים" רק מזמזמים על אי נוחות  וממטירים עליהם מליארדים.

סלחו לי אבל עם ישראל ( מקווה שלא ברובו) הולך פה אחרי נביא שקר. היה לא מעט כאלו בעם ישראל בעבר. לוקח זמן לגלות אותם אבל אני חושב שההתגלות לפנינו ונתניהו התגלה כנביא שקר.

מקווה מאוד שהעם יבוא איתו חשבון.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 2 דקות, asix כתב:

עכשיו מותר כבר להעביר ביקורת?

אפשר תמיד אבל נכון לשעה זו הדבר היחידי שקרה, עובדתית, זה שהאיראנים הסכימו להפסקת אש זמנית. 

כל השאר עוד לא קרה ויש רק ספקולציות 

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפסקת אש זמנית תמורת מעבר ספינות בהורמוז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני 8 דקות, falou כתב:

אפשר תמיד אבל נכון לשעה זו הדבר היחידי שקרה, עובדתית, זה שהאיראנים הסכימו להפסקת אש זמנית. 

כל השאר עוד לא קרה ויש רק ספקולציות 

מה לא קרה ורק ספקולציות?

המשטר על הרגליים? הבכירים החדשים נחושים לנקמה יותר מקודמיהם?

הטילים הבלאסיטיים עדיין שם?

האורניום - עדיין שם?

אז על מה נלחמנו 40 יום במדבר?

טראמפ לא יחזור ללחימה. נכון, הוא משוגע ואין אפשרות לומר ב 100 אחוז אבל כמו נתניהו גם הוא מסתכל על הסקרים ומצבו לא טוב. גם חלק מהסובבים אותו רומזים לו על כך. גם הציבור האמריקאי. 

גם זה שנתניהו סיבך אותו יותר ממה שתכנן יילקח בחשבון.

• תוכן חדש...