Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

אני לא מתבלבל, אלא שבכל פעם שהעובדות דוחקות אותך לפינה, אתה פשוט בוחר לברוח לתירוצים.

לפי החשדות, אחיו של ראש השב"כ קיבל 180 אלף שקל במזומן. בחקירתו טען: הם יועדו כתרומה לעמותה של היחידה שלי.

אה טוב, אתה לא מתבלבל, אתה פשוט לא יודע לקרוא.

כתבת שנתפסו אצלו בבית 180 אלף ש"ח במזומן, רק שזה לא כתוב בשום מקום.

יש הבדל בין כסף שאשכרה נתפס פיזית, לבין "חשד" שמישהו קיבל סכום כזה. 

דבר שני, ערוץ 12 זה ה"מקור" שלך למה שמופיע בכתב האישום או בפרוטוקולי החקירה?   זה מסביר הכל.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

מתי טענתי שצריך להחזיר את ייצור הנשק לישראל?

אז אתה טועה בענק.
אני לא אומר לייצר מטוסים, מה לעשות גדול עלינו.
אבל קו ייצור לפגזי טנקים/תותחים?
פס ייצור לכדורי 5.56?
רובים?
תותחים?
טנקים? (ועם יצריה של מספיק מלאי חירום של חלפים אפשר להחזיק שריון מספיק זמן כדי לסיים מלחמה)?

ברור שצריך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 שעות, madmaxx כתב:

קראת? אין בעיה בישראל של קיבולת ייצור שדורשת מחשבה על פתרונות של ייבוא והמחיר? הוא הכל פועל יוצא של צורת השליטה של המדינה על שוק החלב בישראל וכמובן, בישראל המדינה לא רוצה להוציא על זה שקל ולכן כיום המחיר לליטר חלב גולמי גבוה יותר מאירופה. זה הסיפור כולו. אם סמוטריץ' לא היה גונב מיליארדים ליהודה ושומרון, היה אפשר להפחית את מחיר החלב הגולמי, או סתם מיליון ואחת הוצאות של מיליארדים שלא לצורך כמו מימון אורך חיים של אנשים צעירים בגיל עבודה. 

אז לקחת מיסים ולשלם לרפתנים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

לא אכפת לי אם בחוק ההסדרים, בחוק האי-הסדרים או בחוק עצמאי, שתעבור ותחסוך לי כסף.

זו אחת הסיבות להרבה דברים שבורים במדינה הזו.

מנהל תקין, סדרי שילטון, חקיקה מסודרת. זה הבסיס למדינה מתפקדת.

לזרוק רפורמה לחוק ההסדרים בשיטת החפלאפ, זה לא הפתרון, זו הבעיה.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

לוסי אהריש במבטא ערבי כועס צועקת "אינשאלללהההה" במונולוג שמאיים על המדינה היהודית היחידה

מה במונולוג שלה מאיים על המדינה?

הרי גם אם כל בעלי זכות ההצבעה הערבים יצביעו לטיבי או בל״ד, הם עדיין יהיו מיעוט.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

נתחיל מזה שהטענה שלי היא שבסוף יתגלה שהוא לא הבריח בעצמו סיגריות עבור כסף.

גם מנכ"ל סולל בונה לא סולל בעצמו כבישים. 

לא יודע במה אתה עוסק אבל בעלי עסקים יודעים טוב מאוד מאיפה מגיע הכסף אליהם.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

עכשיו אף אחד לא "זורם" עם הברחות, אבל יש הבדל בין הברחה של אמצעי לחימה או דברים כמו רחפנים ודשן, לבין הברחה של סיגריות.

יש הבדל ולכן גם כל אחד מהם יחטוף עונש שונה.

יש גם הבדל גדול בין אם הברחת לבסטיונר בשוק, לראש מליציה חמושה או לסינוואר.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אז להוסיף סעיף לכתב האישום, שהעונש עליו הוא מוות או מאסר עולם, כמדומני, כאשר יש מאות אם לא אלפי מקרים כאלו, זה הזוי, ומראה שמנסים פה בכח לפגוע בדוד זיני, דרך אחיו.

למה החברים מהגדסר הבדואי לא קיבלו את הסעיף הזה, למרות ששם זה היה יותר מסיגריות?

כולם חוץ מימנואידים כרותי אונה אומרים מפורשות שראש השבכ לא קשור לזה בשום אופן.

ואשמח לדעת מה לדעתך חיילי הגדס"ר הבריחו, האיזה היקף ומה חטפו. ויותר מזה, אני גם בטוח שאין לך מושג מי הם חיילי הגדס"ר, מה הם עושים ואיזה מחירים אישיים הם משלמים על ההתנדבות לשירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אגב, בינתיים עם כל הדיבורים על רפורמות, גואטה העביר חוק שדוחה עד 2042 את ביטול מכסות הביצים. מתנה ללולנים שהוא מייצג.

עבר בתמיכה של 10 קולות בעד.

הפעם אני מסכים עם יובל שכ-ו-ל-ם חארות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

דבר שני, ערוץ 12 זה ה"מקור" שלך למה שמופיע בכתב האישום או בפרוטוקולי החקירה?   זה מסביר הכל.

תגיד, אתה עושה את עצמך?

הוא לא מכחיש שקיבל סכום כזה במזומן (עבירה על חוקי הלבנת הון) אלא אומר שזו תרומה ליחידה שלו.

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

לוסי אהריש במבטא ערבי כועס צועקת "אינשאלללהההה" במונולוג שמאיים על המדינה היהודית היחידה זה לא חלק מהפתרון,

למה להגיד שאזרחים שמנסים לצייר כדמונים יצאו להצביע ויהיו חלק מהשךלטון במדינה מאיים ולמה להגיד בעזרת השם בערבית זו בעייה?
זה הרי אותו אלוהים אז אם מה שאנחנו מנסים לייחס לו בנושא זכותנו פה נכון אנחנו צריכים לשמוח שקוראים לו להחליט.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

לא יודע במה אתה עוסק אבל בעלי עסקים יודעים טוב מאוד מאיפה מגיע הכסף אליהם.

ומה הקשר לנושא?

ולא, בעסקים מאוד גדולים, הבעלים לא יכול (ולא צריך) לעקוב אחרי כל שקל ושקל. בשביל זה הוא מחזיק עובדים ואנשי מקצוע/יועצים.

כולם חוץ מימנואידים כרותי אונה אומרים מפורשות שראש השבכ לא קשור לזה בשום אופן.

ומה הקשר של זה?

על הסעיף ההזוי שועדת גרוניס הכניסה, לכאורה, במינוי זיני, שמעת?

זה שאומר שאם קרוב משפחה שלו יואשם במשהו "קיצוני", הוא יצטרך להתפטר.

מצליח לעשות אחד פלוס אחד?

ואשמח לדעת מה לדעתך חיילי הגדס"ר הבריחו, האיזה היקף ומה חטפו. ויותר מזה, אני גם בטוח שאין לך מושג מי הם חיילי הגדס"ר, מה הם עושים ואיזה מחירים אישיים הם משלמים על ההתנדבות לשירות.

זה לא לדעתי, פורסם כבר שהם הבריחו סיגריות וציוד לעזה, בסכומים דומים למקרה המדובר, ושסעיפי האישום נגדם לא כללו את הסעיף החמור שדחפו לזיני, אלא סעיפים שהעונש עליהם הוא עד 5 שנות מאסר.

ולא הבנתי, עכשיו אנחנו כן נותנים עונשים לפי המחיר שהם "משלמים"?

אז בוא נוותר לבצלאל זיני, העסק שלו נסגר בגלל המילואים.

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

תגיד, אתה עושה את עצמך?

הוא לא מכחיש שקיבל סכום כזה במזומן (עבירה על חוקי הלבנת הון) אלא אומר שזו תרומה ליחידה שלו.

זה לא הוא "לא מכחיש", אלא זה מה שאתה שמעת בערוץ 12, וקיבלת את זה כתורה מסיני.

פורסם
לפני 33 דקות, gadik6 כתב:

גם לקרוא אתה לא יודע? כתוב לך מול העיניים: "קיבל 180 אלף שקל במזומן".

הבנאדם אפילו לא מכחיש את קבלת הכסף, הוא פשוט מתרץ שזה נועד לחברה. כלומר - הוא מודה שהוא לקח את המזומן, הוא רק טוען שזה היה למטרה טובה... 🤣

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

ומה הקשר לנושא?

ולא, בעסקים מאוד גדולים, הבעלים לא יכול (ולא צריך) לעקוב אחרי כל שקל ושקל. בשביל זה הוא מחזיק עובדים ואנשי מקצוע/יועצים.

מצחיק, אתה לא מבין מה הוא כתב ורק מחזק את דבריו.
לא מפתיע שאדם שמנרמל שחיתות לא יבין מה ניסו להסביר לו במקרה הזה.

לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

זה מה שנקרא מציאות אלטרנטיבית.
מה שהזוי זה הסעיף כן ברור.
בוא נגיד את זה ככה, אם אח של זיני יואשם שהוא הבריח לעזה סחורה שהייתה עלולה לעזור לחמאס הייתי מצפה מזיני ראש השב"כ להתפטר בלי קשר לסעיף הזה.
עיין ערך חשבון דולרים של אישתו של רבין.
אבל אתה הרי לא תבין מה הבעיה וזה לא מפתיע, כי אין ציפיות מאדם שמנרמל שחיתות.

מה שמצחיק שפתאום וועדת גרוניס שאישרה את המינוי המאוד בעייתי הזה למרות הטענה הבלתי נפתסת שהיא העלתה ("מן החומר עולה כי אכן היו מקרים בהם ראש הממשלה ביקש מראשי השירות לבצע פעולות שאינן ראויות במשטר דמוקרטי") לא בסדר.
אז בזמנו היא הייתה בסדר, כולם קיבלו את עמדתה כולל אותו סעיף, ימין, שמאל ובית המשפט. עכשיו פתאום שגילו מה שגילו שאולי אח שלו ביצע היא לא בסדר...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

ומה הקשר לנושא?

בכל עסק חוקי כשבעל הבית מקבל כסף הוא רושם אותו ויודע בדיוק מול איזו חשבונית הוא התקבל. לא מדובר על מנהלת חשבונות שקיבלה 180,000 שקל במזומן אלא עליו.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

ומה הקשר של זה?

ועדת גרוניס צודקת בסעיף, קרוב שלו מואשם במשהו קיצוני אבל בגלל שאין לו נגיעה או ידיעה על זה זה לא משפיע על המינוי שלו.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

זה לא לדעתי, פורסם כבר שהם הבריחו סיגריות וציוד לעזה, בסכומים דומים למקרה המדובר, ושסעיפי האישום נגדם לא כללו את הסעיף החמור שדחפו לזיני, אלא סעיפים שהעונש עליהם הוא עד 5 שנות מאסר.

אני יודע בדיוק מה הם הבריחו וגם למי. הלקוחות שלהם לא היו מליציות חמושות אלא בדואים מקומיים ואי יודע קצת יותר ממך מה היה שם בדיוק.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

ולא הבנתי, עכשיו אנחנו כן נותנים עונשים לפי המחיר שהם "משלמים"?

אז בוא נוותר לבצלאל זיני, העסק שלו נסגר בגלל המילואים.

ממש לא אבל כשאתה מאשים אנשים בבגידה תבדוק איזה מחיר הם שלמו כדי להיות חיילים. מי שמשלם מחיר כזה לא כל כך מהר בוגד והעובדה היא גם שהם לא בגדו.

בוא ננסח את זה בצורה שתהיה לך קצת יותר ברורה, הם מקבילים לאגם רעב שגונב כיכר לחם.

ואני כותב את דברים מידיעה ולא מניחוש ולא ארחיב בפורום ציבורי.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

זה לא הוא "לא מכחיש", אלא זה מה שאתה שמעת בערוץ 12, וקיבלת את זה כתורה מסיני.

"לדבריו זה כסף שנתרם ליחידה". אז יש כסף או אין כסף?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לא לא, אתה טועה.

כשהייתה חמאה במחיר מפוקח לא הייתה חמאה בסופר. רק כשהבינו שאין אז ייבאו קצת.

היום אתה מגיע לסופר ויש לך מבחר כמו אצל הדוד מאמריקה. כיף.

לא, לא, לא.

אתה זה שטועה.

מלבד כמה שבועות מקסימום בחורף לא היה שום מחסור. וגם בתקופת מחסור בסופר אחד לא היה ובשני היו 3 סוגים. ומי שהיה לו שכל היה שם 400 גרם במקפיא ל"ימים קשים".

ומחוץ לתקופה הזו? 

חמאות מעולות תוצרת גרמניה, איטליה, צרפת - במחיר המפוקח, כי קנו אותן במכסות שזו שיטה נכונה להגנה ממחסור.

אמריקה אתה רוצה? שוק מזון מעוות וחולני.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

בכל עסק חוקי כשבעל הבית מקבל כסף הוא רושם אותו ויודע בדיוק מול איזו חשבונית הוא התקבל. לא מדובר על מנהלת חשבונות שקיבלה 180,000 שקל במזומן אלא עליו.

ואני אשאל שוב - מה הקשר?

חוץ מכתבות בערוץ 12, אין שום הוכחה לכך שהוא קיבל 180 אלף שקל במזומן, ואז טען את מה שאתם טוענים.

רמת אמינות - טראמפ נזף בנתניהו.

ועדת גרוניס צודקת בסעיף, קרוב שלו מואשם במשהו קיצוני אבל בגלל שאין לו נגיעה או ידיעה על זה זה לא משפיע על המינוי שלו.

ממש מקריות שועדת גרוניס קובעת את זה, ופוף, 4 חודשים אחרי אח של דוד זיני עושה בדיוק את זה.

אני יודע בדיוק מה הם הבריחו וגם למי. הלקוחות שלהם לא היו מליציות חמושות אלא בדואים מקומיים ואי יודע קצת יותר ממך מה היה שם בדיוק.

אבל חשבתי שהכל מגיע בסוף לחמאס.

אז להבריח לבדואים מקומיים זה פתאום בסדר?

ממש לא אבל כשאתה מאשים אנשים בבגידה תבדוק איזה מחיר הם שלמו כדי להיות חיילים. מי שמשלם מחיר כזה לא כל כך מהר בוגד והעובדה היא גם שהם לא בגדו.

די די. זאת לא הפעם הראשונה שחיילי הגדסר הבדואי מואשמים בעבירות מסוג זה, החל מסחר בנשקים, גניבת ציוד, הברחת סחורה ומה לא.

גם חיילי גדסר נחל שנלחמו בעוטף מה-7 באוקטובר, וחלקם נפלו בקרבות, שילמו מחיר.

זה לא הפריע לחיילים מהגדסר הבדואי לגנוב להם ציוד אישי.

אז תחסוך ממני את החרטא על המחירים.

העובדה היא שהם עשו בדיוק את מה שאח של זיני עשה, לכאורה, רק שזה לא היה סיגריות בלבד.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

מה שמצחיק שפתאום וועדת גרוניס שאישרה את המינוי המאוד בעייתי הזה למרות הטענה הבלתי נפתסת שהיא העלתה ("מן החומר עולה כי אכן היו מקרים בהם ראש הממשלה ביקש מראשי השירות לבצע פעולות שאינן ראויות במשטר דמוקרטי") לא בסדר.

טענה שמגובה במה?   "הצהרה" של לשעברים ממורמרים, שגם הגישו "מכתב סודי" לבית המשפט, שכולו כולו רכילות?

מה גם שנאמר שהמקרים האלו לא תועדו ולא בוצעו בנוכחות צד שלישי, לכאורה, אז אין שום הוכחה לכך.

• מצחיק 1

פורסם (נערך)

כן כן ברור אין שום הוכחה לכך, תמשיך להלבין.
לנתניהו הרי יש רקורד של אמינות, אז כדאי להאמין לטענות שלו ולא לטענות של שני ראשי שב"כ לשעבר.
לכל נוכל שאדווה דדון רדפה אחריו בעקבים אני אאמין יותר מאשר לנתניהו.

בנתיים נחשפים עוד פרטים מכתב האישום... זה הרבה יותר מ-180K שקלים ויש שם עוד מעשים מעבר להברחה שנראים רע מאוד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• תוכן חדש...