Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, 3n כתב:

ביבי לא היה לבד, היה מטכ"ל שלם שחשב על הכלה ומב"מ , לחשוב שזה רק ביבי זו תמימות ואו טיפשות.

אז אתה אומר שכל הידיעות שהיו על כך שאנשים שונים ומשונים שניגשו לביבי עם תכנית סדורה למיגור נגע החמאס, לאורך מספר שנים, הפעם האחרונה הייתה זמן קצר לפני טבח שמחת תורה בחסות בנימין נתניהו אבי מדינת פלסטין והוגה הגרעין האיראני, זה מה. שקר? אף אחד לא באמת ניגש אליו עם תכנית סדורה והמלצה לחיסול חמאס?

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

אז אתה אומר שכל הידיעות שהיו על כך שאנשים שונים ומשונים שניגשו לביבי עם תכנית סדורה למיגור נגע החמאס, לאורך מספר שנים, הפעם האחרונה הייתה זמן קצר לפני טבח שמחת תורה בחסות בנימין נתניהו אבי מדינת פלסטין והוגה הגרעין האיראני, זה מה. שקר? אף אחד לא באמת ניגש אליו עם תכנית סדורה והמלצה לחיסול חמאס?

מהמלל מעלה אני מבין מול מי אני עומד ולכן אין טעם לנהל דין ודברים.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, 3n כתב:

ביבי לא היה לבד, היה מטכ"ל שלם שחשב על הכלה ומב"מ , לחשוב שזה רק ביבי זו תמימות ואו טיפשות.

זה חוסר הבנה של מה התפקיד של ראש ממשלה או למעשה כל מנכ"ל חברה. הוא יכול לשמוע המלצות והצעות מכל העולם, בסוף זו החלטה שלו ואחריות שלו. 

אתה חוזר שוב ושוב על חוסר מוכנות, הכלה וכו'. אתה מחובר לפרוטוקולים של דיוני הקבינט? ושוב, את הכל מתווה ראש הממשלה, המערכת צריכה להתיישר מולו. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם

אתה עומד מול מי שמנסה להבין. לא יותר, לא פחות. 

אמרת משהו, שמהתקשורת לפחות אני יודע שהוא - נאמר, לא מדוייק. 

אני סקרן לשמוע תגובה לזה. 

פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

אתה עומד מול מי שמנסה להבין. לא יותר, לא פחות. 

אמרת משהו, שמהתקשורת לפחות אני יודע שהוא - נאמר, לא מדוייק. 

אני סקרן לשמוע תגובה לזה. 

על פי התגובה שלך אתה יודע הכל וכבר הסקת מסקנות סופיות.

למה נדרשת ועדת חקירה ? אצלך הכל ברור ונהיר.

פורסם
לפני 42 דקות, 3n כתב:

אני לא חושב שהוא היה לבד. אני חושב שאם הוא היה מכוון למקום אחר, אחרי 15 שנה שהוא בשלטון, גם מערכת הבטחון היתה הולכת לכיוון אחר.

לפני 10 דקות, 3n כתב:

זה ברור שנתניהו אשם ואחראי. לא צריך ועדת חקירה לזה. זה מעצם התפקיד שלו כמי שעומד בראש המערכת, ועוד אחד שנמצא בתקפיד 15 שנה ודרש מאחרים אחריות בעבר.

אבל הוא לא לבד.

אם למשל התפיסה במערכת הבטחון היתה שאין סיכוי למלחמה ולא אתגרו את זה - זה כישלון. זה פשוט כישלון שנתניהו הוא עדיין חלק ממנו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

כאשר יהיה לך את הרקורד של זיני נתייחס ברצינות לדעתך על הכישורים שלו .

דוד זיני – ויקיפדיה

קראתי ואין לו שום נגיעה למודיעין.

אם תצטרך ניתוח מורכב לך לפקידה בטיפת חלב. יש לה ניסיון של 30 שנה במערכת הבריאות.

ולא אמרתי מישהו מהארגון אלא מישהו שמבין משהו במודיעין.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, 3n כתב:

על פי התגובה שלך אתה יודע הכל וכבר הסקת מסקנות סופיות.

אם הייתי מאלו ש"יודעים הכל", לא הייתי צריך לשאול שאלות...

או חלילה, לשמוע דיעות ומחשבות נוספות מאחרים, שעלולים- רחמנה ליצלן- לחלוק על דעתי ואף לספק עובדות שתומכות בזה! 

ואתה יודע מה. אני אפתח פה רגע משהו. 

הניסוח שלי, שנתפסת עליו? מביע משהו שלצערי נשכח ונעלם: הזעם! של הציבור! על ההנהגה! שהביאה עלינו את הטבח! הנוראי!!!! והאכזרי כל כך הזה. 

אין כבר זעם. אין קצף שיוצא מהפה. נרגענו, קולקטיבית. התייאשנו. הצליחו להרדים אותנו. 

אפילו אני כבר לא זועם, כמו שהייתי בחודשים הראשונים. 

איבדנו את הזעם הצודק והנכון. 

איבדנו גם את הדרך, לאורך הזמן. 

זה הגורם למה שכתבתי. 

לאורך כמה, 15? שנות שלטון, נתניהו עשה מעל ומעבר כדי לחזק את חמאס (עובדה), והשתמש באיראן רק כדי להפחיד אותנו שנבחר בו בלי לעשות יותר מדי (ואז קרא לערוצים שהעבירו את המידע שנועד להפחיד אותנו, "ערוצי התבהלה" :lol:) והביא אותנו לראשונה בהיסטוריה לעימות ישיר עם איראן, יחד עם העובדה שלאיראן יש אשכרה חומר מועשר לרמת נשק (עובדות).

כך שגם לא טעיתי במה שכתבתי. 

גם לגבי ההכרה של הרבה מדינות בבדייה המוזרה הזו, "מדינת פלסטין" (נשמע כמו ברבור עם חצאית וקרן, רק יותר בדיוני, אם אתה שואל אותי), נתתי לו את הקרדיט כי הוא הביא אותנו לשם. 

כל מה שהבטיח שרק הוא יכול למנוע, הוא הגשים במו ידיו. 

אני גם רוצה להזכיר, שהוא יכול לומר שלא משכו בדש מעילו, כי הוא לא אישר פגישות עם כמה מהגורמים הרלוונטיים שרצו להזהיר אותו מהמשך קידום המדיניות שלו, בחודשיים שלפני הטבח. פשוט לא הסכים להיפגש איתם. 

אלו העובדות. 

בדיוק כמו העובדות שהיו אנשים מתוך המערכת שהמליצו לו ליזום מהלך מול חמאס, כל עוד זה אפשרי ויתרון ההפתעה הוא שלנו, ומאד קרוב לזמן הטבח. 

אפשר לקבל ממך תשובה ישירה למה ששאלתי או שאתה מנסה להתנער?

עריכה. מתנצל שגררתי את הדיון למקום שהוא לא צריך להיות בו. 

הדיון כרגע לדעתי צריך להיות לגבי וועדת החקירה- זה הנושא החשוב ביותר על הפרק. תשכחו מה שכתבתי קודם.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

קראתי ואין לו שום נגיעה למודיעין.

אם תצטרך ניתוח מורכב לך לפקידה בטיפת חלב. יש לה ניסיון של 30 שנה במערכת הבריאות.

ולא אמרתי מישהו מהארגון אלא מישהו שמבין משהו במודיעין.

ברור שום נגיעה למודיעין, אלוף בצה"ל מפקד חטיבה עוצבה וגיס ללא שום נגיעה במודיעין.

פורסם

הנגיעה היא כצרכן בלבד.

אני נמצא לא מעט במיון (כישרון להיפצע) אז זה עושה אותי למבין ברפואה?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, ברווז כתב:

אם הייתי מאלו ש"יודעים הכל", לא הייתי צריך לשאול שאלות...

או חלילה, לשמוע דיעות ומחשבות נוספות מאחרים, שעלולים- רחמנה ליצלן- לחלוק על דעתי ואף לספק עובדות שתומכות בזה! 

ואתה יודע מה. אני אפתח פה רגע משהו. 

הניסוח שלי, שנתפסת עליו? מביע משהו שלצערי נשכח ונעלם: הזעם! של הציבור! על ההנהגה! שהביאה עלינו את הטבח! הנוראי!!!! והאכזרי כל כך הזה. 

אין כבר זעם. אין קצף שיוצא מהפה. נרגענו, קולקטיבית. התייאשנו. הצליחו להרדים אותנו. 

אפילו אני כבר לא זועם, כמו שהייתי בחודשים הראשונים. 

איבדנו את הזעם הצודק והנכון. 

איבדנו גם את הדרך, לאורך הזמן. 

זה הגורם למה שכתבתי. 

לאורך כמה, 15? שנות שלטון, נתניהו עשה מעל ומעבר כדי לחזק את חמאס (עובדה), והשתמש באיראן רק כדי להפחיד אותנו שנבחר בו בלי לעשות יותר מדי (ואז קרא לערוצים שהעבירו את המידע שנועד להפחיד אותנו, "ערוצי התבהלה" :lol:) והביא אותנו לראשונה בהיסטוריה לעימות ישיר עם איראן, יחד עם העובדה שלאיראן יש אשכרה חומר מועשר לרמת נשק (עובדות).

כך שגם לא טעיתי במה שכתבתי. 

גם לגבי ההכרה של הרבה מדינות בבדייה המוזרה הזו, "מדינת פלסטין" (נשמע כמו ברבור עם חצאית וקרן, רק יותר בדיוני, אם אתה שואל אותי), נתתי לו את הקרדיט כי הוא הביא אותנו לשם. 

כל מה שהבטיח שרק הוא יכול למנוע, הוא הגשים במו ידיו. 

אני גם רוצה להזכיר, שהוא יכול לומר שלא משכו בדש מעילו, כי הוא לא אישר פגישות עם כמה מהגורמים הרלוונטיים שרצו להזהיר אותו מהמשך קידום המדיניות שלו, בחודשיים שלפני הטבח. פשוט לא הסכים להיפגש איתם. 

אלו העובדות. 

בדיוק כמו העובדות שהיו אנשים מתוך המערכת שהמליצו לו ליזום מהלך מול חמאס, כל עוד זה אפשרי ויתרון ההפתעה הוא שלנו, ומאד קרוב לזמן הטבח. 

אפשר לקבל ממך תשובה ישירה למה ששאלתי או שאתה מנסה להתנער?

כיוון שאינני תומך בביבי, לא הצבעתי עבורו , ואני תומך גדול בהסתלקות שלו מהזירה הפוליטית , לא מבין מדוע אני צריך לתת לך הסברים על המדיניות של ביבי

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אה... כן! 

אם לא אתה בבעיה עוד יותר רצינית :rofl:

Just now, 3n כתב:

כיוון שאינני תומך בביבי, לא הצבעתי עבורו , ואני תומך גדול בהסתלקות שלו מהזירה הפוליטית , לא מבין מדוע אני צריך לתת לך הסברים על המדיניות של ביבי

?

שאלתי אותך לגבי המדיניות של ביבי? שאלתי משהו אחר.

לפני שעה, ברווז כתב:

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

הנגיעה היא כצרכן בלבד.

אבל חייל \ קצין זוטר הופך אותך לאקספרט במודיעין...

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

נראה שאתה מתדיין עם בוט ( מצטרף חדש, כותב רק בשרשור הפוליטי). חבל על הזמן ו מאמץ

• רעיון גרוע 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 2 דקות, fatboy1340 כתב:

נראה שאתה מתדיין עם בוט ( מצטרף חדש, כותב רק בשרשור הפוליטי). חבל על הזמן ו מאמץ

יש לך ככל הנראה בעיות ראיה לא פשוטות.

• תוכן חדש...