Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כאשר זה עולה לל, כמשלם המיסים, 4 מיליארד ש"ח

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, sperial כתב:

לא כאשר זה עולה לל, כמשלם המיסים, 4 מיליארד ש"ח

נכון, כואב קצת.

אבל בסוף, בעוד שנה, שנתיים או 10, יהיה יותר זול?

כן או לא?

עריכה:

ואולי גם על הדרך נתקדם ל2026 כמו כל העולם, שתיירים יגיעו ויהיו מבסוטים?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

רגע פריג'י, להכניס את אובר לארץ שאוכל לנסוע במוניות בזול יותר זה מהלך נכון או לא?

נכון להיום אתה נוסע הרבה במוניות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להכניס את אובר זה אחלה.

יוזיל מחירי נסיעה, ינגיש את התחום למי שמעוניין לעבוד, ישפר את הזמינות.

רק שזאת לא עילה להצביע לחבורת האפסים הזאת. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה לא להתקדם. זה שכולנו נשלם כדי שיזם אמריקאי ירוויח, ומדינת.ישראל תפסיד מיסים.

בכלל, כל נושא ה- gig economy נחשב ל"התדמות", טבל זה לא.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת מעניין אותי, כמה אנשים פה משתמשים במונית באופן קבוע, עד כדי כך שהם מקווים שאובר תוריד להם את יוקר המחיה בצורה משמעותית.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

רגע פריג'י, להכניס את אובר לארץ שאוכל לנסוע במוניות בזול יותר זה מהלך נכון או לא?

לדעתי לא, אבל לא ממקום של לשמור על המודל הקיים. אגב זה לא יהיה זול יותר, תראה מה הולך בחול, אבל לא קריטי.

בכול מקרה, מובן לך שמירי רגב מקדמת את זה לא בגלל שמאוד חשוב לה להכניס את אובר נכון?

שום פוזיציה שלי. כמו שאר החירטוטי הכנה לבחירות פה, הכול מסריח ולא טוב. לא. לא. לא. לא. לא. 

אני לא חושב שסמוטריץ רוצה להטיב עם העם עם חוק החניונים. אני חושב (וגם רשמתי פה אם לא הבנת...) שהקטע עם החלב מפספס את הנקודה. גם השאר כמובן מפספס מבחינתי את הנקודה, זה עשוי כדי שאנשים (מסתבר כמו יובל) יפלו לפח כאילו עושים משהו בשבילם, כדי לקדם משהו בשביל איזושהי קבוצה מקורבת, או כדי להפעיל לחץ על קבוצה שמצביעה עבורך בפריימריז.

סורי. באף אחד מהמקרים אין קשר לביבי. תגיד שבתת מודע שלי אני רק לא ביבי - בסדר, מה אני יכול לעשות, אותך לא אשכנע.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

כמו בכל דבר, תלוי איך יבוצע.

איזו בקרה תהיה על נהגי אובר (עבר פלילי/שימוש בסמים/כשירות רפואית וכו), איזה תנאי סף יהיו לרכבים?

מיסוי?

תעריפי מקסימום?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עד כמה שאני מכיר, כמו שכתבתי בשרשור של וולט, מה שקורה הוא שאובר ודומותיה מורידות מחירים משמעותית כשהן חודרות לשוק. אחרי שהרבה נהגי מוניות פורשים או מצטרפים בעצמם לאובר וכבר אין תחרות, המחירים עולים משמעותית.

זה דפוס שחוזר על עצמו שוב ושוב בהרבה מקומות.

מדובר במהלכי הייל מרי של שרים על זמן שאול במשרדים שלהם.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

נכון, כואב קצת.

אבל בסוף, בעוד שנה, שנתיים או 10, יהיה יותר זול?

כן או לא?

עריכה:

ואולי גם על הדרך נתקדם ל2026 כמו כל העולם, שתיירים יגיעו ויהיו מבסוטים?

עלות מול תועלת?

לא צריך לשלם לנהגי מוניות פיצוי על שלקחו להם זכות למונית. אולי לתת להם מימון ללימודים וכמה חודשי אבטלה. מעבר לזה שישכחו מזה.

היועמשית תעמוד מאחורי מה שאני מציע..

אני לא רואה שאתה וספיראל מסכימים בדיוק..

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, DareDevil כתב:

לא צריך לשלם לנהגי מוניות פיצוי על שלקחו להם זכות למונית.

למה לא?

למיטב ידיעתי זה נכס לכל דבר.

פורסם

נכס שהמדינה יצרה עבורו שווי בכך שעיגנה את רכישתו בסכום גבוה וברגולציה מחמירה, ויום בהיר אחד קובעת ששווי הנכס הוא אפס כי "תחרות".

האם נדרשת הרגולציה? זו שאלה. שיעשו דיונים ויחשבו. 

אבל להחליט שלא נדרש כי עוד רגע בחירות ורוצים להקל ולהיטיב עם העם - זו מהות הפופוליזם.

אותו דבר עם הפטור ממע"מ - למה על גבינה זולה אני צריך לשלם מע"מ 18%, ועל מקרר הביתה, בעוד שמי שמזמין זבל משיין שאחר כך שירותי האשפה (שכולנו משלמים עבורם את אותו הסכום כי ככה המדינה קבעה) צריכים להטמין או לשרוף יהיה פטור?

לא יותר הגיוני יהיה פשוט להוריד את המע"מ ולהשית אותו על הכל?

• מעניין 1
פורסם
לפני 42 דקות, DareDevil כתב:

עלות מול תועלת?

לא צריך לשלם לנהגי מוניות פיצוי על שלקחו להם זכות למונית. אולי לתת להם מימון ללימודים וכמה חודשי אבטלה. מעבר לזה שישכחו מזה.

היועמשית תעמוד מאחורי מה שאני מציע..

אני לא רואה שאתה וספיראל מסכימים בדיוק..

ומה עושה נהג מונית בן 63?

לפני 5 דקות, פריג'י כתב:

, בעוד שמי שמזמין זבל משיין שאחר כך שירותי האשפה (שכולנו משלמים עבורם את אותו הסכום כי ככה המדינה קבעה) צריכים להטמין או לשרוף יהיה פטור?

אפרופו רגולציה, כל יבואן/סוחר משלם פרוטקשן אריזות לתאגיד מחזור.

הקטץ' זה שאתה משלם אבל הל לא מפנים את האריזות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, DareDevil כתב:

לא צריך לשלם לנהגי מוניות פיצוי על שלקחו להם זכות למונית.

לא נותר לי אלא לאחל לך שיחרימו לך את הבית או העסק כי חבר של מירי רגב חשק בו, או שהעסק שלך התחרה בו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

לא נותר לי אלא לאחל לך שיחרימו לך את הבית או העסק כי חבר של מירי רגב חשק בו, או שהעסק שלך התחרה בו.

במשפחה זה כבר קרה. הפיצוי שווה ערך כמות התווים שיש במשפט המצוטט בלי רווחים כפול 26.

והפכו את זה לפארק. 

והשטח הזה הוא פריים לוקשיין, לא חור תחת מופגז.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...