Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

היה עדיף לתת מע"מ סמלי

מע"מ פרוגרסיבי זה משהו שקיים במספר מדינות, כך שולטים על הכנסות המדינה בצורה מדויקת יותר לצד אפשרות הוזלה לאזרח בדברים הבסיסיים כמו מזון, תרופות וכו'. הבעיה אצלנו שהמדינה לא מאמינה לאף אחד (תרבות ישראלית) ומתוך החשש של רמאויות במע"מ (סיווג מוצרים לפי מע"מ נמוך) אז אומרים זה או 1 או 0, אין באמצע. 

זה כמובן גם גורר המון המון המון כסף שחור שמסתובב במדינה. כאשר שואלים איך לא מוצאים עובדים בשכר של 13-15 אלף שקל לחודש (ברוטו) זו בדיוק הסיבה לכך, המון צעירים שפשוט עובדים בשחור או חצי שחור, כל היום מחפשים את הכסף הקל והקומבינה, שזה תפור כמובן לישראל ישראלי הממוצע. הרשויות? כמובן שלא עושות בתחום כמעט כלום ומדובר באיבוד הכנסה של עשרות מיליארדים בשנה למדינה. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מעניין האם תיפתח חקירה בעקבות הדברים שנאמרו בכתבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חזרנו לנקודת ההתחלה ודי ברור ש"חנינה" תמורת פרישה לא תהיה והספין עשה את מה שהוא צריך לעשות.

לכל אלה שפינטזו שביבי יניח לנו תמורת זה שיניחו לו עם המשפט.

מנגד- לא יפתיע אותי שהרצוג יבטל לו את המשפט בלי גזרות.

Screenshot_20251207_144516_ynet.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שהספין נגמר, זה ההמשך שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עצם העובדה שאנשים אשכרה!!!!!! שוקלים בחיוב את עצם מתן החנינה לאיש הזה (בתמורה לעזיבתו, כן?) זה חמור בצורה קיצונית. לאיש הזה אין לתת חנינה- להיפך, לעשות ממנו "למען יראו וייראו".

בתאכל'ס, לכל ראש ממשלה שנמצא אשם בפלילים יש לעשות "למען יראו וייראו". בלי קשר למי הוא. 

נירמלו את זה היטב לשביעות רצונו של המושך בחות'ים, אבי מדינת פלסטין ומייסד הגרעין האיראני. 

מההתחלה טענתי שאסור לעשות את זה. הנה ההוכחה למה- הוא ימשיך להרטיב אותנו מהמקפצה. 

• אהבתי 4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חנינה עם תנאי שהוא עף למיאמי ועוזב את הפוליטיקה זה מתנה לאומה. אם לא יתנו לו הוא יהרוס את המדינה ויקרע אותה ל3. להדביק חזרה לא בטוח שקיים מישהו שמסוגל ואנחנו חיים בסביבה איפה שאין לנו את הפריבילגיה להרביץ לעצמנו. תמיד יש בסביבה מי שיעשה את זה בשבילנו אם תתן לו הזדמנות.

יותר חשוב לקבע הגבלה על מספר קדנציות כדי להבטיח את העתיד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

חנינה עם תנאי שהוא עף למיאמי ועוזב את הפוליטיקה זה מתנה לאומה.

אה! אני יודע! כמו מה שעשו לדרעי, שלא קיבל קלון בתמורה לפרישה מהחיים הפוליט...אה, רגע, לא- זה לא נגמר טוב כל כך. אז אולי- יודע מה, לא, גם ההסכם ניגוד עניינים לא ממש עובד. אז אולי- שיט. נגמרו לי הרעיונות. 

לא. חנינה. נקודה. אסור!

לתת חנינה ל[כינוי חיבה מזעזע בחמידותו כזה או אחר] הזה רק יגרור חקיינים ו-WANNABE במקרה הטוב ביותר שיבינו שאין דין ואין דיין ויכולים לעשות מה שהם רק רוצים בלי לדפוק חשבון בלי קשר לרמת אוריינותם במתמטיקה. 

זאת מעבר לנושא של המסר שזה מעביר לגבי עבירות וכדאיותן. 

ומעבר לעובדה שהאיש כפי הנראה לחלוטין אשם, ולא רק במה שהוא עומד עליו לדין, לפי התנהלותו לאורך לא מעט שנים תחת עין הציבור והתבטאויותיו שלו עצמו לתקשורת- ושלל הדלפות חמורות, שמשום מה מעולם לא נחקרו. חבל שלא ניתן לקשר בין שאר העבירות לכאורה שהוא ביצע לבין המשפט הנוכחי שלו. 

ומעבר לעובדה שעליו לתת את הדין גם לגבי הטבח, שהישארות שלו בחיים הפוליטים תסתום את הגולל על כל סיכוי לזה. 

בוא, תפסיק לעזור לנאשם לנרמל את חנינתו. מה שטוב לו, לרוב רע מאד לכולנו. 

אם לא יתנו לו הוא יהרוס את המדינה ויקרע אותה ל3.

יש לו רק כמה חודשים עד הבחירות. לא נראה לי שהוא יספיק. 

יותר חשוב לקבע הגבלה על מספר קדנציות כדי להבטיח את העתיד.

לאאאא, זה חוק פוליטי! זה נועד לסתימת פיות!! זה פויה ולא יפה! זה לא כמו החוק של מימון המפלגות שנועד למנוע מבנט להתמודד למשל!!! 

רגע. מי אמר את זה? 

• אהבתי 2
  • מבאס 1

פורסם (נערך)

לא היה פה שום ספין. מי שקרא את המכתב של נתניהו ראה שהמילה חנינה לא מופיעה בו. הדיל שהוא הציע זה שהמשפט שלו יבוטל ובתמורה אולי (לפי נסיון העבר כנראה שלא) הוא יפסיק להחריב את המדינה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הספין הוא שתדברו על זה ולא על חוק ההשתמטות שהוא מנסה להעביר או זה שכנראה טראמפ הכריח אותו לפנות כמה מאחזים של טרוריסטים יהודים ואין לו מה לעשות בנידון.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

הספין הוא שתדברו על זה ולא על חוק ההשתמטות 

ועל החטוף שעדיין בעזה. 

ועל וועדת חקירה. 

פורסם

ועל זה שסעודיה השיגה את כל מה שרצתה, בלי נורמליזציה עם ישראל. והשרים שלה מטנפים על הממשלה מעל במות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 שעות, פינדר כתב:

לא היה פה שום ספין. מי שקרא את המכתב של נתניהו ראה שהמילה חנינה לא מופיעה בו. הדיל שהוא הציע זה שהמשפט שלו יבוטל ובתמורה אולי (לפי נסיון העבר כנראה שלא) הוא יפסיק להחריב את המדינה.

מנסה להזכר מתי ביב קיים הסכם שהוא עצמו חתם עליו...אולי בני גנץ יצליח לסייע להכזר

• אהבתי 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה שר הפיתות שלנו התחיל לענוד סיכה של חבל תליה. 

זה כאילו מישהו בקטאר התקשר לפה ואמר "תראו, כבר מתחיל להיגמר לנו החומר לשטויות ולשקרים ותמונות ai של ילדים בוכים בעזה עם 8 אצבעות בכל יד זה כבר פאסה, תנו לנו משהו לעבוד איתו".

• אהבתי 2

• תוכן חדש...