Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

איך מושכים בדש מעילו?

Screenshot_20251209_105154_Telegram.thumb.png.9dfe2535499c155d39186f7639737dbd.png

זה בגלל הממשלה הקודמת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, עדי-אל כתב:

זה לא בגלל שהוא לא מודע לבעיה.

הוא, מערכת הבטחון והאזרחים לא מוכנים לפתור את הבעיה

זה נחמד שכולנו חולקים באחריות.

אז אם האסון הבא קורה מחר, הוא אשם או לא אשם?

• אהבתי 1
פורסם
ציטוט

מה? מה פתאום?!

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 13 שעות, mikyl כתב:

ואם הוא רצח יהודי כדי לקחת את הארנק? או סתם כי בא לו? ואם הוא הרג ערבים כי הם ערבים?

לא רשמתי את המקרים האלה אז שחרר אותי באמאשך. תחפש משהו אחר להמציא.

לפני 17 שעות, פריג'י כתב:

you wish.

תראה למי יובל פה קרא מחבל. כל פוליטיקאי של המגזר מבחינתו זה מחבל. כל עבריין צעצוע הוא מחבל. זו הרוח. כשהם צועקים "מוות למחבלים" הם ממשיכים עם "שיישרף לכם הכפר". וואלה, ביקרתי בכמה כפרים, עוד לא נתקלתי בכפר שכולו מחבלים.

1. שקר.

2. איזה גבר קנית חומוס וחזרת הביתה בחיים.

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

הוא, מערכת הבטחון והאזרחים לא מוכנים לפתור את הבעיה

זה הוא, רק הוא, זה למעשה התפקיד העיקרי וכנראה היחיד באמת של ראש ממשלה, להוביל, לבצע צעדים אמיצים משני מציאות. עם ביבי אנחנו מקבלים רק עוד ועוד מאותו הדבר ואז קורה ה-7 והנה, שנתיים אחרי ואנחנו בדיוק חזרנו לאותו המקום, איראן מוכנה יותר ומתכוננת יותר, חיזבאללה מתחזק, חמאס בטח עוד רגע חוזר לשגר רקטות.... האזרחים עשו הכל, ספגו הכל, מערכת הביטחון עשתה כל מה שביקשו ממנה, זה האפס סגול השיער ששם את עצמו לפני המדינה וחבורת אפסים עצומה שהפרנסה שלהם תלויה בזה שהוא בתפקיד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, stx כתב:

זה נחמד שכולנו חולקים באחריות.

אז אם האסון הבא קורה מחר, הוא אשם או לא אשם?

כן

אבל זה בכלל לא אכפת לי 

אכפת לי איך צריכים לטפל בבעיה ולמה לא פותרים אותה

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה צריך לעניין אותך כי זאת הסיבה שלא מטפלים בבעיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, madmaxx כתב:

אל דאגה, תכף זה גם חוזר לדרום. 

אני כבר מהתחלה אמרתי את זה.

אנשים לא מאמינים לי..

טוב אלו מעוטף תל אביב, גם לא מאמינים לי שזה יגיע אליהם

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 8.12.2025 בשעה 17:13, יובל .מ. כתב:

1. הם לא מדברים על להוציא להורג עזתיות בנות 4 אלא מחבלים, שזאת מצווה. גם אם הקב"נית או פינדר מזדעזעים מזה.

כת של אוכלי מוות.

ותהיה בטוח שמבחינתם הקבנית ופינדר הם ״בוגדים מתוכנן״.

image.thumb.png.11a89fd81f9eb9c960b7d2309acda122.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל בן אוליאל לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר. קריקטורה מהיום.

Screenshot_20251209_171158_Chrome.thumb.jpg.abf969e9f3b1f030542ec63610cb0e93.jpg

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

כת של אוכלי מוות.

ותהיה בטוח שמבחינתם הקבנית ופינדר הם ״בוגדים מתוכנן״.

image.thumb.png.11a89fd81f9eb9c960b7d2309acda122.png

אני לא אחראי למה שהטיפש הזה אומר.

אם סמוטריץ' מגדיר בוגד כמישהו שהעלה פוסט נגד ביבי - לא מסכים.

אם הוא מגדיר ככה מישהו שהעביר נ.צ לאיראנים של בסיס סודי, טיל בליסטי פגע שם ונהרגו חיילי צהל או אזרחים - מבחינתי תגיד לי על איזה כפתור ללחוץ כדי שהרעל ייכנס לו ישירות ללב.

חוץ מזה, אומנם הבאת כותרת מפחידה בצבע שחור, אבל בוא, זה כבר קיים בחוק הרבה לפניו:

בגידה – ויקיפדיה

"בישראל, שבה בוטל עונש המוות בשנת 1954, נותר בעינו עונש מוות על בגידה בפרק ז' סימן ב' של חוק העונשין, התשל"ז-1977 ובסעיף 43 של חוק השיפוט הצבאי, תשט"ו-1955 (כן נותר במדינת ישראל עונש מוות על עבירות לפי חוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם, תש"י-1950). חוק העונשין מונה שבע עבירות בגידה, ששלוש הראשונות בהן עונשן מיתה או מאסר עולם: פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה, גרם למלחמה, סיוע לאויב במלחמה, החלטה לבגוד, שירות בכוחות האויב, סיוע לשבוי מלחמה להימלט או לנסות להימלט, והפצת תעמולה תבוסנית."

יש פה כמה עבירות שאפשר בקלות להדביק לאנשים במדינה פה סתם שתדע.. דגש על ההפצת תעמולה תבוסתנית וסיוע לאויב (כל המרגלים לטובת איראן".

כמו שכתוב פה, זה לא סמוטריץ', אלא שמאלנים ב-1950. כאלה שהיו נחשבים היום ימין קיצוני.

עריכה:

אגב, ההפחדות האלה של "בן גביר וסמוטריץ רוצים לתלות את פינדר השמאלני" הן בדיוק מה שגורם לטענות שלכם, גם אלה שמוצדקות, להיראות בדיחה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא אחראי למה שהטיפש הזה אומר

הטיפש הזה הוא שר האוצר, שר במשרד הביטחון, ראש מפלגה. גם בן גביר במעמד דומה. אלו אנשים עם כח ובכל יום הם דורשים לעצמם יותר כח.

ולא שמעתי שמישהו מהשרים האחרים, ממפלגות הקואליציה, מביע איזו התנגדות לדברים שנאמרים.

אתה פשוט לא מזהה תהליכים, למרות שהם מתרחשים בימים אלו, מול העיניים שלך.

אני לא חושש שמחר בבוקר יוציאו אותי להורג. אבל עם כל אמירה כזו וכל ועדה כזו שבה מדברים ברצינות על דרכים להוצאה להורג של מחבלים (רק ערבים) ובוגדים, גבולות השיח והסובלנות וגבולות חופש הביטוי ושאר ערכים של יפי נפש, נדחקים עוד קצת ועוד קצת הצידה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה צריך לעניין אותך כי זאת הסיבה שלא מטפלים בבעיות.

מה הסיבה לדעתך שלא מטפלים בבעיה?

מי שחושב שרק ביבי אשם ואחרי שהוא ילך פתאום יתחילו לטפל בבעיה ברצינות טועה.

לפני 5 שעות, madmaxx כתב:

זה הוא, רק הוא, זה למעשה התפקיד העיקרי וכנראה היחיד באמת של ראש ממשלה, להוביל, לבצע צעדים אמיצים משני מציאות. עם ביבי אנחנו מקבלים רק עוד ועוד מאותו הדבר ואז קורה ה-7 והנה, שנתיים אחרי ואנחנו בדיוק חזרנו לאותו המקום, איראן מוכנה יותר ומתכוננת יותר, חיזבאללה מתחזק, חמאס בטח עוד רגע חוזר לשגר רקטות.... האזרחים עשו הכל, ספגו הכל, מערכת הביטחון עשתה כל מה שביקשו ממנה, זה האפס סגול השיער ששם את עצמו לפני המדינה וחבורת אפסים עצומה שהפרנסה שלהם תלויה בזה שהוא בתפקיד. 

אי אפשר להסתובב מסביב לפתרון ולהגיד עשינו הכל.

לא בעזה, לא בלבנון, לא באיראן ולא ביהודה ושומרון. בשום מקום לא נסינו לפתור את הבעיות, עשינו כאילו. 

עכשיו שלא תבין נכון זה לא שביבי ניסה ורק כולם הפריעו לו...

• תוכן חדש...