Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכנון זה לנטרל את בית המשפט ושבית הדין הרבני יהיה הסמכות הקובעת.

זה די ברור.

ואם הממשלה הזאת תבחר שוב.......אני חושב שזה די ברור לאן הולכים.

• מבאס 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 10 שעות, asix כתב:

אני חושב שזה די ברור לאן הולכים.

אנחנו ליטרלי פסע משם.. זה לא איזו קריאת כיוון כלשהיא, זו הלכה למעשה מה שקורה כבר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סימטריה או כשרק השמאל מציק לח"כים?

Screenshot_20251119_232942_Telegram.thumb.png.71a96fb65731f62c657ae04dd061c89b.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בנוהל, צריך פה סימטריה - גם אלה שחוסמים את גיא פלג וגם אלה שמטרידים חברי כנסת בבית שלהם או את הילדים שלהם בטיול שנתי צריכים לקבל כדור לרגל.

אבל תמיד זה נוח לצד אחד כשזה קורה לצד השני, וזה לא משנה מי באיזה צד. שני הצדדים פה פחי אשפה.

פורסם

ובנוהל, הסימטריה שלך עקומה, מעוותת ורחוקה מלהיות סימטרית.

מדהים שאתה שוב ושוב מציין שאתה נגד הממשלה ובו זמנית, שוב ושוב, מצטט את הספינים התקשורתיים שלה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

בנוהל, צריך פה סימטריה - גם אלה שחוסמים את גיא פלג וגם אלה שמטרידים חברי כנסת בבית שלהם או את הילדים שלהם בטיול שנתי צריכים לקבל כדור לרגל.

אבל תמיד זה נוח לצד אחד כשזה קורה לצד השני, וזה לא משנה מי באיזה צד. שני הצדדים פה פחי אשפה.

אני אסביר לך למה הסימטריה לא מעניינת.

יש פה שלטון שצריך להילחם בתופעות האלה לפי חוק. זכותו להחליט שעל הז%ן שלו חברי הכנסת (שהם השלטון) אבל אין לו זכות להחליט של הז%ן שלו עובדי ומשרתי ציבור או סתם אזרחים. 

אתה יכול להחליט שלא אכפת לך שעושים את זה לך אבל כשליט אתה לא יכול להחליט שלא אבפת לך כשעושים את זה לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

כשליט אתה לא יכול להחליט שלא אבפת לך כשעושים את זה לי.

איך אומרים באנגלית, WATCH THEM.

היעדר האכיפה זועק לשמיים אל מול האכיפה המוגברת, כאשר הצד הפוליטי משחק תפקיד- וביתר שאת כשיש אינטרס לממשלה לשים את זה בפוקוס. 

חוץ מזה, נהג לילה- לא ממש אכפת להם גם כשעושים את זה להם. שים לב למיסגור. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

ובנוהל, הסימטריה שלך עקומה, מעוותת ורחוקה מלהיות סימטרית.

מדהים שאתה שוב ושוב מציין שאתה נגד הממשלה ובו זמנית, שוב ושוב, מצטט את הספינים התקשורתיים שלה.

זה שאתה רואה את זה כספינים זאת בעיה שלך.

לדעתך זה הגיוני שמפגינים מגיעים לטיול שנתי של הבן של שיקלי? מה הוא קשור?

אם מבחינתך זה הגיוני - אתה הבעיה.

עריכה:

אגב, רק שתהיה בעניין - אני יכול להיות נגד הממשלה ובו זמנית נגד כל השטויות שהצד שלך כותב, זה לא סותר.

יש מספיק נגד לכולם.

לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

@יובל .מ.

עשו מערכון בשבילך בארץ נהדרת. הוא לא מצחיק יותר מדי. אבל הסיום הזכיר לי אותך משום מה

https://www.facebook.com/reel/3771346269837643

ספוילר, כי אני לא יכול: 5 יחידות סימטריה

מבחינתי ארץ נהדרת כבר שנים היא תעמולה אנטי ישראלית. רק קטעים של תמיר בר אני רואה שם.

השאר כבר משעמם ועוד מאותו דבר.

עריכה:

ניסיתי לראות את הקטע ןתוך שנייה הבנתי במה מדובר - "עושים את זה לנו אז זה לא בסדר". בנוהל.

לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

אני אסביר לך למה הסימטריה לא מעניינת.

יש פה שלטון שצריך להילחם בתופעות האלה לפי חוק. זכותו להחליט שעל הז%ן שלו חברי הכנסת (שהם השלטון) אבל אין לו זכות להחליט של הז%ן שלו עובדי ומשרתי ציבור או סתם אזרחים. 

אתה יכול להחליט שלא אכפת לך שעושים את זה לך אבל כשליט אתה לא יכול להחליט שלא אבפת לך כשעושים את זה לי.

לא הבנתי מה אתה רוצה ממני.

מבחינתי זה לא צריך לקרות לא לך, לא לשיקלי, לא לבני גנץ ולא לגיא פלג.

"הצד שלך" הוא זה שמתמוגג מאושר כשזה קורה לימנים ובוכה כשזה קורה לגיא פלג.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אני רואה לפחות 2 באגים בטיעון שלך. 

1- טעות בהגדרה, לא כשזה קורה לימניים אלא כשזה קורה ליצורים בממשלה שדורסים את העם בצורה גסה ובוטה. יש הבדל. תהומי. 

2- ברוב המוחלט של המקרים, כשה"ימניים" מחליטים לפעול מול "שמאלנים", יש לרוב גם אלימות. כשה"שמאלנים" מחליטים לפעול מול "ימניים", לרוב זו מחאה שקטה. יש שיט אלים גם מהשמאלנים, לחלוטין כן, אבל רובו זורם הפוך. עכשיו קח ימני שמחליט לפעול מול ימני אחר. מה הסיכוי ששם תהיה פעולה אלימה?

3- אין פה "צדדים" כל כך. אם יש אכיפה נחושה, היא צריכה להיות על כולם, באותה המידה. או אם מדיניות האכיפה היא רופסת, גם היא צריכה לחול על כולם באותה המידה בדיוק.

גם החדשות, אגב, משתפות פעולה עם נירמול הטירלול בצורה מצויינת (אני כל הזמן קורא על "קומץ קיצונים" בהקשר של מתנגדי הגיוס, זה לא קומץ וזה לא קיצונים- זה הרוב שבמיינסטרים. לעזאזל אתכם. תקראו לזבל דבר הזה בשמו).

בהפגנות בקפלן, יש הרבה מאד פחות (בסדרי גודל) אירועים אלימים או אפילו בעייתיים. משום מה, יש שם מכתזיות, פרשים והשד יודע מה עוד. בהפגנות של מתנגדי הגיוס, לרוב אין. ושם יש אלימות פרופר...שוטרים פצועים וכדומה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

ההשוואה בין שיקלי לפלג היא חלק מהעיוות של הסימטריה המדומה שלך.

בא נעשה השוואה קצרה בין סוגי המחאות:

הפגנה מול בתים או ארועים בהם משתתפים שרים היא לגיטימית בכל משטר דמוקרטי. פה המשטרה מונעת את זה ועוצרת אנשים. שרים הם אנשים שנהנים מהגנה של מאבטחים ושל גופי הבטחון.

מצד שני יש לנו שרים ששולחים בריונים עבריינים להטריד בצורה מאיימת, אנשי תקשורת שהסיקור שלהם לא מוצא חן בעיני השרים. מעשה מקובל לגמרי, בכל משטר פאשיסטי דיקטטורי.

לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

לדעתך זה הגיוני שמפגינים מגיעים לטיול שנתי של הבן של שיקלי? מה הוא קשור?

לא מצאתי אירוע שקשור לטיול שנתי. בכל אופן אם השר היה בטיול, זו מחאה לגיטימית. אם לא היה אז לא לגיטימי.

רק שים לב שלשיקלי יש נטייה לא לומר אמת והוא אוהב להתבכיין על מחאות שלא היו.

image.png

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

ההשוואה בין שיקלי לפלג היא חלק מהעיוות של הסימטריה המדומה שלך.

בא נעשה השוואה קצרה בין סוגי המחאות:

הפגנה מול בתים או ארועים בהם משתתפים שרים היא לגיטימית בכל משטר דמוקרטי. פה המשטרה מונעת את זה ועוצרת אנשים. שרים הם אנשים שנהנים מהגנה של מאבטחים ושל גופי הבטחון.

מצד שני יש לנו שרים ששולחים בריונים עבריינים להטריד בצורה מאיימת, אנשי תקשורת שהסיקור שלהם לא מוצא חן בעיני השרים. מעשה מקובל לגמרי, בכל משטר פאשיסטי דיקטטורי.

לא מצאתי אירוע שקשור לטיול שנתי. בכל אופן אם השר היה בטיול, זו מחאה לגיטימית. אם לא היה אז לא לגיטימי.

רק שים לב שלשיקלי יש נטייה לא לומר אמת והוא אוהב להתבכיין על מחאות שלא 

וזה למה אני אומר שאתה חרטטן.

אני יוצא בצורה עקבית נגד כל מחאה שחורגת מגבולות ההיגיון, זה לא מעניין אותי מי המוחה ולמה.

זה שאתה בוחר לשנות את ההיגיון בהתאם למשתתפים זה בעיה שלך.

לפני 17 דקות, ברווז כתב:

אני רואה לפחות 2 באגים בטיעון שלך. 

1- טעות בהגדרה, לא כשזה קורה לימניים אלא כשזה קורה ליצורים בממשלה שדורסים את העם בצורה גסה ובוטה. יש הבדל. תהומי. 

2- ברוב המוחלט של המקרים, כשה"ימניים" מחליטים לפעול מול "שמאלנים", יש לרוב גם אלימות. כשה"שמאלנים" מחליטים לפעול מול "ימניים", לרוב זו מחאה שקטה. יש שיט אלים גם מהשמאלנים, לחלוטין כן, אבל רובו זורם הפוך. עכשיו קח ימני שמחליט לפעול מול ימני אחר. מה הסיכוי ששם תהיה פעולה אלימה?

3- אין פה "צדדים" כל כך. אם יש אכיפה נחושה, היא צריכה להיות על כולם, באותה המידה. או אם מדיניות האכיפה היא רופסת, גם היא צריכה לחול על כולם באותה המידה בדיוק.

גם החדשות, אגב, משתפות פעולה עם נירמול הטירלול בצורה מצויינת (אני כל הזמן קורא על "קומץ קיצונים" בהקשר של מתנגדי הגיוס, זה לא קומץ וזה לא קיצונים- זה הרוב שבמיינסטרים. לעזאזל אתכם. תקראו לזבל דבר הזה בשמו).

בהפגנות בקפלן, יש הרבה מאד פחות (בסדרי גודל) אירועים אלימים או אפילו בעייתיים. משום מה, יש שם מכתזיות, פרשים והשד יודע מה עוד. בהפגנות של מתנגדי הגיוס, לרוב אין. ושם יש אלימות פרופר...שוטרים פצועים וכדומה. 

1. תקרא להם תתי אדם, יהיה לך יותר קל.

2. הדר מוכתר, מכיר? אני חושב שהיא טרולית.

אבל היא הגיעה לצלם סרטוניפ בהפגנות השמאל, ועברה אירועים שמגיעים היום בקלות לרמת ההטרדה מינית.

אף "פמיניסטית אמיצה" ממחאת הmetoo או מה שלא מריצים היום לא אמרה מילה, כי זה לא מתאים להם.

זה בדיוק מה שאני מדבר עליו.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

וזה למה אני אומר שאתה חרטטן.

אני יוצא בצורה עקבית נגד כל מחאה שחורגת מגבולות ההיגיון, זה לא מעניין אותי מי המוחה ולמה.

זה שאתה בוחר לשנות את ההיגיון בהתאם למשתתפים זה בעיה שלך.

אתה מסכים שיש הבדל בין מחאה של אזרחים נגד השלטון, מול:

לפני 13 דקות, פינדר כתב:

מצד שני יש לנו שרים ששולחים בריונים עבריינים להטריד בצורה מאיימת

אם זה אכן נכון, ובכנות אני לא יודע אם זה נכון- הידע היחיד שלי מגיע מהתקשורת, שהיא מוטה (וזה ידוע), זה חמור בצורה קיצונית. 

אז בגדול פינדר צודק. 

1. תקרא להם תתי אדם, יהיה לך יותר קל.

תיאורטית, אני יכול. אני רוצה! אבל אם אעשה את זה אז "קיבלת אזהרת משתמש, שפה לא נאותה".

יש לי הרבה כינויים ודימויים שאני לא משתמש בהם פה. כמו [זה].:lol:

2. הדר מוכתר, מכיר? אני חושב שהיא טרולית.

אבל היא הגיעה לצלם סרטוניפ בהפגנות השמאל, ועברה אירועים שמגיעים היום בקלות לרמת ההטרדה מינית.

אף "פמיניסטית אמיצה" ממחאת הmetoo או מה שלא מריצים היום לא אמרה מילה, כי זה לא מתאים להם.

זה בדיוק מה שאני מדבר עליו.

לא מכיר. אין מידע.

אם מה שכתבת נכון, זה חמור מאד וצריך להיות מטופל בחומרה. דברים כאלו לא צריכים לקרות. נקודה. 

בואו ננסה רגע לפתוח את המחשבה ולצאת מהגבולות שלנו עצמנו. תהיו איתי רגע בבקשה.

Open your mind - total recall post - Imgur

כל! פעם שאנחנו משתמשים בהגדרה של "ימני" או "שמאלני", אנחנו עושים את מצוות האדון.

הגיע הזמן להפסיק. 

עיקר הבעייה, כפי שאני מזהה אותה: הצד "הימני" של המפה, ברובו (מה שנקרא "ביביסטים" בעיקר) נוטה לקחת את נושאי ה"ימין" ולאמץ אותם כחלק מהזהות שלו.

אכתוב את זה שוב.

האינדיבידואלים, שמזדהים עם הימין, מאמצים את הססמאות הריקות שמופרחות כחלק מהזהות האישית שלהם. 

ססמאות כמו "מוות לערבים", ססמא ריקה ומטומטמת כשמתחילים לחשוב עליה. נהיית חלק מהזהות האישית. 

זו בדיוק הסיבה שבכל פעם שמישהו אומר משהו שחורג מזה, אותם אינדיבידואלים המזדהים עם הימין ושלקחו את הימין כחלק מהזהות האישית שלהם, מרגישים שהם מותקפים בעצמם! 

עם הרגש לא ניתן להתווכח ולא ניתן לעצור. 

זה, להבדיל מהגישה הפרגמטית של "הדיעות שלי מתכתבות היטב עם השמאל\ מרכז\ ימין ולכן אני שמאלני\ממורכז\ימני". 

כולנו מחנה אחד: בעד ארץ ישראל. 

אם כבר חלוקה, אז מתוך המיכל של "מחנה בעד א"י" ומשם לרדת לרזולוציות. 

לא רק "ימני" או "0מIלני". 

רק ככה נוכל באמת להתחיל להתקדם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ההגיון שלך.. זה שחושב שעתונאי שמדווח על המציאות הוא שקול לשר שקובע את המציאות.

כאמור, סימטריה מזוייפת ומאולצת.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה כמובן שקר גס ואתה ממשיך לדקלם פה ססמאות של ינון מגל וחברים.

אני יכול להביא פה עשרות דוגמאות לגינויים של אותה הטרדה, אבל זה לא ימנע ממך לחזור על הקשקוש הזה בפעם הבאה שאיזה מטריד אלמוני יבצע מעשה מגונה.

זה נוהל קבוע: מישהו בודד מתוך אלפי מפגינים מבצע פעולה לא חוקית או לא לגיטימית ומיד קופצים כל השופרות והמסיתים בדרישה לגינויים וצעקות על צביעוווותתתת.

והדרישות לגינויים האלו הן תמיד חד צדדיות. עדיין לא ראיתי איזשהו שר או איש תקשורת מגנה אלימות אמיתית של שוטרים או ביריונים מוסתים שמגיעה מכיוון הימין.

מודה שזה באמת מייאש אותי, שאחרי שנים של התכתבויות פה, בחור נבון כמוך עדיין אוכל את הלוקשים האלה.

image.thumb.png.b983de380628ea718b33785b9efb2aea.png 

image.thumb.png.251d2121ab02728db28a1b23cc4cec16.png

• אהבתי 8

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי מה אתה רוצה ממני.

כשאני אהיה אחראי על ניהול הביטחון והמדינה תבוא אליי בשאלה למה זה קורה. מי שאחראי על זה לא יכול לבוא ולבכות למה זה קורה כי הוא האחראי.

ותפריד בין נבחר ציבור שלגיטימי להפגין מולו (אבל בטח שלא לאיים לפגוע בו) כדי להפעיל עליו לחץ לפעול לכיוון שאני כאזרח רוצה לבין עובד ציבור או איש תקשורת שכל המטרה היא להפחיד אותו כדי שיסתום את הפה.

ומה זה "הצד שלי"?

בתד שלי רק אני נמצא בלי אף אחד נוסף. ראית אי פעם תמיכה שלי בדבר כזה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...