Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטעות הראשונה, אבל כך זה כאשר יש לנו ראש ממשלה אפס שעסוק רק בעצמו ושלטונו, היא ליצור הפרדה בין חמאס לבין תושבי עזה. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, MadCat_LE כתב:

מה זה לא יכולה? אף פעם לא ניסינו. אני לא מדבר על הקישקושים ששמענו בעבר כמו שלטון חמולות, אלא הקמת שלטון בינלאומי חיצוני מלא (לא ישראלי) כולל אינדוקרינציה מחדש, מגיל אפס, לעזתים איך להיות בני אדם.

כן, אם צריך שיהיו בפאקינג מחנות "חינוך מחדש" עד שתינוקות יגדלו עם ערכים שאינם רק "לרצוח יהודים זה הדבר".

היינו יכולים להתחיל דבר כזה עם לגיטימציה מלאה לפני שנה.

היום זה כבר לא רלבנטי.

ישראל לא מצליחה לגרש כמה מאות אפריקאים לא חוקיים ולפנות ישוב ערבי לא חוקי שבית המשפט קבע לפנות. לא מצליחה להתמודד עם חרדים שמסרבים להתגייס.

אז לחנך מחדש 5 מליון פלסטינים (כן, גם הרש"פ מגדלת אותם לשנאה)? זה פנטזיה שוות ערך לניצחון המוחלט.

אנחנו לא יכולים לעשות את זה ואף אחד מבחוץ לא יטרח להתעסק בבעיה הזאת. האינטרס של כולם (כולל הם עצמם ובעלי הברית שלנו) זה להשאיר אותם פליטים לנצח. מקום לטפח ארגון טרור עם מזוודות כסף פשוט היה צריך לתת להם להם להירקב בעזה ולהתנתק מהם לגמרי. לא להיות אחראים לשום דבר חוץ מלשמור על הגבולות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 59 דקות, SlowRide כתב:

ישראל לא מצליחה לגרש כמה מאות אפריקאים לא חוקיים ולפנות ישוב ערבי לא חוקי שבית המשפט קבע לפנות. לא מצליחה להתמודד עם חרדים שמסרבים להתגייס.

אז לחנך מחדש 5 מליון פלסטינים (כן, גם הרש"פ מגדלת אותם לשנאה)? זה פנטזיה שוות ערך לניצחון המוחלט.

אנחנו לא יכולים לעשות את זה ואף אחד מבחוץ לא יטרח להתעסק בבעיה הזאת. האינטרס של כולם (כולל הם עצמם ובעלי הברית שלנו) זה להשאיר אותם פליטים לנצח.
במקום לטפח ארגון טרור עם מזוודות כסף פשוט היה צריך לתת להם להם להירקב בעזה ולהתנתק מהם לגמרי. לא להיות אחראים לשום דבר חוץ מלשמור על הגבולות.

במקום לטפח ארגון טרור עם מזוודות כסף פשוט היה צריך לתת להם להם להירקב בעזה ולהתנתק מהם לגמרי.
לא להיות אחראים לשום דבר חוץ מלשמור על הגבולות.

אבל - זה מה שהיה אחרי ההתנתקות ב 2005 - והסיבה שנכנסנו לעזה מידי פעם.. 
תושבי רצועת עזה, ירו רקטות ופגזי מרגמות,  על תושבי ישראל ובמיוחד על תושבי עוטף עזה.

אם נעשה כדבריך, הבעיה תחזור -
מה אתה מציע שנעשה אם שוב נעזוב את רצועת עזה.. ותושבי הרצועה יקימו שוב צבא מחבלים קטן
וירו עלינו שוב רקטות.. ואולי ינסו שוב לפלוש לישראל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 1 דקה, ליין מן כתב:

מה אתה מציע שנעשה אם שוב נעזוב את רצועת עזה.. ותושבי הרצועה יקימו שוב צבא מחבלים קטן
וירו עלינו שוב רקטות.. ואולי ינסו שוב לפלוש לישראל.

קודם כל הצבא והרקטות באו עוד הרבה לפני ההתנתקות.

ולשאלתך, כשמתחילים להקים משהו שעלול לאיים עליך בעתיד (כמו בית מלאכה לרקטות, מחסן טילים, מנהרות וכו') אתה לא מחכה שישתמשו בזה אלא מחסל את זה מיד מהאויר או רגלית.

זוכר את הכורים בעירק ובסוריה? אז בול ככה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, MadCat_LE כתב:

מה זה לא יכולה? אף פעם לא ניסינו. אני לא מדבר על הקישקושים ששמענו בעבר כמו שלטון חמולות, אלא הקמת שלטון בינלאומי חיצוני מלא (לא ישראלי) כולל אינדוקרינציה מחדש, מגיל אפס, לעזתים איך להיות בני אדם.

כן, אם צריך שיהיו בפאקינג מחנות "חינוך מחדש" עד שתינוקות יגדלו עם ערכים שאינם רק "לרצוח יהודים זה הדבר".

היינו יכולים להתחיל דבר כזה עם לגיטימציה מלאה לפני שנה.

היום זה כבר לא רלבנטי.

אם זה מה שהיינו עושים לפני שנה,

אז היה אפשר אפילו להציג את הקרבת החטופים ככדאית בשביל זה.

יש מצב שאם הילדים שלי היו חטופים, הייתי מוכן להקריב אותם בשביל משהו שבאמת יש סיכוי סביר שישנה פה מציאות קיימת.

בשביל זה היה צריך לגייס את כל החרדים ב8.10. כי צריך חיילים זולים ופשוטים למשימות אזרחיות עם סיכון גבוה. מבחינתי שיראו במדי צהל כמדי אסיר, אם זה מה שצריך.

אבל זה היה להיכנס, לשלוט, לחלק אוכל, להפריד בין גברים ילדים ונשים. להרעיב, למנוע דלק. לגרש את כל עובדי האום ולעצור כל מי ששיתף פעולה איתם, כולל חקירת שבכ למנהלי האום, עם מה שזה היה חושף, זה היה נותן לך המון דלק להמשיך.

משפטית, אתה מגדיר את עזה כמדינת טרור, כולל האוכלוסיה, בטוח שאפשר להגדיר את זה משפטית כאוכלוסיה תומכת טרור.

מפה אתה מייצר מחנות חינוך מחדש.

כלומר, נשים וילדים עד נניח גיל 15 ביחד, ילדים מעל גיל 15 וגברים זה ביחד. כותב ספרי לימוד.

ככה - אתה עוצר ריבוי טבעי, מתחיל תוכנית חינוך מחדש, כן כן, לא בושה לדבר על זה.

רק - אתה לא עושה מתוך נקמה. אתה עושה את זה כי שטפו להם את המוח ומטרתך להציל אותם מעצמם.

כל מי שנראה שהוא לא קיצוני, אחרי בירור שבכ ותחקיר, אחרי שבועה, אתה שולח אותו לאיזור המשוקם וממשיך לו את החינוך והאיפוס.

אני די בטוח שהם תמיד שנאו אותנו, רק שמי שבאמת עבד בישראל בשנות ה80, ראה כמה טוב פה, ואז הם היו פחות קיצוניים.

כרגע, משום מה, על מה שחתמנו בלבנון, הסדרה עאלק, קואליצית החורבן לא מוכנה לחתום גם בעזה שיש פה חיי אדם על הכף.

• מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, ליין מן כתב:

אם נעשה כדבריך, הבעיה תחזור -
וירו עלינו שוב רקטות.. ואולי ינסו שוב לפלוש לישראל

נתחיל בזה שלא נעזור לארגון טרור שרוצה להשמיד אותנו לתפוס את השלטון. לא נתייחס אליו כנכס ולא נעביר לו מזוודות כסף ממדינות עוינות. 

נשמור על הגבול כמו שצריך עם כמות חיילים מספקת, לא נעשה הדממות בחגים, נאסוף מודיעין ונעקוב אחרי האויב כמו שעושים בלבנון וסוריה.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

נתחיל בזה שלא נעזור לארגון טרור שרוצה להשמיד אותנו לתפוס את השלטון. לא נתייחס אליו כנכס ולא נעביר לו מזוודות כסף ממדינות עוינות. 

נשמור על הגבול כמו שצריך עם כמות חיילים מספקת, לא נעשה הדממות בחגים, נאסוף מודיעין ונעקוב אחרי האויב כמו שעושים בלבנון וסוריה.

אתה אשכרה כתבת מגילה שמתארת מה כל מדינה נורמטיבית עושה ואתה מצפה שהממשלה שלנו תעשה את זה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מצפה מאיתנו שנחליף את הממשלה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

אתה אשכרה כתבת מגילה שמתארת מה כל מדינה נורמטיבית עושה ואתה מצפה שהממשלה שלנו תעשה את זה?

כל ממשלה נורמטיבית כן.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

פסלת כל שיתוף פעולה עם הרשות 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

פסלת כל שיתוף פעולה עם הרשות 

לדעתי לא צריך לשתף איתם פעולה גם.

ראית איזה חומרי לימוד יש במערכת החינוך שלהם? מה הם מעודדים להטיף במסגדים?

פורסם

המלחמה מגיעה לאקורד הסיום הצפוי שלה. בלי השמדה מוחלטת של החמאס. בלי טרנספר. בלי התנחלויות. עם המון הרס בעזה שאולי ירתיע אותם עד הפעם הבאה ואולי לא. לא יודע אם היתה יכולה להיות תוצאה אחרת - כנראה שלא. אבל מה שהוביל בסופו של דבר את ישראל עד לכאן, זה העדר מוחלט של אסטרטגיה ומדיניות. וגם ההישגים (וזה כולל את הפגיעה בחיזבאללה) לא הגיעו מאיזה תכנון אסטרטגי מדהים, אלא מבצעים טקטיים מוצלחים ועליונות צבאית ברורה של ישראל, בטח מול החמאס.

אין לי פתרון להציע שייצר מזרח תיכון חדש טוב יותר. אני גם חושב שאנחנו צריכים לחיות פה בסוג של tower defense, שדי מתאים לקונסםט הבסיסי של חומה ומגדל כנראה. כן צריכים לנתק כל קשר עם הפלסטינאים. לא פועלים. לא כלום. ולהתרגל כנראה לזה שזו המציאות כאן.

מה שאני כן יכול להציע, זה לכל מי שהגיב או קרא כאן בשנה וחצי האחרונות, והציע להשמיד / לטרנספר / לחנך מחדש / לגרש מרצון / לחסל וכו׳, להתבגר, ולהבין את העולם שאנחנו חיים בו. מעבר לפן המוסרי, פתרונות שמציעים משהו שיזכיר רצח עם (ואני בספק שאפילו דניאלה וייס מאמינה בזה שהטרנספר ״מרצון״ שהיא ושותפייה מציעים הוא אכן כזה) הם לא ישימים. שום ימין על מלא לא יוכל לממש אותם. וגם אם חלילה תביאו 80 מנדטים לבן גביר וסמוטריץ׳, זה פשוט יסתיים באמברגו מוחלט על ישראל. וזהו.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...