Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אתה משקר לעצמך כשאתה כותב "לא צריך לוותר על כל כלום". אתה רוצה לקחת את השטח ולוותר על איזה 3 מליון ערבים שגרים בו, ערבים שאף מדינה מוסלמית לא מוכנה לקבל כי הם פשוט הורסים כל מקום שהם מגיעים אליו.

אז או שאתה נותן ל3 מליון ערבים תומכי חמאס ששונאים אותך אזרחות במדינה יהודית מהנהר לים שלא תשרוד הרבה שנים כי הם יהרסו אותה מבפנים וכל דבר שתנסה לעשות נגדם הם יזעקו אפרטהייד וגזענות או שאתה משרטט גבול חדש ומתנתק מהם בצורה טוטאלית, לא כמו הטימטום שעשינו בעזה ב2005, אלא עם גבול אמיתי בין מדינות אויבות. כזה שיש עליו יותר מ10 חיילים וצבא שלא מתנהל כמו משרד הרישוי, שיוצא לפגרות והדממות בחגים.

הפתרון היחיד שאינו התאבדותי הוא פתרון שבו השאיפות הפוליטיות של ערביי יהודה ושומרון ימוצו בירדן. אין שום היתכנות למדינה או משהו שדומה לה ממערב לירדן . אפשר לזעוק מהיום עד מחרתיים חוק בינלאומי, אבל לא ישאר פה אף אחד אם תיכפה על ישראל מדינת חמאס ביו"ש.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו לא יכולים לשים ז' על החוק הבין לאומי ולקבוע לערבים מה יהיו השאיפות הפוליטיות שלהם כאילו אנחנו איזו מעצמה. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, Renaultrap כתב:

אפשר לזעוק מהיום עד מחרתיים חוק בינלאומי, אבל לא ישאר פה אף אחד אם תיכפה על ישראל מדינת חמאס ביו"ש.

זה בגדול מה שהרבה אנשים רוצים, שהקולניאליסטים היהודים יעזבו את פלסטינה.

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

מפתיע -

Screenshot_20240715_072326_Facebook.thumb.jpg.3c3d332f3890e28e0b9efe0ce93e84c5.jpg

אני חשבתי שהוא יהיה שר

בחיי שהייתי בטוח שנפלת בפח של איזו הטרלה.

זה כאילו נכנסנו לאיזה מציאות חלופית של קומדית אבסורד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

כאילו אנחנו איזו מעצמה

גם לחלק מהמעצמות לא נותנים/יתנו לעשות זאת.

אבל בארץ ישראל? בחיים לא. לא משנה מה היינו

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

זה כאילו נכנסנו לאיזה מציאות חלופית של קומדית אבסורד.

אני לא יודע איך לומר לך את זה - אבל זה כבר הרבה זמן ככה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

זה מדהים איך כל הויכוחים האלו תמיד הולכים לפי אותו הפלייבוק

אפרטהיד? מה פתאום. יש שופט ערבי.

אה, ביוש? טוב, מה אתה רוצה? כולם שם נאצים.

אה זה לא מעניין את מדינות העולם שמתנגדות להקמת התנחלויות, כי זו מובילה לסיפוח? בסדר. כולם שם גם נאצים.

מדינות מערביות שמליוני ישראלים מבקרים בהן? שאנחנו מנהלים איתן קשרי מסחר ויש לנו תלות כלכלית בהן? נאצים. בדוק.

אז מה עושים? אומרים מלא פעמים "נאצים" או "אנטישמים", בתקווה שכל העולם יזכרו בשואה, כנראה, ירגישו אשמים, ויתנו לעשות מה שבא לנו. או מתפללים שאחרי הסיפוח הערבים פשוט יעלמו לירדן (וזה יעבוד נהדר, כי מי שמע עד היום על ארגוני טרור שפעלו ממדינות שכנות כמו ירדן או לבנון, נכון?).

וכן, אני בטוח שהמונים ישארו פה במדינת אפרטהיד מוחרמת רשמית ע"י רוב העולם המערבי, או מדינת כל אזרחיה מהים עד לירדן. כי מה יכול להיות יותר גזעי מדרום אפריקה מס' 2, וחיים בגייטד קומיוניטי, שאי אפשר לצאת מהם ללא רכב משוריין ועשרים מאבטחים?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו לא יכולים לשים ז' על החוק הבין לאומי ולקבוע לערבים מה יהיו השאיפות הפוליטיות שלהם כאילו אנחנו איזו מעצמה. 

אנחנו פה במדינה יהודית מכוח החוק הבינלאומי שהערבים שמים עליו ז' מאז 1947. כולל ערביי מדינת כל אזרחיה. כשפותחים נגדנו במלחמה ואנחנו תופסים בה טריטוריה החוק הבינלאומי שוב לצידנו. גם כשיורים עלינו מריכוזי אוכלוסין אל ריכוזי אוכלוסין ואנחנו משיבים אש. מה שקורה עכשיו במוסדות האו"ם אינו חוק בינלאומי, אלא עיוות שלו על ידי גופים ומדינות שאין להם שום עניין בחוק בינלאומי או זכויות אדם.

כפי שאנחנו רואים כל כמה שעות באפליקציה של פיקוד העורף, השאיפות הפוליטיות של הערבים הן שלא נהיה פה. גם השאיפות הפוליטיות של המשטר האיראני ברורות, ובכל זאת מגיני החוק הבינלאומי ומומחי האפרטהייד בדרום אפריקה מייצגים אותן בבית הדין הבינלאומי של האו"ם. לא רק שאנחנו יכולים לשים ז' על החוק הבינלאומי הזה, זו חובה שלנו. למזלנו הטוב, גם בת בריתה הטובה ביותר של ישראל שמה על החוק הזה ז' ויש לה זכות וטו במועצת הבטחון.

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

לא סילקנו כלום. כל מה שעשית זה, כדרכך וכדרך המחנה, להמציא טענה שלא קשורה לכלום ולבנות את כל הטיעון שלך עליה. זאת בדיוק ההגדרה של טיעון חסר בסיס, כי הבסיס שלו, ובכן, חסר.

לגבי אקרובטיקה משפטית - אני מרשה לעצמי להניח שמעולם לא קראת פסק דין, אלא אתה, כדרך המחנה, אוכל בתאבון רב מה שמאכילים אותך השופרות. אם היית קורא, או יודע להבין, היית מבין שזה בולשיט.

שואל באמת 

אתה קראת פסק דין בנושא?

פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

אז מה עושים? אומרים מלא פעמים "נאצים" או "אנטישמים", בתקווה שכל העולם יזכרו בשואה

מה שנקרא if it ain't broke, don't fix it

אני חושב שבימין המשיחי מתעלמים מכך שלהיסטוריה יש פחות משקל ככל שהזמן עובר, הדורות מתחלפים, והמעשים מתקבעים.

הרי הקטע הימני בכל דיון ever הוא לטעון: הפלסטינים תוקפים אותנו, לכן אנחנו צריכים לשלוט בהם לנצח. כשמדברים על זה שעצם זה שאנחנו מצהירים בעקיפין (ולאחרונה זה מתחיל להיות גם במישרין) שנשלוט בהם לנצח מהים עד הירדן ולכן מדובר ב״ביצה ותרנגולת״, הם ישר מרפרנסים להיסטוריה במסגרתה ישראל היתה שוחרת שלום והפלסטינים פתחו במלחמה- ולכן אין זו ביצה ותרנגולת אלא סיבה ומסובב.

הבעיה שאפילו הדור שלנו, קל וחומר הדור הבא, לא חיו בזמנים האלו. גם ארה״ב נולדה בחטא הקולוניאליזם, זה לא משנה את המציאות של כיום - המוכתבת מאירועים של היום ולא של דורון אחורה. האירוניה היא שיש הלימה די גבוהה בין ימין משיחי ואלו הסבורים כי השחורים בארה״ב מתקרבנים יתר על מידה על חטאים שנעלמו דורות לפני שנולדו, אבל הם עדיין לא מסוגלים לקלוט את זה.

ממשלת ישראל כבר שנים מאכילה את המפלצת הזו שנותנת גושפנקא למאבק הפלסטיני לחופש, ביד אחת כותבים שאין אפרטהייד בישראל - וביד השניה כותבים שצריך כזה עם כל מיני שמות מכובסים שמשכנע את המשוכנעים בלבד. מתהדרים בעלי התאנה הערבים בממשלה כעדות לדמוקרטיה (שאסור בתכלית האיסור לכלול במשחק הדמוקרטי, כמובן) - ומצהירים שלנצח ישלטו בפלסטינים, אלא אם הם יתאיידו בדרך. 

כל הדיבור הזה על העולם האנטישמי והאו״ם שמום - לא אסטרטגי ולא נעליים. ההסתמכות על מזלה של ישראל שארה״ב עדיין נותנת לה גב הוא בדיוק איך שהוא נשמע, מזל. אם וכש ארה״ב תזהה שהאינטרסים כבר לא כתמול שלשום, והבייס היהודי-אמריקאי יבין שממשלת ישראל מתייחסת אליו כפי שהיא עושה פנימה לציבור החילוני - בשר-תותחים-ארנק-מהלך, השילוב הזה יהיה הרבה יותר מסוכן.

כמו כן כל הדיבורים האלו על ״אם לא נשלוט ביו״ש לא נחיה פה״ שקולים לדיבורים של החרדים ״אם יגייסו אותנו לא נחיה פה״ - התעלמות מוחלטת שהמציאות איננה תכנית כבקשתך, בטח ובטח לא ענייני הגירה. עמישראל יחיה בישראל בין אם יו״ש בשליטה ישראלית או לא, בין אם ביהמ״ש בשליטה ממשלתית או לא, בין אם יש דמוקרטיה או אין. רק אלו שיש להם אופציות יוכלו לבחור לבצע מהלך, לרוב המוחלט אין באמת אופציות - אבות בוסר שיניים וכו׳.

• אהבתי 3

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 דקות, oryo כתב:

גם ארה״ב נולדה בחטא הקולוניאליזם, זה לא משנה את המציאות של כיום - המוכתבת מאירועים של היום ולא של דורון אחורה.

אני חושש שזאת מסקנה מעט נמהרת ולא מדויקת. ההיסטוריה בהחלט משפיעה על האירועים בימינו. בכל מקום בעולם. 

לפני 16 דקות, oryo כתב:

כמו כן כל הדיבורים האלו על ״אם לא נשלוט ביו״ש לא נחיה פה״ שקולים לדיבורים של החרדים ״אם יגייסו אותנו לא נחיה פה״ - התעלמות מוחלטת שהמציאות איננה תכנית כבקשתך, בטח ובטח לא ענייני הגירה. עמישראל יחיה בישראל בין אם יו״ש בשליטה ישראלית או לא, בין אם ביהמ״ש בשליטה ממשלתית או לא, בין אם יש דמוקרטיה או אין. רק אלו שיש להם אופציות יוכלו לבחור לבצע מהלך, לרוב המוחלט אין באמת אופציות - אבות בוסר שיניים וכו׳.

אני חושש שגם זה מעט נמהר. האם גרמנים חיים בקניגסברג או ברסלאו? צרפתים שחיו דורות באלג׳יר וברחו כולם לצרפת אחרי מלחמת העצמאות? לבנים שנשחטו וברחו מרודזיה? 

פורסם
לפני 49 דקות, garicho כתב:

ההיסטוריה בהחלט משפיעה על האירועים בימינו.

כמובן שהיא משפיעה, מנגד מי שיגיד שצפון קוריאה בסה״כ מגינה על גבולותיה כי יפן ניסתה לכבוש אותה בעבר לא ישכנע המון אנשים שיש להם גישה לאינטרנט.

לפני 53 דקות, garicho כתב:

אני חושש שגם זה מעט נמהר.

תפרמל לי את זה: אתה סבור שאם מחר תהיה ריבונות פלסטינית אז יהגרו מישראל החוצה רבבות ימנים משיחיים שהבינו שבסוף אי אפשר לשלוט מהים לירדן? זו הטענה?

אני טוען שעם או בלי ריבונות פלסטינים, הפיכה משטרית, שלטון מלוכני, ביהמ״ש סמולני (וכו׳) - רוב הישראלים יגורו בישראל, המציאות היא שאין באמת לאן ללכת והגירה זה מאוד מאוד קשה. המטרה של כל מתדייני הפורום כאן היא שלרוב הזה יהיו את החיים הכי טובים שאפשר, במגבלות הפורמט. יש צד שבטוח שלשלוט בפלסטינים לנצח זה פתרון סקאלבילי בר-קיימא, ואחר שחושב שריבונות פלסטינית על שלל מגרעותיה זה יותר סביר (אני מתעלם כרגע מאלו שמפנטזים על רצח עם).

ההודעה שלי עסקה בזה ש״תחזיקו אותי אני הולך״ עובד רק כשיש לך איך ולאן ללכת, בשילוב עם רצון מספק לבצע זאת. החרדים או המשיחיים המאיימים בעזיבה המונית בעיקר משעשעים, להמחשה: דמיינו את גלית דיסטל ומירי רגב מאיימות שאם לא יקבלו את מה שהן מבקשות יעזבו לשוק ההייטק - לול, מי ירצה אתכן יא מאעבולות? קר שם בחוץ כשמתנתקים מפירות עץ הכסף ועטיני השלטון.

• מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

בחטא הקולוניאליזם

לא חטא כל כך נורא מסתבר 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בפאקינג דו"ח של האלוף בריק היה כתוב על הסדנא לתיקון טנקים שהיא לא מתפקדת

screenshot-www_ynet_co.il-2024_07.15-18_58_05.thumb.png.a966d57f603b6e7494e91bf12c936430.png

כאילו ששום דבר לא השתנה מאז..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...