Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, EliC25 כתב:

אני כבר 5 עמודים קורא את כל ההצטדקויות שלך ללמה אנחנו צריכים למחוק את עזה... אוקיי... תספר לי, איך פרקטית אתה חושב שזה יקרה?

בוא נגיד רגע, סתם בשביל הדיון, שכולם פה בת'רד הזה זורמים איתך על רצח עם אמיתי של כל ה 2~ מיליון אנשים שחיים שם, וכולם מסכימים איתך שהם כולם חמאסניקים - בוא תתאר לי מציאות שהדבר הזה קורה בה?

אין לך דלק בישראל. אין לך מתכות. אין לך הרבה אוכל. אין לך כלום חוץ ממוחות - שזה טוב ויפה אבל לא עוזר כשאתה צריך חימוש או מטוסים.

מה אתה חושב שיקרה?

אתה לא מבין שזה לא משנה כמה צודקת הדרך שלך, או שגירשו את אבותיך מעיראק או w\e - צריך למצוא פתרון שיש לו היתכנות במציאות.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לפני 30 דקות, David32 כתב:

לא מפריע לך לבוא ולהגיד שזאת הארץ שלך נכון?

אני חי כאן עכשיו ונולדתי כאן.

בוודאי שזו הארץ שלי.

אני אגיד לך יותר מזה, אם לא היו חיים יהודים ביהודה ושומרון, והכל היה תקין באיזור הזה מבחינה ביטחונית, לא הייתי רואה שום צורך להתיישב שם.

לפני 2 דקות, כוכב השחר כתב:

י כבר 5 עמודים קורא את כל ההצטדקויות שלך ללמה אנחנו צריכים למחוק את עזה... אוקיי... תספר לי, איך פרקטית אתה חושב שזה יקרה?

תוכל לצטט את התגובה שבה כתבתי שצריך למחוק את עזה או לעשות רצח עם של 2 מיליון איש?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, EliC25 כתב:

אני אגיד לך יותר מזה, אם לא היו חיים יהודים ביהודה ושומרון, והכל היה תקין באיזור הזה מבחינה ביטחונית, לא הייתי רואה שום צורך להתיישב שם.

ישובים באזורי הגבול הם רק מעמיסים על הצבא ולא תורמים שום כלום לביטחון. כך היה ב-73 ברמת הגולן, כך היה ב7/10. ישובים לא מגינים על המדינה, אלא מדינה (צבא) אמורה להגן עליהם. לכן ב-7/10 היו יותר מ30 גדודים ביו"ש מול רק 2/4בעוטף . 

פורסם

בתאריך 2.5.2024 בשעה 09:41, EliC25 כתב:

העובדה שאנשים בשרשור הזה עדיין מדברים במונחים של עם פלסטינאצי ומדינה פלסטינאצית מראה כמה עמוק הינדסו להם את התודעה (...) כל הכרה באומה כזו על ידי מי מאיתנו, היא כרסום איטי בזכות קיומה של מדינת ישראל, וכניעה לרעיון הפלסטיני המומצא.

לפני 23 שעות, EliC25 כתב:

אני רוצה להאמין שהאנשים היחידים שעוד מאמינים במשא ומתן עם הערבים הם אנשים שמעולם לא ניסו להקשיב להם פשוט. 

לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

אין פתרון

אם היה כזה הייתי אומר לך.

אי אפשר לדבר על פתרון חד צדדי של התפשרות על שטח או של השמדה\טרנספר\כל דבר אחר וואטאבר.

אין פתרון. נקודה.

אלי לא טען שצריך רצח עם, אלא שצריך לכבוש אותם לנצח.

אני טענתי שזה אומר שאין להתפלא על אוק׳ 8,9,10-20 - בסה״כ עניין של זמן. לא ממש קיבלתי תשובה קוהרנטית למה אמור לעשות עם - סליחה אין עם כזה - קבוצת אוכלוסיה עם תרבות שפה וערכים ומקום מגורים דומה, שכח עויין מצהיר שיכבוש אותו לנצח. זו תמיד אותו מבוי סתום של דיון עם אנשים שדוגלים ב״דוקטרינת האיוד״, אין ממש לאן להמשיך כשמבינים שהפלסטינים המעצבנים האלו לא מוכנים להתאייד. כל דיבור על ההתנגדות שולחת אותנו להיסטוריה כאילו זה משנה את הסיטואציה הנוכחית.

כשמדברים פנים מול פנים זה תמיד השלב שרואים את ה״ממממ כן אין לי תשובה״ באינטרנטים זה קצת אחר, פשוט מגיבים למישהו אחר ולא מתמודדים עם הדיסוננס 🤷‍♂️

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 1 דקה, oryo כתב:

כשמדברים פנים מול פנים זה תמיד השלב שרואים את ה״ממממ כן אין לי תשובה״ באינטרנטים זה קצת אחר, פשוט מגיבים למישהו אחר ולא מתמודדים עם הדיסוננס 🤷‍♂️

יאמר לזכותו שהוא אומר שאין לו פתרון 😅

מה שאני לא מבין זה למה לתת להם עצמאות ולהתמודד איתם בדיוק כמו שמתמודדים עם לבנון\ירדן\מצרים זה כל כך יותר גרוע מאשר לשלוט בהם ביד רמה, לשרוף על זה מליארדים על גבי מליארדים, ליטרלי על פי הגדרה לנצח, ולקבל 7 באוקטובר פעם בכמה זמן.

לא צריך להיות גאון גדול ולא צריך להמציא את הגלגל - סכסוכים כאלו היו במדינות אחרות במשך מאות שנים ואפשר לראות מה עובד ומה לא עובד.

פורסם
לפני 2 דקות, כוכב השחר כתב:

עם לבנון

You sure about that?

אגב מזל שהסמלון נשאר אחרת לא הייתי מבין שזה מורנינגסטאר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, oryo כתב:

לא אמרתי אבל שיש לי פתרון וגם לא אמרתי שהמצב הנתון הוא מצב אידיאלי או רצוי. אני פשוט אומר שגם המצב הנגדי של לתת להם עצמאות ומדינה זה גם לא מצב אידיאלי כי כבר למדנו מה קורה כשיש להם עצמאות כלשהי.

אבל נניח ואני זורם עם @כוכב השחר ונותן להם מדינה ועצמאות. איפה היא נמצאת? מי מנהל אותה? יש להם צבא\נשק? מי מפקח על כך שקיני טרור שיתפתחו באותה מדינה לא יתרחבו ויתרבו ויחומשו על ידי איראן? ויש עוד הרבה שאלות אבל נתחיל עם זה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

You sure about that?

כן. החיים בישראל השתפרו משמעותית מאז שהפסקנו להיות במלחמות עם כל השכנים

לפני 9 דקות, David32 כתב:

עובר לשפת הקודש

לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

לא אמרתי אבל שיש לי פתרון וגם לא אמרתי שהמצב הנתון הוא מצב אידיאלי או רצוי. אני פשוט אומר שגם המצב הנגדי של לתת להם עצמאות ומדינה זה גם לא מצב אידיאלי כי כבר למדנו מה קורה כשיש להם עצמאות כלשהי.

אבל נניח ואני זורם עם @כוכב השחר ונותן להם מדינה ועצמאות. איפה היא נמצאת? מי מנהל אותה? יש להם צבא\נשק? מי מפקח על כך שקיני טרור שיתפתחו באותה מדינה לא יתרחבו ויתרבו ויחומשו על ידי איראן? ויש עוד הרבה שאלות אבל נתחיל עם זה

לאן יתרחבו? חסומים מישראל מצד אחד ומצרים מצד שני (והים מצד שלישי)

פורסם
לפני 14 דקות, כוכב השחר כתב:

לאן יתרחבו? חסומים מישראל מצד אחד ומצרים מצד שני (והים מצד שלישי)

יתרחבו מבחינת כמויות ואמצעים. לא טריטריאלית.

פורסם
לפני 19 דקות, EliC25 כתב:

אני פשוט אומר שגם המצב הנגדי של לתת להם עצמאות ומדינה זה גם לא מצב אידיאלי כי כבר למדנו מה קורה כשיש להם עצמאות כלשהי.

למדנו מה קורה כאשר ישנה ממשלה הזויה וצבא שנרדם במשמרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

השאלה היא לא האם הם יתקפו אותך אחרי שתהיה להם מדינה, אלא פשוט איך אתה מתכונן לזה וכמה מהם ימותו שוב כשזה יקרה.

את השנאה שלהם אי אפשר לתקן, זה מובנה.

כשאין להם מדינה אתה לא יכול לעשות להם כלום כי הם באחריותך. נכון שהם תכלס באחריות חמאס אבל זה פחות מעניין את בעלות הברית שלך. רואים בך אחראי גם כשתוקפים אותך. מצב מחורבן אין ספק. לתת להם מדינה זו לא הבעיה, הבעיה היא שהם לא רוצים מדינה. ברגע שיש להם מדינה, הם הופכים לכמו חיזבלה בלבנון והם לא מעניינים יותר אף אחד. כל הבכיינות וההתקרבנות שלהם שסוחפת את כל העולם הולכת לפח כי פתאום זו אחריות שלהם לדאוג למקלטים, לבתי חולים, לחשמל, לאוכל...

אתה שומע מישהו בוכה על כמעט 400 קציצות בלבנון? על הכפרים שלהם? מה שהולך במטולה ובקרית שמונה מבחינת הרס זה משחק ילדים לעומת ההרס שחוגג מהצד השני של הגבול. זה פשוט לא מזיז לאף אחד. הם לא רוצים להיות ככה כי הם יאבדו את מהות המאבק שלהם.

אני באמת לא חושב שיש לזה פתרון, פשוט להתנתק מהם ככל הניתן בכל תחום אפשרי כדי להסיר אחריות מהצרה הזאת ולעמוד על המשמר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

אלי לא טען שצריך רצח עם, אלא שצריך לכבוש אותם לנצח.

אני טענתי שזה אומר שאין להתפלא על אוק׳ 8,9,10-20 - בסה״כ עניין של זמן. לא ממש קיבלתי תשובה קוהרנטית למה אמור לעשות עם - סליחה אין עם כזה - קבוצת אוכלוסיה עם תרבות שפה וערכים ומקום מגורים דומה, שכח עויין מצהיר שיכבוש אותו לנצח. זו תמיד אותו מבוי סתום של דיון עם אנשים שדוגלים ב״דוקטרינת האיוד״, אין ממש לאן להמשיך כשמבינים שהפלסטינים המעצבנים האלו לא מוכנים להתאייד. כל דיבור על ההתנגדות שולחת אותנו להיסטוריה כאילו זה משנה את הסיטואציה הנוכחית.

אין מה להתפלא על אוקטובר 7, 8, 9 וכו' גם ללא שום כיבוש. יהיו עוד אוקטוברים גם ללא מילימטר של כיבוש, כמו שב-1929 בחברון הם לא חיכו לשום כיבוש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

לא הבנתי את הלוגיקה הזו.

ב67 לא היו יהודים ביו"ש. ואחרי שכבשנו את השטח עד האינתיפאדה הראשונה, כמעט 20 שנה, היה שם יחסית שקט. זה לא מנע מגוש אמונים להתחיל את פרוייקט ההתנחלויות.

זה ביצה ותרנגולת. קודם היו התנחלויות. אחר כך אינתיפאדה. אחר כך עוד התנחלויות (תשובה ציונית הולמת), ועכשיו אתה נתלה בקיומן כצורך להיות שם.

הרי זו הייתה מלכתחילה המטרה שלהן. קביעת עובדות בשטח ומניעה של הקמת מדינה פלסטינית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

לא הבנתי את הלוגיקה הזו.

ב67 לא היו יהודים ביו"ש. ואחרי שכבשנו את השטח עד האינתיפאדה הראשונה, כמעט 20 שנה, היה שם יחסית שקט. זה לא מנע מגוש אמונים להתחיל את פרוייקט ההתנחלויות.

זה ביצה ותרנגולת. קודם היו התנחלויות. אחר כך אינתיפאדה. אחר כך עוד התנחלויות (תשובה ציונית הולמת), ועכשיו אתה נתלה בקיומן כצורך להיות שם.

הרי זו הייתה מלכתחילה המטרה שלהן. קביעת עובדות בשטח ומניעה של הקמת מדינה פלסטינית.

אבל אני לא ב67 או 87 עכשיו, אני ב2024. לכן אני לא יכול להחזיר את הגלגל אחורה ולהוציא כמה מאות אלפי יהודים מבתיהם, כי טרנספר זו מילה גסה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 32 דקות, MostlyWicked כתב:

כמו שב-1929 בחברון הם לא חיכו לשום כיבוש.

ב29 היה מאבק לאומי. המרד של הפלסטינים נגד הכיבוש הבריטי (גם היהודים משום מה לא אהבו להיות תחת כיבוש בריטי). במקביל הם ראו בעלייה של היהודים הציונים איום על הבעלות שלהם על הארץ ובדיעבד הם גם צדקו.

אני לא מצדיק את הטבח חלילה. אבל להציג את זה כאילו יום אחד הכל היה בסדר ולמחרת היה טבח, זו הטעיה.

לפני 2 דקות, EliC25 כתב:

אבל אני לא ב67 או 87 עכשיו, אני ב2024. לכן אני לא יכול להחזיר את הגלגל אחורה ולהוציא כמה מאות אלפי יהודים מבתיהם, כי טרנספר זו מילה גסה.

אז אתה נותן פרס לטרור. סליחה למפירי החוק.

זה בדיוק מה שהם רצו שיקרה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...