Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

ביחד ננצח - כלל אוכלוסיית ישראל את ארגון הטרור הנאצי חמאס.

למוטט את חמאס - פגיעה משמעותית במחבלי הארגון, מוסדות השלטון, מתקני הארגון ומנהיגיו, ברמה שלא תאפשר לו להמשיך להוות איום. זה לא מתייחס לואקום.

להגן על כוחותינו בכל מחיר - אין גבול, כל מחיר זה כל מחיר. מכניסים כוחות רגלית כי אפשר להגיע למנהרות מהאוויר, אבל כל כוח רגלי צריך לקבל את המעטפת הכי טובה שיש. אם מחבל מסתתר בבניין עם 30 תינוקות ויורה על כוחותינו מפגיזים את הבניין והמוות של התינוקות על אחריותו.

בנוגע למודגש- כן, בהצלחה עם זה. להזכיר לך שאנחנו מדינת יבוא-יצוא? אתה חושב שישראל תעמוד בבידוד בינ"ל? היא לא.

"ביחד ננצח"- אנחנו לא באמת ביחד, החברה בישראל עוד שסועה ומפולגת מאוד, למרות שהשוק הראשוני גרם שנדבר באותה שפה לכמה רגעים. אני לא יכול להגיד שזה החזיק הרבה מאוד זמן.

חמאס הם לא נאצים, ולצערי בעולם קפצה המגמה של לתייג את זה שאתה רוצה לצייר כרשע מוחלט כ "נאצים". פוטין רצה לבצע דה-נאציפיקציה לאוקראינה, האוקראינים התחילו לקרוא לו "פוטלר", ישראל תייגה את חמאס כנאצים, מבחינת ארדואן נתניהו הוא עכשיו היטלר, וכן הלאה וכן הלאה.

אף אחת מהישויות האלו לא "נאצית". (אם כי רוסיה נקטה במלחמה באוקראינה בקצת פרקטיקות דומות ודפוסים דומים)

הם ארגון טרור רצחני, מתועב, תת-אנושי שלמחות 100% מהפעילים שלהם יעשה רק טוב לאנושות, חד וחלק. אבל נאצים הם לא. הם סוג אחר של רשע.

לנצח? good luck with that, כאמור. כל עוד אתה לא מספק פתרון אמיתי לבעיה הזו, כפי שכתבתי קודם, חמאס2 יגיע מהר מספיק.

לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

אני לא מומחה צבאי, על פניו חומה זה נחמד אבל מה שיותר חשוב זה לא רק "הבהרה" מה יקרה "אם", אלא אכיפה עקבית וסיזיפית.

אני לא בעד להציב את מכונות היריה האוטומטיות האלו שם לקישוט, ולא בעד לכתוב מסמכים לשם כתיבה בלבד. המסמך צריך לייצג את מה שיקרה בפועל, ואם זה קורה- צריך להוציא את זה לפועל מילה במילה.

אגב, זו אחת הבעיות הגדולות במדיניות של ישראל. להגיד א', לעשות ב'.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן. להציב מכונות אוטומטיות שיורות במי שמתקרב....

הם שולחים לשם 2000-3000-4000 ילדים, נשים וכמובן מצלמות מול המכונות. בואו נראה מה יהיה 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

בואו נראה מה יהיה 

אבל הצד הפוליטי שלך כרגע מציע לשטח את עזה, רומז או אומר בגלוי שלכולם שם מגיע למות כי הם נאצים, או, במקרה היותר נחמד - מציע לטרנספר את העזתים למקום אחר מרצון או לא. אז מה איכפת לך אם ירו ב-4000 ילדים?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

כן. להציב מכונות אוטומטיות שיורות במי שמתקרב....

הם שולחים לשם 2000-3000-4000 ילדים, נשים וכמובן מצלמות מול המכונות. בואו נראה מה יהיה 

שישלחו, זה לא בא בהפתעה-  הצבת המכונות שם תהיה חלק מההסדר הגורף.

מה נראה לך שארה"ב עושה בגבול שלה עם מקסיקו?

עזה היא ישות אויב, וגבול עם ישות אויב לא חוצים. לאיזור חיץ אי אפשר לתעות בתמימות, יש גדר שמונעת כניסה אליו.

עשית את המאמץ לעבור את הגדר? באסה לך, תלמד בדרך הקשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא כתבת קודם שזה לא נראה טוב שמפוצצים בניינים?

גופות מחוררות של ילדים נראה יותר טוב?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, Pika007 כתב:

שישלחו, זה לא בא בהפתעה-  הצבת המכונות שם תהיה חלק מההסדר הגורף.

עזה היא ישות אויב, וגבול עם ישות אויב לא חוצים. לאיזור חיץ אי אפשר לתעות בתמימות, יש גדר שמונעת כניסה אליו.

כמו שסלואורייד כתב, מקודם טענת שהעולם יבודד אותנו.

טענת פה שזה הסדר גורף, אז זה מה שישראל עשתה בעזה. פינתה את האוכלוסייה האזרחית, יצרה איזור הומניטרי שלא תוקפים בו גם אם יש שיגור רקטות לעבר ישראל, וסלאמת. ידעו את החוקים, סיכנו את הילדים שלהם מחוץ לאיזור ההומניטרי, שישאו בהשלכות.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה שהשרים המטומטמים וחסרי התועלת שלנו לא יהללו ויברכו את הפיגועים באיראן, רק זה חסר לנו עכשיו. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 55 דקות, Pika007 כתב:

אגב, זו אחת הבעיות הגדולות במדיניות של ישראל. להגיד א', לעשות ב'.

לא בדיוק. זה יותר להגיד א', לעשות בערך א' ומתישהו לעבור לב'.

בעבר מי שהיה מתקרב לגדר היה נורה, עם הזמן ההוראות שונו (כי סיבות) ואז הפסיקו עם זה. הבעיה זה לא לממש מדיניות, זה לשמור על מדיניות באופן עקבי.

לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

חלק מההסדר הגורף.

תראה, להשוות את ישראל וארה"ב באותה משפט, זה קצת יומרני. מה שמעצמת העל יכולה לעשות בגבול שלה לא בהכרח תקף או רלוונטי למדינה קטנה עם הרבה פחות משאבים ויכולות.

אתה ממשיך להשתמש במילה "הסדר" אבל לא ברור כל כך עם מי. ציינת כוח רב לאומי, ציינת רש"פ או המחליפה שלה, אבל במציאות אני לא חושב שזה ישים. יש לנו דוגמא חיה לגבי כוח רב לאומי בדרום לבנון וזה לא נראה כמו הסדר בר קיימא. בנוסף, ראש ממשלת הרשות ציין שחמאס הוא זרם פוליטי מרכזי בקרב הפלסטינים, ואחרי ה-7.10 אני לא חושב שיש מישהו בישראל שיחתום על הסדר מול גוף שמייצג את החמאס. תחת ההנחה שלא תונחת ממשלה חיצונית לשלוט בעזה, האופציות ל"הסדר" נראים כמו משהו ערטילאי לא פחות מהכרעת חמאס.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

אבל הצד הפוליטי שלך כרגע מציע לשטח את עזה, רומז או אומר בגלוי שלכולם שם מגיע למות כי הם נאצים, או, במקרה היותר נחמד - מציע לטרנספר את העזתים למקום אחר מרצון או לא. אז מה איכפת לך אם ירו ב-4000 ילדים?

בוא נעשה סדר

בן גביר אומר שצריך לשטח את עזה אז הוא אומר מה השתגעתם? יפעילו נגדנו סנקציות וכו' בואו נעשה משהו אחר. מה האופציה שהוא מציע? מכונות אוטומטיות שירו בילדים. זה נראה יותר בסדר? זה לא יגרום לסנקציות נגד ישראל? אז למעשה הוא לא נותן אלטרנטיבה. 

לא מפריע לי שום הרג אצלם.

ולא מפריע לי טרנספר מפריע לי שהנציגים שמתיימרים לייצג אותי מדברים על זה ורק מזיקים לאופציה הזאת.

לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

אני מקווה שהשרים המטומטמים וחסרי התועלת שלנו לא יהללו ויברכו את הפיגועים באיראן, רק זה חסר לנו עכשיו. 

בן גביר. למקרה שלא הבנת הוא מתכוון אליך

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Gosser1860 כתב:

תראה, להשוות את ישראל וארה"ב באותה משפט, זה קצת יומרני. מה שמעצמת העל יכולה לעשות בגבול שלה לא בהכרח תקף או רלוונטי למדינה קטנה עם הרבה פחות משאבים ויכולות.

אתה ממשיך להשתמש במילה "הסדר" אבל לא ברור כל כך עם מי. ציינת כוח רב לאומי, ציינת רש"פ או המחליפה שלה, אבל במציאות אני לא חושב שזה ישים. יש לנו דוגמא חיה לגבי כוח רב לאומי בדרום לבנון וזה לא נראה כמו הסדר בר קיימא. בנוסף, ראש ממשלת הרשות ציין שחמאס הוא זרם פוליטי מרכזי בקרב הפלסטינים, ואחרי ה-7.10 אני לא חושב שיש מישהו בישראל שיחתום על הסדר מול גוף שמייצג את החמאס. תחת ההנחה שלא תונחת ממשלה חיצונית לשלוט בעזה, האופציות ל"הסדר" נראים כמו משהו ערטילאי לא פחות מהכרעת חמאס.

אין שום בעיה להשוות את ישראל לארה"ב בנושא הזה. גבול זה גבול. אבל שאתה אומר שאתה שם גבול בין ישראל לעזה(ישראל) אף אחד לא לוקח אותך ברצינות, ובצדק.

אני ממשיך להשתמש במילה הסדר כי זה הדבר היחיד שיביא לאיזשהו פתרון בערך-ארוך-טווח. סבבה שאתה לא חושב שכוח רב לאומי/רש"פ בהשגחת כוח רב לאומי זה ישים, רציתם שאציע? הצעתי. רוצים לצקצק בלשון ולהגיד לא טוב? קדימה, תציעו יותר טוב.

בדרום לבנון אין כוח רב לאומי. יש את יוניפ"ל. כתבתי מודגש על גבי פורום- לא האו"ם.

לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שסלואורייד כתב, מקודם טענת שהעולם יבודד אותנו.

טענת פה שזה הסדר גורף, אז זה מה שישראל עשתה בעזה. פינתה את האוכלוסייה האזרחית, יצרה איזור הומניטרי שלא תוקפים בו גם אם יש שיגור רקטות לעבר ישראל, וסלאמת. ידעו את החוקים, סיכנו את הילדים שלהם מחוץ לאיזור ההומניטרי, שישאו בהשלכות.

מתיש שאני צריך לחזור על עצמי.

העולם יבודד אותנו כרגע כי כרגע א-נ-ח-נ-ו  ה-י-ש-ו-ת  ה-א-ח-ר-א-י-ת  ל-ר-צ-ו-ע-ת   ע-ז-ה ואנחנו כותשים אותה עד עפר, הורגים אנשים בסיטונאות (מוצדק או לא- אין לי את הכלים לקבוע בצורה חד משמעית, אבל זה לא משנה. זה מה שרואים.)

הכובש הוא הכותש.

בפעם הטריליון, כל צורה של הסדר מדיני צריכה לכלול את העובדה שמעתה ואילך, אנחנו לא הישות האחראית. לא רוצים, די, קחו את זה, תודה. חומה, איזור חיץ, סוף. רצועת עזה אינה חלק מישראל יותר, הגבול הוא מעתה גבול בינ"ל מוכר, והדין יהיה כזה של חציית גבול בין לאומי בין ישיויות עוינות. לא, מעולם לא עשינו משהו כזה, גם לא בהתנתקות.

ההתנתקות הייתה "התנתקנו. אה, אבל אנחנו עדיין אחראים. והשטח הימי שלכם? שלנו. והאוויר? גם שלנו. וכל דבר שאתם מכניסים ומוציאים? עובר דרכנו. וכספים? אנחנו עם עין על זה. רוצה לצאת לחו"ל? רגע תן לי לדבר עם עיסאם ממצרים, נחזור אליך לגבי זה."

לא סלאמת ולא נעליים.

לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

בוא נעשה סדר

. מה האופציה שהוא מציע? מכונות אוטומטיות שירו בילדים. זה נראה יותר בסדר? זה לא יגרום לסנקציות נגד ישראל? אז למעשה הוא לא נותן אלטרנטיבה. 

איפה זה ואיפה מה שבפועל אמרתי. אם היה מקצה באולימפיאדה ל mental gymnastics, זהב אוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

בוא נעשה סדר

בן גביר אומר שצריך לשטח את עזה אז הוא אומר מה השתגעתם? יפעילו נגדנו סנקציות וכו' בואו נעשה משהו אחר. מה האופציה שהוא מציע? מכונות אוטומטיות שירו בילדים. זה נראה יותר בסדר? זה לא יגרום לסנקציות נגד ישראל? אז למעשה הוא לא נותן אלטרנטיבה. 

ולא מפריע לי טרנספר מפריע לי שהנציגים שמתיימרים לייצג אותי מדברים על זה ורק מזיקים לאופציה הזאת.

סבבה.

לשטח את עזה != להגן על הגבולות שלך. 

מה שבן גביר מציע עומד בבסיס הטענות שישמשמו את דרום אפריקה והערבים להוכיח שאנחנו מבצעים רצח עם בעזה. מה שפיקה מציע זה גבולות ברי הגנה שיש לכל מדינה בעולם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

@Pika007 אז תיתן להם להתחמש באופן חופשי, כדי להתמודד עם ה7.10.2042 שבו הם יפלשו עם טנקים, משוריינים ומסוקים?

או שתפציץ ברגע שיבנו את המפעל הראשון ואז יגידו שפלשת למדינה ריבונית?

עריכה: ומי אמר שאנחנו אחראיים? למה לא מצרים? מעבר רפיח וציר פילדלפי לא בשליטה שלנו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

העולם יבודד אותנו כרגע כי כרגע א-נ-ח-נ-ו  ה-י-ש-ו-ת  ה-א-ח-ר-א-י-ת  ל-ר-צ-ו-ע-ת   ע-ז-ה

אוקיי.

נניח ואנחנו נותנים להם יד חופשית, בונים גבול קטלני עם לייזרים ומציבים שם רובוטים שיש להם מסורים חשמליים במקום ידיים ועוזבים אותם לנפשם עם חופש מוחלט.

מה תהיה התגובה שלנו על התקיפה הראשונה שתצא משם? עזוב את זה שבמקום לירות רקטות מפגרות הם כבר יכוונו לך כטבמים מתאבדים למרכזי אוכלוסיה או נשק יותר מתקדם אפילו. אתה חושב שהפעם הם לא יבנו את הבסיסים שלהם מתחת לבתי ספר ומסגדים? לא ישתמשו ביתרון המגנים האנושיים שלנו אין? לא יהיו לך תמונות של ילדים מתים כשתתקוף בחזרה? העולם לא יבקר אותך כמו עכשיו? כמובן שכן...

זאת בעיה שאין לה פיתרון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 23 דקות, Pika007 כתב:

איפה זה ואיפה מה שבפועל אמרתי. אם היה מקצה באולימפיאדה ל mental gymnastics, זהב אוטומטי

נכון.אמרת לירות במי שמתקרב

ואם מי שמתקרב יהיו 3000 ילדים נושים. גם אז ירו?

לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

סבבה.

לשטח את עזה != להגן על הגבולות שלך. 

מה שבן גביר מציע עומד בבסיס הטענות שישמשמו את דרום אפריקה והערבים להוכיח שאנחנו מבצעים רצח עם בעזה. מה שפיקה מציע זה גבולות ברי הגנה שיש לכל מדינה בעולם.

נשאל את שניכם. אתם חושבים שירי כזה "יעבור מסך"? חמאס ישלחו משפחות שלמות ללכת מול המכונות יריה. תוך 5 דקות כל העולם קופץ על הרגליים וראש הממשלה מקבל טלפון מנשיא ארה"ב לעצור את המכונות

ואגב יש מכונות כאלו כבר. קוראים לזה מערכת "רואה יורה" הצליחו בקלות יחסית להתגבר עליהם 

• תוכן חדש...