Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה השטות הזאת להוריד כטבמים?!

טוב שלא התחייבו גם שהחיילים יקפצו על רגל אחד במקום לרוץ על 2.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 43 דקות, עדי-אל כתב:

וגורם לכל מיני מטורפים בעולם לצוץ

אם אתה כל כך מודאג מהסברה, אתה אמור להתלונן על השרים וחברי הכנסת שכל יום באים ביציאה חדשה על טרנספר ופצצות אטום. כל שונאי ישראל מצטטים אותם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 58 דקות, פריג'י כתב:

בטוח הוא צאצא ליהודי שהתאסלם

וזה שהסכים צאצא של מוסלמי שהתגייר?

• מצחיק 1
  • מעניין 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ישראל כבר הראתה את חולשתה ברגע שהסכימה להכניס דלק לרצועה ובעקבות כך לשבור את המצור ההומניטרי, הקלף הכי חזק שהיה לה.

טענות כמו "יימנע מחלות בעזה"  או "ראשי מערכת הביטחון תמכו בעמדה הזאת" מראים שהממשלה הזאת מסתכלת רק על היום שאחרי.

ואולי רק אולי ההפוגה הזאת תפתח דלת להפסקת אש בלי "מיטוט" שלטון החמאס כמו שהובטח בתחילת המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

ממשיך בערך את מה שכתבתי לפני כמה ימים: ראיתי אתמול דיווח של אחד מהכתבים מכאן 11 על תוכנית בהתהוות של ארה"ב ומדינות ערביות לשקם את עזה. התנאים: החלפת החמאס ברש"פ בשליטה ברצועה, ושינויים ברשות עצמה שכנראה אמורים לגרום לה לתפקד אחרי שאבו מאזן ימות, או בכלל. עוד מצפים שם לפשרות מצד ישראל גם ביו"ש ומפת דרכים סביב התהליך המדיני כאן.

בהנחה שהמלחמה לא תעצר בהפסקת אש כרגע, והסברים נלווים של ביבי שהשמאלנים אשמים, וישראל תכבוש את הרצעוה, אני מניח שהדיווחים אמינים ושנראה לחץ הולך וגובר לתהליך כזה. ולא חושב שלישראל יהיה מענה לזה או דרך למנוע ולעצור את זה. אלא אם אולי עד אז טראמפ יחזור לשלטון או משהו.

וזה מה שהכי אירוני ומדהים כאן. 15 שנים של כל ניסיון למנוע מו"מ (כנראה חסר תכלית לחלוטין גם ככה) עם הרשות הולכות להסתיים להן אחרי שנים של ירי לעוטף, מבצעים חסרי תכלית מול עזה, טבח ורצח של 1400 ישראלים ומאות חטופים ונעדרים. וזה אומנם מאומד מאוד רחוק, אבל אם התוצאה תהיה הקמה של משהו שיזכיר מדינה פלסטינאית, מי שיהיה חתום על זה, זה בנימין נתניהו והימין על מלא שלו.

• אהבתי 4
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

, ושינויים ברשות עצמה שכנראה אמורים לגרום לה לתפקד

גם אני ראיתי דיבורים על זה שהאמירויות מוכנות לשקם את הרצועה תחת שלטון הרש"פ, בתנאי שיהיו שינויים ברש"פ.

זה יכול להיות פתרון טוב, כי אם האמירויות יחליפו את קטר כספונסרים של עזה, נקבל בעל בית שרוצה שלום ולא טרור.

אבל אני פסימי בקשר ליכולת של הפלסטינים להתאפק מלחרב גם פתרון כזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הרשות שולטת בעזה ושיקום הרצועה עם מימון של האמחרויות זה פתרון חרבו דרבו. 

"תרבות של סושי במקום שבו מנגבים חומוס" זה ביטוי אומנם קאצ' פרייז אבל זה בדיוק המצב.

מה שצריך זה לחלק את עזה (גם איו"ש אבל זה כבר בעיה לזמן אחר או שאולי עכשיו, לא מבין בזה מה הכי טוב) לשבטים שיש שם. לתת שליטה ולקוות לטוב שיצליחו לשלוט שם ושלא יתהפכו עלינו. שולח שוב לשמוע את הרעיון של מרדכי קידר - 7 האמירויות. זה הפתרון שהכי הולם את התרבות שלהם.

ועל הדרך אפשר להעביר אליהם את ערבי ישראל

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אם אתה כל כך מודאג מהסברה, אתה אמור להתלונן על השרים וחברי הכנסת שכל יום באים ביציאה חדשה על טרנספר ופצצות אטום. כל שונאי ישראל מצטטים אותם.

גם צודק

אמנם אנחנו מדינה קטנה אבל משוגעים יש לרוב

• אהבתי 1
פורסם

הלוואי ואתבדה, אבל לדעתי הסכם הפסקת האש הזה הוא תום המלחמה. יהפוך לשרשרת ארוכה של עסקאות במחיר עולה וחמאס נשאר על השלטון. בעיניים של כל מזרח תיכוני ממוצע - החמאס הוריד את ישראל על הברכיים. 

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם

אם ככה זה יגמר - הפסדנו לחלוטין.

זה יהיה פספוס היסטורי.

מה שמרגיע אותי זה שאנחנו מתעסקים עם חמורים, שכמו שיצאו מתוכנית הקרב שלהם ככה הם יפרו את הפסקת האש, ובפעם הבאה אף גורם ביטחוני לא יוכל להמליץ על עסקה.

• אהבתי 1
פורסם

אנאערף. בכלל לא רואה את זה. 

אגב, גם ישחקו איתנו. אולי ישחררו 9 כל יום במקום 10. אחרי סיום העסקה הנוכחית, פתאום נמצאו עוד 2 ילדים וגם 3 אימהות. וכך הלאה עד שאחרי תקופה של שקט יופעל לחץ להכנס להודנה. גם יאיימו שחיזבאללה ושאר ארגוני הפרוקסי יכנסו ללחימה אם לא נסכים לסיום הלחימה. 

פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

שולח שוב לשמוע את הרעיון של מרדכי קידר - 7 האמירויות. זה הפתרון שהכי הולם את התרבות שלהם.

קראתי  ואיכשהו זה נראה לי כמו להחליף גידול סרטני ממאיר (עזה) + גידול יחסית שפיר (איו"ש)

בהרבה גרורות קטנות.

אולי בכל זאת עדיף כימותרפיה קונבנציונלית...

פורסם

מה מונע מאיתנו להפר הפסקת אש, כמו שהם הפרו לפני חודש וחצי?

שיתנו להם הפסקת אש גם של חודש, עד שיחזירו את כל החטופים, כולל חתימה על הפסקת אש קבועה ומזוודות של כסף.

יום אחרי שהחטוף האחרון משוחרר נכנסים חזרה ומסיימים את העבודה. האמריקאים יאלצו לזרום עם זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...