Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

הנה ממשיכים.

לכאורה מה הבעיה עם זה? מי רוצה טרור? טרור זה רע.

אבל מי מגדיר מה זה טרור? אותו בחור שמצאו אצלו דגל בבית (אחרי שעשו אצלו חיפוש על סמך שלט שאין בו שום תמיכה בטרור), הוא נחשב לתומך טרור? לשלול לו אזרחות?

זה פאשיזם על מלא.

IMG_8433.jpeg

לפני 40 דקות, CX25GTI כתב:

הכל ברור ויש חוק בנושא עם הגדרות ברורות:

חוק המאבק בטרור – ויקיפדיה (wikipedia.org)

טיפשות מוחלטת הם להמשיך ולתת לתומכי טרור את הזכיות אשר מציעה המדינה הדמוקרטית ללא יכולת להתגונן בהתאם.

כל מי שמביע תמיכה בארגון החמאס למשל צריך לאבד מיידית את האזרחות הישראלית שלו יהודי ואו ערבי.

נראה לך פשיזים , ממש מבאס , אתה יכול למסור את הצוואר שלך לשוחט , אני מעדיף דמוקרטיה מתגוננת ולא מופקרת.

אותי רק מעניין, זה כולל שר לביטחון לאומי תומך טרור עם חותמת של בית משפט ישראלי? או שר האוצר שקרא בכלי התקשורת לשרוף את הכפרים הערביים? או ח"כית שקוראת לחמאסניק יהודי טוב אשר שרף משפחה שלמה "צדיק קדוש"?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 45 דקות, oryo כתב:

לגמרי! כמו שיש הסתה בבית הכנסת ממנו יוצאים פורעים מתנחלים, או במתנס ממנו מתגייסים לצבא בשביל לשמור על הפורעים הנ"ל ולהרוג פלסטינים באלפים. איזה כיף שעכשיו אפשר לרצוח אנשים ולהרגיש עם זה סבבה ואפילו לקבל רוח גבית מאנשים מוסתים! ממש ללכת בלי ולהרגיש עם (מצפון) 👌🙌

ברוך הבא לקייטנת "פונדמנטליזם למתחילים", יש בקלאוות בכניסה, קח ימינה בפוסטר של גולדי זה על שולחן הכתר פלסטיק עם המפה של משעל, רק בבקשה לשטוף ידיים לפני שמשתמשים בקלאצ' שלא יהיה דביק אח"כ 🙏 חשוב לשמור על צלם אנוש וידיים נקיות. חוץ מדם, דם זה סבבה 

גיבוב של שטויות

• אהבתי 9
פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

והרבה ק"ק אחורי הנהר ניפור הקרובים אל החלל, כגון ק"ק פריסלאב, וק"ק בארשיבוקה, וק"ק פראטון, וק"ק באריופלין, וק"ק לובען וק"ק לאחווץ ואגפיהם, שלא יכלו לברוח, ונהרגו על קדושת השם במיתות משונות ומרות. קצתם פשטו עורם מעליהם והבשר השליכו לכלבים, וקצתם קצצו ידיהם ורגליהם והשליכום על הדרך, ועברו עליהם בקרונות ודרכום בסוסים, וקצתם פצעו בהם פצעים הרבה שלא יהיו כדי להמית והשליכום בחוץ שלא ימותו מהרה, ויפרפרו בדמיהם עד שיצאה נשמתם. והרבה קברו בחייהם. ושחטו ילדים בחיק אימותם. והרבה ילדים קרעו לקרעים כדגים, ונשים מעוברות בקעו בטנם והוציאו העובר וחבטו בפניהן. וקצתן קרעו בטניהן ושמו חתול חי בתוך הבטן והניחון כך בחיים ותפרו הבטן וקצצו בהן ידיהן שלא יוציאו החתול חי מן הבטן. ותלו הילדים בדדי אימותם, וקצת ילדים חתכו בשפוד וצלאום אצל האש והביאום אל אימותם שיאכלו מהם. ולפעמים לקחו מילדי העברים ועשו גשרים לעבור עליהם. לא הייתה מיתה משונה בעולם שלא עשו בהם... 

— נתן נטע הנובר, יְוֵן מצולה, פרק ד'

אוקיי השתכנעתי

פורסם

הבכירים וקודמיהם שלקחו אחריות - ונתניהו שעדיין לא (ynet.co.il)

יאיר לפיד למד טוב מביבי:

"מי שהחליף את בנט כראש ממשלה, ראש האופוזיציה הנוכחי יאיר לפיד, נשאל היום אם גם לו יש אחריות לאירועי 7 באוקטובר - והשיב: "אם ימשיכו לנסות לגרום לכולם לקחת אחריות, אם כולם אחראים - אף אחד לא אחראי. יש מי שאחראי, זה לא הזמן להתעסק בזה"."

כשקרעי אמר את זה תקפתם אותו..

יאללה, צאו לדרך.

לפני 1 דקה, sperial כתב:

לא מפתיע מהחברים של הנאצים.

הם, גרמניה ב-39, דעאש במחצית השנייה של העשור הקודם, חמאס היום. כולם אותו זבל תת אדם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

אותי רק מעניין, זה כולל שר לביטחון לאומי תומך טרור עם חותמת של בית משפט ישראלי? או שר האוצר שקרא בכלי התקשורת לשרוף את הכפרים הערביים? או ח"כית שקוראת לחמאסניק יהודי טוב אשר שרף משפחה שלמה "צדיק קדוש"?

אלה צריכים לשבת בכלא גם. אחת הסיבות שהגענו לשפל הזה, זה שבמקום להישאר בשולי החברה הם הפכו לנציגי ציבור שמקבלים החלטות.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, EliC25 כתב:

אף אחד מהם לא מתקרב לאכזריות של החמאס..

זה באמת לא כזה חשוב ומעניין לשום דבר, אבל הנה. היפנים יכולים ללמד את כולם שיעור מרשים באכזריות. והאמת שגם רוסים, עם המנהג החביב לשלוח אסירים בגולאגים לעמוד בעירום בשלג, או לאנוס אסירים אחרים, כדי להדביק אותם במחלות מין וכו'.

עריכה: אה כבר הקדימו אותי. כל הכבוד לכולם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רכבים שאף אחד לא רוצה לקנות אז מחלקים בחינם.

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

קרעי אמר כמו מטומטם "על מה?" 

זה מראה על ניתוק מהמצב וליקוק לראיס שלו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

כמו שיש הסתה בבית הכנסת ממנו יוצאים פורעים מתנחלים, או במתנס ממנו מתגייסים לצבא בשביל לשמור על הפורעים הנ"ל ולהרוג פלסטינים באלפים

או שאתה לא יודע את משמעות המילה "כמו"

או שאתה נמצא כל כך הרבה זמן בגלות, ששכחת מה זה ישראל

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

זו אחת מהטענות שלי נגד פינדר/יבגני.

בואו, החרדים לא יצאו למסעות רצח של חילונים. אני גם לא מסכים עם הדעות שלהם, אני גם חושב שהם צריכים לשלם יותר ולקבל קצת פחות, אבל הם עדיין לא ירצחו ילדים חילוניים רק כי אכלו שוקולד אחרי המבורגר.

אתה רוצה לעורר את  הויכוח הזה עוד פעם? קודם כל, כתבת פה עברית על גבי html שלא איכפת לך מהדתה, כי משילות זה יותר חשוב בעינך.

אבל גם חוץ מזה, ההבדל ביני לבינך זה שאני לא חושב שהשרדות חייתית הופכת כל דבר שניצב מולה למוצדק. רוצה דוגמא היסטורית מוקצנת ומפגרת - ולא, אני לא משווה ולא מזהה תהליכים? היסטוריונים של גרמניה המודרנית חושבים בחלקם שאחת הסיבות לעלייתם של גזענים לאומנים בגרמניה עוד לפני הנאצים, ואחכ גם עם הנאצים, היתה הפחד של גרמנים מקומוניזם. הם ככ פחדו ממה שקומוניסטים מהפכנים יכולים לעשות למדינה, שהעדיפו, על פי התאוריה הזו, לוותר על ליברליזם, חירויות פרט ומאפיינים אחרים של המערב - רק כדי לקבל הגנה כוחנית של מי שהבטיח להביס את הקומוניסטים בכל דרך בערך.

אתה מבין את הרעיון, נכון? אני לא חושב שחרדים, או האחים היהודים הולכים להרוג אותי. אני חושב שהם יהפכו את החיים שלי במדינה לכל כך גרועים, שהדבר היחידי שאני אוכל להאחז בו יהיה באמת "אבל לפחות הם לא יוצאים למסע הרג". אתה מבין שזה חרא, כן? ואתה מבין שהפחד המוצדק לחלוטין מהחמאס או הפשע הערבי המשתולל, פחד שאני שותף לו, הוא לא הצדקה לוותר על החיים עצמם שלך, שלי, של אחרים? אתה מבין שאם המציאות תהייה או חמאס או בן גביר ורוטמן, אני לא אשאר כאן, כן? 

אבל זה ויכוח סרק. אישית אני רוצה להאמין שאם ננצח את המלחמה הזו, ישראל תתכנס למרכז, שיוצג לא רע בממשלה הקודמת. יהיו דתיים. יהיו חילוניים. שמאל. ימין. בלי קיצון, בלי אג'נדות שמימלא אין להן סיכוי. ורובינו נהיה מאושרים ושמחים. אמן.

• אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 33 דקות, MostlyWicked כתב:

גיבוב של שטויות

אני יודע, וזו בדיוק הפואנטה: זה גיבוב של שטויות, אי אפשר להצדיק רצח בבית כנסת או במתנס מהסיבות המטומטמות האלו, ואי אפשר להצדיק רצח במסגד מהסיבות המטומטמות שעדי-אל פרסם שהן ליטרלי 1:1 אותן סיבות. אני בעיקר תוהה האם אתם, חבורת המאנלייקים, עושים את זה מתוך אי הסכמה עם השכבה הראשונה כמתואר כאן (גיבוב של שטויות, שזו בדיוק הפואנטה, מדובר בשטויות מטומטמות) או מתוך אי הסכמה ימנואידית עם השכבה השנייה (זה לא בסדר להצדיק רצח בבית כנסת ומתנס, אבל לגמרי בסדר להצדיק רצח במסגד כמו שעדי-אל עושה). 

מקריאה של דברים אחרים אני מניח שזה השני, sad. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

זה רכבים שאף אחד לא רוצה לקנות אז מחלקים בחינם.

קרעי אמר כמו מטומטם "על מה?" 

זה מראה על ניתוק מהמצב וליקוק לראיס שלו.

"על מה? אני אגיד לך על מה. השרים אמרו שלא עמדנו בחוזה, המדינה לא עמדה בחוזה, על זה.
"
אבל מה הטעם לומר אמירות כאלה עכשיו בזמן המלחמה?""

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

יאללה, צאו לדרך.

קרעי לא אמר בדיוק את זה. אבל אני לא מרוצה ממה שלפיד אמר. הוא היה ראש ממשלה, אמנם לתקופה קצרה אבל הוא כנראה נחשף למידע כזה או אחר, הוא אפילו ניהל סבב קצר במסגרת עלות השחר. כמובן שחלק מהאחריות נמצאת גם אצלו.

נכון, הוא יצא במסיבת עיתונאים שבועיים(?) לפני המתקפה והזהיר מפני המצב הביטחוני. עם זאת, אני לא מרוצה מרוב גורמי הממשלה - בעבר ובהווה - שניסו להודות באשמה ולקחת אחריות, בד"כ הניסוח לא היה חד משמעי ומתפתל. אבל אני לא מצפה ליותר מידי מפוליטיקאיים גם ככה.

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אם ננצח את המלחמה הזו

אין שום ברירה אחרת. פוגרום מסדר גודל כזה לא יכול להתקבל על הדעת בלי תגובה חד משמעית ונחרצת שעל פעולה כזו יש מחיר דמים קיצוני ממי שהוציא אותה לפועל. אני מקווה שהמוסד מכין תוכניות לפגוע גם בראשי חמאס שמתחבאים במלונות.

אני אפילו לא רוצה להתחיל לדמיין את המשבר החברתי שיבוא אם זה לא יהיה המצב.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

ישראל תתכנס למרכז, שיוצג לא רע בממשלה הקודמת

אם אתה רוצה - בוא נעשה את זה מעניין: אם ביבי נבחר לממשלה שביעית אתה טס לאוסטין להזמין אותי לבריסקט, אם הוא לא אני טס לישראל להזמין אותך לשווארמה! 

אם זה כבד מדי אני מוכן להסתפק בבריסקט בישראל בשביל לחסוך לך את הטיסה אבל אז אני מבקש שתגיע עם חולצת רקביבי לאירוע ותעשה איתי סלפי. 

מה אומר??

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...