Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הכסף הישיר, יש גם את העקיף שהוא ההשתתפות שלהם בפיתוח כל מערכות ההגנה מפני טילים, עוד מהימים של חץ 1. 

לפני 41 דקות, boli19 כתב:

בקיצור, כל התוכניות הגרנדיוזיות שלכם יפות מאוד למגירה. כלום לא יקרה פה בלי אישור אמריקאי.

זה נכון באופן חלקי. יש סוג של דיאלוג, עד שארה"ב באמת אומרת די. זה היה בלבנון הראשונה, בחומת מגן ועוד ועוד. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

נכון. וזה גם תלוי באינטרנס של ארה"ב.

יכול להיות שהאינטרס שלה כרגע הוא למחוק את חמאס כדי להכניס את הרש"פ לתמונה וללחוץ חזק להסכם שלום כולל

.

פורסם (נערך)

איך אומרים, ימים יגידו, אבל לי זה מתחיל להיראות כאילו האמריקאים הגיעו לפה לא כדי להציל אותנו, אלא כדי לוודא שאנחנו לא מתחילים מלחמה אזורית או תוקפים באיראן.

אין ספק שספגנו מהלומה מאוד כואבת ובלתי צפוייה, ואין ספק שעימות עם חיזבאללה יהיה כואב לא פחות, אבל אין כרגע סכנה של השמדת המדינה. אם כבר, יש סכנה של השמדת לבנון במקרה של עימות. זה, יחד עם גיוס המילואים כאילו שאנחנו נערכים לפלישה של הצבא האדום, כנראה העיר את האמריקאים.

צריך גם לזכור שהאמריקאים טוענים שאיראן לא ידעה או לא הייתה מעורבת במתקפה, וגם את זה שהאמריקאים העבירו להם כמה מיליארדי דולרים רק לאחרונה. הדבר האחרון שהם צריכים עכשיו זה תקיפה של ישראל באיראן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

תגידו, מישהו אולי ניסה לבקש מהם יפה פשוט להפסיק? להגיד להם שמה שהם עושים זה בכלל לא יפה ופויה?

אסטרטגיה זו נוסתה כבר על ביבי, לא עבד.

לפני 29 דקות, om2 כתב:

זה משתנה.

לדוג' בין 2019-2028 הסיוע הבטוחי הכולל יהיה 38 מיליארד דולר.

ככה בממוצע מדובר בכ4 מיליארד דולר לשנה.

זה לא מעט.

תקציב הביטחון של ישראל הוא בערך 60 מילארד שח לשנה

אז זה עוד 25% על תקציב הביטחון

זה לא מעט לנו. בשביל ארה"ב זה בקושי שווה שורה נפרדת בדו"ח התקציב השנתי. אולי יכניסו את זה יחד עם תקציב הדונטס של הבית הלבן.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

3. אתה קורא לזה פאשיזם, אבל במדינות אירופה הנאורות מי שמניף דגל פלסטין מקבל מכות משוטרים היום, בזמן שפה יש תמיכה להניף את דגל הטרור באוניברסיטת תל אביב.

ואנחנו ספגנו 1300 נרצחים, להם יש כמה בודדים.

אף אחד באירופה לא יפרק אותך אם תניף דגל פלסטין. פשוט בחלק מהמדינות היום לא נותנים רישיונות להפגנות פרו  פלסטיניות.

אחת הדרכים שלו לפתרון היה חימוש כלל האזרחים, הבעיה שכל יפי הנפש (כולל כמה פה) טענו שאסור לחלק נשק לאזרחים שומרי חוק,

כאילו חמאס וארגוני הפשיעה באו עם רובאי 07.

להשתמש בטבח כדי לקדם אג'נדה נשק חופשי חופשי במקרה הטוב פופוליזם, לא רוצה להגיד מה זה במקרה הרע. חמאס וארגוני פשיעה לא צריכים לא 07 ולא רישיון, הם ישיגו נשק גם ככה. הבעיה היא "אזרחים שומרי חוק" חמומי מוח שלא חסר בארץ. בבארי או בכפר עזה בדיוק כמו בשטחים אין בעיה גם היום אם אתה רוצה להוציא רישיון לאקדח. 

7. שכל אדם עם גליון פלילי נקי יקבל את הזכות לשאת נשק להגנה עצמית במדינה. אפילו שיגדירו שאזורי מרכז עם אקדחים ואיזורי עימות עם נשק ארוך. נשק חוקי אצל אזרחים שומרי חוק זה מכפיל כוח. אם לאמריקאים יש את התיקון כדי למנוע עריצות של הממשלה, פה יש את הזכות להגן על המשפחה שלך ממחבלים ארורים.

אנשים אם נשק ארוך במסגרת ולא מערב פרוע יכפילו את הכוח. ארה"ב? תסתכל כמה אנשים נהרגים שם כל שנה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, om2 כתב:

זה משתנה.

לדוג' בין 2019-2028 הסיוע הבטוחי הכולל יהיה 38 מיליארד דולר.

ככה בממוצע מדובר בכ4 מיליארד דולר לשנה.

זה לא מעט.

תקציב הביטחון של ישראל הוא בערך 60 מילארד שח לשנה

4 מיליארד דולר לשנה, זה 16 מיליארד שקל בערך.

תקציב המדינה הכולל הוא בערך 500 מיליארד לשנה.

הייתי אומר שזה מעט, הייתי רוצה שזה יהיה הרבה פחות, אבל אני מבין

שלפעמים כמו שאומרים 'יותר מאשר העגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להניק"
יש לאמריקנים אינטרסים כאן, אנחנו לא עושים להם טובה, הם נהנים מהפיתוחים שלנו

מהמודיעין שלנו, מהיכולות האחרות שלנו. האמריקנים ידועים בתור מי שלא נותנים מתנות חינם.

יש לזה מחיר, ואת המחיר אנחנו משלמים בזה שאנחנו מדינת חסות. 

אמנם לא באופן רשמי כמו פורטו ריקו, אבל די דומה במהות.

מצד שני, אנחנו מקבלים גב ממעצמה עולמית, ולרוב זה לא מזיק לנו.

פורסם

אני חושב שאיראן לא ידעה על המועד. אני גם לא חושב שזה חלק מאיזו תוכנית גדולה, אחרת זה היה מטופש מצידם לא לנצל את המצב למהלך זהה בחזית הצפון במקביל. אם היה מהלך מקביל מהצפון כנראה שעד היום היינו נלחמים כדי לשחרר ישובים שם. ברור שהם סייעו, אימנו, סיפקו טכנולוגיה, ידע, כסף ועוד וכנראה גם ידעו על הרצון של חמאס למבצע מסוג כזה, אבל אני בספק אם הם ידעו על המועד המדויק ומה בדיוק מתוכנן. 

לפני 49 דקות, gadik6 כתב:

צריך גם לזכור שהאמריקאים טוענים שאיראן לא ידעה או לא הייתה מעורבת במתקפה

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הם תיכננו מבצע דומה בצפון.

אבל קרה 1 מ2

או שחמאס פתח את השיבר מהר מדי. בניגוד להוראה מפורשת מאיראן.

או שהאיום של ביידן פשוט עובד.

ויכול להיות שחיזבאללה מתכנן להכנס עוד שבועיים-חודש למערכה אחרי שצה"ל יכנס לבוץ בעזה.

כרגע (ממה שידוע לי) יש תוכניות אופרטביות. יש חיילים (גם הרבה מילואים) שיושבים בגבול בצפון. זה לא סתם.

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

הסיוע הבטחוני זה לא רק כסף. עצם זה שיודעים שאמריקה מאחורינו זה מוריד הרבה רעיונות למטורפים סביבנו.

והכי חשוב נגישות לארסנל הנשק המתקדם ביותר. למדינות מסביב נמכרות מערכות נשק מופחתות יכולת מאיתנו במכוון.

העליונות שלנו זה לא רק האנשים אלא גם הציוד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

אני לא יודע למה מחכים עזבו את עזה רגע, הברזל חם מאוד עכשיו, יש אטום צריך להטיל אותו על לבנון ואיראן, וכמה שיותר, גם סוריה יכולה לקבל כמה פטריות, תארו עולם בלי ציר רשע, אני כבר הבטחתי שזה יהיה שומר המסך שלי.

פורסם
לפני 13 דקות, Mikelt89 כתב:

אני לא יודע למה מחכים עזבו את עזה רגע, הברזל חם מאוד עכשיו, יש אטום צריך להטיל אותו על לבנון ואיראן, וכמה שיותר, גם סוריה יכולה לקבל כמה פטריות, תארו עולם בלי ציר רשע, אני כבר הבטחתי שזה יהיה שומר המסך שלי.

בשומר מסך שלך יראו גם את הנשורת הגרעינית שתגיע מלבנון סוריה ישר לישראל ? 😉

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 3 שעות, om2 כתב:

ההתייחסות צריכה להיות יחסית לתקציב המדינה.

אפשר בקלות להוריד שומנים מיותרים אבל לא רוצים 

פורסם

לגבי נשק לאזרחים - העליתי קישור בשרשור המקביל, כיום בארה"ב יש יותר הרוגים מנשק חם מאשר מתאונות דרכים. זה מה שרתם רוצים?

אז כיתות כוננות ת"פ המשטרה או צה"ל, מצויידות ומאומנות היטב זה עניין אחד, אקדח לכל פועל זה סיפור אחר לגמרי.

• אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

כיום בארה"ב יש יותר הרוגים מנשק חם מאשר מתאונות דרכים

לא נכון. 

המצב בישראל, מבחינת הניסיון של נושאי הנשק ותרבות השימוש בנשק, לא דומה לארהב. 

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...