Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אני לא מתמצא במושגים פסיכיאטרים, אבל מבחינתי ההגדרה המתאימה לביבי היא נרקסיסט. בגלל זה גם התחבר טוב לנרקסיסטים אחרים כמו טראמפ, אורבן ובולסניירו.

אני כן מתמצא, ובהחלט יש פה אישיות נרקסיסטית.

ט.ל.ח

הכותב לא לוקח אחריות מקצועית על אבחנה זו

לפני שעה, יבגניפ כתב:

הלוואי. אני באמת מאוד סקפטי, בעיקר בגלל הברית בינם לבין החרדלים והחרדים.

מצד שני, אני מאמין שההפגנות שנראה כאן אחרי המלחמה יהיו בסדר גודל יותר המוניות ממה שראינו השנה.

אני כבר אמרתי

אם הוא לא מתפטר אני אישית בא להפגין

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

תגיד עדי-אל אתה אמיתי? אתה מבין שחלק גדול מהאנשים שישר קפצו להציל אנשים והקימו מה שהוא תכלס ממשלה אזרחית (כי פחחחח על הממשלה ה"אמיתית" שלא מתפקדת) אלה אותם אנשים שביבי והחבובות שלו האשימו כ"סמולנים בוגדים".

תקשורת מפלגת יותר מביבי? בוא תגיד את זה לקיבוצניקים שנרצחו, אחרי שקראו להם בוגדים כי הם לא ביביסטים.

• אהבתי 9

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

כמובן שלתקשורת יש חלק בזה, אבל מספיק לראות תשדירי בחירות של הליכוד ושל ש"ס ולשמוע איך מדברים נבחרי ציבור מסויימים כדי להבין מי יוזם ומוביל את הפירוד בעם.

גם שאר המפלגות מצטרפות למשחק המגעיל.

היחיד שלא הצטרף למעגל השנאה זה אביר קארה והוא היחיד שדיבר לעניין ותראה כמה קולות הוא קיבל

• רעיון גרוע 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 10 דקות, EliC25 כתב:

אני כן מתמצא, ובהחלט יש פה אישיות נרקסיסטית.

פסיכופתים הם לא גם נרקיסיסטים?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

ניתן לך דוגמא. לפני כמה חודשים שר התקשורת התחיל רפורמה וכולם התחילו לצעוק על זה שהוא רוצה לסתום פיות וכו' וכו'. בא אחד בשם עידן ארץ (לא איש ימין) ופירט למה הרפורמה טובה לתקשורת. כמובן שהעובדות האלו לא הפריעו לאף אחד להכריז שהופכים אותנו להונגריה...

יש את הדוגמה הידועה על אברמוביץ' והאתרוג לשרון.

יש דוגמא חדשה מאוד (הבאתי את הקישור לפני כמה ימים) שאיש תקשורת מתוודה על היחסים בין התקשורת לראשי הצבא. 

אתה זוכר את האמירה של דנה וייס "השנה היא 2022 אולי הפסיק הרגע להתעסק באשתו של ראש הממשלה"

יש מישהו בתקשורת שמזכיר את העובדה שיו"ר האופוזיציה בנוכחות שלו בכנסת הוא ממש בסוף הרשימה? 

התקשורת מבקרת בעיקר את מי שהיא לא אוהבת ועם כל הכבוד לראש הממשלה מי שמתווך את המציאות לאנשים זאת התקשורת 

לתקשורת יש טעם וריח זה ברור, אבל הם בדרך כלל מבקרים את השלטון (ברמות שונות מסכים)  אבל אנחנו להזכיר לך בסוף 2023,  היום התיווך לחלק גדול מהאנשים הוא לא במדיה המסורתית של רדיו טלוויזיה עיתון,  ביבי שולט עם מכונת הרעל שלו ישירות דרך המדיה הדיגיטלית (שלא לדבר על הפעלת חוקרים פרטיים ועוד) , מסרים ללא פילטרים דאף אחד לא יכול לאמת ולהתעמת מולם, זה כבר לא מעט שנים כך,      מתי פעם אחרונה היתה לנו הזכות לשמוע את ביבי עונה לשאלות בעברית מפי ישראלי שאיננו ערוץ 14?  הוא בא בהפתעה מעכשיו לעכשיו לאולםני הטלוויזיה שלא יספיקו להכין שאלות ועדיין נופל ב "מה מה פתאום?" זה לא נעים לקבל את השקרים ישר לפנים.

להפסיק להתעסק ברשת ראש הממשלה נו באמת אני מסוכר איך ביבי ישירות אחראי על פרסומים הטינופת על גילת בנט תעשה לי טובה.

דבר נוסף תזכור כמה שנים הוא בשלטון, חלק לא קטן מחיי המדינה הצעירה שלנו, בדרך כלל הביקורת היא כלפי שלטון,  כלפי האחרים פחות יש סיכוי (ביקורת זה גם עניין שצובר תאוצה לאורך זמן חשוב לזכור).

שוב אומר באמת שלא היתה לי בעיה מהותית בעבר עם ביבי , קצת מהקורונה משהו נדפק בהתנהלות , הרבה מאוד התדרדר בהקמת הממשלה הביזיונית האחרונה (כמות שרים שבכוונה נבנו כך שמנטרלים אחד את השני יחד עם דרים פריטים וכפולים,  צעדים אדיוטים רבין נוספים מכוונים,  החלשת מערכות וכו' וכו')  ועכשיו אחרי האסון אני מרגיש שהטפשת ממשיכה  ומתגברת  דברים אמיתיים לא הנפוצות (מינוי ראוי לראש מנהלת אדרי איש ביצוע שבוטל עקב שיקולים פוליטיים , עוד דוגמאות אתה זוכר בעצמך), יש הרבה מה לבקר, גם הרבה מאוהדיו לא יכולים להכחיש הכל אוטומטית.  מבטיח לך שאם היה עכשיו מתנהל עניינית היה שומע פרגון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

גם שאר המפלגות מצטרפות למשחק המגעיל.

היחיד שלא הצטרף למעגל השנאה זה אביר קארה והוא היחיד שדיבר לעניין ותראה כמה קולות הוא קיבל

את הקול שלי הוא קיבל...

יש פה מוביל ומובל וזה ברור מאד מי מוביל את המשחק המגעיל הזה. זה משחק שקל מאד להיסחף אליו, הנה עובדה.

חוץ מזה, הם גם מודים בזה בלי בושה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משרד הבריאות לבתי החולים.

https://www.ynet.co.il/news/article/hju6doizt

משרד הבריאות לבתי החולים: הכינו מלאי חירום של מזון למאושפזים למשך 4 חודשים

בתי החולים הונחו על ידי משרד הבריאות להכין מלאי חירום של מזון רפואי למאושפזים שיספיקו למשך ארבעה חודשים קדימה. בנוסף, בתי החולים הונחו לשחרר מטופלים למוסדות גריאטריים עם מזון ייעודי עם מלאי לשלושה ימים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 27 דקות, MadCat_LE כתב:

תגיד עדי-אל אתה אמיתי? אתה מבין שחלק גדול מהאנשים שישר קפצו להציל אנשים והקימו מה שהוא תכלס ממשלה אזרחית (כי פחחחח על הממשלה ה"אמיתית" שלא מתפקדת) אלה אותם אנשים שביבי והחבובות שלו האשימו כ"סמולנים בוגדים".

תקשורת מפלגת יותר מביבי? בוא תגיד את זה לקיבוצניקים שנרצחו, אחרי שקראו להם בוגדים כי הם לא ביביסטים.

לתקשורת יש עבר של ליבוי שנאה הרבה יותר משנה אחת. אפילו לפני שביבי הגיע.

שמתנחלים נרצחו זה לא מנע מאותה תקשורת ללבות שנאה

כן. יש אנשים אמיצים אבל גם להם לא חסר בדברים אחרים. שום דבר לא סותר 

• רעיון גרוע 10
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 58 דקות, farkash7 כתב:

פסיכופתים הם לא גם נרקיסיסטים?

יש קווי אישיות מקבילים לכל מיני הפרעות. לנרקסיסט אכפת מאוד ממה שאומרים עליו והוא מרוכז בעולמו שלו, לכן הוא לא רואה את צרכי האחר ורגשותיו, לא מתוך מקום של העדר מצפוניות כמו הפסיכופת. 

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אם הוא לא מתפטר אני אישית בא להפגין

גם אני. ההפגנה האחרונה שהשתתפתי בה הייתה בערך ב-2005

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

50 מיליארד שקל בשנה ולא יודעים כלום אז הבעיה חמורה מאוד 

אם מחר אתה ואני נקים סטארטאפ, ונגייס מנהל פיתוח שייצר מוצר עם מלא באגים, אתה ואני נלך הביתה. 

אי אפשר לברוח מזה. בכל חברה היררכית, מי שעומד בראש אחראי לפני כל אחד אחר על התוצאות. בדיוק כמו שהרמטכל אחראי ברמת הצבא, למרות שהפשלה היא כנראה ברמת מודיעין פיקוד דרום וחטיבת המחקר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 27 דקות, פריג'י כתב:

וכעת מופעל על ידי ארה"ב ומכניס לדיוני קבינט של מדינה ריבונית שר בממשל האמריקאי!

שוב, זה לא חדש. קרה עם קיסינג'ר ביום הכיפורים (מקור). זה בעיקר מראה עד כמה דרמטי מה שקורה כרגע.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 30 דקות, yb כתב:

מתי פעם אחרונה היתה לנו הזכות לשמוע את ביבי עונה לשאלות בעברית מפי ישראלי שאיננו ערוץ 14?  הוא בא בהפתעה מעכשיו לעכשיו לאולםני הטלוויזיה שלא יספיקו להכין שאלות ועדיין נופל ב "מה מה פתאום?" זה לא נעים לקבל את השקרים ישר לפנים.

לאורך כל השנים מתעסקים בפיפי וקקה. מה הוא אכל, מי אשתו לבשה ואם יאיר הפליץ 3 פעמים בבית. זאת רכילות זולה, לא ביקורת.

לפני 31 דקות, yb כתב:

שוב אומר באמת שלא היתה לי בעיה מהותית בעבר עם ביבי

לי כן. 

תמיד אמרו זה הרע במיעוטו, גם כאן. 

ביטחונית לא תמיד אפשר לראות דברים אבל אם היית מסתכל בגדול על הדברים הבעיה היתה מאוד בולטת. קחו לדוגמא את ארגוני המורים ותגידו אם זה לא אחד לאחד אותה בעיה.

לפני 7 דקות, פריג'י כתב:

הרמטכ"ל הזה מתעסק בפוליטיקה?

הראשון שקם, אמר כשלתי, אמר שצריך לנצח אבל לקח אחריות באופן מלא, ויהיה בקו האש אם וכאשר יהיה צורך

אני לא מצפה ממנו שיהיה בקו האש. כמו שאני לא מצפה משר הבריאות לבצע טיפול רפואי 

לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

הצבא והשב"כ כשלו באי מתן התרעה נקודתית, אבל הקונספט של חמאס זה פרטנר היא מדינית ממשלתית ולא צבאית טקטית

אתה מסתכל מאוד בקטן וזאת בדיוק הבעיה. רק אם בעיה מתפוצצת אז פתאום יש בעיה?

החמאס מתכונן כבר שנתיים (ויותר?) שום דבר לא ראיתם?

האם הרשות לא מתכוננת מצידה למלחמה? האם חיזוק ארגון טרור של הרשות זה דבר שהכרחי לבטחון? 

כל הוויכוח שנים זה את מי לחזק את החמאס או הרשות. באמת משנה מי טובח בנו?

פורסם

מזכיר לך שיש מלל, שר.ודיעין ועוד כמה גופים ממשלתיים שתפקידם הוא בדיוק להתריע על הדברים האלה. איפה הם?

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

קצת מהתמונה הגדולה,

פרופ' אמריקאי מאוניברסטת קורנל היוקרתית "בזכות ההתקפות העזתים יכלו לראשונה לנשום". "אני נמרץ ומתרגש מהתקפת החמאס" בהפגנה פרו-פלסטינית.

בארה"ב, תומכי הBLM ,בינהם הפרופ', יצרו לעצמם הקבלות בין מאבק השחורים בארה"ב לבין "מאבק" הפלסטינים בדיכוי של הישראלים.

לצערינו, אנשים כמוהו שוטפים את המח לדורות של צעירים באו לרכוש חינוך גבוה ויגיעו לעמדות בכירות, שבתורן גם יעבירו את הדעות הקדומות האלה הלאה.

על פיגועי ה7/10:

חמאס קרא תיגר על מונופול האלימות!

ובשעות הספורות האלה (של הטבח), אפילו כשבוצעו מעשים נוראיים,

יש הרבה עזתים של רצון טוב,

הרבה פלסטינים בעלי מצפון,

שמתעבים אלימות, כמוכם וכמוני,

שמתעבים את האלימות כלפי אזרחים, כמוכם וכמוני,

שהיו מסוגלים לנשום!

הם הצליחו לנשום בפעם הראשונה מזה שנים.

זה היה מרגש, זה היה ממריץ. אני הייתי נמרץ!

אם האתגר הזה למונופול האלימות זה לא היה ממריץ,

אם העברת הכח הזאת לא הייתה ממריצה,

אז הם (הפלסטינים) לא היו מתנהגים כמו בני אנוש!

-------------

https://www.the-express.com/news/us-news/115355/cornell-professor-hamas-terror-attacks-exhilarating-video

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...