Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Gavrik כתב:

באיראן יש מספיק קבוצות שלא מרוצות מהמשטר הקיים, מה הבעיה לחמש אותם ולעזור להם ולהגיד "אנחנו? מה פתאום!"

הם מממנים את זה על חשבון העם שלהם. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

בדיעבד או/גם לעתיד, אני חושב שיהיה צעד נכון לעשות לאיראן מה שהיא עושה לנו.

באיראן יש מספיק קבוצות שלא מרוצות מהמשטר הקיים, מה הבעיה לחמש אותם ולעזור להם ולהגיד "אנחנו? מה פתאום!".

אם איראן תתחיל להתעסק בהתקוממות עממית חמושה, יהיה להם פחות יכולת להתעסק איתנו.

יש לנו כבר את אזרבייג'ן. הם שונאים את אירן, ואנחנו מוכרים להם נשק.

אני זוכר כשהייתי ילד בשנות התשעים, הרבה אנשים היו תולים דגלי ארה"ב ביום העצמאות לצד דגלי ישראל.

לדעתי אם נשרוד עד יום העצמאות הקרוב, זה יחזור בגדול.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אזרבייג'ן לא תתקוף את איראן ולא תעסיק אותם כי זה התאבדות מבחינתם.

צריך מישהו כמו הפלסטינים, שמוכן למות על פולחן ההתנגדות למשטר האיראני, אני מאמין שיש אחוז לא מבוטל מהאוכלוסיה האיראנית שמוכנה לסתכן בשביל להשתחרר מהשליטה של האליטולות.

אחלה קבוצות טרור אנחנו יכולים להקים שם.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שרוצה להשתחרר מהמשטר האיסלמי לא ילך להיות טרוריסט שאהיד...

• מעניין 1

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

לא גדלתי בדרום אבל יש לי משפחה בנתיבות וגם באופקים. דתיים.

ביבי מכר אותנו לערבים, המילים שלהם.

לא מאמין בשיט, הם שטופי מוח, תוך שניה יחזירו אותם לתלם ה"ימיני".

לפני 3 שעות, om2 כתב:

לגמרי.

אפילו בשביל אנשי הימין ביבי שרוף.

הוא יצטרך לעבוד קשה כדי להחזיר לעצמו את המוניטין שלו. ולא נראה לי שזה אפשרי

אתה חי בסרט, הבוטים עובדים חזק. אלו שמתנדנדים עוד שניה חוזרים לשיר שירי הלל לביבי.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, Coro כתב:

אופה... אז עכשיו הלפידניקים מסכימים שההסכם עם לבנון היה רעיון גרוע?

התקדמנו.

איפה בדיוק ראית את זה?

אני עדיין בכלל, בכלל לא חושב שזו הייתה החלטה שגויה. מה לעזאזל ההסכם הזה רלוונטי כרגע? עשית איזשהו קישור לזה ששני הדברים נוגעים איכשהו ללבנון אז מצאת סיבה לחגוג?

ההסכם הוא עם לבנון. המצב הנוכחי הוא מול חיזבאללה, למרות שלבנון הצהירו בצורה חד משמעית שהם לא רוצים שום עימות.

אבל לא הם בעל הבית במקרה הזה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 25 דקות, Coro כתב:

נדמה לי שחלקכם הפכתם את הטלוויזיה לדת.

לא על כל מילה שיוצאת להם מהפה צריך לומר אמן.

מבחינה זאת, אולי אתם לא כ"כ שונים מהביביסטים או החרדים?

אתה צודק. זה רק נדמה לך.

לא דת, לא אמן. ולכן שונים גם שונים.

הדת שלי זה מדינה חופשית, זכויות פרט וחופש דיבור, ושאיפה מתמדת לאיכות חיים טובה.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 32 דקות, Coro כתב:

אופה... אז עכשיו הלפידניקים מסכימים שההסכם עם לבנון היה רעיון גרוע?

התקדמנו.

עזוב איך שיווקו את זה (ואני מניח דווקא שזה הגיוני) - אני חושב שהסיבה להסכם עם לבנון היתה אותה הסיבה שבגללה ישראל לא רוצה מלחמה בצפון עכשיו, וכבר התייחסו אליה: ביבי דאג שלא נוכל להלחם בחיזבאללה, או לפחות לא במחיר שרובינו מוכנים לשלם על זה. ומאזן האימה בצפון, זו כנראה אחת הפשלה האסטרטגיות הכי גדולות של הגאון שלנו. בערך ברמה של המחשבה הדבילית שאם יהיה שלום עם סעודיה ואיחוד האמירויות, זה פשוט יפתור מעצמו את הבעיה עם מיליוני הפלסטינאים שחיים כאן. 

מיום ליום, מתגובה לתגובה, אני יותר ויותר מופתע שאיכשהו ביבי לא החריב גם את ההייטק הישראלי - בערך הדבר הטוב היחידי שקרה כאן בעשור האחרון. אני חושד שהוא פשוט לא הספיק. אבל בטח גם בזה יטפל אם יתנו לו עוד כמה שנים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

כבר שמעתי דיבורים שהתכוננות לשהייה ארוכה במקלטים זה לא רק בשביל הגנה מהטילים שחיזבלה עלול לירות עלינו. 

אבל היום כל אדם שני הוא מומחה עולמי למלחמות אז אי אפשר לדעת כלום.

בגלל זה צריך לדעת לסנן היטב את המידע, להימנע מצפיה ממושכת בחדשות ובעיקר להתכונן.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

מיום ליום, מתגובה לתגובה, אני יותר ויותר מופתע שאיכשהו ביבי לא החריב גם את ההייטק הישראלי - בערך הדבר הטוב היחידי שקרה כאן בעשור האחרון. אני חושד שהוא פשוט לא הספיק. אבל בטח גם בזה יטפל אם יתנו לו עוד כמה שנים.

בחזוני אני רואה רישיון מתכנת באישור ההסתדרות.

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

בגלל זה צריך לדעת לסנן היטב את המידע, להימנע מצפיה ממושכת בחדשות ובעיקר להתכונן.

השאלה למה להתכונן, האם לרכוש מונה גייגר או לנסות להשיג נשק...

פורסם

עיצרו הכל! מסתבר שבזכות ביבי ניצלנו בכלל, והחמאסניקים לא בטחו בנו כמו שהיה קורה תחת שלטון אחר

אני באמת לא מאמין שזה בן אדם אמיתי. בחיי. עבדים של סטלין בימי ברה"מ התרפסו פחות מול הדיקטטור מעליהם, כשהחיים שלהם היו תלויים בזה. 

• אהבתי 3
  • מצחיק 3
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

השאלה למה להתכונן, האם לרכוש מונה גייגר או לנסות להשיג נשק...

בסיסי - להכין את הדירה והממ"ד לשהייה ארוכה מאוד - יעני שבוע לפחות (הפקע"ר ממליץ ל72 שעות) - אוכל, תרופות, מים וכו' - יש באתר של פקע"ר את מה שצריך להיות - פשוט להכפיל פי 2. אין צפי לנזקים של אב"כ וכו' אבל לא רע שיהיה מסכות לשעת חירום. להכין את הילדים, להסביר להם לפי רמת ההבנה שלהם למצב הנוכחי (לתווך להם את המידע ולצמצם את המידע שהם צורכים).

מתקדם - נשק, קורס חובשים/פראמדיקים, להצטרף לכיתת כוננות בשכונה/בניין. 

ומה שהצעתי זה מאוד חלקי ולא בטוח שכיסיתי את כל הדברים. קיצר - תתחיל לחפור.

מתקדם פלוס - דרכון זר וקניית דירה במדינת יעד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

עיצרו הכל! מסתבר שבזכות ביבי ניצלנו בכלל, והחמאסניקים לא בטחו בנו כמו שהיה קורה תחת שלטון אחר

אני באמת לא מאמין שזה בן אדם אמיתי. בחיי. עבדים של סטלין בימי ברה"מ התרפסו פחות מול הדיקטטור מעליהם, כשהחיים שלהם היו תלויים בזה. 

בחיי שמדובר במטומטם, ברמה של קצבת נכות.

אגב, אני לא מצליח להבין איך הוא מרשה לעצמו לברבר כאלה שטויות בהתחשב בסרטונים של הטנדרים החדישים והנשק שהיה להם...

לא בדיוק ערבי על חמור עם מקל.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
פורסם

"ראש הממשלה השמיד אותם שוב ושוב"

אני זוכר בכל סבב את נתניהו ממריא בחליפת איירון מן וכותש את חמאס אישית, ברור.

שמישהו יסביר לדביל הזה מה משמעות המילה "להשמיד" ואיך היא לא מסתדרת עם הקטסטרופה הנוכחית. עבד נרצע של הקומיסר.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...