Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לגבי הצבא הפרטי של בן גביר- אם זיכרוני אינו מטעה בי יש הצעת חוק שתמנע חקירת כוחות על מה שהם יבצעו בפעילות שלהם לא?.... 1+1=השלם את החסר...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 20 דקות, hwgeek כתב:

לגבי הצבא הפרטי של בן גביר- אם זיכרוני אינו מטעה בי יש הצעת חוק שתמנע חקירת כוחות על מה שהם יבצעו בפעילות שלהם לא?.... 1+1=השלם את החסר...

עצרו אתמול את המדינה כי ביבי רצה להחליף שופטים שיהיו נוחים לו. מישהו באמת חושב שיקום פה "צבא פרטי" שיתנו לו לעשות מה שהוא רוצה.

לא מצליח לראות איך דבר כזה מתקיים במציאות שלנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 43 דקות, yor2 כתב:

אז מה אם הניחו? אם יעלו את זה להצבעה אין לו רוב בחיים להעביר ככה. הליכוד בעצמו יפיל את ההצעה.

אם כבר הדבר הכי טוב לאופוזיציה זה שיצביעו על החוק הזה.

פורסם
לפני שעתיים, amir74 כתב:

למיטב ידיעתי בן גביר לא מצליח למלא תקנים קיימים במשטרה,

בנגביר הוא עוסק זעיר שארגן, במקסימום, חבורות רחוב למעשי ביזה קטנים. אין סיבה לחשוב שהוא מסוגל לנהל וועד שכונתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, falou כתב:

בנגביר הוא עוסק זעיר שארגן, במקסימום, חבורות רחוב למעשי ביזה קטנים. אין סיבה לחשוב שהוא מסוגל לנהל וועד שכונתי.

להזכיר לך, הסטוריה לא רחוקה בכלל, בן גביר התחיל כעורך דין שמייצג נערי גבעות. בגדול, אפילו לא היה על המפה הפוליטית אז. תראה איפה הוא היום. 

לא הייתי מזלזל בכלל באיש הזה

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני כשעה, amir74 כתב:

מקווה שברור לכם שאם הממשלה לא תיפול, ואם הארגון הזה יוקם, ואם הוא ישמש כ"צבא פרטי של בן גביר" המלחמה תהיה בין צבא הגנה לישראל לצבא של בן גביר. אז באמת תהיה פה מלחמת אחים שניתן להבחין בין לובשי המדים.

אף אחד לא ייתן לארגון כזה להתקיים כי הוא יהפוך להיות הדיקטטור ששולט במדינה.

זאת בדיוק המטרה שלו.

וה׳אף אחד׳ שאתה מדבר עליו זה אתה.

המלחמה בארגון הזה מוטלת עליך.

פורסם
לפני 8 דקות, amir74 כתב:

מישהו באמת חושב שיקום פה "צבא פרטי" שיתנו לו לעשות מה שהוא רוצה.

לא צריך להקים.  פשוט צריך לשנות את כפיפות משמר הגבול תחת פיקוד משטרת ישראל וצהל (איוש) לישירות תחת המשרד לביטחון פנים.

אני לא מבין איך ניתן לראות בהצהרה של אתמול איזשהו הישג - התרחיש הסביר לדעתי הוא שלא תהיה הסכמה רחבה עם האופוזיציה, ולאחר "הכישלון" נתניהו יצא לנאום לאומה שבו הוא יתאר כיצד הוא באמת ניסה להגיע להסכמה אבל נבצר ממנו מכיוון שדרישות האופוזיציה בלתי אפשריות.  במקביל, ממש ממש במקרה יוסמך המשמר הלאומי שיוכל לשבור למפגינים את הידיים והרגליים.  זה בסך הכל פסק זמן להתארגנות מחדש...

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

No worries 8)

פורסם
לפני 2 דקות, tzahico כתב:

לא צריך להקים.  פשוט צריך לשנות את כפיפות משמר הגבול תחת פיקוד משטרת ישראל וצהל (איוש) לישירות תחת המשרד לביטחון פנים.

אני לא מבין איך ניתן לראות בהצהרה של אתמול איזשהו הישג - התרחיש הסביר לדעתי הוא שלא תהיה הסכמה רחבה עם האופוזיציה, ולאחר "הכישלון" נתניהו יצא לנאום לאומה שבו הוא יתאר כיצד הוא באמת ניסה להגיע להסכמה אבל נבצר ממנו מכיוון שדרישות האופוזיציה בלתי אפשריות.  במקביל, ממש ממש במקרה יוסמך המשמר הלאומי שיוכל לשבור למפגינים את הידיים והרגליים.  זה בסך הכל פסק זמן להתארגנות מחדש...

כל ההנחה הזאת מתבססת על כך שאנשי המשמר הלאומי יצאו לרחובות במחשבה של "בואו נרצח שמאלנים".

רוב הסיכויים שהמתנדבים שם יהיו אנשי בני 50 ומעלה  שכבר לא הולכים למילואים וסתם מחפשים לעשות איזה פעילות קהילתית. תנשמו קצת.

מעבר לעובדה שההנחה שזה יוקם מתבססת על חתימה של ביבי שכולם יודעים מה המשמעות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, stx כתב:

זאת בדיוק המטרה שלו.

וה׳אף אחד׳ שאתה מדבר עליו זה אתה.

המלחמה בארגון הזה מוטלת עליך.

ואתה חושב שהוא יצליח ?

בוודאי שאני חלק מה-"אף אחד" ואני עושה את חלקי במלחמה באי השפיות שנחתה עלינו מאז הקמת הממשלה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 5 דקות, ArikM כתב:

להזכיר לך, הסטוריה לא רחוקה בכלל, בן גביר התחיל כעורך דין שמייצג נערי גבעות. בגדול, אפילו לא היה על המפה הפוליטית אז. תראה איפה הוא היום. 

לא הייתי מזלזל בכלל באיש הזה

בנגביר הוא חיה פוליטית ותיקה, אבל הפער בין זה לבין יכולת להרים מערך מבצעי... בוא נגיד שהייתי יותר אופטימי כשלפיד הפך להיות שר אוצר, כי לפחות הוא לא היה לעומתי למערכת. יענו, יכול היה לתפקד כפרזנטור.

בנגביר בא להיות ביצועיסט בתחום שאין לו בו מושג במערכת שהוא לא מכיר, אפילו לא מלמטה.

יכול להיות שהוא יוכיח את עצמו כפנומן ארגוני?!

תיאורטית, כן.

מעשית, לא רואה את זה קורה.

לפני 5 דקות, tzahico כתב:

ארבע חודשים זה לא מספיק זמן להקים כזה ארגון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 6 שעות, רוןS כתב:

אם תגיע חלילה לבית חולים יש סיכוי גדול שיטפלו בך רופא או אחות מהמשפחה.

מה תעשה במקרה כזה ?

ואם הוא יהיה חרדי?

פורסם
לפני 6 דקות, tzahico כתב:

שים לב, צבא פרטי של בן גביר לא של ביבי.

ביבי לא ייתן לו כזו כמות של כוח כי זה מאיים עליו.

מה שקרה אתמול הוא ניצחון (לא פחות מכך) של הצד שנגד המהפיכה.

ההשהייה שביבי מדבר עליה תהפוך לקבועה. אני חושב שגם יריב לוין אמר את זה אתמול. הוא הבין שההפיכה נכשלה.

ביבי לא עושה השהייה של החוק מטוב ליבו, הוא מבין שהרבה מאוד מהאנשים שמחזיקים את המדינה הזו מתפקדת נגד זה והוא גם רואה את זה בסקרים.

הליכוד ירד ל-25 מנדטים בסקרים של אתמול.

fiat x1/9

• תוכן חדש...