Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה האפשרות האחרונה, עכשיו פשוט מתווכחים על הסכום המדוייק...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אתה אמיתי?

אזרח נמצא בבית חולים בשטח A שזה לא שונה מנצצא בהית חולים בסעודיה, נחטף ונרצח. 

יודעים שהוא מת אז פועלים בדרכים לא אלימות לנסות להחזיר את הגופה לפני שנכנסים בכוח.  בכל מקרה אני מבטיח לך שאף אחד מהמעורבים לא יסיים את חייו בנסיבות טבעיות ובגיל מופלג.

אתה לא שייך לאלה שבאו בטענות על סיכון מיותר של חיילים?

סיכון מיותר*

להחזיר גופה של ישראלי שנחטף ונרצח זה לא מיותר בכלל. לא מבחינה סמלית של דאגה לאזרחי ישראל, ולא מבחינת הרתעה.

אם יגיעו לבית חולים ויגידו לחיילים לעמוד בזמן שהם חוטפים אש, יהיה מיותר. אם לא - סיכון הכרחי.

וזה שאתה מתייחס לשטח A כמו אל סעודיה.. 

לפני שעה, mikyl כתב:

עכשיו בן גביר ישלוף את האקדח ועם חבורת הבריונים שלו יפרק את כל הג'נין. או שלא, אם לא יהיו שם מצלמות ועיתונאים. או שיבוא ביבי עם מזוודות. 

עקיצה מטומטמת ולא קשורה לחיים.

הוא לא צריך לשלוף נשק ולפרק את ג'נין עם "הבריונים שלו", הוא צריך להתקשר לרמטכ"ל להגיד לו 3 גדודים נכנסים לפרק את ג'נין תוך שעה.

חוזרים על מקרה מדחת יוסוף עוד פעם, במקום לסיים את זה מהר נותנים להם אפשרות להחביא את הגופה ולסבך את החיים.

אי אפשר לתת לארגון הטרור אש"ף להציל אותנו, לא יקרה. המחבלים לא סופרים אותם, ואש"ף לא סופר אותנו.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

עקיצה מטומטמת ולא קשורה לחיים.

העקיצה הזו הכי קשורה לחיים שרק אפשר. בן גביר הוא כלומניק שלא יודע לעשות, רק לצעוק. וכל פעם שיש זירת עימות הוא מגיע לשם עם האקדח שלוף, מכוון אותו לכל הכיוונים וצועק.

אבל כמובן שמדובר רק על זירות בהן לא נשקף לו סיכון (הפגנות בשייח ג'ראח וכדומה) כאשר הוא מוקף בבריונים שלו.

צועק, מנופף באקדח, מורה לבריונים שלו לתת מכות לאיזה שמאלן צפלון כזה או אחר, וחוזר הביתה לארוחת שבת. מסורת של שישי ישראלי.

העקיצה הייתה על זה שהבנאדם לא באמת עושה משהו, ובניחוש מהיר- גם הפעם לא יעשה כלום.

פורסם

איך פספסו אותך בתור רמטכ"ל, יא אללה...

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

סיכון מיותר*

להחזיר גופה של ישראלי שנחטף ונרצח זה לא מיותר בכלל. לא מבחינה סמלית של דאגה לאזרחי ישראל, ולא מבחינת הרתעה.

הוא כבר מת. אם יקחמעוד כמה ימים זה לא ישנה כלום.

אם יגיעו לבית חולים ויגידו לחיילים לעמוד בזמן שהם חוטפים אש, יהיה מיותר. אם לא - סיכון הכרחי.

נשמח לשמוע צה הניסיון הצבאי שלך ומה היה תפקידך בסגעיה.

וזה שאתה מתייחס לשטח A כמו אל סעודיה

זה שטח עוין שאתה לא נמצא בו כדרך קבע. מוזר שאתה לא מסוגל להבין את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, RK כתב:

איך פספסו אותך בתור רמטכ"ל, יא אללה...

חשבתי שהסבירו לך כבר. כול הרמטכלים והצמרת שמאלנים מלקלקים, והוא לא...

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בן גביר לא כשיר להיות שר בטחון בגלל שאין לו רקע צבאי.

לפיד כשיר להיות שר אוצר בלי אפילו תעודת בגרות.

שמישהו יישב לי את הסתירה. למה במקרה אחד צריך שיהיה לך רקע ובמקרה שני לא?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הוא צריך להתקשר לרמטכ"ל להגיד לו 3 גדודים נכנסים לפרק את ג'נין תוך שעה.

כן, כי 3 גדודים מוכנים מעכשיו לעכשיו. 

ונניח שכן, יש מצב שיהיו לך שם חס וחלילה עוד כמה גופות. ומה אז? תשלח חטיבה, ואז אוגדה, ואז את כל הפיקוד? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 1 דקה, SurfHigh כתב:

ונניח שכן, יש מצב שיהיו לך שם חס וחלילה עוד כמה גופות. ומה אז? תשלח חטיבה, ואז אוגדה, ואז את כל הפיקוד? 

הגזמת, כמה פצצות מצרר לכיוון אוכלוסיה אזרחית, תפתור את הבעיה בקלות יותר..

בת'כלס, העבודה האמיתית תהיה דווקא בסבב הלחימה הקרוב. אז לא כל כך משנה מה יהיה עכשיו, הרי יש מצבים שעדיף לשמור לשעת כושר. היום זה לא בדיוק שעת הכושר הטובה לביצוע כי אנחנו עדיין באמצע הקמת ממשלה/סבב בחירות וכו'..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 דקות, Coro כתב:

בן גביר לא כשיר להיות שר בטחון בגלל שאין לו רקע צבאי.

לפיד כשיר להיות שר אוצר בלי אפילו תעודת בגרות.

שמישהו יישב לי את הסתירה. למה במקרה אחד צריך שיהיה לך רקע ובמקרה שני לא?

מה הקשר בדיוק לתעודת בגרות? גם לי אין אחת, ו? 

כל הקשקושים האלו מדף המסרים שחוזרים על עצמם די מצחיקים. שלפחות יהיו רלוונטיים. 

אני לא חושב שחובה ששר בטחון יבוא מרקע צבאי, אם כי זה קישור שקל לעשות, ומשום מה נותן לאזרחי ישראל תחושת שלווה.

בן גביר לא מתאים להיות שר בטחון מבחינתי כי בין השאר מדובר בטרוריסט מורשע (וגם כאמור, בכלומניק שמנופף באקדח שלו בכל הזדמנות, לא בדיוק שיא השקילות)

פורסם (נערך)

אני תוהה מה יבוא קודם עם הממשלה החדשה: החזרת ההרתעה או סנקציות מהמערב? 🤔

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 18 דקות, Pika007 כתב:

מה הקשר בדיוק לתעודת בגרות? גם לי אין אחת, ו? 

כל הקשקושים האלו מדף המסרים שחוזרים על עצמם די מצחיקים. שלפחות יהיו רלוונטיים. 

אני לא חושב שחובה ששר בטחון יבוא מרקע צבאי, אם כי זה קישור שקל לעשות, ומשום מה נותן לאזרחי ישראל תחושת שלווה.

בן גביר לא מתאים להיות שר בטחון מבחינתי כי בין השאר מדובר בטרוריסט מורשע (וגם כאמור, בכלומניק שמנופף באקדח שלו בכל הזדמנות, לא בדיוק שיא השקילות)

בכל המלל עדיין לא הסברת למה לפיד כשיר להיות שר אוצר. אתה לא תוקף אותי כשאתה יוצא נגד בן גביר, אני לא אחד מהתומכים שלו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 15 דקות, hwgeek כתב:

סנקציות מהמערב

למה סנקציות? כי לא כולם אוהבים של את בנגביר וסמוטריץ?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

סנקציות במיקרה ואחד מהם יעשה מעשה לא מחושב ואחראי בסגנון "בעל הבית השתגע" בשביל "החזרת ההרתעה" לטענתם ואז העולם המערבי לא יראה זאת בעין יפה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...