Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

החרדים בינתיים היו בממשלה עם שר הומו.
עדיין מעדיף מדינת הלכה מוסלמית?

חרדים בממשלה זה עדיין לא מדינת הלכה.

גם ערבים בממשלה זה עדיין לא מדינת פלסטין המוסלמית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5080

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לידיעת הגולש @Night Driver, דרשה יפה באל אקצא:
העם הפלסטיני לא יתיר קיום של אף הומוסקסואל על אדמת פלסטין.

החרדים בינתיים היו בממשלה עם שר הומו.
עדיין מעדיף מדינת הלכה מוסלמית?

הערבים וגם החרדים ישבו בממשלה עם שר הומו מוצהר.

בדקת את עמדות בן גביר וסמוטריץ בנושא?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

איך הגענו למדינת הלכה מוסלמית מה פיספסתי?

כלום. דיונים בשרשור הפוליטי נוטים להיות מעגליים. 

Spiderman Circle Blank Template - Imgflip

לא משנה מאיזה ספיידרמן תתחיל, בסוף תגיע לאותו אחד.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

הכי חשוב זה לעקוץ את שאר המפלגות לגבי הפריימריז.

כול השאר לא משנה.

רק אתמול:

image.thumb.png.69de9c8653316e4c450f34253b1d93d6.png

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 18 שעות, יבגניפ כתב:

אוקיי אז אין אלטרנטיבה. יש מערכת מתפקדת מספיק כדי שהוא יצליח "להתמודד" איתה ולתפקד כעורך דין, ברמה כזו שאפילו הוא מבין שזה עובד. זה לא אומר שאין מה לשפר. זה אומר שכנראה שהמצב לא כזה רע גם לימניים.

עשית פה קפיצה לוגית שאתה לא באמת יכול להסביר.

יש כל מיני תשובות לזה. אחת היא מה שכבר כתבתי. אתה קובע רף בלתי אפשרי ואז פוסל את כל מי שלא עומד בו מלהיות ימין. אם אתה מבין שהעולם לא בינרי, אז אפשר להיות ימין ולא להיות ליאור או איתמר בן גביר. וםה ימין ממיליון ואחת סיבות. גם כלכליות. אבל לא רק.

אפשר, למשל באחד מהסבבים הקודמים בחרתי בבנט ושקד, לשמחתי זה לא היה בסבב האחרון, אז הקול שלי רק הלך לפח ולא לצד הפוליטי השני.

אבל בוא, מ-7 מנדטים של ימינה שזה 6.21%, הלכאורה מפלגה ימנית, הם מגיעים לאולי 2.8% בסקרים היום, פחות מחצי, למה? כי רוב המצביעים שלהם חושבים בדיוק כמוני, שהם לא ימין.

גם תקווה חדשה, מ-6 מנדטים ו-4.74% ירדו למצב שהם הלכו להתחבר לגנץ, כי לבד הם לא עוברים את אחוז החסימה. למה? כי אחוז גדול מהמצביעים שלהם (כלומר יותר מ-2 מנדטים) חושבים בדיוק כמוני, שהם לא ימין.

אז אולי לא כולם מטומטמים?

לא בטוח מה מהדוגמאות שלך זה לא הסטטוס קוו.

כל הדוגמאות שנתתי זה סטייה מהסטטוס קוו.

זה בדיוק מה שהדוגמאות שלי באו להדגים 🤣

אני גם חושב שאתה מפספס משהו מאוד עקרוני. אתה יכול לחזור למה שפאלו ואני כתבנו על ביבי, על זה שהוא לא נועז וכו'. אומנם אני חושב שזה יתפוצץ לנו בפנים בסוף, אבל כרגע המדיניות של שמירה על סטטוס קוו דווקא די משרתת את הימין. לא יודע מה האלטרנטיבה שלך לרשפ וכו'. אבל בגדול נכון לעכשיו נתניהו צדק, העולם בכלליות שכח מהפלסטינאים ואנחנו עם הסדרים והסכמים עם מדינות ערביות שונות. שוב, אני חושב שזה עניין של זמן עד שהמצב ביו"ש יתפוצץ. אבל נכון לעכשיו הסטטוס קוו של העשור האחרון או יותר הוא ימני, כי הוא בגדול בוחר לא לנסות להתמודד בכלל עם הבעיה שיש עם הפלסטינאים מתוך נקודת הנחה שאם נתעלם מזה זו לא תהייה בעיה. וזה ברמה כזו שזה כמעט לא קיים בדיון הציבורי יותר בישראל.

עד הממשלה הזו אתה מתכוון, כי "פתאום" צריך לדאוג לפלשתינים להעברות כספים (שחס וחלילה לא יחסר להם לשלם משכורות מחבלים), ופתאום צריך לדאוג לכספים לאונר"א (שהופסקו כי הכסף הגיע לפעילי טרור בכלל ושל חמאס בפרט), ופתאום הסכמי אברהם שכל הפואנטה שלהם זה הסכמים שהפלשתינים הם לא חלק מהם, רוצים להכניס אותם לשם וכו' וכו'.

אז אתה עוזר לי להוכיח - הממשלה האחרונה לא שמרה על הסטטוס קוו, והיא בטח לא הייתה ימנית יותר מהקודמת.

וזה בא ממי שביקר את הממשלה הקודמת וזו שלפניה על כך שהיא לא מספיק ימנית.

לא, חגגתי 30 שנה בארץ השנה. לא כתבתי פה? מאכזב.

שמע, יש לך מבחר מפלגות שמגדירות את עצמן כימין מדיני. אתה פוסל את כולן. אז כן אני מנסה להבין מה אתה רוצה (גירוש מחבלים או משהו כזה אני מכיר. עוד משהו?).

הגדרות עצמיות לא רלוונטיות, יש משפט שאומר "ללשון אין עצם".

אם הייתי בעניין של הגדרות עצמיות, כנראה הייתי מצביע לביבי, מה לא? הוא אומר שהוא הכי ימין והכי מוכשר והכי מנהיג וכו' וכו' וכו'. הגדרה עצמית.

לך אולי יכולים למכור כאלה לוקשים, לי לא.

לפני 18 שעות, Night Driver כתב:

אתה גר פה באיזור?

בעןפרת יצוקה עבדנו והחיים נמשכו. בסבב האחרון הגיעו לקרקע יותר טילים מכל עופרת יצוקה.

בעופרת יצוקה נפל לי טיל בכניסה לבית על המדרכה ואפילו חלון אחד לא נשבר (רק ארון של בזק נפגע). הטילעם של הסבבים האלרונים שונים לחלוטין (רק מהיירוט ביום שישי יש לי חור בגג בעבודה).

אתה מתפזר שוב, תחזור אחורה, תראה מה כתבת, מה עניתי לך, ואיך התשובה שלך לא קשורה בכלל - לא למה שאתה כתבת ובטח לא למה שאני כתבתי.

לפני 18 שעות, SlowRide כתב:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Horseshoe_theory

היה פה כבר לפני כמה עמודים.

אני שואל מעשית וספציפית לגבי הציונות הדתית, יש לך תשובה?

לפני 15 שעות, SurfHigh כתב:

אין לך אפשרות כן להיות באיזור. 

זה גורם לך לבזבז חיי אדם וסכומי עתק במרדף אחרי פרחחים שיכולים להטריל אותך בעלות אפסית מבחינתם. 

ראה ערך רצועת הביטחון בדרום לבנון. 

אבל היית שם, היית שם מ-1973 עד 2005.

העובדות מפריעות לתיאוריה שלך.

לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

גם הערבים היו בממשלה עם שר הומו רק אומר.

איך הגענו למדינת הלכה מוסלמית מה פיספסתי?

נהג הלילה טען שהוא מעדיף לחיות במדינת הלכה מוסלמית ולא מדינת הלכה יהודית. שוב.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

חרדים בממשלה זה עדיין לא מדינת הלכה.

גם ערבים בממשלה זה עדיין לא מדינת פלסטין המוסלמית.

לחרדים אין שאיפה להשמיד / להגלות אותך, לפחות ל-2 מפלגות ערביות באופן מוצהר כן (בל"ד ותע"ל).

זה אומר שאם הם מגיעים לעמדת כוח, אז באופן שיטתי יירדו מספר היהודים, בין ע"י רצח ובין ע"י הגלייה בכוח.

הדרך משם למדינת הלכה מוסלמית הוא גם פסע, וגם טריוויאלי, הם באופן מילולי אומרים שהם יחילו מדינת הלכה.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בדקת את עמדות בן גביר וסמוטריץ בנושא?

האם אתה בדקת את עמדות בן גביר וסמוטריץ' בנושא? יש לי תחושה שלא.

סתם עוד אינדיקציה לדיסוננס בין הדעות של בן גביר לאיך שאתם תופסים את הדעות של בן גביר.

ובחודש יוני ("חודש הגאווה") של 2021 הוא אמר ככה

ובחודש יוני הזה הוא אמר ככה

אולי תלמד משהו...

לפני 48 דקות, David32 כתב:

כול השאר לא משנה.

בגדול הם צודקים, בקטן פריימריס זה תלוי בפרטים הקטנים, מי בדיוק מצביע וכמה ארגזים יש.

אבל לדעתי זה בכלל מפספס את הפואנטה, אם חשוב לך יכולת להשפיע על מי יהיו הדמויות במפלגה שאתה תצביע לה - תצביע למפלגה עם פריימריס, אם לא ("שיחליטו בשבילי") אז תצביע למפלגה שיש לה וועדה מסדרת, או דיקטטור שמחליט, כל אחד ומה שמתאים לו.

הפואנטה היא שהקואליציה של לפיד ובנט התנהלה כאילו המדינה זה המפלגה שלהם שבה הם דיקטטורים ועל פיהם יישק דבר. הפרוטוקול מפריע? נתעלם ממנו, התקנות מפריעות? נתעלם מהן.

עכשיו עולה השאלה - האם הם מתנהגים בצורה לא דמוקרטית כי אצלם בבית זה לא דמוקרטי? או שזה לא קשור...

אין לי תשובה, שאלה פתוחה, אין פאנץ'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל היית שם, היית שם מ-1973 עד 2005.

העובדות מפריעות לתיאוריה שלך.

ועכשיו אנחנו לא ואני לא רואה הבדל משמעותי בתוצאה הסופית.

כנראה שנשארת עם יותר כסף ויותר חיי אדם. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בגדול הם צודקים, בקטן פריימריס זה תלוי בפרטים הקטנים, מי בדיוק מצביע וכמה ארגזים יש.

מי צודק? מה צודק?

פתחת חדשות כן? לא כתבתי סתם....

לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הפואנטה היא שהקואליציה של לפיד ובנט התנהלה כאילו המדינה זה המפלגה שלהם שבה הם דיקטטורים ועל פיהם יישק דבר. הפרוטוקול מפריע? נתעלם ממנו, התקנות מפריעות? נתעלם מהן.

מה המצאת פה פואנטה, דיקטטורה. או שזה לא קשור להודעה שלי?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, SurfHigh כתב:

ועכשיו אנחנו לא ואני לא רואה הבדל משמעותי בתוצאה הסופית.

כנראה שנשארת עם יותר כסף ויותר חיי אדם. 

אני לא מתווכח על What if.

אני יודע שעובדתית אנחנו הוצאנו יותר (בטח אם כוללים מו"פ של כיפת ברזל) בסבבים האחרונים מאשר בעופרת יצוקה - ובעופרת יצוקה יותר מאשר "ימי תשובה".

לפני 6 דקות, David32 כתב:

מי צודק? מה צודק?

פתחת חדשות כן? לא כתבתי סתם....

צודקים מי שאומרים שצריך פריימריס.

וכן פתחתי חדשות, לכן כתוב ההמשך, שזה נכון בגדול, אבל בקטן זה תלוי בפרטים הקטנים.

כי לדוגמה בחירות ליו"ר מפלגה עם מועמד אחד (ליכוד) או מועמד ודחליל (העבודה) או מועמד משוחזר (מרצ?) זה לעג לקונספט.

מצד שני, לפחות הם עדיין מריצים פריימריס לשאר המקומות ברשימה...

לפני 6 דקות, David32 כתב:

מה המצאת פה פואנטה, דיקטטורה. או שזה לא קשור להודעה שלי?

לא ממש קשור להודעה שלך, ספין-אוף מההודעה שלך. הספין אוף הוא הקטע הזה:

לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל לדעתי זה בכלל מפספס את הפואנטה, אם חשוב לך יכולת להשפיע על מי יהיו הדמויות במפלגה שאתה תצביע לה - תצביע למפלגה עם פריימריס, אם לא ("שיחליטו בשבילי") אז תצביע למפלגה שיש לה וועדה מסדרת, או דיקטטור שמחליט, כל אחד ומה שמתאים לו.

עכשיו עולה השאלה - האם הם מתנהגים בצורה לא דמוקרטית כי אצלם בבית זה לא דמוקרטי? או שזה לא קשור...

אין לי תשובה, שאלה פתוחה, אין פאנץ'.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

עשית פה קפיצה לוגית שאתה לא באמת יכול להסביר.

סיי וואט? שאלתי שאלה. מה הבהילות ברפורמה במערכת המשפט אם אפילו בן גביר מצליח לשנות דרכה. אמרת שאין לו אלטרנטיבה. אמרתי שאתה צודק. זה כמובן לא עונה על השאלה. אם הוא מצליח לשנות דרך מערכת המשפט - אולי היא לא כזו שמאלנית ודורשת טיפול בהול כמו שאתה מספר שהיא דורשת?

לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז אולי לא כולם מטומטמים?

זה לא קשור למטומטמים. אני מבין למה הבוחרים שלהם התאכזבו מזה שהם ישבו עם רעם. אבל אני גם חושב שחלק מזה ממה שכבר דיברנו עליו מיליון פעמים פה. תמיד בא מישהו קצת יותר קיצוני שמתיימר להיות ״ימין אמיתי״. אנחנו רואים את זה כבר עשור אם לא יותר. ככה בנט עלה. עכשיו בן גביר עולה. אחר כך יעלה החבר ההוא שאני לא זוכר את שמו ואמרת שהוא קיצוני מדי בשבילך.

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כל הדוגמאות שנתתי זה סטייה מהסטטוס קוו.

לא הצלחתי להבין מה שינוי בהן מהסטטוס קוו, סורי.

לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לך אולי יכולים למכור כאלה לוקשים, לי לא.

לול. 

בטח שמוכרים לך לוקש. זו בדיוק הסיבה שאתה מקצין בהצבעות שלך ומתאכזב ומביא את עצמך למצב שעוד שנתיים בסבב הבא לא יהיה לך למי להצביע.

הסברתי בפוסט אתמול בדיוק למה לדעתי המדיניות שמקדמים כבר די הרבה שנים כאן היא ימין. זה אולי לא ימין קיצוני מספיק בשבילך או אחרים פה, כי אתם מאמינים שיבוא איזה גיבור על מלא וישתיק את הערבים ו״ירתיע״ אותם אחד ולתמיד. שזה גם בסדר. אבל זה גם חוזר למה שכתבתי למעלה. כשהדעות הפוליטיות של אנשים מתחילות להראות כמו פרודיה על ״פי אלף יותר עוצמה לישראל״ אז ברור שאף אחד לא באמת ימין.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני שואל מעשית וספציפית לגבי הציונות הדתית, יש לך תשובה?

כן הנה:
image.png.f5d72b9c755a51eeadc34534cd987d80.png

לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לחרדים אין שאיפה להשמיד / להגלות אותך, לפחות ל-2 מפלגות ערביות באופן מוצהר כן (בל"ד ותע"ל).

גם לחרדים אין שאיפה לשפר לך את החיים.
במצע של בל"ד ותע"ל לא מדברים על השמדה וגלות, אפילו לא על מדינת הלכה מוסלמית. אם אתה מדבר על אמירות של פוליטיקאים, מזה לכולם לא חסר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

כול השאר לא משנה.

רק אתמול:

image.thumb.png.69de9c8653316e4c450f34253b1d93d6.png

התבלבלו במקום של הגרשיים. שורה אחת למעלה. 

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

כן הנה:

בהחלט. גם  לאמאות חד הוריות. 

ואז גם להוריד מס הכנסה.

וגם להוזיל את הדלק.

ודי להתייקרות הלחם.

בוא נוזיל הכלללללללללללללללללללללללללללללללללל

חיים שלי בלב איזה פוליטיקאי אמאלה ואבאלה!!!

חבורה של חדלי אישים, אחד אחד, שלא מצליחים להעמיד תכנית אחת קונקרטית לשיפור חיי האזרחים ולהוציעה לפועל כמו בני אדם. ג'יזס איך אין תנאי סף של ממוצע בגרות ופסיכומטרי או משהו לקבלה להיות חברי כנסת.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

סיי וואט? שאלתי שאלה. מה הבהילות ברפורמה במערכת המשפט אם אפילו בן גביר מצליח לשנות דרכה. אמרת שאין לו אלטרנטיבה. אמרתי שאתה צודק. זה כמובן לא עונה על השאלה. אם הוא מצליח לשנות דרך מערכת המשפט - אולי היא לא כזו שמאלנית ודורשת טיפול בהול כמו שאתה מספר שהיא דורשת?

בדיוק הקפיצה הלוגית שאתה לא הסברת.

אין שום קשר בין השינויים שצריך לעשות במערכת המשפט ובין ההצלחה שלו באותה מערכת.

אגב הוא לא מצליח לשנות דרכה, שזה בכלל טיפשי - אתה לא אמור לשנות כלום דרך מערכת המשפט. זה לא דמוקרטי.

ולזה בדיוק התכוונתי, עשית קפיצה לוגית, שלא רק שלא הסברת, היא גם כנראה לא ברת הסבר טוב.

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא קשור למטומטמים. אני מבין למה הבוחרים שלהם התאכזבו מזה שהם ישבו עם רעם. אבל אני גם חושב שחלק מזה ממה שכבר דיברנו עליו מיליון פעמים פה. תמיד בא מישהו קצת יותר קיצוני שמתיימר להיות ״ימין אמיתי״. אנחנו רואים את זה כבר עשור אם לא יותר. ככה בנט עלה. עכשיו בן גביר עולה. אחר כך יעלה החבר ההוא שאני לא זוכר את שמו ואמרת שהוא קיצוני מדי בשבילך.

בנט דווקא היה יותר מרכזניק מקודמיו. אז זה מפריע לתיאוריה שלך.

וזה כן קשור למטומטמים, אתה מנסה להסביר ל"מטומטמים" למה הם "מטומטמים" ומה שהם חושבים ש"הוא לא ימין" הוא בעצם "כן ימין".

זה נחמד ומשעשע, אבל לא פרודוקטיבי במיוחד.

לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

לא הצלחתי להבין מה שינוי בהן מהסטטוס קוו, סורי.

בדיוק מה שכתבתי, "הלוואות" או "מענקים" או "הקדמת תשלומים" לרש"פ זה שינוי מהסטטוס קוו.

אתה יכול לטעון שזה שינוי לטובה מזווית הראייה שלך, אבל אתה לא יכול לטעון שזה לא שינוי מהסטטוס קוו. כי עובדתית זה לא נכון.

לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

לול. 

בטח שמוכרים לך לוקש. זו בדיוק הסיבה שאתה מקצין בהצבעות שלך ומתאכזב ומביא את עצמך למצב שעוד שנתיים בסבב הבא לא יהיה לך למי להצביע.

בינתיים ב-4 בחירות האחרונות התאכזבתי פעמיים דווקא ממפלגות שלא עברו, פעם אחת החלטתי לא להצביע (למרות שיכלתי "להקצין" ולהצביע לעוצמה יהודית כשהם רצו לבד - אבל לא רציתי), ועוד פעם אחת הצבעתי לציונות הדתית ולא התאכזבתי.

הפעם האחרונה שהתאכזבתי ממי שכן הצבעתי לו ועבר את אחוז החסימה, זה ביבי ב-2009.

לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

הסברתי בפוסט אתמול בדיוק למה לדעתי המדיניות שמקדמים כבר די הרבה שנים כאן היא ימין. זה אולי לא ימין קיצוני מספיק בשבילך או אחרים פה, כי אתם מאמינים שיבוא איזה גיבור על מלא וישתיק את הערבים ו״ירתיע״ אותם אחד ולתמיד. שזה גם בסדר. אבל זה גם חוזר למה שכתבתי למעלה. כשהדעות הפוליטיות של אנשים מתחילות להראות כמו פרודיה על ״פי אלף יותר עוצמה לישראל״ אז ברור שאף אחד לא באמת ימין.

סבבה, אבל דעתך לא מחייבת אותי. לכן היא דעתך.

וסבבה שמשהו מתחיל להיראות ליבגני כמו פרודיה, גם זה, בסוף, דעה, אישית, שלך.

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

כן הנה:

בן גביר מעולם לא היה ימין כלכלי.

אז התיאוריה שלך הלכה.

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

גם לחרדים אין שאיפה לשפר לך את החיים.

לוגיקה מדהימה, אחד רוצה להשמיד אותך, השני לא שואף לשפר לך את החיים.

שווה ערך, אה לא, סליחה, לפי נהג לילה, עדיף ההוא שרוצה להשמיד אותך.

לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

במצע של בל"ד ותע"ל לא מדברים על השמדה וגלות, אפילו לא על מדינת הלכה מוסלמית. אם אתה מדבר על אמירות של פוליטיקאים, מזה לכולם לא חסר.

מה?! אידיאולוגיה של בל"ד זה אנטי-ציונות (זוכר? העניין הקטן הזה של בית לאומי לעם היהודי, שהעם היהודי יכול לקבוע את גורלו על פיסת אדמה כלשהי? אז הם נגד זה) ולאומיות ערבית-פלסטינית (אלו של תוכנית השלבים...).

אבל לא רק זה, הם מעודדים לא רק בדיבורים אלא בהפגנות ובמעשים פעולות טרור נגד יהודים. מעודדים את הג'יהאד. אתה יודע מה זה ג'יהאד? מה מיועד ליהודים (או לכל אויב לא מוסלמי) בג'יהאד?

לפחות בוא נשים את זה על השולחן, אלה שתי מפלגות שתומכות במוצהר ובמעשים בהשמדה וגלות של יהודים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בדיוק הקפיצה הלוגית שאתה לא הסברת.

ליאור: צריך רפורמה במערכת המשפט. יבגני: למה? היא מתפקדת מספיק אפילו בשביל מי שאתה מצביע לו שישנה אותה.

מה לא הגיוני לך פה בשאלה שלי? אני לא יודע איך לנסח את זה כדי שתענה. אפשר עוד כיוון: אומרים שאם משהו לא שבור לא צריך לתקן אותו. אני מניח מזה שבן גביר מצליח להיות עורך דין מוצלח מראה ש״זה לא שבור״. מה לא הגיוני לך בזה?

סבבה, אבל דעתך לא מחייבת אותי. לכן היא דעתך.

וסבבה שמשהו מתחיל להיראות ליבגני כמו פרודיה, גם זה, בסוף, דעה, אישית, שלך.

בוודאי שזו הדעה האישית שלי. אני מציע לך פרספקטיבה, זה הכל. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בן גביר מעולם לא היה ימין כלכלי.

אז התיאוריה שלך הלכה.

איזו תיאוריה? שהוא לא ימין? כי הרגע אמרת את זה.
ימין זה לא רק ימין מדיני, מבחינתי הוא שמאלן בדיוק כמו ניצן הורוביץ.

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לוגיקה מדהימה, אחד רוצה להשמיד אותך, השני לא שואף לשפר לך את החיים.

בוא ננסח את זה אחרת, אחד שואף לגרש אותך ואם תתעקש להישאר אז להשמיד אותך.

השני רואה בך עבד, ומאמין שהסיבה היחידה שאתה קיים זה כדי לפרנס אותו.
מה עדיף, רילוקיישן למדינה חופשית או להיות עבד?

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

ימין זה לא רק ימין מדיני, מבחינתי הוא שמאלן בדיוק כמו ניצן הורוביץ.

אה רגע רגע, אתה רואה.

בגלל הזילות הימין שמאל, וההפשטה, יש לנו פה בעיה.

איך את המשכלל את החלוקה בין מדיני כלכלי וכו' כדי לקבוע אם ימין או לא? אינדיבידואלי?

כי אם כן, אז יגיד לך ליאור שאותו מעניין רק ימין מדיני (מה שזה לא אומר ב 2022, באמת שאין לי מושג מה זה).

- By lifting money bags

• תוכן חדש...