Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא נדבר על העניין שגם אם תחזיק את המטבח הכי מתוקתק בעולם, אם אתה פתוח בשבת, שזה היום הכי רווחי במיוחד למסעדה קטנה בפריפריה, לא תוכל לקבל תעודה לעולם. כמה אנשים יש שאוהבים את התעודה אבל לא שומרים שבת? אם הייתי צריך להמר הייתי אומר שרוב אוהבי התעודה הם כאלה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@Mech Morphix

לא מעניין.

רוצה את השומרי כשרות האמיתיים? תשיג תעודה.

רוצה רק את מי ששומר ככה ככה? אל תשיג.

רוצה רק חילוניים גמורים? תרשום בכניסה למסעדה חזיר בחלב שבושל על ידי מוסלמי.

הבחירה העסקית של העסק זה עניין אישי של הבעלים.

אמנם אנחנו בתקופה שמנסים לשנות את המציאות, אבל היהדות הגדירה במפורש מה צריך להיות.

יש המבורגר בירושלים (קפטן בורגר) שפתח במתכונת של כשר בלי תעודה ועבד בשבת, יצא לי לאכול שם כמה פעמים ובאמת היה טוב.

נכנסתי עכשיו לראות מה המצב איתו - כשר למהדרין. כנראה שהבין שעדיף לו תעודה (ועוד מהודרת).

אף אחד לא מנע ממנו לעבוד בשבת.

פורסם (נערך)

שומרי הכשרות "האמיתיים" (לטענתך) לא מוציאים מספיק ואין להם מספיק כדי להסתמך עליהם להחזיק את העסק אז במקרה הזה לא, לא רוצים אותם. ואף אחד לא אמר שבמקרה שאני מדבר עליו רוצים אותם. מבחינתי אתה יכול לנגב עם התעודה הזו. אני אישית גם לא מתלהב לקנות אצל קצבים "כשרים" כשגם הבשר של השכן המוסלמי/נוצרי מגיע מאותו בית מטבחיים בדיר אל אסד ואני לא צריך לשלם עליו מס כשרות

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

כשאתה הולך למגרש רכבים וקונה רכב אתה לוקח את הרכב לבדיקה או שאתה סומך על הסוחר?

אין היום אמונה באף אחד, כל אחד מנסה להגדיל את הרווח שלו ואם אין לך הכרות אישית עם הבן אדם תמיד הולכים לפי "כבדהו וחשדהו"...

כשאתה הולך למגרש לקנות רכב, האם אתה סומך על הבדיקה שמראה לך בעל המגרש שבה הכל V? או שאתה הולך לבדיקה מטעמך?

על אותו משקל תעודת הכשרות, לדף נייר שרכש בעל העסק אין שום משמעות במציאות.

פורסם
לפני 4 דקות, Gavrik כתב:

כשאתה הולך למגרש לקנות רכב, האם אתה סומך על הבדיקה שמראה לך בעל המגרש שבה הכל V? או שאתה הולך לבדיקה מטעמך?

פה בדיוק הבעיה, אתה לא מבין את הנקודת מבט של הדתיים.
הטענה של המסעדה שהכל כשר == הבדיקה של המוכר עם הכל V.
התעודה של הרבנות או צהר == הבדיקה שלך.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Gavrik כתב:

כשאתה בא לקנות רכב אתה סומך על רישיון הרכב שביד המוכר שהרכב באמת שלו או שהוא יביא לך תעודה מצויירת בטושים?

זו ההשוואה המדוייקת.

עריכה אחרונה על ידי nev
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

הנה ראיון מעניין עם איילת שקד. שם רגע בצד את האנטגוניזם הרגיל שהיא מעוררת אצלי, כמו רוב האנשים שהחליפו את היכולת הבסיסית להרגיש באידאולוגיה רובוטית וקידומה לפני החיים עצמם. חלק מהראיון הוא סביב זה שהיא רוצה להקים 10 ישובים חדשים בנגב (לפחות אחד גם לחרדים), כי זו "ציונות".

אפשר כבר מעכשיו לנחש שהישובים האלו יתחלקו לשני סוגים: מושבים סגורים למעט העשירים שיש בנגב, ועיירות פיתוח עניות עם אחוזי אבטלה גבוהים לכל השאר. כמובן, התכנית הזו גם תפגע בישובים הקיימים, מכיוון שהיא תעלה עוד הרבה כסף, תקשה על יצירת תחבורה ציבורית סבירה באזור וכו'. ואני מבין לחלוטין את הפחד של שקד מאובדן האחיזה והשליטה על הנגב. הבעיה היא שישוב המדבר באנשים עניים שהלכה למעשה אמורים לשמש את המדינה בתפקיד דומה לשומרים בכניסה לאיזה חניון זה לא הפתרון. 

אגב משילות ופשע, אני די בטוח שאם יש מישהו שממש ממש מחכה לתוכנית של שקד, אלו ארגוני הפשע של הבדואים, שכבר מתכננים על כל הפרוטקשן שירוויחו מכל כך הרבה אתרי בנייה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פעם קודמת אמרתם פייק של הצל, אז נעבוד עם סרטונים:
זה פייק?
https://fb.watch/crJy43VFGh/
זה פייק?
https://fb.watch/crJA7q6P59/
או זה?
https://fb.watch/crJAUXG_qQ/
או אולי זה?
https://fb.watch/crJBFeKTkA/
העיקר תמשיכו לבלבל את השכל על ממשלת השינוי, כבר שנה הם בשלטון והמצב מדרדר.

הצבעתי לבנט כי רציתי 10 מעלות ימינה קיבלתי את ממשלה שנשלטת על ידי מפלגה ערבית שמנהלת דיון אם להפיל את הממשלה אחרי שהשוטרים שלנו ויהודים שעלו להר הבית או לכותל הותקפו. ביזיון ומבחינתי כל מי ששותף לביזיון הזה הוא אדם חלש ופחדן. חובשי הכיפה בממשלה צריכים להתבייש שהם נותנים יד לזה שיהודים מותקפים בדרך לכותל.

לא, זה לא מעניין אותי מה היה בתקופת ביבי כי ביבי לא בשלטון כבר שנה. תתקדמו הלאה.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

פעם קודמת אמרתם פייק של הצל, אז נעבוד עם סרטונים:

אני לא נכנס לסרטונים שלך, אבל אני מניח שיש בהם תעוד של פגיעה של ערבים ביהודים. ובכן, אף אחד (ליטרלי אף אחד. כולל בשמאל הכי קיצוני שיש) לא אמר שזה לא קורה. הפער בין זה לבין ההתבכיינות מהסוג שאתה מציג, בה אין משטרה בהר הבית, אין צבא שפועל בג׳נין, אין חיסול של מחבלים - על זה מדובר. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ב-2016 הייתי על דיזנגוף בזמן הפיגוע. הפעם הייתי בבית במרחק קילומטר וחצי. מה אני אגיד לך? כשביבי היה ראש ממשלה הייתי מאוד רגוע בזמן הירי, כי פשוט חשבתי לעצמי תוך כדי שיש לי ראש ממשלה חזק מהימין (על ימין בחזקת ימין).

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הצבעתי לבנט כי רציתי 10 מעלות ימינה קיבלתי את ממשלה שנשלטת על ידי מפלגה ערבית שמנהלת דיון אם להפיל את הממשלה אחרי שהשוטרים שלנו ויהודים שעלו להר הבית או לכותל הותקפו.

יש לך באג בחשיבה. אם המפלגה הערבית היתה שולטת בממשלה היא לא היתה מקיימת את הדיון הזה. שוטרים לא היו נכנסים להר הבית. וכנראה שצהל לא היה פועל ברמאללה. אומרים שזו אגב הממשלה שמקדמת הכי הרבה בנייה בשטחים מזה די הרבה זמן. בתור שמאלני אני חושב שזה אסון. ועדיין זה נראה לי עדיף על האלטרנטיבה - ממשלה ״ימנית ימנית ימנית״ על טהרת כוכבים פטריוטים שלא שירתו בצבא, אבל חושבים שאם הם יתפללו מספיק חזק ויצווחו מספיק חזק אז הערבים יעלמו מכאן והמשיח יגיע.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לא, זה לא מעניין אותי מה היה בתקופת ביבי כי ביבי לא בשלטון כבר שנה. תתקדמו הלאה.

התקדמנו. יש תקציב למדינה. יש שרים שמנסים לקדם רפורמות, למרות שיש דברים שהייתי רוצה שיקרו ולא קרו, כמו קידום רשות לתחבורה ציבורית ברמת כל גוש דן. הבעיה היא שאתה מתייחס למציאות כאילו היא טור של קלמן ליבסקינד, והיא לא. אין איזה מתכון פלא שבו כוחות הבטחון עושים משהו שלא עשו עד עכשיו וכולנו חיים בשלום לנצח אחר כך. כמובן בעולם של הליבסקינדים השמאלנים ששולטים בכל פינה במדינה אשמים בזה. בסדר. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שמע @יבגניפ, התגובה שלך זה התגלמות המחשבה של תושבי גדרה-חדרה.

1. החצי הראשון שלך שוב מדבר על העבר ועל ביבי. כאילו הוא השטן בהתגלמותו וכל הרע זה הוא.

דחילק, שחרר, ניצחתם, העפתם את האויב ועכשיו חברים שלך בשלטון. אין שיפור בביטחון! האווירה הציבורית רק הופכת לגרועה יותר ויותר ויש אפס תחושת ביטחון אישי בערים המעורבות, כולם רק מחכים לשומר החומות 2 ואין לאף אחד מושג איך זה יגמר. התפטרויות השוטרים בשיא שחצי מהמדינה לא מבינה אפילו ובמלחמה הבאה זה כל אחד לעצמו.

2. שולטת חביבי, אם הם רוצים היום בערב הממשלה הנופלת. 

יש לך מושג בכלל מה זה אומר מבחינת המחבלים האלה ש*מפלגה ערבית* הפילה את הממשלה בישראל? איזה תנופה זה ייתן להם? 

יושבים טייסים וגנרלים ומחכים לשמוע מה השייח של האחים המוסלמים יגיד.

אשכרה הדבר היחידי שמחזיק אותם זה ה53 מיליארד שקיבלו.. הזייה.

3. אין מתכון פלא, בגלל זה אמרתי שכבר עברה שנה מאז שהממשלה הזאת הוקמה.

אם שנה זה לא זמן מספיק להיכנס לתוך כל הערים הערביות בארץ ולפרק את כל מי שמחזיק שם נשק, אז כמה זמן צריך? 10 שנים?

וכל הגיבורים והגנרלים חובבי הפנסיות תקציביות מתעסקים בשטויות וללכת ללקק למלך ירדן את התחת בזמן שהווקף שלהם תוקף שוטרים בהר הבית. איזה בושות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

התגובה שלך זה התגלמות המחשבה של תושבי גדרה-חדרה.

והתגובות שלך זו התגלמות ההגדרה של ״רגשי נחיתות״, כמו שכבר כתבתי. נפלו טילים לידי בדיוק כמו ליד אנשים שחיים מחוץ לגדרה חדרה לפני שנה ולפני שבוע היה פה פיגוע. על מה אתה מדבר?!

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

1. החצי הראשון שלך שוב מדבר על העבר ועל ביבי. כאילו הוא השטן בהתגלמותו וכל הרע זה הוא.

נא, במשך הרבה שנים חשבתי שהוא עדיף על יאיר לפיד ועל בנט. הוא פשוט התחיל להטריל יותר מדי כדי לשרוד ולא ללכת לכלא. הטענה שקרה משהו במסגרת השלטונית בישראל שבגללה פתאום יותר מסוכן היא מופרכת. שוב, זה ליבסקיניזם או בן גביריזם.

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

2. שולטת חביבי, אם הם רוצים היום בערב הממשלה הנופלת. 

והיא שלחה את צהל לפעול בג׳נין? כל הכבוד. 

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

ש לך מושג בכלל מה זה אומר מבחינת המחבלים האלה ש*מפלגה ערבית* הפילה את הממשלה בישראל? איזה תנופה זה ייתן להם? 

יושבים טייסים וגנרלים ומחכים לשמוע מה השייח של האחים המוסלמים יגיד.

לא אין לי. איזו תנופה זה יתן להם? 

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אם שנה זה לא זמן מספיק להיכנס לתוך כל הערים הערביות בארץ ולפרק את כל מי שמחזיק שם נשק, אז כמה זמן צריך? 10 שנים?

אני לא יודע כמה זמן צריך לתקן נזק שנעשה במשך שנים. יכול להיות שאפשר לעשות יותר. נניח. אתה מבין את. הפער בין זה לבין האשמת הממשלה בזה שהיא יצרה מציאות שבה יש פיגועים, כאילו לפני זה היה פה שלום ואכלת כל צהריים חומוס ברמאללה והערבים השתחוו כשעברת ברחוב?

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

וכל הגיבורים והגנרלים חובבי הפנסיות תקציביות מתעסקים בשטויות וללכת ללקק למלך ירדן את התחת בזמן שהווקף שלהם תוקף שוטרים בהר הבית. איזה בושות.

שוב רגשי נחיתות. צודק, עדיף שיגרשו את השגריר הירדני וינתקו את היחסים עם מדינות ערב, שלא יהיו בושות.

החיים זה לא למי יש יותר גדול, אתה יודע. 

ובכלל, מדהים כמה הימין, אפילו לא כזה קיצוני אם הצבעת לבנט, הופך לאנטי ממלכתי יותר ויותר. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ימין ושמאל זה לא אותו חרטא?

אני שומע מאנשים ש"הצבעתי X/Y, כי רציתי ימין/שמאל", ואני לא מצליח להבין את זה.

האינטרס של כולם שם זה לא למלא את הכיסים ולהחזיק בשלטון?

ימין ממלא כיס ימין, שמאל ממלא כיס שמאל? זה ההבדל?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

כל מדד אובייקטיבי אפשרי שאפשר לכמת במספרים (למעט מחירי סחורות שזינקו בכל העולם ומחירי הדיור שיקח שנים על גבי שנים לעצור את כדור השלג הזה) אומר בדיוק ההיפך, אבל היי, אם יובל אמר...

אני חייב להבין, גם אחרי שהציגו לך פה נתוני מאקרו מספר פעמים, אתה מתעלם מזה ביודעין או שלא שמת לב? אתה יכול לחזור על המנטרה, זה לא יהפוך אותה לנכונה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...