Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

עשרות שנים לא קרה כלום.

השנה הייתה פדיחה רצינית. 

יש לי דוד חרדי, שידעתי שהוא הולך כל שנה למירון.

אחרי האסון התקשרתי לאמא שלי לברר מה איתו, התברר לי שבשנים האחרונות הוא לא הולך, בגלל הדוחק והצפיפות.

אני לא אוהד כדורגל שרוף, אבל יצא לי להיות במשחקי כדורגל גדולים בחו"ל.

שריקת סיום, 80 אלף צופים קמים כאיש אחד ויוצאים מהאצטדיון.

אף אחד לא נשרט. אולי אפשר ללמוד משהו מהגויים ימ"ש.

כואב לי הלב על כל אחד שנהרג ועל כל משפחה שאיבדה אבא או ילד.

אבל יש בי כעס עצום על מדינה שהולכת ומתחרדת. הולכת ומקצינה.

עם כל הכבוד לציבור החרדי, הוא לא מוליך אותנו למנהל תקין אלא להקצנה של מדינת הפרטץ'.

את "יהיה בסדר" מחליפים ב"בעזרת השם".

מחשבה אישית שרודפת אותי כבר כמה שנים, הבשילה בסוף השבוע הזה, ההכרה בזה שאין עתיד טוב, מבחינתי בכל אופן, למדינה הזו.

אני השבוע מגיש בקשה לדרכון פורטוגלי, מתוך רצון להבטיח דרך מילוט לי ולילדים שלי.

image.thumb.png.1e5a12097738e1fbb2d60550cfcebf16.png

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מתנצל מראש, אבל זו הכתבה הכי טובה שמצאתי עד עכשיו שמסכמת את בית הזונות סביב מה שקורה בהר מירון. ממליץ לקורא למי שיכול.

ליאור, קבל הקלה: אתה יכול להסתפק בדברים כללים הפעם ולא לצטט משפט מכל מה שנכתב כאן מחמישי אחר הצהריים ועד עכשיו :) 

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, Potato כתב:

תגיד לי נראה לך אני או ליאור נשלם 4.5 שקל לקרוא כתבה בארץ?

אולי ליאור כן, הוא הייטיקסט גדול, לא סטודנט תפרן כמוך.

האמת שאין בכתבה משהו חדש מדי, חוץ מסיפורים על זה שהכסף לניהול האירועים מגיע מתקציב המדינה, ומועבר לכל מיני עסקנים על הדרך.

ראיתי עכשיו ברוטר שאיזה מישהו ששלושה מילדיו נהגרו שם בא בטענות - איך לא? - למדינה. מדהים, פשוט מדהים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

ראיתי עכשיו ברוטר שאיזה מישהו ששלושה מילדיו נהגרו שם בא בטענות - איך לא? - למדינה. מדהים, פשוט מדהים.

אתה חושב שהוא קורא כתבות ב4.5 ש"ח בחודש ב"הארץ" כדי להבין שזה מתחם שלא נמצא באחריות המדינה?

זה בדיוק כמו הדיון הקודם על ה"הזנחה" של הערבים. קרה משהו רע? קודם כל באים בתלונות למדינה, בלי קשר לאחראים האמיתיים למצב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אתה חושב שהוא קורא כתבות ב4.5 ש"ח בחודש ב"הארץ" כדי להבין שזה מתחם שלא נמצא באחריות המדינה?

שיקח עוד 4.5 ש"ח מהמיסים שאני משלם גם ככה ויקרא. עליי.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

זה בדיוק כמו הדיון הקודם על ה"הזנחה" של הערבים. קרה משהו רע? קודם כל באים בתלונות למדינה, בלי קשר לאחראים האמיתיים למצב.

ההבדל העיקרי ומאוד מהותי, בעייני, הוא ביחסי הכוחות. החרדים שולטים במדינה. הערבים לא.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

ההבדל העיקרי ומאוד מהותי, בעייני, הוא ביחסי הכוחות. החרדים שולטים במדינה. הערבים לא.

ותיכף ניכנס לעוד שבוע של "אתה לא יכול לגור באום אל פאחם" == אי אפשר להגיד שמגזר אחד שולט ואחר לא.

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

ההבדל העיקרי ומאוד מהותי, בעייני, הוא ביחסי הכוחות. החרדים שולטים במדינה. הערבים לא

נכון, אבל שיטת העבודה זהה.

כל מיני עמותות, עסקנים ופוליטיקאים שומרים שהציבור ישאר טיפש, עני וללא עתיד בשביל כסף כח וכבוד.

לחרדים יש גיבוי וחיזוק מהמדינה לעשות את זה. אצל הערבים המדינה פשוט מעדיפה לא להתערב, כי אם היא מתערבת אז היא בעצם היא אשמה בכל מה שקורה שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, farkash7 כתב:

כבר קונים אל תדאג, יש אנשים עם כסף שלא אכפת להם לקנות שם עכשיו ולא לגור שם 10 שנים. קונים דירת 140 מטר עם גינה במרחק של פחות 300 מטר מהים במיליון שקל. אתה מוזמן לעבור את החומה של קיסריה, היא לא גבוהה, ולראות מה המחירים....
כרגע מדובר בסלאמס, לא רחוק מעזה, אבל זו הייתה כוונת המשורר. חכה 10 שנים ותראה המקום (לפחות החדש של היהודים) יהיה בונבוניירה, אחרי הכל תראה מי אחראי על הפיתוח:

image.png.5a45ada4354779bc073c755b8b25f92b.png

השאלה מי מבטיח להם שהבית שהם קונים, יישאר באמת שלהם.

לך תנסה לפנות משפחה שהשתלטה על הדירה שאתה קנית, ולא נכנסת אליה, ואתה לא יכול אפילו להגיע אליה.

זה נכון לחברון ולמזרח ירושלים, וגם לאום אל פאחם וג'סר.

לפני 14 שעות, borsood כתב:

הבעיות בג׳סר הרבה יותר גדולות ממה שאתם מתארים. רמז: למה ג׳סר הוא המקום עם הכי הרבה בעיות גנטיות מולדות?

אז זהו שמעתי שיש בעיות גנטיות קשות שם, אבל לא ידעתי כמה או למה.

לפני 13 שעות, MiniMiz3r כתב:

רבותיי, אפשר להרגע! לא צריך ועדת חקירה, מצאנו את האשם הבלעדי - בג"ץ!

image.png.c0d85139810303da055fc10e2ea33fa1.png

באירועים כאלה, יש מספיק אשמה לחלק מסביב, מי שחושב שיש לאירוע כזה אשם אחד בלעדי, משלה את עצמו.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

ליאור, קבל הקלה: אתה יכול להסתפק בדברים כללים הפעם ולא לצטט משפט מכל מה שנכתב כאן מחמישי אחר הצהריים ועד עכשיו :) 

ניצלתי את ההקלה הזו, והלכתי על 3 ציטוטים (ועוד אחד להודות לך על ההקלה)

לפני שעה, יבגניפ כתב:

אולי ליאור כן, הוא הייטיקסט גדול, לא סטודנט תפרן כמוך.

זה לא עניין של כסף, זה עניין של לתת את הכסף הזה לעיתון הארץ 🤮

אני אוותר על לעזור לפרנס אותם.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

האמת שאין בכתבה משהו חדש מדי, חוץ מסיפורים על זה שהכסף לניהול האירועים מגיע מתקציב המדינה, ומועבר לכל מיני עסקנים על הדרך.

זו פרוצדורה מוכרת, ישראל ביתנו נקטה בה, הליכוד נקט בה, העבודה, מר"צ, החרדים כמובן, אפילו יאיר לפיד.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

לא ראיתי, אבל אתה יודע, במקרים כאלה כולם מאשימים קודם את המדינה, כי זה קל, זה גוף אמורפי כזה ש"אמור לשמור עליך".

אבל אני מסכים עם מה שהמינימייזר כתב קודם, Play stupid games, win stupid prizes.

אני מכיר כמה וכמה חרדים שהפסיקו להגיע למירון כי לתחושתם זה סכנת חיים.

לפני כשעה, פינדר כתב:

ותיכף ניכנס לעוד שבוע של "אתה לא יכול לגור באום אל פאחם" == אי אפשר להגיד שמגזר אחד שולט ואחר לא.

אבל תשובה לשאלה ששאלתי ביום חמישי עוד, על זה ויתרת?

תזכורת לשאלה

בתאריך 29.4.2021 בשעה 18:41, m3x7r3m3 כתב:

מצד אחד לא חוקים מתמטיים, שאני מבין כשאנחנו מדברים על משהו שדומה להתפלגות באוכלוסיה (נניח 17%-25%) אבל מה הדין למשל ללימודי רוקחות ששם למיטב ידיעתי יש רוב לסטודנטים ערביים?

ומצד שני אם בני אדם יושבים ומחליטים לגופו של עניין, מה הקו המנחה שפוסל מבני האדם לשבת ולהחליט שהם רוצים לאפשר אפליה במכירת קרקעות?

אתה מבין לאן אני הולך עם זה? כי תכף אני יוצא לחופשת סופ"ש.

אני זורק ניחוש לאוויר תגיד אם כן או לא, לפי התפיסה שלך, אפליה כנגד מיעוט תמיד תהיה אסורה גם אם יש לה 61 אצבעות בכנסת, אפליה בעד מיעוט תהיה מותרת אם יש לה רוב (61? רוב יחסי?) ומאושרת ע"י בית המשפט (בג"צ?)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הודעה לעיתונות

כחלק מההערכות להילולה במירון
משטרת ישראל ומגן דוד אדום ערכו תרגיל אירוע רב נפגעים
מאות חובשים ופראמדיקים של מגן דוד אדום כבר נמצאים בהר מירון  וערוכים לקראת אירועי ההילולה השנתית, אליה צפויים להגיע מאות אלפי מתפללים // היום (ה') נערך בשטח ההדלקה תרגיל שדימה אירוע רב נפגעים, בהובלת משטרת ישראל ובשיתוף מגן דוד אדום, מכבי אש וצה"ל

במהלך ההילולה במירון, מרחבי מד"א בצפון הארץ יפעלו בכוננות גבוהה. הצוותים הרבים של מגן דוד אדום מכלל רחבי הארץ כבר הגיעו אל שטח הר מירון. מאות החובשים והפראמדיקים של מד"א בשיתוף עם עשרות ארגוני הצלה הפועלים תחת מד"א לאורך כל השנה יאבטחו רפואית את מאות אלפי החוגגים שיגיעו למקום בהתאם להנחיות הקורונה של משרד הבריאות, באמצעות עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ וכלים ייעודים נוספים ופתרונות טכנולוגיים אשר יאפשרו טיפול מקיף ומידי בעת חירום.

כחלק מההערכות לאבטחה הגדולה, נערך הבוקר (ה') בהובלת משטרת ישראל ובשיתוף מגן דוד אדום, מכבי אש וצה"ל תרגיל אירוע רב נפגעים ברחבת הדלקה. במסגרת התרגיל תורגל תרחשי של קריסת במת קהל ועשרות רבות של חוגגים נפצעו. "צוותי מד"א, אשר נמצאים בהר בכוחות גדולים העניקו טיפול רפואי לפצועים המדומים." הסביר פרמדיק מד"א עומרי הוכמן שהיה מפקד כוחות מד"א בתרגיל והוסיף "במסגרת התרגיל השתמשנו בטכנולוגיות מתקדמות שפותחו במגן דוד אדום ובכלים ייחודיים דוגמת משאית החפ"ק של מד"א, האוטובוס לטיפול נמרץ וטרקטורונים בעלי התקן מיוחד לחילוץ פצועים. אמבולנסים של מד"א פינו פצועים למנחת מסוקים סמוך על מנת לתרגל חבירה למסוק הצפוני של מד"א שנמצא גם כן בכוננות גבוהה."

מנכ"ל מד"א אלי בין: "מגן דוד אדום ערוך לאבטח רפואית את מאות אלפי החוגגים בהילולה במירון בשיתוף פעולה ובתיאום מלא עם משטרת ישראל וכלל כוחות החירום והשנה אף תגברנו את היקף הכוחות במרפאה נוספת במתחם ההדלקה. מאות החובשים והפראמדיקים של מד"א ישהו בהר עד למוצאי שבת על מנת להעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי. אני קורא לציבור לשמור על הנחיות משטרת ישראל והסדרנים, להימנע מדוחק וצפיפות ולהקפיד על הנחיות משרד הבריאות בנושא נגיף הקורונה."

זכי הלר
דובר מד"א

IMG_20210502_121302_715.jpg

IMG_20210502_121306_547.jpg

IMG_20210502_121310_729.jpg

IMG_20210502_121315_439.jpg

IMG_20210502_121313_038.jpg

IMG_20210502_121310_729.jpg

IMG_20210502_121306_547.jpg

IMG_20210502_121302_715.jpg

דוברות המשטרה (מירון תשפ"א-2021):

בהמשך להודעה משעות הבוקר על 2 חוגגים שנעצרו בגין הפרעה לעבודת השוטרים במתחם הנשים -2 החוגגים בסיום החקירה שוחררו. 

משטרת ישראל נערכה בכוחות גדולים להילולה על מנת להבטיח את ביטחונם ובטיחותם של החוגגים.

משטרת ישראל באה לשרת את הציבור ולהבטיח את בטיחותו, חוגגים שלא ישמעו להוראות השוטרים יורחקו מהמקום. 

משטרת ישראל שבה וקוראת לציבור החוגגים ומנהיגיהם לגלות אחריות ולמנוע הישנות מקרים מצערים מסוג זה המעכירים את האוירה בארוע כה חגגי ושמח ועלולים להתפתח לסכנת חיים.

דוברות המשטרה (מירון תשפ"א-2021):

בהמשך להודעה משעות הבוקר על 2 חוגגים שנעצרו בגין הפרעה לעבודת השוטרים במתחם הנשים -2 החוגגים בסיום החקירה שוחררו. 

משטרת ישראל נערכה בכוחות גדולים להילולה על מנת להבטיח את ביטחונם ובטיחותם של החוגגים.

משטרת ישראל באה לשרת את הציבור ולהבטיח את בטיחותו, חוגגים שלא ישמעו להוראות השוטרים יורחקו מהמקום. 

משטרת ישראל שבה וקוראת לציבור החוגגים ומנהיגיהם לגלות אחריות ולמנוע הישנות מקרים מצערים מסוג זה המעכירים את האוירה בארוע כה חגגי ושמח ועלולים להתפתח לסכנת חיים.

ההודעות פורסמו במקור בתאריך 29.4.21 4:22 pm

האישור ממגן ישראל - המאשר נחמן אש

מי שרשום למעלה בעצם אחראי על האירוע.

IMG_20210502_122107_018.jpg

קריאות נאצים ופינוי מתפללות במירון

הודעת מד"א בשעה 19.43  29.4.21

דוברות מד"א: הילולה במירון: כוחות מד"א הכוללים מאות חובשים, פאראמדיקים, רופאים ומגישי עזרה ראשונה עם אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ, טרקטורוני מד"א, אופנועי מד"א ורכבי חפ"ק הממוקמים במירון מהבוקר (29.4), בשטח, באוטובוס טיפול נמרץ ובשלושת המרפאות שהוקומו במקום, העניקו טיפול רפואי עד לשעה זו (19.4 בשעה 19:00) ל- 52 בני אדם, מהם גבר כבן 80 שהתמוטט ואיבד את הכרתו בציון הרשב"י על רקע רפואי ופונה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבי"ח זיו במצב קריטי תוך ביצוע פעולות החייאה, גבר כבן 40 שסבל מהתקף אלרגיה חריף (אנאפילקסיס) ו-50 נוספים שסבלו מהתעלפות בעיות לבביות, בעיות רפואיות כרוניות, תשישות וחבלות קלות. 8 מתוך כלל המטופלים נזקקו להמשך טיפול ופונו ע"י מד"א לבית החולים זיו בצפת. 

בכל צורך רפואי יש להתקשר לקו החירום 101 של מד"א

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אבל תשובה לשאלה ששאלתי ביום חמישי עוד, על זה ויתרת?

אתה יכול להזכיר לי? אני לא הולך לדפדף 5-6 דפים אחורה בשביל לשחזר מה השאלה האחרונה ששאלת.

אאל"ט, זה היה בקשר לאיך קובעים מה זו אפליה טובה או רעה או משהו כזה.

אם כן, אז יש לי שאלה משלי. האם בהינתן שיש אפליות לטובה ולרעה כלפי כל מגזר, אי אפשר לעשות "סיכום" של אפליות ולקבוע שיש מגזר אחד שהוא בצורה ברורה פריווילגי יותר ומגזר אחר שהוא נדפק יותר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ליטרלי שורה מתחת למה שציטטת, הבאתי את הציטוט של עצמי (כן הלכתי 5 עמודים אחורה והוספתי ציטוט של עצמי כדי לחסוך לך), והנה שוב כדי לחסוך לך.

לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אני זורק ניחוש לאוויר תגיד אם כן או לא, לפי התפיסה שלך, אפליה כנגד מיעוט תמיד תהיה אסורה גם אם יש לה 61 אצבעות בכנסת, אפליה בעד מיעוט תהיה מותרת אם יש לה רוב (61? רוב יחסי?) ומאושרת ע"י בית המשפט (בג"צ?)

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אם כן, אז יש לי שאלה משלי. האם בהינתן שיש אפליות לטובה ולרעה כלפי כל מגזר, אי אפשר לעשות "סיכום" של אפליות ולקבוע שיש מגזר אחד שהוא בצורה ברורה פריווילגי יותר ומגזר אחר שהוא נדפק יותר?

בטח שכן, אבל אין לי את הרצון או הכלים לעשות דבר כזה.

הסיבה היחידה לעשות דבר כזה, היא "הוכחה" לפוליטיקת זהויות - בוא נוכיח מי יותר מסכן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הסיבה היחידה לעשות דבר כזה, היא "הוכחה" לפוליטיקת זהויות - בוא נוכיח מי יותר מסכן.

תגיד, לדעתך המלומדת, יש מישהו היום בפוליטיקה שלא רוכב על פוליטיקת זהויות?

לדעתי בגדול לא. בטח לא בקצוות - לא בימין ולא בשמאל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לא, לצערי הרב. (לא בגדול, ולא בקטן). פשוט לא, אין כזה.

מחכה שיבוא פוליטיקאי כזה.

אבל לפחות בינתיים אני מנסה כמה שיותר להתרחק מהשיט הזה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...