Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

ביפו חיו יהודים +/- ברצף במאה השנים האחרונות. 

ג'אסר א-זרקא הוא כפר ערבי מוסלמי. 

בקיצור, בהצלחה ליהודי שיקנה שם דירה.

כבר קונים אל תדאג, יש אנשים עם כסף שלא אכפת להם לקנות שם עכשיו ולא לגור שם 10 שנים. קונים דירת 140 מטר עם גינה במרחק של פחות 300 מטר מהים במיליון שקל. אתה מוזמן לעבור את החומה של קיסריה, היא לא גבוהה, ולראות מה המחירים....
כרגע מדובר בסלאמס, לא רחוק מעזה, אבל זו הייתה כוונת המשורר. חכה 10 שנים ותראה המקום (לפחות החדש של היהודים) יהיה בונבוניירה, אחרי הכל תראה מי אחראי על הפיתוח:

image.png.5a45ada4354779bc073c755b8b25f92b.png

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

נחזור רגע להר מירון.

תראו מופתעים: מדווחים בתקשורת שחיילות מפיקוד העורף הותקפו על ידי חלק מהנוכחים במקום כשבאו לעזור בפינוי.

..

מה עוד נשאר?

כנראה שבאמת כלום

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

אתה מכיר את ג'אסר? היית שם פעם? כלא זה תאור טוב של המקום.
מה שקורה שם הוא מאוד פשוט, ג'נטריפיקציה. החומה בינם לבין קיסריה הייתה רק זמנית, המטרה היא להתפשט צפונה

בעוונותי הייתי שם, הייתי גם בא.א.פחם וגם בעוד מקומות כאלה.

כלא, סלאמס, גטו, יש מקום כל התיאורים האלה אבל למה המקומות האלה נראים ככה?

לא הבנתי מה הבעיה בג'נטריפיקציה. 

את התכניות האלה מקדמת המדינה, לא יוזמות פרטיות. נותנים להם אפשרויות להתרחב ולשפר את הכפר שלהם אבל גם זה לא טוב.

איך עושים שיהיה טוב בלי שאף אחד יתבכיין?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיות בג׳סר הרבה יותר גדולות ממה שאתם מתארים. רמז: למה ג׳סר הוא המקום עם הכי הרבה בעיות גנטיות מולדות?

ובמירון כלום לא יקרה חוץ מזה ששוב יפטרו כמה מסכנים שלא הבינו שלו משתלם להיות שוטר.

כל עוד יש הכשרים לצלחות חד-פעמיות ולאקונומיקה.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

נחזור רגע להר מירון.

תראו מופתעים: מדווחים בתקשורת שחיילות מפיקוד העורף הותקפו על ידי חלק מהנוכחים במקום כשבאו לעזור בפינוי.

..

מה עוד נשאר?

כנראה שבאמת כלום

לא מפתיע אחרי שנת קורונה, אין ריבונות בכלל במדינה הזו

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

נחזור רגע להר מירון.

..

מה עוד נשאר?

כנראה שבאמת כלום

אנחנו אחרי הקורונה (בתקווה) עם טונות השיט שעלו בעקבות התנהלות הציבור הזה, והנה הכל ממשיך כרגיל עכשיו כשהלחץ התפוגג. אם זה לא עשה משהו בתודעה הלאומית, אסון רגעי כזה בטח לא יעשה כלום.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 16 דקות, borsood כתב:

ובמירון כלום לא יקרה חוץ מזה ששוב יפטרו כמה מסכנים שלא הבינו שלו משתלם להיות שוטר.

כל עוד יש הכשרים לצלחות חד-פעמיות ולאקונומיקה.

נאחל שתהיה לו ממשלה אחרת שבאמת תדאג לטפל במקומות הקדושים לנו, תשקיע את מירב המאמצים בשיפוץ והקמת ריבונות בכלל המקומות הקדושים.

אל תשכחו שזה המון כסף להביא לשם תיירות חוץ.

עזבו ראיתם איזה תכנית אדרכלית הביאו לפני מספר שנים, איזה יופי

spacer.png

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו אחרי הקורונה (בתקווה) עם טונות השיט שעלו בעקבות התנהלות הציבור הזה, והנה הכל ממשיך כרגיל עכשיו כשהלחץ התפוגג. אם זה לא עשה משהו בתודעה הלאומית, אסון רגעי כזה בטח לא יעשה כלום.

אני הפסקתי לצפות שיקרה שינוי אצלם, כי אם לא מצפים לא מתאכזבים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נחזור רגע להר מירון.
..
מה עוד נשאר?
כנראה שבאמת כלום

מה עוד נשאר? 3 ימי אבל לאומי (שירי דכאון ברדיו, בטלויזיה לא משודר כלום חוץ מדיווחים שקשורים לאירוע 24/7) שבטח כל קשר בינם לפוליטיקה מקרי לחלוטין
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ביום הזיכרון אני מצליח להתחבר,היום קשה לי ועצוב לי.

גם ביום השואה אני חש חיבור כלשהו,אם כי פחות משמעותי מיום הזיכרון.

ליום אבל ה"לאומי" מחר אין לי שום זיקה.

כמו שיעשו יום אבל להזדהות עם הנרצחים בארמניה.

זה עצוב ולא אמור לקרות אבל אני מרגיש אפס חיבור.

מעניין אם זה רק אני ככה?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה עם יום אבל לנספים בשריפה בכרמל?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

נחזור רגע להר מירון.

..

מה עוד נשאר?

כנראה שבאמת כלום

ועכשיו תהיה הוגן מתוך 100000 אנשים שהיו שם בערך.

כמה נראה לך תקפו חיילות?

וכאילו מה עם מאות השוטרות שהיו שם הם היו בסבבה רק חיילות הם שיקסה?

כמה מטומטמים שחיפשו תשומת לב. והנה קיבלו אותה מכמה כמוך. הם בדיוק מאותו סוג שהמשיכו לרקוד ולשיר שהוציאו משם את הגופות.

לפני 17 דקות, Potato כתב:

ביום הזיכרון אני מצליח להתחבר,היום קשה לי ועצוב לי.

גם ביום השואה אני חש חיבור כלשהו,אם כי פחות משמעותי מיום הזיכרון.

כמו שיעשו יום אבל להזדהות עם הנרצחים בארמניה.

מעניין אם זה רק אני ככה?

בצורה קצת בוטה?

אתה מחובר לאינטרס הצר שלך וזהו.

חייל נהרג בשבילך -אתה עצוב בהחלט

שואה כבר פחות מעניין -אבל הקטסטרופה אדריה בכל זאת אז אתה עדיין מסמפט אותה.

כמה יהודים מתו בחגיגות במירון- לא נורא.

אגב זה מסתדר עם פוסטים שכתבת בשרשורים אחרים, אני לעצמי וזהו.

לפחות אתה עקבי.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • מעניין 1
פורסם
לפני 29 דקות, Potato כתב:

מעניין אם זה רק אני ככה?

גם אני מרגיש כך וזה נובע מכך שזה היה ידוע שזה יקרה בסוף ואך אחד לא עשה כלום בכדי למנוע זאת.

עצוב שזה קרה, עצוב יותר שהכתובת הייתה על הקיר משנת 2008 אבל זה קרה ואף אחד לא לוקח אשמה.

במודעת דרושים רשום: מדינת ישראל מחפשת טייח. עדיפות לניסיון בטיוח ועדות חקירה.

הכל היה פה פוליטיקה, כסף, כח וללא שום מחשבה על סכנה אפשרית. כולם חיפשו את התהילה של הינה: פתחנו הכל ללא מגבלות. הניסיון לגרוף נקודות בציבור החרדי עלה לנו בהרוגים.

ידעו שזה יכול לקרות ובמקום שהרבנים שלהם יהיו המבוגר האחראי הם הפעילו לחץ שלא יהיו שום מגבלות, ובגלל שממשלת ישראל תלויה בהם איפשרה זאת.

הבעיה שהציבור החרדי לא עושה חשבון נפש אלא מצביע על השם שככה הוא רצה ואני לא מצליח לקבל את הגישה הזאת. גם להם יש חלק גדול באסון והם צריכים לעשות חשבון נפש על האירוע הזה.

לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

אגב זה מסתדר עם פוסטים שכתבת בשרשורים אחרים, אני לעצמי וזהו.

לדעתי במקרה הזה זאת לא הסיבה. פשוט עם כל הכאב הכתובת היתה על הקיר ואף אחד בציבור החרדי לא ניסה למנוע את זה ולכן אם הם לא דאגו למנוע את זה אז הוא לא מרגיש שייך. בהחלט יכול להבין אותו.

פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

ועכשיו תהיה הוגן מתוך 100000 אנשים שהיו שם בערך.

כמה נראה לך תקפו חיילות?

חבר, זה תמיד מיעוט. פעם אחת זה מיעוט שמתעלם מהנחיות הקורונה. פעם זה מיעוט שתוקף שוטרים. פעם זה מיעוט שקרא לכוחות ההצלה שהגיעו להר "נאצים". פעם זה מיעוט שיורק על חיילות.

נניח. מיעוט.

בוא נתייחס רגע לנושא ברצינות, כי זה מסקרן ואתה כנראה בין החרדים הבודדים שכותבים פה:

אתה מבין שהאשמה היא 1000000% על הרבנים, ועל מי שמנהל את המתחם הזה?

אתה חושב שיש קשר כלשהו בין היחס הכללי למדינה - שדיברנו עליו כבר עשרות פעמים, על כל מה שהוא כולל, כמו התייחסות לחוק, קביעה של גבולות מה מותר ומה אסור רק על פי הרבנים ועוד - לבין האסון הזה? או שהשוטרים - או מישהו אחר שלא באמת שואלים - הוא זה שאשם גם בזה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...