Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פראיירים לא מתים רק מתחלפים...

נראה לך שזה הגיוני? גוף מכובד, גדול וחזק הרבה יותר כמו יבואני רכב לא דורש את התנאים האלו של תשלום מראש של כל הסכום, אז מה הסיבה שהמתווך כן?

הדומיין הזה נרכש לפני שנה בדיוק, משתמש באותם צבעים של זאפ , מנסה לרכוש את אמון המשתמש.

יש כאן יותר פרטים על הבעלים של האתר וכו

http://whois.domaintools.com/motodeal.co.il

אני אישית לא הייתי מסתכל בכיוון הזה, ומוחק את כתובת האתר מהנושא.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

המתווך אינו מבקש את הסכום אלא רק 250 ש"ח עבור ה"שובר", מלוא הסכום אמור להיות משולם לחברת הליסינג שמוכרת את הרכב בפועל אך העובדה שמדובר בתשלום מלא במעמד ההזמנה עד 21 ימי עבודה לפני האספקה יוצרת את הסיכון.

זה נכון שהאתר חדש וחובבני אך מהניסיון המועט שלי זו הרמה של כל האתרים מהסוג הנ"ל והשאלה האמיתית היא מה רצינות החברה שעומדת מאחורי ההצעה הזאת בהנחה שאכן יש אחת כזאת

פורסם

ככל שידיעתי מגעה מדובר באתר אמין שמוכר מכוניות דרך אלבר ולשלמה SIXT

אם אתה חושש - אתה מוזמן לגשת לאלבר / לאוויס / שלמה SIXT . קל-אוטו - ולקנות את הרכב ישירות מהן ללא תיווך במחיר דומה.

בכל מקרה העסקה אינה מול האתר - אלא מול חברת הליסינג ישירות והתשלום נעשה ישרות להן.

D1winner - כל אתר נרשם מתישהוא, כל עסק מוקם ביום מסוים. אינני חושב שזה הוגן להטיל דופי בעסק כלשהו ללא ראיות מוצקות.

אם היית טורח להסתכל טוב בתנאים - היית רואה שלא מבקשים את כל הסכום - אלא בעת ההזמנה (כאשר בד"כ למרות שכתוב 21 יום האספקה היא לפעמים ובמיוחד בדגמים כמו המיקרה - בו ביום, או למחרת)

האתר בכל הכל חוסך את ההתרוצצות בין חברות הליסינג השונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני התייחסתי למה שפותח השרשור כתב, שהם מבקשים את הסכום בהתחלה.

לא ממש חקרתי את האתר לעומק, ייתכן וזה אתר סופר אמין, לא אמרתי שהוא לא אמין.

אני רק אומר את העובדות כמו שאני רואה אותם, מבחינת עיצוב, וותק ברשת.

אתה טוען שעסקה מתבצעם מול חברה חיצונית, פותח השרשור טוען שצריך לשלם את מלוא הסכום לפני קבלת הרכב וזה דבר מחשיד.

גם אם זה חברת ליסינג "מכובדת"

שמעתי לא מעט מקרים על חברות ליסינג שמכרו רכב יד 2, הלקוח שלם מקדמה עבור הרכב ולבסוף הוא קבל רכב אחר.

אני יכול לדמיין לעצמי מצב דומה שהלקוח משלם את כל הסכום, לאחר מאמצים חברת הליסינג אומרת שאין באפשרותה לספק את הרכב המדובר ומנסה להציע דיל אחר, האתר המתווך הרוויח 250 שקל, הכסף בינתיים אצל חברת הליסינג.

בכל מקרה לדעתי זה לא רעיון טוב לשלם את כל הסכום מראש, בין אם זה יבואן חזק או כל חברה אחרת, מתכון לצרות.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אותיות קטנות או לא, תשלום חלקי או לא - לא היתי קונה דרך אתר אינטרנט רכב

בדיוק כמו שלא היית קונה דירה ככה, נכון?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הקניה איננה דרך אתר האינטרנט אתר האינטרנט הינו מתווך בלבד.

ומדובר ברכב חדש לגמרי 0 ק"מ אז לא כל כך ברור איך יוזמן רכב אחד ויתקבל רכב אחר.

ברכבים משומשים זה בהחלט יכול להיות שסוכם עד אחד ומנסים לדחוף אחר שזה מבחינתי עילה לביטול עסקה.

ברכב חדש כל עוד אני מקבל את הצבע והדגם שהזמנתי אני אדיש. (למרות שלא אתנגד להזמין ניסן מיקרה ולקבל פוקוס באותו הכסף :) )

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי - אין לך מה להפסיד.

אתה משלם 250 ש"ח וחברת הליסינג תתקשר אליך תוך שני ימי עסקים.

שים לב שהמחיר לא כולל אגרת רישוי בניגוד למכוניות המוצעות בחברות הליסינג כמו"כ המחיר נתון למיקוח.

אני יודע לפחות על חברת לסינג אחת שמוכנה לתת את הרכב מאובזר כולל אגרת רישוי ב-86000 ש"ח על הכביש - מסירה במקום.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אגב מבדיקה בלוח יד 2 יש לא מעט הצעות למיקרות אוטומטיות חדשות מליסינג ב-82000 ש"ח על הכביש - כך שמחיר המופיע באתר - הגיוני.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בשמחה רבה

(אגב זה לא מסובך בסה"כ עשיתי חיפוש לניסאן מיקרה אוטומטית שנת 2013...)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...