Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא להגיע למפגש היום ברמת גן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולכת להיות פשיטה גדולה ביותר וזאת לא שמועה, זה מידע פנימי מהבולשת.

אז לכל המשופרות, עדיף לא להגיע אם אתם לא רוצים לחזור...

המידע הזה הוא מחבר של אבא שלי - יש לו מידע מבפנים והוא נתן לי לשמוע את כל מה שהדרדסים הולכים

לעשות היום....

אז אני ממליץ שוב לא להגיע עד הודעה חדשה!!!!

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מבפנים, מבפנים.

הבולשת קשורה לפשיטות והורדה מהכביש?

בטח שכן כל הסמויים מהמפגש הם של הבולשת...

הם ניכנסים ראשונים משטרה חוסמת, ויסגרו היום שם חזק....

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

גם אם לא נראה לכם שמה שמוסטנג כתב נכון- סבבה גברי-הגברים. סעו לשם. גם אם יש לכם משופרת- אני בטוח שאתם באים על הלאנטיס של אמא,על הבאלנו של האח, מקסימום על הסובארו אימפרזה 1.6 של אבא מהעבודה אחרי הודעה כזאת שמוסטנג נתן. אז לפעמיים תפנימו את הפתגם "סייג לחוכמה שתיקה"

לא מאמינים למה שהוא כתב? סבבה. שימו זין. אבל אם נסעתם עם המשופרת, וקיבלתם הורדה היום (לא מאחל לאף אחד)- כשתשתקו ומרוב בושה לא תספרו עליה בכלל, כל הפוזה שלכם תרד לפוזה שיש לפינוקיו עם אף ארוך. אין שום בעיה עם זה שאתם לא מאמינים.

כן יש בעיה עם הנסיונות החוזרים ונשנים שלכם לעשות מהבנאדם אדיוט שממציא דברים כדי לקבל צומי.

סבבה. שמרו לעצמכם. לצאת גבר על דף אינטרנט זה לא עניין שאפשר להתגאות בו.

מוסטנג-היום בערב נשמע מהאלו שכן היו שם- אם היא נכונה או שה"מקור" שלך הטעה אותך. או לא מעודכן.

וגם אם טעית- תמשיך לתת עידכונים על פשיטות שאתה יודע שעתידות להתרחש. לטוב ולרע.

-ארז-

-ארז-

פורסם
גם אם לא נראה לכם שמה שמוסטנג כתב נכון- סבבה גברי-הגברים. סעו לשם. גם אם יש לכם משופרת- אני בטוח שאתם באים על הלאנטיס של אמא,על הבאלנו של האח, מקסימום על הסובארו אימפרזה 1.6 של אבא מהעבודה אחרי הודעה כזאת שמוסטנג נתן. אז לפעמיים תפנימו את הפתגם "סייג לחוכמה שתיקה"

לא מאמינים למה שהוא כתב? סבבה. שימו זין. אבל אם נסעתם עם המשופרת, וקיבלתם הורדה היום (לא מאחל לאף אחד)- כשתשתקו ומרוב בושה לא תספרו עליה בכלל, כל הפוזה שלכם תרד לפוזה שיש לפינוקיו עם אף ארוך. אין שום בעיה עם זה שאתם לא מאמינים.

כן יש בעיה עם הנסיונות החוזרים ונשנים שלכם לעשות מהבנאדם אדיוט שממציא דברים כדי לקבל צומי.

סבבה. שמרו לעצמכם. לצאת גבר על דף אינטרנט זה לא עניין שאפשר להתגאות בו.

מוסטנג-היום בערב נשמע מהאלו שכן היו שם- אם היא נכונה או שה"מקור" שלך הטעה אותך. או לא מעודכן.

וגם אם טעית- תמשיך לתת עידכונים על פשיטות שאתה יודע שעתידות להתרחש. לטוב ולרע.

-ארז-

-ארז-

אף אחד לא זלזל או "ירד" על MUSTANG1967 , אנשים פשוט רשמו שהם רוצים להיות נוכחים במקום

כדי לראות את מה שמתרחש שם .

או לראות תמונות מאנשים שיחזרו משם ...

איך הגעת למסקנה שרוצים לרדת ולצחוק עליו ועל מה שהוא אמר ?

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

דבריו של ד"ר ונדורה-

מבפנים, מבפנים.

תגיד לי אתה אם זה לא גיחוך על מה שמוסטנג רשם.

-ארז-

פורסם
דבריו של ד"ר ונדורה-

מבפנים, מבפנים.

-ארז-

אבל זה לא קשור למה שהוא רשם ... זה קשור לזה שהוא לא יודע לרשום מבפנים (מי בפנים ?!?) .

והאם הבולשת קשורה ? זה פשוט שאלה ...

אל תקח דברים ברצינות רבה מידי , זה גורם לעצבים מיותרים (מנסיון :-) ) .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

חלילה עצבים

פשוט לא אוהב פלצנות מאחורי מקלדת.

בכל מקרה- אני בדיעה שמוסטנג צריך להמשיך לפרסם

ומי שלא רוצה להאמין-או לפחות להזהר- הורדה נעימה מהכביש.

-ארז-

פורסם
הולך להיות פשיטה הגדולה ביותר שיש וזה לא שמוע זה מידע מי בפנים של הבולשת שהם הולכים לפשוט אז לכל המשופרות עדיף לא להגיע עם אתם לא רוצים לחזור ברגל מי שלא מאמין לי יכול ללכת היום...

המידע הזה הוא מי חבר של אבא שלי יש לו מידע מבפנים והוא נתן לי לשמוע את כל מה שהדרדסים הולכים לעשות היום....

אז אני ממליץ שוב לא להגיע עד הודעה חדשה!!!!

לכל המסתכנים לא תוכלו לברוח מי שם היום....

עם כל הכבוד טיפל'ה הגזמת.

הרגע חזרתי משם וזאת פשיטה כמו כל הפשיטות שעושים מידיי פעם, ואף פשיטה קטנה יותר כי שאני יצאתי משם 19:15, ואפילו לא עמדו ניידות ביציאות (כמו בשאר הפשיטות שהיו עושים ולא בדקו מכונית מכונית), אלה סתם נטפלו למי שנראה להם שיש לו אוטו "מוכן למירוצים" כמו הוספת דוושות מאלומיונים וספויילרים 2 מטר...

מסכן היה אחד עם יונדאי קופה שהשוטר לא האמין לו שהדוושת ככה באות מהחברה ורשם לו על זה דו"ח.

Honda hornet 600

פורסם
דבריו של ד"ר ונדורה-

מבפנים, מבפנים.

-ארז-

א) זה וואנדורה. ולא ונדורה.

ב) תיקנתי את מר מוסטנג. למר מוסטנג יש אומנם מידע מבפנים ומוסטנג, אך יש לו שגיאות כתיב והוא לא מנקד. מה שהופך את ההודעה שלו לפרסומת דמוית הפרסומת של WOW. אין בזה כל פסול לתקן אדם של שגיאותיו.

ג) שאלתי באמת ותמים אם הבולשת מעורבת. פשוט היה נראה לי תמוה שלבולשת אין בתי קזינו לפשוט עליהם או נרקמונים להכות עד זוב דם. מותר לשאול שאלות.

ד) אם מר מוסטאנג רוצה לפרסם פשיטות, שיבושם לו. אני לא יודע מה האפקטיביות של ההודעה הזו כי בעלי משופרות מודעים לסיכונים. לא רק במפגש, אלא גם בנסיעה על הכביש.

ה) פלצנות מאחורי מקלדת? הסקת מסקנות שגויות נגדי, אז אני פשוט אתחיל לכנות אותך &^^&*$*$*^&*

שיהיה לך סופ"ש נעים. ^%&^%&*

ההודעה נערכה. קללות של ידים בגן חובה - לא בפורום אלא בגן חובה.

בפעם הבא "דוקטור" יקר, תחסם מהפורום.

פורסם
.

מסכן היה אחד עם יונדאי קופה שהשוטר לא האמין לו שהדוושת ככה באות מהחברה ורשם לו על זה דו"ח.

עוד יותר מסכן הבן אדם עם הרעלי שהתלבשו עליו חזק...קיבל 1000ש"ח והורדה ממה שהבנתי...

מה שמצחיק זה שנטפלו ליונדאי בזמן שבמגרש הסמוך עשו צלחות...

איפה הצדק....?

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

בעקבות מה שקרה היום צצה שאלה במוחי

האם חובה לנהג לציית לשוטר ולפתוח מיכסה מנוע ואת פנים הרכב ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
בעקבות מה שקרה היום צצה שאלה במוחי

האם חובה לנהג לציית לשוטר ולפתוח מיכסה מנוע ואת פנים הרכב ?

להראות לו את פנים הרכב כן אתה חייב ומכסה מנוע זה רק עם בוחן נימצא שם..

SEAT LEON 1.8 TSI

• תוכן חדש...