Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא להגיע למפגש היום ברמת גן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד יותר מסכן הבן אדם עם הרעלי שהתלבשו עליו חזק...קיבל 1000ש"ח והורדה ממה שהבנתי...

מה שמצחיק זה שנטפלו ליונדאי בזמן שבמגרש הסמוך עשו צלחות...

איפה הצדק....?

באמת לא הבנתי למה הוא נטפל לראלי?? מה לא היה בסדר אצלו ??

Honda hornet 600

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב.. הייתי שם בערך שעה... מי שלא שם לב לקליאו :) ליד הראלי היא היתה :D...

בכל אופן לראלי נתנו הרבה דוחות... סאן רוף לא מקורי , אגזוז , נהג חדש וכמובן הורדה בעקבות האגזוז, פשוט התלבשו על הבן אדם

אחר כך היה התור של היונדאי קופה שהשוטרים לא האמינו שהרכב מגיע עם 2 אגזוזים לקחו אותו לבדיקה בתחנה (הוא נהג אחרי קטנוע.. ) איזה טימטום.

בכל אופן היו הרבה דברים יותר גרועים מהרכבים הנ"ל. שהוסיפו להם טורבו וכו' אבל הם חנו וכמובן מי יודה שהוא הבעלים שלהם ??!!?.

היו המון ניידות היום, הגעתי בשעה 17:40 עד 18:40 והם הלכו בערך בשעה הזאת אבל חיכו ביציאות לכולם.

קיצר היה שמח מאוד לדרדסים היום. והיה מאוד יבש!.

חבל על הדלק שביזבזתי מאשקלון עם עוד חבר, אבל היה משעשע בסוף בכביש תל-אביב אשדוד היה קרב נחמד ;)...

פורסם

גם אני הייתי היום במפגש (עם מגאן קופה כחולה, וג'ימי- כלבי הנאמן- סמויאד לבן ושעיר אם ראיתם :) ), ואכן היו הרבה יותר משטרות מכרגיל- גם בפנים וגם בכניסות.

דיברתי שם עם שוטר בכניסה והוא אמר לי שהוא בעצמו דפק 17 דוחות רק לנכנסים (וזה היה רק אמצע המפגש).

מצד אחד זה זה טוב- ממשמנטרל ערסים מעצבנים וילדים מתלהבים, אבל מצד שני, הרבה משופרות וסתם מכוניות יפות ונחמדות עם קצת תוספות לא חוקיות, קבלו מידע בקשר למפגש ולא הגיעו, ולכן מבחינת איכות המכוניות במפגש- היה יבש לאללה :(

למרות שמצד שלישי זה היה דווקא נחמד- כי פעם ראשונה שמכונית כמו שלי משכה כ"כ הרבה עיניים :wink:

למרות שהיא לא התקרבה לקרסוליים של המרצדס V12 AMG שהייתה שם... השאירה אותי בפה פעור.. למישהו ישפרטים עליה? ראיתי שהיא יבוא אישי..

פורסם
טוב.. הייתי שם בערך שעה... מי שלא שם לב לקליאו :) ליד הראלי היא היתה :D...

בכל אופן לראלי נתנו הרבה דוחות... סאן רוף לא מקורי , אגזוז , נהג חדש וכמובן הורדה בעקבות האגזוז, פשוט התלבשו על הבן אדם

אחר כך היה התור של היונדאי קופה שהשוטרים לא האמינו שהרכב מגיע עם 2 אגזוזים לקחו אותו לבדיקה בתחנה (הוא נהג אחרי קטנוע.. ) איזה טימטום.

בכל אופן היו הרבה דברים יותר גרועים מהרכבים הנ"ל. שהוסיפו להם טורבו וכו' אבל הם חנו וכמובן מי יודה שהוא הבעלים שלהם ??!!?.

היו המון ניידות היום, הגעתי בשעה 17:40 עד 18:40 והם הלכו בערך בשעה הזאת אבל חיכו ביציאות לכולם.

קיצר היה שמח מאוד לדרדסים היום. והיה מאוד יבש!.

חבל על הדלק שביזבזתי מאשקלון עם עוד חבר, אבל היה משעשע בסוף בכביש תל-אביב אשדוד היה קרב נחמד ;)...

אה ג'וקר אז האוטו שלך?? הוא נראה ממש טוב, ראיתי אפילו מישהו שמאוד התרשם מהצבע באוטו והיה

חייב לגעת (בשיא הרצינות), זה כ"כ מגעיל אותי שאנשים נוגעים ברכב שלא שלהם.

ותפסיק ככה ללקק אותו, מושך יותר מידיי תשומת לב תן לו להתלכלך שלא יהיה לכל ה"ישראלים" סיבה לגעת.

Honda hornet 600

פורסם

תודה גבר :).. מנסה לשמור עליה כמה שאפשר. והיא היתה מטונפת שבועיים! שזה שבועיים יותר מידי, אז שטפתי חפיף לאללה (40 דק' לעומת שעתיים עד שלוש שעות לשטיפה רצינית שאני מבצע) כי הייתי חייב להגיע לבית בשעה מסויימת ועפתי למפגש.

בכל אופן היה דיי עצוב המפגש, חבל שזה ככה לא היו הרבה רכבים, כמו כן לא היו עוד קליאו ספורט אחרות וזה חבל. רציתי לדבר עם כמה בעלים שם סתם לחלוק מידע ולשאול כמה דברים.

מה שהיה יפה זה שהציעו לי 5 אנשים למכור להם את הרכב :) אחד אפילו אמר בלי בדיקה. כל כך להוט. משעשע.

פורסם
תודה גבר :).. מנסה לשמור עליה כמה שאפשר. והיא היתה מטונפת שבועיים! שזה שבועיים יותר מידי, אז שטפתי חפיף לאללה (40 דק' לעומת שעתיים עד שלוש שעות לשטיפה רצינית שאני מבצע) כי הייתי חייב להגיע לבית בשעה מסויימת ועפתי למפגש.

בכל אופן היה דיי עצוב המפגש, חבל שזה ככה לא היו הרבה רכבים, כמו כן לא היו עוד קליאו ספורט אחרות וזה חבל. רציתי לדבר עם כמה בעלים שם סתם לחלוק מידע ולשאול כמה דברים.

מה שהיה יפה זה שהציעו לי 5 אנשים למכור להם את הרכב :) אחד אפילו אמר בלי בדיקה. כל כך להוט. משעשע.

רק חבל שחרטו לך על המכסה מנוע חריטה בצורה של "L". איזה עצבים זה לראות קליאו ספורט כל כך דנדשה, עם שריטה שכזו במנוע.

אגב,

המרצדס V12 לא הייתה AMG. סתם קיט... אבל תיהיו בטוחים שגם בלי ה AMG היא מספיק חזקה (12 צילינדר!)

Back to the original - NC again.

פורסם

היא לא הייתה amg? מוזר כי ראיתי את הסמל שלהם מאחור...

וג'וקר באמת הצבע שלה נראה ממש חדש, גם לי יש כחול מטאלי, והלוואי שהיה נראה ככה...

פורסם
בעקבות מה שקרה היום צצה שאלה במוחי

האם חובה לנהג לציית לשוטר ולפתוח מיכסה מנוע ואת פנים הרכב ?

אתה לא חייב לפתוח מכסה מנוע בפני שוטר רגיל

השוטר יכול להזמין לך בוחן תנועה ורק אז אתה יכול להסכים לפתוח.

בעקרון אני חושב שאתה לא חייב לפתוח מכסה אלא אם כן יש צו של המשטרה

כמובן אם אתה מסרב תצפה לעיקוב דיי ארוך ואף הבאה לחקירה / גרירת הרכב וכו.

פורסם

אם היית רוצה לראות קטע נחמד, היית אומר לו - "כן בוא עכשיו העברת בעלות".

זה כמו הגברים האלה שצועקים לאיזה מישהי "מה הייתי עושה לך..." ואז כשהיא משחקת את המשחק שלו ואומרת יאללה בוא הוא אומר לה שיש לו אישה או משהו כזה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה שאני לא מבין זה דבר אחד, כולם יודעים על המיפגשים האלה ,כולם יודעים איפה הם מתבצעים וכולם יודעים שיש שוטרים,כולם יודעים שהשוטרים תמיד מחפשים ותמיד מוצאים או ממציאים ותמיד יתקעו את מי שירצו ואין מה לעשות בקשר לזה....

אז למה לעזאזל אנשים ממשיכים לבוא למפגשים האלה עם מכוניות משופרות ,תמיד לאותו מקום,תמיד המשטרה חוגגת על דוחות ,למה נותנים להם את התענוג הזה?! קיבינימט,חלאס כבר ,למה נותנים להם את התענוג הזה כל הזמן מחדש??? הרי להילחם איתם זה כמו מלחמה בתחנות רוח אז לצה לעזאזל אנשים ממשיכים לבוא וממשיכים לחטוף,למה?

פורסם

אין קשר לבוחן אם הוא נמצא הוא לא לפי ראות עיני

הבעיה היא בסמכויות של השוטר וכפי שנראה לי אין זכות לשוטר לעשות חיפוש במטלטלין שלך ללא צו מבהמ"ש ולפי מה שנראה לי הוא רשאי להורות לך להתלוות אליו למשטרה ושם להשיג צו או אישור של קצין (מאחר ולא כל שוטר רשאי לתת אישורים) אז מכאן לא נראה לי שיש לו זכות לפתוח את מכסה המנוע

להראות לו את פנים הרכב כן אתה חייב ומכסה מנוע זה רק עם בוחן נימצא שם..
פורסם
מה שאני לא מבין זה דבר אחד, כולם יודעים על המיפגשים האלה ,כולם יודעים איפה הם מתבצעים וכולם יודעים שיש שוטרים,כולם יודעים שהשוטרים תמיד מחפשים ותמיד מוצאים או ממציאים ותמיד יתקעו את מי שירצו ואין מה לעשות בקשר לזה....

אז למה לעזאזל אנשים ממשיכים לבוא למפגשים האלה עם מכוניות משופרות ,תמיד לאותו מקום,תמיד המשטרה חוגגת על דוחות ,למה נותנים להם את התענוג הזה?! קיבינימט,חלאס כבר ,למה נותנים להם את התענוג הזה כל הזמן מחדש??? הרי להילחם איתם זה כמו מלחמה בתחנות רוח אז לצה לעזאזל אנשים ממשיכים לבוא וממשיכים לחטוף,למה?

אז? לתת להם לדכא את המפגשים המוטוריים המרכזיים בארץ?

תאמין לי שגם אם יעבירו את המפגש.. ביחד עם כל האנשים תגיע גם המשטרה..

אני - לא מצאתי פתרון..

מה לגביך? :?

hope for the best, expect the worse.

פורסם

99 אחוז מאלו שמציעים את ההצעות האלה, הם חזקים רק בדיבורים.

כשצריך לשים כסף על השולחן הם נעלמים כלא היו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למרות שהיא לא התקרבה לקרסוליים של המרצדס V12 AMG שהייתה שם... השאירה אותי בפה פעור.. למישהו ישפרטים עליה? ראיתי שהיא יבוא אישי..
למקורית קוראים 55 SL עם 8 צילינדר טורבו.

אני לא בין איך אנשים שקונים מכונית במיליון ש"ח שמים עליה מדבקות ב 5 ש"ח .

א) זה וואנדורה. ולא ונדורה.

ב) תיקנתי את מר מוסטנג. למר מוסטנג יש אומנם מידע מבפנים ומוסטנג, אך יש לו שגיאות כתיב והוא לא מנקד. מה שהופך את ההודעה שלו לפרסומת דמוית הפרסומת של WOW. אין בזה כל פסול לתקן אדם של שגיאותיו.

.

דר' זמבורה.

באיזה מילון כתוב שלרכב מיסחרי קוראים ואן ולא ון?

אייל

פורסם
דר' זמבורה.

באיזה מילון כתוב שלרכב מיסחרי קוראים ואן ולא ון?

Vandora הינו רכב אמריקאי שבמקרה הוא אכן "ואן" או "ון" - אבל זה לא משנה את העובדה של שם הדגם :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...