Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה ב.מ.וו 76 E21

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E21 בעלת היסטוריה נגנבה לחבר שבכלל לא רשום כאן או במועדון 5.

337409_320620311390901_214803985_o.jpg

479787_320620458057553_2092744974_n.jpg

נגנבה לפני יומים ברחוב ז'בוטינסקי בבני ברק.

מס רישוי 394-610

צבע פנינה כסף.

הרכב מאד קרוב לליבו של בעל הרכב, בבעלותו מגיל 18 וכמעט 20 שנים אצלו, ומבקש לשתף ולהפיץ בתקווה להחזרת הרכב.

ציטוט מבעל הרכב

היי..לראשונה אני החלטתי לפרסם..(בגלל העין רע)

בגלל שהרכב הזה לא סתם הרכב אלא הרכב שחוויתי איתו מלא חיים בלתי נשכחים מלא חוויות מלא זיכרונות מלא אהבה..וכמובן הרכב הזה מיוחדת..ומלא ניצוצים ..והרכב ב.מ.וו היה איתי מאז שקיבלתי רשיון נהיגה בגיל 18 עד היום ובטח תהיתם למה פרסמתי..זה למטרה אחת בלבד היא..ע ז ר ה ממכם רק ללחוץ לשיתוף לחברים ,למשפחה,לכל העם ישראל כמה שיותר מהר עד שהתמלא בכל ארץ..

!!!בגלל הרכב ב.מ.וו נ ג נ ב !!!!

הייתי בהלם שחזרתי הביתה אחרי הביתה וב.מ.וו נעלם כאילו נבלע לאדמה..זה כמו נלקח ממני הנשמה שלי.. בבקשה תשתפו .תלייקו..וכוו..

אם תראו את הרכב שלי .מיד להתקשר למשטרה או לשלוח לכאן..

054-531-3580

ליצור קשר בהודעות SMS בלבד

פורסם

משתתף בצער הבעלים.

החדשות ה"טובות" שלא מפרקים בשטחים ב.מ.וו אלא פשוט שמים לוחית ירוקה ונוסעים.

כך שיש עוד סיכוי שהרכב יתפס שלם ויהיה אפשר להחזיר אותו לבעלים

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

שתפו מהר בפייסבוק עם בקשת שיתוף מחברים ...זאת הדרך היעילה ביותר היום .

כולי תקווה שהרכב ימצא , לאבי נגנבה לפני 20 שנה אחת כזאת ידנית מיבוא אישי מודל 82 אני עד היום זוכר את תחושת חוסר האונים והתסכול.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אם והרכב אכן נגנב ולא ניגרר אז 99% אם לא 100% שהוא נמצא בכפר שנקרא ״קבאלן״ יש שם משחטת בימרים ענקית זה כפר שצמוד לחווארה והוא מאוד מאוד עויין ( שעבדתי עד לפני שנה או״ם אז הייתי עובר דרך הכפר הזה אחת לשבוע והייתי רואה מידי פעם בימרים בעלי לוחית צהובה בתהליכי פירוק ולפעמים הם נשארים במגרש כמה ימים ואז מפרקים אותם ( לא לחוצים בזמן כי יודעים שהמשטרה לא מעיזה להיכנס )!

פורסם
אם והרכב אכן נגנב ולא ניגרר אז 99% אם לא 100% שהוא נמצא בכפר שנקרא ״קבאלן״ יש שם משחטת בימרים ענקית זה כפר שצמוד לחווארה והוא מאוד מאוד עויין ( שעבדתי עד לפני שנה או״ם אז הייתי עובר דרך הכפר הזה אחת לשבוע והייתי רואה מידי פעם בימרים בעלי לוחית צהובה בתהליכי פירוק ולפעמים הם נשארים במגרש כמה ימים ואז מפרקים אותם ( לא לחוצים בזמן כי יודעים שהמשטרה לא מעיזה להיכנס )!

צודק ! רק תיקון קטן , רק צה״ל יכול להכנס לכפר הזה וגם זה רק אחרי הטלת עוצר . המקום אכן נחשב למקום עוין מאד לישראלים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מקווה מאוד שהרכב ימצא ויוחזר לבעל הרכב.

לאבי גם גנבו אחת כזאת שנת 83 בצבע כסף לפני 20 שנה ולא הוחזרה לצערי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אגב איך אפשר בכלל לדעת אם משחטת רכב חוקית? , אני זוכר שהייתי נוסע לבסיס בצבא היה כפר שהיה סמוך אליו משחטה קצת אחרי תחנת דלק הגליל באזור צומת המוביל .

תמיד היו שם מכוניות ישנות בעיקר צרפתיות ובמו בתהליכי פירוק

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

חבר'ה!!! אודות לשיתופים שלכם, היום בבוקר ב7 נראה הBMW נוסע בחיפזון עם נהג ערבי לכיוון תל אביב ללא לוחיות רישוי. אנא לפקוח עינים באיזור תל אביב ויפו!

תודה על כל תגובות שלכם, אני מופתע לשמוע על משחטת בימרים שאמרתם כאן. זה מה שקורה שיש שטחים פלסטיניים בארץ ישראל, שחיים על החשבוננו.

• תוכן חדש...